⭕️چهار دلیل سقوط بشار اسد
✍️آیت الله کعبی(عضو مجلس خبرگان)
🔹سقوط نظام بشار اسد به شکل سریع و با قهر و غلبه و بدون تقریبا مقاومت دولت و ارتش سوریه صورت گرفت. و تاثیرات آن در منظقه و عرصه بین الملل بسیار گسترده خواهد بود نمونه آن بلافاصله گسترش تجاوز رژیم صهیونی به جبل الشیخ برای تهدید بقاع غربی لبنان و تضعیف سوریه است.
🔹علل و عوامل این سقوط و درسها و عبرتهای آن که نکته های باریک تر از موی زیادی دارد؛ در جای خود توسط صاحب نظران اندیشهورز فارغ از هیاهوی رسانه ای باید بررسی شود اما اجمالا مي توان موارد زیر را نام برد:
👈 ۱- فرسایش دولت وارتش سوریه وخسته بودن وبی انگیزه بودن
👈 ۲- ضعف اراده وفقدان برنامه عملیاتی برای مقابله با براندازان مسلح
👈 ۳- غفلت وفریب راهبردی از امریکا و دنباله های انان در منطقه و ترجیح سازش ومذاکره بر مقاومت
👈 ۴- جدی نگرفتن هشدارهای رهبری مبنی بر اینکه (غربی ها و دنبالههای انها در منطقه قصد داشتند با جنگی که علیه سوریه به راه انداختند نظام سیاسی این کشور راساقط وسوریه را از معادلات منطقه حذف کنند اما موفق نشدند و اینک قصد دارند با شیوه های دیگر واز جمله وعده هایی که هیچگاه به انها عمل نخواهند کرد سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند.)
🔹به هر حال باید پذیرفت این شکست بزرگ برای دولت بشار که بطور عمده برای دلخوش بودن به وعده های تو خالی غرب و دنباله های ان در منطقه رخ داده است.
🔹انصافا همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی در خرداد ماه امسال در دیدار بشار اسد فرمودند: (مقاومت؛ ویژگی ممتاز سوریه است)؛ بویژه در جنگ ۲۰۰۶ انگونه که در یک دیدار خصوصی با پرچمدار مقاومت شهید بزرگ اسلام سید حسن نصر الله رضوان الله تعالی شنیدم بشار اسد انبارهای تسلیحاتی خود را به روی مقاومت حزب الله باز نمود و علت حمایت از سوریه حمایت از مقاومت است و سوریه تبدیل به پل پشتیبانی و عبور مقاومت شده بود.
🔹اما متاسفانه بعد ازعملیات طوفان الاقصی با تهدید و تطمیع و جنگ روانی، دولت و ارتش فرسوده سوریه، سازش را بر مقاومت ترجیح دادند و اگر راه مقاومت را انتخاب می کردند به طور قطع شکست نمی خوردند و این شکست نباید به اشتباه؛ شکست مقاومت و یا شکست جمهوری اسلامی ایران تلقی شود.
👈متن کامل:
https://farsnews.ir/Khuzestani_ali/1733757482876660830
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️هزینه سازش و مقاومت در تاریخ معاصر(۱)
🎙حجت الاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
⏰ سهشنبه ۲۰ آذر | ساعت ۲۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️هزینه سازش و مقاومت در تاریخ معاصر(۱)
🎙حجت الاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📖هر روز یک صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️امروز؛ صفحه سی و شش قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
▫️ صفحه قبل👇
https://eitaa.com/difqom/5782
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
M5-J012.mp3
20.54M
🎙 بشنوید | صوت فلسفه حقوق
📖 درس دوازدهم
👤 استاد محمدرضا کدخدایی
📚 #فلسفه_حقوق
#مبانی_اندیشه_اسلامی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایران ابرقدرت منطقه
🔸فیلم سینمایی w 2008
کمتر از ۳ دقیقه اهمیت ایران رو در خاورمیانه توضیح داده است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️دستاورد سینمای ما چیست؟!
🔺سینمای ایران در سالهای اخیر به شکل آشکاری در حال پوست انداختن بوده است اما معلوم نیست این پوست اندازی به پیشرفتی در سینمای ایران منجر شده باشد.
🔺در میان چهره های شاخص این جریان، داریوش مهرجویی مرحوم شد، ناصرتقوایی سالهاست مجال ایستادن پشت دوربین را نیافته است. علی حاتمی هم که سالهاست روی در نقاب خاک کشیده و بهرام بیضایی نیز چند سالی است خود خواسته راهی غربت شده؛ بنابراین تنها مسعود کیمیایی است که پرچم این نسل را بالا نگه داشته است.
🔺در میان فیلمسازان متقاضی حضور در جشنواره امسال نیز فعلا به سه نام بر می خوریم: ابراهیم حاتمی کیا، فریدون جیرانی و رسول صدر عاملی هستند که چهره های نسبتا پیشکسوتی محسوب می شوند که از میانه دهه شصت کار خود را شروع کرده اند.
🔺سینمای ایران دوران اوج و فرود گوناگونی داشته است. اما هریک از این دوره های دهه شصت و هفتاد، به فراخور شرایط اجتماعی و فرهنگی دستاوردهایی را به دنبال داشته است. اما بعد از آن هیچ از فیلمها بهشکل حرکتی فراگیر و جریان ساز مطرح نبوده اند. شاید در این میان تنها موج فیلمهای جشنوارهای بود که برای مدتی نسبتا قابل توجه به عنوان جریانی پرطرفدار مطرح شد.
🔺سوال این است: دستاورد فیلمسازان نسل امروز چیست؟ نسلی که اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم امکانات نسبتا بهتری در قیاس با گذشته دارند و به واسطه رشد وسایل ارتباط جمعی اغلب آنها هم به منابع مهم تاریخ سینما دسترسی داشته اند و هم با سینمای روز آشنا هستند. اما با توجه به چنین شرایطی که سطح انتظارات را از آنها بالا برده است، آیا توانسته اند انتظارات را برآورده کنند و منشأ تغییر و تحولی جدی در سینمای ایران باشند؟
🔺به نظر سینمای ایران نیازمند یک تلنگر است، تلنگری برای بیدار شدن و به حرکت در آمدن... چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد؟
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
👈🏻 پذیرش دوره کارشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره در سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵
👇🏻شرایط داوطلبان
۱. اتمام سطح یک حوزه علمیه
۲. اشتغال رسمی به تحصیل در حوزه
۳. موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه سنجش
🗓 زمان ثبتنام: ۱۰ تا ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳
🔰مکان آزمون: قم، مشهد، تهران، اصفهان، شیراز
اطلاعات بیشتر و ثبت نام
paziresh.iki.ac.ir
✅ دریافت مشاوره تخصصی
@p_karshenasi
۰۲۵۳۲۱۱۳۶۸۳ - ۰۲۵۳۲۱۱۳۶۸۳ - ۰۲۵۳۲۱۱۳۶۲۸
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📛نقد آری، شماتت خیر
🔹عملکرد یکایک دستگاههای خودمان در بحران اخیر سوریه را میتوان (و باید از موضع کارشناسی) نقد و بررسی کرد. اما زبان طعنه و تمسخر با زبان نقد دوتاست. ناراحتی از اتفاق مهم پیشآمده، سزاوار هر ایرانی مسلمان است که به امنیت منطقه و کشور خود میاندیشد اما زبان طعنه و تمسخر، قطعاً خیرخواهانه نیست و اگر با توجه باشد، قطعاً همان زبان شماتت منافقانه در پس هر ناکامی جبهه خودی است.
🔹طبعاً باید عملکرد دولت، دستگاههای اطلاعاتی، وزارت امور خارجه، نیروهای نظامی مسئول به ویژه سپاه پاسداران و وزارتخانههای اقتصادی را در وقت دیگری بررسی کرد. در عین حال باید توجه داشت، اگر ما حداکثر ۱۰ تا ۲۰ درصد امکان اثرگذاری بر تحولات سوریه را داشتیم و با این توانایی، حماسه بزرگ شکست آمریکا و اسرائیل را در جنگ نیابتی داعش رقم زدیم، ۸۰ تا ۹۰ درصد دیگر تاثیرگذاری به نقش «دولت، ارتش و مردم سوریه، دولت روسیه، و دولتهای معارض (از آمریکا و اسرائیل و غرب تا ترکیه و ارتجاع عرب)» برمیگردد.
🔹این نکته هم گفتنی است متأسفانه ارتش سوریه به اعتبار آموزههای سکولار حزب بعث، غالباً فاقد انگیزههای دینی یا ملی قوی برای جنگیدن بوده و این در حالی است که هم برخی سران ارتش و هم برخی مقامات دولتی، از طریق کارهای اطلاعاتی طولانیمدت، خلع روحیه شده یا با دشمن بسته بودند.
🔹 در چنین شرایطی فارغ از شدت و ضعف عملکرد دستگاههای مسئول ما، دولت میزبان مقاومت، آمادگی روحی تداوم مسیر را نداشت و بنابراین ایران هم نمیتوانست جای میزبان هزینه بدهد. هرچند که به احتمال قریب به یقین، مردم سوریه، هزینههای تلختر و بزرگتری خواهند پرداخت.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📌چرا سقوط اسد، شکست ایران نیست؟
🔸با سقوط دولت بشار اسد، اپوزیسیون خارجنشین و رسانههای معاند به دنبال آن هستند که تحولات رخ داده در سوریه را به ایران پیوند بزنند، سقوط اسد را شکست ایرانی تلقی کنند و دستاوردهای حضور ایران در سوریه را زیر سوال ببرند؛ اما چرا سقوط اسد، شکست ایران نیست؟
🔸 در دهه ۹۰ داعش با ادعای خلافت اسلامی ظهور کرد و حتی نیمی از عراق را هم تحت سیطره خود گرفت. این گروه تروریستی ایدئولوژیک، شیعیان را رافضی و مرتد میدانست و ایران را به عنوان یک قدرت شیعه تهدیدی برای جامعه اسلامی میدانست.
🔸از اینرو ایران هم به درخواست دولت سوریه و هم عراق با هدف مقابله با داعش و تضعیف رشد ایدئولوژی این گروه در منطقه و همچنین جلوگیری از ورود این گروه تروریستی به خاک ایران و اقدام آنها علیه شهروندان ایرانی وارد خاک میدان نبرد با داعش شد.
🔸 آن زمان برنامه و راهبرد ایران برای مبارزه با تروریسم در جلوگیری از ورود تهدیدات به داخل مرزهای ایران موفق بود و ورود ایران به سوریه و عراق موجب تضعیف داعش شد.
🔸اتفاقی که دستاوردهای زیادی برای ایران داشت و علاوه بر جلوگیری از گسترش تفکر خطرناک داعش در منطقه، ایران توانست از موقعیت جدید ایجاد شده در راستای گسترش عمق استراتژیک خود تا مدیترانه استفاده کند و نفوذ منطقهای خود را افزایش دهد.
🔸بنابراین آنچه امروز در سوریه رخ داده است نباید موجب زیر سوال بردن حضور ایران در سوریه شود و دستاوردهای آن حضور نادیده گرفته شود. همچنانکه در سال ۲۰۰۱ در پی رخداد ۱۱ سپتامبر آمریکا به افغانستان حمله کرد؛ اما بعد از سالها هزینه بدون دستاورد مجبور به واگذاری قدرت به طالبان و ترک خاک افغانستان شد.
🔸در تحولات اخیر سوریه نیز ایران خطر را از مدتها پیش دریافته بود، ازاینرو رفت و آمدهای دیپلماتیک به دمشق با هدف انتقال هشدار به اسد افزایش یافت؛ اما اینبار بشار اسد تمایل به ورود ایران نداشت و بر این تصور بود که میتواند با تکیه بر مسکو و یا نزدیکی با غرب و دوری از تهران بر مشکلات امنیتی خود فائق آید.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁