11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️سخنان مهم آیتالله سیفی مازندرانی در موضوع بسیج و تکلیف امر به معروف و نهی از منکر
🔖به کسی که نهی از منکر و امر به معروف میکند، «به تو چه؟!» نداریم، او حق دارد، ولایت دارد و ولایتش رو خدا به او داده است...
🔖 بسیج همگانی باید وارد شود...، بسیج در درجه اول باید جلوی این سم های مهلک [کشف حجاب و بی بندباری در جامعه] بگیرد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
🎬پخش زنده
⭕️انقلاب اسلامی و آزمایشات الهی
🎙حجت الاسلام دکتر قاسم روانبخش
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
⏰ یکشنبه ۱۸ آذر | ساعت ۲۱:۳۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️جولانی: نخست وزیر سوریه مدیریت وزارتخانهها را تا تحویل قدرت بر عهده دارد.
🔺پس از سقوط فرودگاه و رادیو و تلویزیون دولتی سوریه به دست تروریستها در دمشق، سرکرده گروهک هیئت تحریر الشام اعلام کرد که نخست وزیر سوریه مدیریت وزارتخانهها و نهادها را تا زمان انتقال رسمی قدرت در دست خواهد داشت.
🔺الجولانی (احمد الشرع) عنوان داشت: خطاب به تمامی نیروهای نظامی در شهر دمشق، نزدیک شدن به نهادهای دولتی کاملاً ممنوع است. وی تصریح کرد که این نهادهای دولتی تحت نظارت نخست وزیر سابق (محمد غازی الجلالی) تا زمان تحویل رسمی قدرت باقی میماند.
🔺الجولانی همچنین شلیک هوایی در دمشق را نیز ممنوع اعلام کرد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️چرا اسد رفت؟!(1)
🔸 سوریه بخش اعظم دهه 2010 میلادی را در جنگ سپری کرد. در نتیجه جنگ مذکور دولت سوریه اگرچه توانست بار دیگر حاکمیت خود را بر حدودا 60 درصد از سوریه احیا کند با این حال، در قالب برخی مذاکرات سیاسی و دیپلماتیک، به تروریست ها در بخش هایی نظیر استان ادلب امان داد و همین مساله سبب شد تا آنها با حمایت های خارجی بتوانند مدام خود را قوی و قوی تر کنند.
🔸در نهایت نیز همین تروریست ها با بسیج نیروها و امکانات خود، بار دیگر به سوریه حمله کردند و نهایتا تا دمشق پیشروی کرده و نظام سیاسی سوریه را ساقط کردند.
🔸از این رو، امان دادن به تروریست ها در خاک سوریه شاید بزرگترین اشتباه بشار اسد و نظام سیاسی سابق این کشور بود. موضوعی که در نهایت برای سوریه دردسرساز شد.
🔸در این میان، عدم رسیدگی درست و منطقی دولت سوریه به مشکلات اقتصادی مردم سوریه و به طور خاص حمایت مالی از نیروهای ارتش سوریه نیز تا حد زیادی انگیزه های آن ها برای نبرد به نفع نظام سیاسی کشورشان را تضعیف کرد.
🔸دیگر اینکه در ابتدای دهه 2010 میلادی، اعتراضات در سوریه تا حدی نیز بر بنیان های منطقی استوار بود و نیروهای معترض به نظام سیاسی سوریه خواستار اصلاح ساختارهای معیوب در کشورشان بودند.
🔸با این همه، دولت سوریه نسبت به این بخش از ماجرا بیتفاوت بود و به این بی تفاوتی نیز ادامه داد. در نهایت نیز این رویکرد دمشق موجب دور شدن بیش از پیش مردم سوریه از آن شد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️چرا اسد رفت؟(2)
🔸با این همه، دولت سوریه نسبت به این بخش از ماجرا بیتفاوت بود و به این بی تفاوتی نیز ادامه داد.
🔸در نهایت نیز این رویکرد دمشق موجب دور شدن بیش از پیش مردم سوریه از آن شد. این در حالی است که شاید گزینه منطقی برای دولت سوریه این بود که تا حدی روندهای غلط گذشته در عرصه حکمرانی خود را اصلاح کند و با ساختارهای جدید، امکان جذب شمار بیشتری از مردم سوریه را فراهم سازد.
🔸با این همه چنین نشد و در نهایت حکومتِ بیش از 50 ساله خاندان اسد بر سوریه خاتمه یافت.
🔸 انباشت بحرانها و چالش ها در سوریه به قدری گسترده بود که عملا نظام سیاسی سوریه را به موجودیتی از درون تهی شده تبدیل کرده بود. این مساله خود به خوبی توضیح می دهد که چرا شهرهای مختلف سوریه یکی پس از دیگری سقوط کردند و تروریست ها با کمترین مقاومت به دروازه های دمشق رسیدند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📌کلید قبلی که هم اقتصاد را قفل کرد و هم برنامه هستهای را !
🔺«هوای تازه در اقتصاد با کلید دیپلماسی»؛ این عنوان، تیتر برجسته روزنامه دولت است که ذهن مخاطب را به «وعدههای پر طمطراق دولت روحانی با نشان دادن کلید کذایی» میبرد.
🔺 روزنامه ایران ذیل تیتر بالا مینویسد: «سرمایهگذاری خارجی، به عنوان شاهرگ حیات اقتصادی، همواره محرک اصلی تولید و سپر دفاعی در برابر شوکهایی نظیر جهش تورم و کسری بودجه بوده است. این شاهرگ در بیش از یک دهه اخیر به شدت آسیب دیده و به انسداد رسیده است. عواملی همچون تحریمها، بحران کرونا و سیاستگذاریهای نادرست نه تنها موجب سیر نزولی این منبع مالی شده، بلکه هزینههای تولید را نیز افزایش داده و به رکود تورمی و ناترازی بانکها دامن زده است. سالهای اخیر به وضوح نشان داده که سرمایهگذاری خارجی همانند نور آفتاب است که در سایه تحریمها کمرنگ و در زمان کاهش تنشها درخشان میشود. به عنوان نمونه، پس از رونمایی برجام در سال 1394، سهم سرمایهگذاری خارجی از 1.1 درصد به 3.5 درصد جهش کرد و تا پایان سال 1397 به اوج خود یعنی 6.5 درصد رسید. با خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریمها، این شمع روشن دوباره خاموش شد.»
🔺درباره گزارش روزنامه دولت گفتنی است:
🔸 1) در موضوع جذب سرمایهگذاری خارجی، ماحصل عملکرد هشت سال دولت آقای روحانی، کمتر از 10 میلیارد دلار بود. اما آنچه دولت شهید رئیسی در کمتر از 3 سال تحویل دولت آقای پزشکیان دادند، حدود 12 میلیارد دلار بود؛ به علاوه کمترین سطح تاریخی بدهی خارجی. در شاخصهای دیگر هم، صادرات کمتر از 600 هزار بشکه نفت در روز در پایان دولت روحانی به بیش از 1.5 میلیون بشکه نفت در روز افزایش یافت. همچنین معدل رشد اقتصادی در دولت روحانی به شش دهم درصد رسید و در سالهای پایانی غالباً منفی بود اما در دولت رئیسی نرخهای 5 درصد به بالا ثبت شد.
🔸2) حواله دادن رونق اقتصاد به «کلید دیپلماسی» یادآور رویکرد عقیم دولت روحانی است که ادعا میکرد همه تحریمها با برجام یکجا لغو میشود و چنان رونقی به اقتصاد داده خواهد شد که مردم از پول ناچیز یارانه بینیاز شوند و همه مشکلات حتی آب خوردن مردم و آلودگی هوا و مشکلات کارخانههای صنعتی و تولیدی حل خواهد شد. همچنین ادعا میشد با واگذاری و تعلیق برنامه هستهای در مذاکرات 150 میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب میشود یا 200 فروند هواپیما خریداری میگردد.
🔸اما خروجی این روند به موازات تعطیلی یا تعلیق 95 درصد برنامه هستهای چه بود؟ 9 برابر شدن قیمت ارز خارجی و سقوط ارزش پول ملی، خالی شدن خزانه ارزی و ناتوانی در فروش نفت، ثبت بالاترین نرخ تورم، تعطیلی هشت هزار کارخانه، توقف برنامههای مربوط به ساخت نیروگاههای تأمین برق هستهای و فسیلی و تحمیل ناترازی شدید برق به کشور، کثافتکاری خواندن ساخت پالایشگاه و تخطئه ساخت نیروگاه و گسترش ناترازی به بنزین و گاز، جذب کمترین میزان سرمایه خارجی، رودست خوردن از شرکت فرانسوی توتال برای دومین بار و سرقت اطلاعات محرمانه پارس جنوبی و عهدشکنی بیهزینه شرکت فرانسوی، و دروغ از آب درآمدن وعده خرید 200 هواپییما و زمینگیر شدن چند هواپیمای خریداری شده در پسا برجام!
🔸و این در حالی است که در همان دولت، با وجود اجرای همه تعهدات یکطرفه برجام (به علاوه تعهد سپاری به توافق پاریس برای کاهش استفاده از سوخت فسیلی در نیروگاهها، و اجرای 39 بند از 41 بند برنامه اقدام FATF، شمار تحریمها از 850 تحریم به بیش از 1700 تحریم رسید! با وجود همه این واقعیت، روزنامه دولت از کدام کلید دیپلماسی آن هم درباره آمریکا و اروپای عهدشکن حرف میزند؟!
🌐روزنامه کیهان
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📛اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب
⭕️روزنامه سازندگی شماره امروز خود را به فائزه هاشمی و مصاحبه با او پیرامون قانون عفاف و حجاب اختصاص داده است. فائزه هاشمی که قبلاً گفته بود آیه مربوط به ارث تبعیض آمیز است و همچنین در اظهاراتی توهین آمیز، مدعی شده بود که پیامبر اسلام (ص) پولهای حضرت خدیجه را حرام کرده است! حالا روی به تفسیر قرآن اورده و گفته است: «در قرآن نه برای باحجابها، وعده بهشت آمده است و نه برای بیحجابها، وعده جهنم یا هرگونه مجازات دیگری. یعنی پاداش یا مجازاتی برای افرادی که حجاب را رعایت کنند یا نکنند، وجود ندارد.»
⭕️دختر هاشمی رفسنجانی با استناد سوره نور مدعی شده: «طبق آیه ۴۰ سوره نور، قرآن، زنان میانسال و بالاتر از آن که حدود ۳۰ درصد جامعه هستند، میتوانند حجاب نداشته باشند.»
⭕️این زندانی سابق امنیتی که سابقه حمایت از دین استعمار ساخته بهائیت را نیز در کارنامه دارد، حکم فقهی هم صادر کرده و گفته است: «توصیه قرآن برای حجاب مربوط به زنان مومن، همسران و دختران پیامبر است و به نظر میرسد برای زنان عادی یا افرادی که ایمانی ندارند یا مسلمان نیستند یا به اصول آن عمل نمیکنند چنین توصیهای وجود ندارد.»
⭕️فائزه هاشمی با جدیت به تفسیر قرآن ادامه داده و میگوید: «حدود ۳۰ آیه در قرآن وجود دارد که وظیفه پیامبر را «ابلاغ و ارشاد» بیان کرده است نه «اجرا». آیا احکام اسلامی باید از پیامبر هم جلوتر حرکت کند؟»
⭕️او سپس نگران دین زدایی از جامعه شده و دلنگرانیهای خود چنین بیان میکند: «آیات بسیاری وجود دارد که ایمان اجباری را غیرمفید دانستند. این را در جامعه خودمان هم شاهد بودیم که متاسفانه در سالهای بعد از انقلاب، سیاستهایی که مردم را اجبار به احکام دینی میکرد و با تنگ نظری به این موضوع میپرداخت، سبب شد که دینزدایی، جای دینزایی را بگیرد.»
✍️ دختر هاشمی از یک طرف برای حجابزدایی و دینزدایی از جامعه فعالیت میکند و ارکان دین اسلام را زیر سوال میبرد، از طرف دیگر هم مزورانه برای جایگاه دین در جامعه اظهار نگرانی میکند. البته پر واضح است که این دست نگرانیهای دختر هاشمی نه از بابت تضعیف دین نزد مردم، بلکه از جهت بسته شدن مسیرهای منتهی به سکولاریسم سیاسی و اجتماعی است!
✍️این محکوم امنیتی که امروز تصویر او کل صفحه روزنامه سازندگی را اشغال کرده، در دیدار با رئیس جمهور هم حضور داشته و با وجود سوابق ضد اسلامی و ضد انقلابی، شاهد عرض ارادت رئیس جمهور به او بودیم؛ رئیس جمهوری که در طول تبلیغات انتخاباتی خود، کمتر جملهای میتوان از او پیدا کرد که حاوی حدیث و روایت نباشد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
❌تلههای اصلاحطلبان زیر پای دولت چهاردهم(1)
💢رفتار سیاسی اصلاحطلبان تندرو در ۲۵ سال گذشته تقریباً از الگوی واحدی تبعیت کرده، چه آن زمان که دولت حداکثری خود را داشتهاند، چه زمانی که مقیم رحم اجارهای بودهاند و چه زمانهایی که اپوزیسیون دولت مستقر بودهاند.
💢برای آنها دغدغههای معیشتی مردم موضوعیتی نداشته و فقط زمانی که منتقد کابینه بودهاند عنداللزوم شعارهایی در این زمینه دادهاند. مطالبات آنها عموماً چیزی جدا از مسائل عموم مردم و ممحض در مسائل خودشان و اطرافیانشان است.
💢رسیدن و ماندن خود در قدرت را به فرایندی گره زدهاند که آنها را به کنش سیاسی معارضهجویانه مهیا میکند. بقای خود را در دوقطبیهای سیاسی میدانند و دوام این دوقطبیها را شیشه عمر سیاسی خویش تلقی میکنند.
💢 آن زمان که در قدرت نیستند با دامن زدن به این دوقطبیها میکوشند رقیب را به چالش بکشند، حتی اگر به قیمت بر هم خوردن ثبات و آرامش جامعه باشد.
💢هنگامیکه خود دستی در آتش قدرت دارند هم باز میکوشند با ایجاد دوگانگی با نهاد و ساختاری سفره خود را جدا کنند تا هم مسئولیت قصورها و ضعفها را نپذیرند و هم به ماهیت سلبی خود پشت پا نزنند.
ادامه دارد...👇
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
❌تلههای اصلاحطلبان زیر پای دولت چهاردهم(2)
💢هیچ طرح ایجابی خاصی ندارند و برنامهشان چیزی جز ایراد گرفتن نیست. حتی زمانی که قدرت اجرایی را در دست میگیرند هم باز مشغول ایراد گرفتن به کلیت ساختارند، بیآنکه از همان قدرت خود برای حل مشکل مردم استفاده کنند.
💢وفاق که در شعار و گفتمان رئیسجمهور پررنگ شده، اگر بهمعنای واقعی کلمه منظور باشد هیچ نسبتی با این رفتارهایی که ذکر شد ندارد. اصلاحطلبان تندرو نهتنها ماهیتاً وفاق را برنمیتابند، بلکه در ۲۵ سال گذشته هم رد پایی از وفاق در کنشگری کلیت جریانشان مشاهده نمیشود (البته رفتار طیفهای اقلیتی از اصلاحطلبان معقول گاه متفاوت است).
💢اگر وفاق پزشکیان برای اصلاحطلبان تندرو بیمعنا و چهبسا خطا است، اما برایشان «نان» دارد! بنابراین، میکوشند آن را مطابق سلیقه خود معنادهی کنند.
💢وفاقی که در برخی روزنامههای اصلاحطلب از آن دم زده میشود، کاری به مردم عادی و مسائلشان ندارد، صرفاً فشاری است یکسویه برای حل مشکلات خود سیاسیون اصلاحطلب! آن که مشکل قانونی برای رسیدن به قدرت دارد، برایش لایحه بنویسند یا با فشار رسانهای انتصابش عادیسازی شود. با تابلو وفاق هر که همفکر اصلاحطلبان نیست از دولت اخراج شود!
🌐روزنامه جوان
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا