⭕️روایت سفیر ایران از نحوه سقوط دمشق(1)
🔹اکبری در گفتوگوی تلویزیونی با شبکه خبر با ارائه توضیحاتی در مورد فضای میدانی سوریه طی روزهای گذشته در شهرهایی چون حلب، حما و حمص گفت: قبل از اینکه نیروهای مسلح به دمشق وارد شوند، پایتخت دچار اغتشاش شد و به نوعی سقوط کرد، از دیگر سو هیات دولت سوریه شب گذشته تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت که هیچ مقاومتی در پایتخت صورت نگیرد بلکه به صورت مسالمتآمیز کل دولت و حکومت و بخشهای مختلف را واگذار کنند و این را طی بیانیهای که نخستوزیر اعلام کرد به اطلاع مردم و در واقع نیروهای مسلح رساند.
🔹او با اشاره به ورود مسلحین به دمشق، گفت: این موضوع قابل پیشبینی بود و در راستای این موضوع ما تدابیر لازم را در سفارت اندیشیده بودیم و موقعی که به سفارت ایران در سوریه تعرض شد، تقریباً هیچ یک از همکاران ما از دستگاههای مختلف جمهوری اسلامی در آنجا حضور نداشتند و اقدامات و تدابیر لازم پیشبینی شده بود.
🔹اکبری با بیان اینکه «در راستای تدابیر اندیشیده شده بخشی از امکاناتمان را از سفارت خارج کرده بودیم و خوشبختانه فردی از دیپلماتها و کارکنان محلی مان آسیب ندید»، خاطرنشان کرد: برخی از وسایل و امکانات در سفارت باقی مانده بود که در اثر تعرضی که انجام شده آسیب دیدهاند.
🔹سفیر ایران در سوریه گفت: این تعرض خلاف قوانین بین گالمللی است و کسانی که به نوعی در سوریه حرکت خود را از ۲ هفته پیش آغاز کردند و بخشهای مختلف این کشور را تصرف کردند، باید پیشبینیهای لازم را در مورد این مسائل میکردند که نکردند.
🔹اکبری ادامه داد: بعد از سقوط حمص ارتش سوریه در هیچ کجا نه تنها مقاومت نکرد بلکه مردم هم مقاومت نکردند و به این نتیجه رسیدند که به هر حال باید شرایط را به طور مسالمتآمیز واگذار کنند که خون بیشتری ریخته نشود و اینکه هر مقاومتی ممکن است نتواند معادله را عوض کند.
🔹او تاکید کرد: بعد از سقوط حلب اراده نظامی به تبع آن اراده دولتی و مردمی در سوریه به این رسید که به صورت مسالمت آمیز این حادثه را بپذیرد و این شرایط رقم بخورد.
🔹او با بیان اینکه «جرم بشار اسد، این بود که در جبهه و محور مقاومت بود»، گفت: جریانی که در سوریه در حال حاضر قدرت را در دست گرفته میخواهد حکومت کند، در حالی که قبلاً با جریانی مثل داعش روبرو بودیم که میخواست از بین ببرد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️روایت سفیر ایران از نحوه سقوط دمشق(2)
🔹او در مورد حمله به سفارت ایران در سوریه گفت: من پیشبینی میکردم که در جریان این تحولات با سه گروه روبرو باشیم؛ یک گروه اغتشاشگر که دنبال تخریب و غارت هستند و گروه دوم جریان امنیتی است که به دنبال ایجاد ناامنی است و به نوعی به رژیمی مثل رژیم صهیونیستی وابسته هستند.
🔹اکبری ادامه داد: جریان سوم، جریانی است که میخواهد حکومت کند، این جریان امروز عصر وارد شد و بر حفظ امنیت امکان دیپلماتیک تاکید کردند.
🔹سفیر ایران گفت: ما تدابیر لازم را برای انتقال اسناد و و دیپلماتهای خود کرده بودهایم، چند نفر از دیپلماتهای ما در سفارت مستقر بودند که هنگام نماز صبح امروز خارج شدند.
🔹او با اشاره به تعرض به سفارت ایران در دمشق افزود: کسانی که می خواهند حکومت کنند، عموما این نوع کارها این کار نمیکنند.
تجزیه سوریه محتمل نیست.
🔹سفیر ایران در سوریه در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند ممکن است که سوریه نیز با سرنوشتی چون لیبی روبرو شود و یا این که دچار تجزیه شود، گفت : در هر کشوری که بخواهد تجزیه انجام شود باید زمینه آن وجود داشته باشد، به نظرم این موضوع خیلی در مورد سوریه محتمل نیست.
🔹او افزود: ممکن است که سوریه به یک میدان نبرد برای تعدادی از کشورهای اسلامی، غیر اسلامی و صهیونیستها تبدیل شود.
اکبری گفت: تشکیل دولت مرکزی مقتدر در سوریه مطلوب برخی از کشورها نیست.
🔹سفیر ایران در سوریه گفت: بزرگترین نگرانی من این است که مردم سوریه با مشکل امنیت روبرو شوند.
🔹اکبری با اعتقاد بر اینکه ممکن است به خاطر دخالت های بیگانگان، درگیریها در سوریه گسترش پیدا کند، در بخش دیگر صحبتهای خود به موقعیت ژئوپلیتیک سوریه از جمله هممرزی آن با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: با توجه به این موقعیت ممکن است دخالتهای بیگانگان در سوریه بیشتر از کشوری چون لیبی باشد.
🔹او تاکید کرد: مردم سوریه باید در تعیین آینده خود نقش بیشتری ایفا کنند و اگر مردم نتوانند نقش ایفا کنند، با توطئههای بیگانه روبرو میشوند و در این صورت نمیتوان آینده خوبی برای سوریه پیشبینی کرد.
🔹اکبری در پاسخ به این سوال که چه تفاوتی میان تصمیم امروز دولت سوریه و ۱۲ سال پیش وجود دارد، گفت: تفاوت اصلی در توان رزمی و دفاعی کشورهاست. بشار اسد در شرایطی که گزینهای جز تسلیم یا جنگ نداشت، ترجیح داد با آگاهی از هزینههای سنگین، مقاومت کند تا هویت تاریخی و ملی سوریه حفظ شود.
🔹او تصریح کرد: اما امروز، ضعف در توان دفاعی باعث شد دولت سوریه تصمیم به واگذاری مسالمتآمیز قدرت بگیرد تا از خونریزی و تخریب بیشتر جلوگیری شود.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
انقلاب اسلامی و آزمایشات الهی. روانبخش.mp3
10.34M
⭕️انقلاب اسلامی و آزمایشات الهی
🔸تحلیلی از حوادث اخیر منطقه
🎙حجت الاسلام روانبخش
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!
🔺در حالی که گرانسازیهای رسمی و دستوری و ناگهانی دلار نیمایی (و به تبع آن دلار آزاد) و همچنین کالاها و خدمات، از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم ادامهدار شده، وزیر اقتصاد از ضرورت رفع فیلترینگ، واردات گوشی آیفون و FATF حرف میزند و هر روز گرانیهای جدیدی به بازار میآید.
🔺به نظر میرسد همتی از بازارها و جهش قیمتها در همین مدت کوتاه دولت چهاردهم بیخبر است که اینچنین درگیر حواشی است. در ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت پزشکیان قیمت انواع نان به طور متوسط ۵۰ درصد، لبنیات ۳۰ درصد، برنج ایرانی ۵ درصد، برنج خارجی ۱۴ درصد، مرغ ۱۴ درصد، سیبزمینی ۱۳ درصد، انواع حبوبات ۹ درصد، گوجهفرنگی ۵۹ درصد و خیار ۳۸ درصد افزایش یافته است.
🔺همچنین توزیع گوشت قرمز تنظیم بازاری ۳۰۰ هزار تومانی متوقف شده و اقشار کمدرآمد مجبور به خرید گوشت قرمز به قیمت آزاد در قصابیها هستند که دو و نیم برابر قیمت تنظیم بازاری است.
🔺همچنین دولت به طور پنهانی و بدون اطلاعرسانی به مردم از ابتدای مهر تعرفه قبض برق را ۳۸ درصد افزایش داده است. همتی نهتنها ایده مؤثری برای گرانیها مطرح نمیکند که حتی با ایدههایش، عملاً بسترسازی برای تشدید تورم را دنبال میکند.
🔺او از زمان روی کار آمدن در دولت چهاردهم، بر افزایش نرخ دلار نیما اصرار کرده و در حالی ادعا دارد که فاصله دلار نیمایی با دلار بازار آزاد کاهش خواهد یافت، اما بررسیها نشان میدهد این سیاست موفقیتآمیز نبود و در نیمه آذرماه فاصله دو نرخ ارز به رکورد حدود ۳۰ درصد رسیده است.
🔺آیا در این شرایط که مردم زیر فشار گرانیها قرار دارند، وزیر اقتصادی باید به جای ارائه برنامه و راهکار، به مباحثی بپردازد که در حوزه مسئولیت سایر وزرا و دستگاهها است؟ آیا همتی ایده و راهکاری برای حل مشکلات اقتصاد کشور ندارد که مدام سرگرم حاشیهها است؟
🔺به نظر میرسد دولت و مجلس باید فکری به حال این مشکل کنند، چرا که ظرفیت مهمی از دولت یعنی وزارت اقتصاد، با این روند از کارکرد اصلی خود خارج شده است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️آغاز «نمیگذارند»های پزشکیان!(1)
🔹پزشکیان هم خیلی زود «نمیگذارند»های خود را شروع کرد! «در برق و آب و گاز و بنزین و پول مشکل داریم ولی میگویند دست نزن!»
🔹این سنت را اولبار رئیسدولت نهم بلکه بیشتر همو در دولت دهم شروع کرد. هرچند دولت اصلاحات هم از این بهانه خالی نبود و فقط موضوعش فرق داشت.
🔹در دولتهای یازدهم و دوازدهم «نمیگذارند» شد حرف اصلی دولت. خیلی شیک و مجلسی با این بهانه از انجام کار سخت رویگردان بودند و دنبال کار آسان میگشتند.
🔹دولت سیزدهم نیز اگرچه سعی میکرد از این سنت نکوهیده دوری کند، اما برخی اعضای دولت در بزنگاههایی مجلس همسو را هم به همین اتهام که «نمیگذارد» مینواختند.
🔹حالا پزشکیان با آنهمه «کارشناس» که در اطراف خود جمع کرده دوباره به همین سنت نکوهیده بازگشت. نکته مخرب و غیرسازنده این بهانهگیری آنجاست که ذهن مخاطب درباره این نمیگذارندها به هر سمتی میرود الا آنجا که باید!
🔹مثلاً ممکن است یک مصوبه قانونی «نگذارد» چیزی گران شود، اما وقتی رئیسجمهور مستقیماً و شفاف نمیگوید که چه کسی به او اجازه نمیدهد برق را گران کند (با اینکه کرد) یا بنزین را گران کند (با اینکه میخواهد بکند و معاون اجرایی او نیز دیروز رجز مفصلی در اینباره خواند)، ذهن مردم به سوی کانونهای نامشروع قدرت میرود.
ادامه دارد....👇
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️آغاز «نمیگذارند»های پزشکیان!(2)
🔹درحالیکه هر دولتی که بر سر کار میآید دنبال قدرت انحصاری در تصمیمگیریهاست و گویی از تفکیک قوا ناراضی است یا وفاق یعنی همه «بگذارند» ما کار خودمان را بکنیم!
🔹البته اینکه دکتر پزشکیان در مقام ریاست جمهوری اینگونه موضع بگیرد که برای اصلاح روشهای غلطی که همه به نادرستی ادامه آن اذعان دارند، بگوید: «عدهای میگویند، به آن دست نزنید» توجیه قابل پذیرشی نیست.
🔹رئیسان جمهور ادوار گذشته هم مواضع را داشتهاند که اکنون به زعم ایشان چنین مشکلاتی انباشته شده و به او به ارث رسیده است. ضمن اینکه بارها در مواضع خود بیان کرده با کسی دعوا ندارد و بدون وابستگی به هیچ حزب و جریانی برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور به میدان آمده است.
🔹بنابراین در فضایی منطقی و عقلانی باید او و همکارانش با مردم طرح مسئله کنند و برای آن راهکار اجرایی و عملیاتی بدهند. وگرنه ارجاع مشکلات به مخالفتهای این و آن مشکلی از مشکلات حل نخواهد کرد.
🌐روزنامه جوان
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
✍️دلایل عمدهای که منجر به سقوط بشار اسد شد(1)
📌این روزها سوریه کانون توجه جهانیان شده و مرکز ثقل تحولات سیاسی شده است.
📌سرعت تحولات آنقدر سریع است که حتی امکان تحلیل آن را از کارشناسان گرفته است.
📌اینکه چطور یک گروه تروریستی میتواند در عرض چند روز، شهرهای بزرگ سوریه را تصرف و به سمت دمشق حرکت کند، موضوع عجیبی است که تنها کسانی میتوانند آن را هضم کنند که با ساختار داخلی نظام سوریه آشنا باشند.
📌بی شک چهار دلیل اصلی برای این حرکت سریع معارضین قابل تصور است که در ذیل به آنها اشاره میکنیم:
📌۱. ضعیف شدن ارتش و آلوده شدن به فساد/ ارتش سوریه طی یک دهه اخیر روز به روز ضعیف شده و سازمان منسجم و یکپارچه آن تحلیل رفته است. نداشتن انگیزه و آلوده شده نیروهای ارتش به فساد از دلایل اصلی این ضعف ارتش است که مقابل یک گروه کوچک عملا توان مقابله ندارد و می بینیم که توان مقابله جدی مقابل معارضین از خود نشان نمی دهد. اخبار غیررسمی حتی از تبانی برخی سران ارتش با معارضین در قبال دریافت رشوه حکایت دارد که داستان غمآلودی است.
ادامه دارد...👇
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
✍️دلایل عمدهای که منجر به سقوط بشار اسد شد(2)
📌۲. عدم همراهی مردم با دولت و ارتش/ عدم همراهی مردم با دولت و ارتش این کشور دلیل دیگری است که نظام سوریه را از پشتوانه قوی داخلی محروم کرده است که دلیل آن مشکلات ساختاری و اقتصادی است که طی سالها انباشته شده و راه حلی برای آن متصور نیست و عملا چشمانداز روشنی پیش چشمان مردم نیست.
📌۳. اعتماد دولت سوریه به برخی وعده های دولتهای خارجی. بازی خوردن دولت سوریه در مقابل برخی وعدههای خارجی کشورهای منظقه در ازای دستبرداشتن از مقاومت، نکته دیگری است که عملا دولت سوریه را از مرکز ثقل محور مقاومت به حاشیه برده و راه را برای توطئههای داخلی هموار ساخته است.
📌۴. مداخلات خارجی و تجهیز تروریستها/ چشم طمع دولت های غربی و برخی قدرت های منطقهای به مطامع سرزمینی سوریه و تجهیز تروریستها در این کشور از داعش و جبهه النصره گرفته تا تحریرالشام نکته دیگری است که آرامش و پکپارچگی را از کشور سوریه گرفته و طی سالهای اخیر میدان جولان تروریستها بوده است. همه این عوامل دست به دست هم داده و نارضایتی اکثر مردم سوریه را فراهم کرده که مانع از حمایت قوی آنها از نظام فعلی سوریه شده است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📛طغیان اوباش در سینمای ایران
⭕️ سینمای «جاهلی» یا همانچیزی که با نامگذاری مرحوم دکتر هوشنگ کاووسی(از اولین منتقدان سینمایی در مطبوعات ایرانی) به «فیلمفارسی» معروف شد، حول محور لمپنیسم و اقشار بدخیمی از جامعه با نامهای «کلاهمخملی»، «روسپی» و «رقاصه» حقیقتا یک ریلگذاری خیانتبار، عقبمانده، منحط و ضدفرهنگی از سوی وزارت فرهنگ و هنر عصر پهلوی، با هدف کلان
«سیاستزدایی» از فرهنگ عامه بود.
🔗متن کامل مقاله👇
mshrgh.ir/1663492
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
🎬پخش زنده
⭕️مخالفت علما با صهیونیسم در اسناد کهن قسمت اول
🎙حجت الاسلام محمدصادق ابوالحسنی
استاد و پژوهشگر تاریخ معاصر
⏰ دوشنبه ۱۹ آذر | ساعت ۲۰:۰۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
دفتر ارتباطات فرهنگی
🎬پخش زنده ⭕️مخالفت علما با صهیونیسم در اسناد کهن قسمت اول 🎙حجت الاسلام محمدصادق ابوالحسنی استاد و
با پوزش از تاخیر به جهت مشکل اینترنتی، بزودی لایو اجرا میگردد
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖هر روز یک صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️امروز؛ صفحه سی و پنج قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
▫️ صفحه قبل👇
https://eitaa.com/difqom/5753
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
🔅#امام_باقر علیهالسلام:
✍️ اتَّبِعْ مَن يُبكيكَ و هُو لكَ ناصِحٌ؛
💠 از کسی که تو را میگریاند اما خیرخواه توست، پیروی کن.
📚 المحاسن، ج۲، ص۴۴۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
M5-J011.mp3
18.09M
🎙 بشنوید | صوت فلسفه حقوق
📖 درس یازدهم
👤 استاد محمدرضا کدخدایی
📚 #فلسفه_حقوق
#مبانی_اندیشه_اسلامی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تذکر دکتر روانبخش نماینده مردم قم در مجلس به عملکرد فراقانونی دولت:
🔹 اگر بناست که مجلس سه شیف کارکند و قانون بنویسد اما دولت که مجری قانون است به قوانین عمل نکند چه فایده ای دارد؟
🔹رئیس جمهور قسم یاد کرده تا مجری قانون باشد اما در برنامه صدا و سیما اعلام میکند من قانون عفاف و حجاب را به دلیل برهم خوردن وفاق اجرا نخواهم کرد.
🔹روانبخش گفت چرا دولت قانون بکارگیری دوتابعیتی ها در مشاغل حساس را رعایت نمیکند.
🔹فردی که جایگاه قانونی ندارد در قامت معاون راهبردی رییس جمهور برای نظام خط و نشان میکشد و اعلام میکند حاضریم فراتر از هسته ای هم مذاکره کنیم.
فراتر از هسته ای یعنی موشکی؟
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: با دستور نمیتوانیم کسی را هدایت کنیم.
🔹با امر و نهی هم نمیشود جامعه را هدایت کرد.
🔸بلکه فقط با اخلاق خوب!😳
✍پ.ن: جسارتا اگر دستور از سوی قوه قهریه، و امر و نهی به یکدیگر فایده نداشت، اینقدر در دین و سیره حکومتی پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) بر آن تاکید نمیشد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
👶🏻 مجموعه ۱۳ جلدی فلسفه برای کودکان
1-میهمانی خرگوش (اهمیت شناخت)
2-دارویی برای پدر (اهمیت معیار در معرفت)
3-ماجرای کرم کوچولو (خطاناپذیری علم حضوری)
4-شربت خوشمزه (اهمیت مشخص بودن معیار)
5-نقاشی خرس کوچولو (ارزش علم حضوری در حالات درونی)
6-موش کور و قاشق (ارزش معرفت)
7-پرسش کفشدوزک (خطا در معرفت حسی)
8-دایره چهار گوش (ارزش قضایای بدیهی)
9-صدای عجیب (ارجاع علوم نظری به بدیهی)
10-شیرینی گمشده (ارزش تجربه نسبت به علوم عقلی)
11-پرنده کم حافظه (نقل و ارزش معرفتی آن)
12-شکارچی و برکه آب (ارزش کارشناسی و مرجعیت)
13-نمک شیرین (تعارض معرفت ها و راه های ترجیح)
🖊سیدمحمدمحسن میرمرشدی
🔅 لینک خرید آنلاین مجموعه 🔅
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فناوری اطلاعات چیست؟
🎙دکتر رضا تقی پور
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📛مطالبه از مسئولین؟! با چه منطقی؟!
🔺می گویند ما باید مطالبه کنیم تا مسئولان پای کار بیایند! تعجب می کنم. مطالبه؟ از کی؟ از چی؟ با کدام منطق؟
🔺گاهی که احساس می کنم طرف وزنی دارد و خلوص نیتی، جواب می دهم و می گویم: رهبر انقلاب به صراحت فرمودند: "در انجام وظیفه نه تعلل میکنیم و نه شتاب زده میشویم." این برهان قاطع است برای تنظیم کنش ها و واکنش ها با تراز تعریف شده فرمانده کل قوا. قرار نیست به اسم انقلابیگری فشار بیاوریم که تدبیر نظام گرفتار این دوگانه شود. قطعا وعده صادق 3 انجام خواهد شد بعون الله تعالی. اما در زمان خود.
🔺گاه مطالبات می تواند قوه تصمیم گیر نظام را تحت فشار قرار دهد. نه صبر امروز باید نوک پیکان ها را به سمت پزشکیان ببرد، نه موفقیت درهم شکستن داعش و جریانات تکفیری در سال های پیش را باید به حساب روحانی نوشت. چراکه تصمیم گیری در این زمینه ها، به فرد یا دولت یا جریان خاص محدود نمی شود.
🔺مبارزه با رژیم صهیونیستی جزو مسلمات نظام اسلامی و مسئولان کشور است. ما در سال های طولانی، حق مطلب را با درهم کوبیدن جریانات تکفیری ادا کردیم. دیگر قرار نیست بار نجنگیدن ارتش سوریه را ما به دوش کشیم. جمهوری اسلامی، دست افراد را می گیرد برای دفاع از خود اما قرار نیست به جای آنان راه هم برود. همه چیز حساب و کتاب دارد. نظام هم حواسش هست که چه باید بکند هم در معرکه های گوناگون و هم در برابر جنایات صهیونیست ها.
🔺وعده صادق 3، به موقع انجام خواهد شد تا بازی را و نتیجه را تغییر دهد. کاری نکنیم که فشار بر مسئولان معنا شود آن هم از نوعی که کشاندن کشور به زمین بازی دشمن باشد. هوشیاری و عقلانیت ایرانی را نمایندگی کنیم. نه بگذاریم ما را به شتاب بکشانند و نه اجازه دهیم سرعت گیر سر راه ایجاد شود. به قوه تصمیم گیر نظام اعتماد کنیم.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️چهار دلیل سقوط بشار اسد
✍️آیت الله کعبی(عضو مجلس خبرگان)
🔹سقوط نظام بشار اسد به شکل سریع و با قهر و غلبه و بدون تقریبا مقاومت دولت و ارتش سوریه صورت گرفت. و تاثیرات آن در منظقه و عرصه بین الملل بسیار گسترده خواهد بود نمونه آن بلافاصله گسترش تجاوز رژیم صهیونی به جبل الشیخ برای تهدید بقاع غربی لبنان و تضعیف سوریه است.
🔹علل و عوامل این سقوط و درسها و عبرتهای آن که نکته های باریک تر از موی زیادی دارد؛ در جای خود توسط صاحب نظران اندیشهورز فارغ از هیاهوی رسانه ای باید بررسی شود اما اجمالا مي توان موارد زیر را نام برد:
👈 ۱- فرسایش دولت وارتش سوریه وخسته بودن وبی انگیزه بودن
👈 ۲- ضعف اراده وفقدان برنامه عملیاتی برای مقابله با براندازان مسلح
👈 ۳- غفلت وفریب راهبردی از امریکا و دنباله های انان در منطقه و ترجیح سازش ومذاکره بر مقاومت
👈 ۴- جدی نگرفتن هشدارهای رهبری مبنی بر اینکه (غربی ها و دنبالههای انها در منطقه قصد داشتند با جنگی که علیه سوریه به راه انداختند نظام سیاسی این کشور راساقط وسوریه را از معادلات منطقه حذف کنند اما موفق نشدند و اینک قصد دارند با شیوه های دیگر واز جمله وعده هایی که هیچگاه به انها عمل نخواهند کرد سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند.)
🔹به هر حال باید پذیرفت این شکست بزرگ برای دولت بشار که بطور عمده برای دلخوش بودن به وعده های تو خالی غرب و دنباله های ان در منطقه رخ داده است.
🔹انصافا همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی در خرداد ماه امسال در دیدار بشار اسد فرمودند: (مقاومت؛ ویژگی ممتاز سوریه است)؛ بویژه در جنگ ۲۰۰۶ انگونه که در یک دیدار خصوصی با پرچمدار مقاومت شهید بزرگ اسلام سید حسن نصر الله رضوان الله تعالی شنیدم بشار اسد انبارهای تسلیحاتی خود را به روی مقاومت حزب الله باز نمود و علت حمایت از سوریه حمایت از مقاومت است و سوریه تبدیل به پل پشتیبانی و عبور مقاومت شده بود.
🔹اما متاسفانه بعد ازعملیات طوفان الاقصی با تهدید و تطمیع و جنگ روانی، دولت و ارتش فرسوده سوریه، سازش را بر مقاومت ترجیح دادند و اگر راه مقاومت را انتخاب می کردند به طور قطع شکست نمی خوردند و این شکست نباید به اشتباه؛ شکست مقاومت و یا شکست جمهوری اسلامی ایران تلقی شود.
👈متن کامل:
https://farsnews.ir/Khuzestani_ali/1733757482876660830
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️هزینه سازش و مقاومت در تاریخ معاصر(۱)
🎙حجت الاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
⏰ سهشنبه ۲۰ آذر | ساعت ۲۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️هزینه سازش و مقاومت در تاریخ معاصر(۱)
🎙حجت الاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📖هر روز یک صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️امروز؛ صفحه سی و شش قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
▫️ صفحه قبل👇
https://eitaa.com/difqom/5782
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
M5-J012.mp3
20.54M
🎙 بشنوید | صوت فلسفه حقوق
📖 درس دوازدهم
👤 استاد محمدرضا کدخدایی
📚 #فلسفه_حقوق
#مبانی_اندیشه_اسلامی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایران ابرقدرت منطقه
🔸فیلم سینمایی w 2008
کمتر از ۳ دقیقه اهمیت ایران رو در خاورمیانه توضیح داده است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️دستاورد سینمای ما چیست؟!
🔺سینمای ایران در سالهای اخیر به شکل آشکاری در حال پوست انداختن بوده است اما معلوم نیست این پوست اندازی به پیشرفتی در سینمای ایران منجر شده باشد.
🔺در میان چهره های شاخص این جریان، داریوش مهرجویی مرحوم شد، ناصرتقوایی سالهاست مجال ایستادن پشت دوربین را نیافته است. علی حاتمی هم که سالهاست روی در نقاب خاک کشیده و بهرام بیضایی نیز چند سالی است خود خواسته راهی غربت شده؛ بنابراین تنها مسعود کیمیایی است که پرچم این نسل را بالا نگه داشته است.
🔺در میان فیلمسازان متقاضی حضور در جشنواره امسال نیز فعلا به سه نام بر می خوریم: ابراهیم حاتمی کیا، فریدون جیرانی و رسول صدر عاملی هستند که چهره های نسبتا پیشکسوتی محسوب می شوند که از میانه دهه شصت کار خود را شروع کرده اند.
🔺سینمای ایران دوران اوج و فرود گوناگونی داشته است. اما هریک از این دوره های دهه شصت و هفتاد، به فراخور شرایط اجتماعی و فرهنگی دستاوردهایی را به دنبال داشته است. اما بعد از آن هیچ از فیلمها بهشکل حرکتی فراگیر و جریان ساز مطرح نبوده اند. شاید در این میان تنها موج فیلمهای جشنوارهای بود که برای مدتی نسبتا قابل توجه به عنوان جریانی پرطرفدار مطرح شد.
🔺سوال این است: دستاورد فیلمسازان نسل امروز چیست؟ نسلی که اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم امکانات نسبتا بهتری در قیاس با گذشته دارند و به واسطه رشد وسایل ارتباط جمعی اغلب آنها هم به منابع مهم تاریخ سینما دسترسی داشته اند و هم با سینمای روز آشنا هستند. اما با توجه به چنین شرایطی که سطح انتظارات را از آنها بالا برده است، آیا توانسته اند انتظارات را برآورده کنند و منشأ تغییر و تحولی جدی در سینمای ایران باشند؟
🔺به نظر سینمای ایران نیازمند یک تلنگر است، تلنگری برای بیدار شدن و به حرکت در آمدن... چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد؟
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁