الحمدلله رب العالمین بیش از ۴۰ نفر از شما عزیزان در دورهٔ پنجم کارگاه بینهایت خوشبختی شرکت کردند و از امروز برنامه آموزشیشون رو آغاز کردند ✅
اگر شما در کارگاه ثبتنام کردید و هنوز عضو کانال کارگاه نشدید به آیدی زیر پیام بدید 👇
🆔 @dinefetri_amozesh
از شرکت کنندگان دورهٔ پنجم کارگاه بینهایت خوشبختی خواستیم که دلیل شرکتشون در کارگاه رو بیان کنند و جوابهای جالبی دادند 😍
گفتم تو کانال هم بزارم بعضیهاش رو تا شما هم ببینید ✅
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
چقدر تا حالا دنبالش بودی ولی بهش نرسیدی!😔
آرامشهای مقطعی و لذتهای زودگذر رو نمیگم!
صحبتم سر #بینهایت_آرامش و #بینهایت_لذته😇
هیچ همهای الا #بینهایت برای انسان، نقطهی پایان نیست!
ولی نگران نباش دوست من!
نشانی آرامش و #لذت_بینهایت اینجاست..!
شاید دور به نظر برسه ولی خیلی نزدیکِ ...😊☺️
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
دین فطری - استاد عظیمی
🤲 الحمدلله رب العالمین وبینار با حضور شما عزیزان برگزار شد و ان شاءالله ویدئو و صوت جلسه فردا در کان
سلام و روز بخیر 🌹
امروز ۳ نگین حرم امام حسین علیه السلام برای برندگان ارسال شد 🚚
💯 لطفا همه این پیام رو بخونن 💯
سلام و احترام🌹
بنا داریم مخاطبین کانال رو افزایش بدیم تا افراد بیشتری با مباحث دین فطری و دورهها آشنا بشن تا انشاءالله تأثیر مثبتی در رشدشون داشته باشیم که در نتیجه مورد عنایت حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه قرار بگیریم و این مهم با سربازی برای حضرت و جذب سرباز برای سپاه حضرت اتفاق خواهد افتاد 🤲
هرکسی در این زمینه میخواهد مشارکت داشته باشه و حتی میخواهد یک نفر رو به کانال دعوت کنه به آیدی زیر کلمه "
سلام" رو ارسال کنه 👇 🆔 @dinefetri_amozesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 زمانی که خسته میشویم یا نامردی میبینیم یا خطراتی ما را تهدید میکند چه کار کنیم؟؟
✅ توصیه حضرت آقا به سید حسن نصرالله
🙏 زحمت انتشارش با شما
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🌹 سلام و خیر مقدم به اعضاء جدید کانال دین فطری - استاد سید هادی عظیمی 🌹
لطفا و حتما هم شما عزیزان و هم اعضاء قدیمی عنایت داشته باشند و چند دقیقهای وقت بگذارند و پیام های زیر رو با دقت مطالعه بفرمایند 👇
🔰 آشنایی با دین فطری
✅ اهمیت دین در زندگی انسان بر کسی پوشیده نیست. کمال انسان در سایه ی عمل به دستورات دینی محقق می شود و تمام ناهنجاری ها و جنایت های تاریخ بشر که موجب محرومیت ها و مصیبت های فراوان شده است، ناشی از بیدینی است.
⚠️ اما خطر بی دینی هرچه باشد، از خطر دینداری ناقص، بیشتر نیست؛ زیرا که اگر نتیجه ی حالت نخست، گمراهی باشد، در وضع دینداری ناقص، هم گمراهی است و هم گمراه کننده دیگران؛ و مصداق «خسر الدنیا و الاخره».
❌ در وضعیت دینداری ناقص، هر چند هوای نفس سهم به سزایی دارد، اما نباید از نقش جهالتی که در اثر آموزش غلط دین ایجاد می شود، غافل بود.
👈 چه بسیارند انسان هایی که اگر دین به صورت صحیح و فطری به آنها آموزش داده شود، هرگز گمراه نمی شوند و یا کمتر دچار گمراهی می شوند؛ بنابراین اگر نقش آموزش دین از خود دین، بیشتر نباشد، کمتر نیست؛ خصوصاً در این زمانه که دشمنان از این خلأ برای افزایش هجمه های خود استفاده می برند.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🤔 آسیبشناسی وضعیت فعلی آموزش دین
⛔️ به نظر می رسد که آموزش دین به صورت فعلی به دلیل عدم انسجام و پراکندگی و تکیه بر روش های فلسفی و کلامی، آسیب های فراوانی دارد که باید هرچه سریع تر از این آسیب ها جلوگیری شود.
💢 آنچه امروز به عنوان دین خصوصاً در کتب آموزش دین به نوجوانان و جوانان عرضه می شود،
🔹 اولاً خودِ دین نیست، بلکه عمدتاً علم کلام اسلامی است. این علم، «علم دفاع از دین» است نه روش کاملی برای آموزش دین! و چون مشحون از استدلال های عقلی است، فهم آن، سخت، پیچیده و دیریاب است و طبعاً نحوۀ آموزش آن هم خشک و بی روح است و موجب ملالت و بی انگیزگی متربّی می شود؛ علاوه بر این چون متربی ارتباطی بین مسائل و دغدغه های درونی خود با آنچه آموزش می بیند، نمی یابد؛ نمی تواند همدلانه و از سرِ شوق مباحث آموزشی را پیگیری کند.
🔸 ثانیاً در فرآیند معمول آموزش های دینی، موضوعات دینی در سه بخش اعتقادات، احکام و اخلاق ارائه می شود که این نیز آفتی بزرگ برای تعلیم و تربیت دینی است؛ زیرا متربی قادر به کشف و ارتباط دهی بین موضوعات اعتقادی با احکام و اخلاق نخواهد بود و همواره در یک سردرگمی به سر می برد و از این سردرگمی رنج می برد و یا تک بعدی رشد می کند؛ آن هم رشد علمی، نه رشد روحی و عقلی.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
✅ رفع آسیب از راه آموزش دین با منطق فطرت
💯 باید به دنبال روشی باشیم که این آسیب ها را نداشته باشد و مبتنی بر آموزش فطری دین باشد؛ همان روشِ حکمت آمیزِ قرآنی که همه ی انبیاء الهی از این روش در آموزش دین استفاده کرده اند؛ روشی که هم جامعیت دارد و هم عمومیت؛ بدین معنا که هم دربردارنده ی تمام وجوه زندگی انسان در حوزههای عبادی، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و… است؛ و هم برای عموم مردم قابل فهم و درک است نه صرفاً برای اهل علوم فلسفی و کلامی.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 ویژگی های دین فطری
👈 در این روش همۀ مباحث مبتنی بر این استدلال فطری و بدیهی است که انسان از درون خود میل شدید به بینهایت را می یابد و به دنبال رسیدن بدان است.
♾ بینهایت یکی بیشتر نیست و آن وجودی است که منبع تمام خوبیها و زیباییها و مهربانی هاست؛ الله –جلّ جلاله- که پاسخ همۀ خواستههای فطری بشر است.
🔰 از آنجا که این میل به بینهایت را خالقِ ما در وجودمان نهاده است؛ وجود این میل بهترین دلیل است برای او و اینکه بگوییم او ما را خلق کرده است که به بینهایت برساند؛ «انا لله و انا الیه راجعون».
🌏 این برهان، برای همۀ افراد بشر از هر نژاد و فرهنگ و قومی و در هر عصری، قابل فهم و بدیهی است.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
✔️ همچنین در روش آموزش فطری دین، موضوعات دینی بدون تفکیک به سه حوزۀ اعتقادات و اخلاق و احکام ارائه میشود به نحوی که مخاطب رابطۀ میان این سه حوزه را فهم کند.
💯 از دیگر خصوصیات این روش آموزشی، ارائۀ «طرح کلی عالم» برای متربی است و طی آن شناختی از تمام عوالم، ملک، برزخ و ملکوت و جایگاه انسان در این عوالم و هدف از خلقت او و خلق اول و سایر مخلوقات و سیر تکوینی انسان در وجوه فردی، جمعی و کلی بر روی زمین از هبوط حضرت آدم (علیه السلام) تا رجعت و برپایی قیامت ارائه و تبیین میشود.
💯 در آموزش دین فطری، موضوعات و مباحث دینی به صورت کاربردی و در یک بستۀ کاملاً منسجم ارائه میشود به گونهای که مخاطب با تمام مسائل مربوط به انسان و خدا و هستی، از آغاز آفرینش تا رجعت آشنا میشود و هدف از آفرینش و راه رسیدن به هدف و کیفیت استفاده از وسایل را در راه مبارزه با موانع پیشرو به صورت واضح درمییابد و پیوند بین تمام مسائلی را که تاکنون از دین به صورت پراکنده فراگرفته بود، درک می کند و قدرت پاسخگویی به مهمترین شبهات مربوط به دین و سؤالات فراوان دیگری را که تاکنون پاسخی برای آنها دریافت نکرده بود، پیدا خواهد کرد.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
📌 ترتیب مباحث دین فطری
🖐 در دورۀ آموزشی «دین فطری» عمدۀ مباحث با یک الگوی کاربردی و محوری در پنج بخش ارائه میشود:
1️⃣ هدف
2️⃣ سنتهای الهی
3️⃣ راه
4️⃣ وسیله
5️⃣ موانع
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🌀 گرهگشایی از ذهنیت های غلط
✅ سعی مجدانهای که در تدریس درسنامههای آموزش دین فطری پیگیری میشود، تغییر بینش و نگرش در مخاطب نسبت به موضوعات اساسی ذیل است:
۱- شناخت هستی و انسجام بین عالم ملک و ملکوت و نقش آنها در تکامل انسان
۲- شناخت حقیقت وجود خدا ( با درک مفهوم بی نهایت)
۳- ظرفیت و استعداد انسان (قابلیت اتصال با بی نهایت)
۴- جایگاه دنیا (باشگاه استقامت و بندگی)
۵- برزخ (دوره تکمیلی رشد و درمان نقایص)
۶- بهشت (درک لذت بی نهایت در سه درجه نعیم، رضوان و لقاء)
۷- جهنم (دوره پالایش گناهکاران و ادراک اجباری)
۸- جایگاه اجتماعی و سیاسی انبیاء، ائمه و علما (مأمور تشکیل حاکمیت دینی برای ایجاد زمینه رشد همه انسان ها)
۹- چرایی احکام و عبادات (تمرین برای حرکت در مسیر صفات خداوند)
۱۰- شیطان (عامل تشکیل حاکمیت مادی و مدعی لیاقت برای مدیریت کل عالم ماده)
۱۱- طاغوت (اولیاء شیطان و زمینه ساز سقوط و انحراف از راه ایجاد تمدن مادی)
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
پنج ویژگی دوره دین فطری.mp3
2.66M
🔊 بشنوید
✅ پنج ویژگی دوره #دین_فطری
1️⃣ ارائه برای عموم جامعه و با زبان ساده
2️⃣ در برگیرنده همه موضوعات مرتبط با دین
3️⃣ پیوسته و منسجم بودن
4️⃣ کاربردی بودن
5️⃣ دارای نظم و منطق درست
❇️ استفاده رایگان از دوره دین فطری ❇️
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
❌ موانع مسیر رشد انسان
👤 نفس انسان، همان استعدادِ تحریک شونده به سوی گناه و سقوط است و قویترین مانع
👹 شیطان، عامل تحریک و وسوسه به قصد انحراف از راه حق در وجه فردی و مدعی لیاقت برای مدیریت عالم ماده
✡️ طاغوت، به عنوان اولیاء شیطان روی زمین و زمینه سازان انحراف و سنگرسازان شیاطین هستند که با ایجاد و توسعۀ تمدن مادی و طاغوتی، تداوم و تعمیق اغواء شیاطین را فراهم می آورند؛ بنابراین به عنوان خطرناکترین موانع از حیث روش، قلمداد می شوند، هرچند که از حیث قدرت، ضعیفترین موانع هستند.
📌 از این رو برای شناخت بیشتر طاغوت و کیفیت ظهور و بروزش در عالم و چگونگی پیوندش با شیطان و وظیفهٔ انسان در برابر این خطرناکترین مانع، دورههای سیر انسان در عالم به پنج بخش تقسیم میشود.
✅ در هر دورۀ تاریخی، شاخصهها و ویژگیهای اساسی آن به همراه وظایف انسان در آن عصر تبیین می شود:
🔹 دورۀ نخست: عصر انبیاء (علیهم السلام)
🔸 دورۀ دوم: عصر حضور ائمّه (علیهم السلام)
🔹 دورۀ سوم: عصر غیبت
🔸 دورۀ چهارم: عصر ظهور
🔹 دورۀ پنجم: عصر رجعت
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت
🔰 دورۀ نخست: عصر انبیاء (علیهم السلام)
📌 این عصر، عصر ظهور و بروز طاغوتهای آشکار است. عصری که ابلیس با استفاده از جلوههای پنجگانۀ عالم ماده، پنج نوع تمدن مادی را برپا میکند.
1️⃣ تمدن مبتنی بر جلوههای ظاهری، شکل، حجم و رنگ و دیگر ظواهر مادی که با کارگردانی ابلیس و شیاطین، مردم را به سمت ظواهر به عنوان تنها راه رشد بشر فرا میخواند که خداوند با بعثت حضرت نوح (علیه السلام) و طوفان فراگیر آن را خنثی کرد و کشتی نشستگان را چون اهل فضائل بودند، هدایت کرد و نجات داد؛
2️⃣ تمدن مبتنی بر جلوهی قدرت و توانایی بر پایهٔ قدرت نظامی و اسلحه و ابزار جنگی، شیاطین و نمرود با ترساندن مردم، آنها را به بردگی فرا می خواندند که خداوند متعال بهوسیلۀ حضرت ابراهیم (علیه السلام) و معجزهی سردشدن آتش نمرود، باطل بودن آن را اثبات کرد؛
3️⃣ تمدن مبتنی بر جلوه تخیل و سیاست فرعون بر پایۀ سِحر و سیاسیکاری و بردگی سیاستگران مدعی ربوبیت؛ که ید بیضاء و عصای حضرت موسی (علیه السلام) باطل بودن آن را نشان داد؛
4️⃣ تمدن مبتنی بر جلوه علمی و صنعتی یهود بنی اسرائیل که برپایۀ رشد علم و صنعت و با تدبیر شیاطین و سران یهود برای جلب توجه مردم به جلوههای صنعت و طب و… و پرستش آن صورت میگرفت و خداوند متعال با روح الهی و دمِ مسیحایی حضرت عیسی (علیه السلام) باطل بودن آن را عیان کرد؛
5️⃣ تمدن مبتنی بر فرهنگ جاهلیت بر پایهی ادبیات و شعر و موسیقی و داستان های خرافی و … که با ظهور پیامبر اعظم (صلوات الله علیه و آله) و معجزه آن حضرت (قرآن و عترت) حقیقت الهی آشکار شد.
دین فطری 👉 آموزش دین براساس فطرت