eitaa logo
کانال دیده بان
1.3هزار دنبال‌کننده
23.7هزار عکس
17.7هزار ویدیو
72 فایل
📢کانال خبری، سیاسی، مذهبی و فرهنگی #دیده‌بان تحت مدیریت یک معلم با انگیزه اطاعت از فرمان ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای حفظه‌الله، جهت جهادتبیین ایجاد گردیده است. @diooib ارتباط با ادمین 🔰🔰🔰 @s_d_14_57 #اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج🤲
مشاهده در ایتا
دانلود
  چه می‌کنید که قاتلان شهید بهشتی(ره) برای شما کف می‌زنند؟! مدیر مسئول روزنامه «جمهوری اسلامی» می‌گوید با تک نرخی کردن ارز مخالفتی ندارد اما دولت با چاقوی زنگ زده جراحی می‌کند! و ادامه پرداخت یارانه آنهم با گستره‌ای که شما از آن سخن می‌گوئید به منزله اینست که چاقوی جراحی زنگ‌زده‌تان را در بدن بیمار جا بگذارید و او را به عفونت و رنجوری بیشتر مبتلا کنید. چند سؤال:  - اگر مخالفتی با جراحی اقتصادی مورد نظر دولت ندارید و آن را لازم می‌دانید، باید پاسخ دهید این بیماری منتهی به جراحی غیر قابل گریز را کدام دولت با سوءتدبیر خود به وجود آورده است؟ نسبت شما با آن دولت و انحرافاتش چه بوده است؟ انتقاد و هشدار یا سکوت و تأیید و تمجید؟! - چرا در همان دولت یک بار ننوشتید که سیاست تعیین قیمت 4200 تومانی برای ارز و توزیع بی‌هدف 60 میلیارد دلار ذخیره ارزی (1260 هزار میلیارد تومان یارانه) سیاست غلطی است و باید متوقف شود؟ آیا آن دولت را اساساً در قواره و اندازه این کار- و این نقد- نمی‌دیدید یا چون منافع شما با برخی دولتمردان یکی بود، دم برنمی‌آوردید و تازه آقای رئیسی که سرکار آمده لکنت زبان شما برطرف شد و توانستید به جای دعوت مدعیان تدبیر و امید به استعفا پس از 18 سال سوء مدیریت فاحش، از نجابت رئیسی سوءاستفاده کردید و پرخاشگری پیشه کردید؟ - شما که حتی نقد را با فحاشی و ناسزاگویی و درشت‌گویی و خلاف‌نویسی و تحریف اشتباه گرفته‌اید، چرا جنبه نقد شنیدن را ندارید؟ - شهید والامقام بهشتی، به خاطر پایبندی به جمهوری اسلامی مغضوب آمریکا و گروهک‌ها قرار گرفت و ابتدا ترور شخصیت و سپس ترور فیزیکی شد. نسبت شما با جمهوری اسلامی چه تغییری کرده که همان دشمنان جنایتکار و رسانه‌های‌شان، برای شما کف می‌زنند و عیناً تحلیل‌های انحرافی و تحریف شده شما را بازنشر می‌کنند و بهانه عقده‌گشایی علیه نظام و دولت و نیروهای انقلابی قرار می‌دهند. قاتلان خونریز شهید بهشتی عوض شده‌اند، یا شما تغییر هویت داده‌اید که در کنار همه آدرس‌های غلط، و با وجود آشکار شدن کلاهبرداری آمریکا در برجام، باز هم دعوت بر اعتماد نسبت به شیطان بزرگ و بازگشت به هر قیمت به توافق می‌کنید؟! - غیر از حرف‌های سیاسی‌کارانه، نقد کارشناسی شما به هدفمندسازی و باز توزیع عادلانه یارانه‌ها (بستن مسیر رانت‌خوری رانت‌خواران) چیست؟ - چه کسانی و یا کدام مدیریت، یارانه 45 هزار تومانی را که موجب تأمین زندگی طبقات پایین و کاهش شکاف طبقاتی شده بود، بی‌ارزش کردند و تورم  60 درصدی را سرسفره مردم گذاشتند؟! کدام سیاست‌های عقیم اقتصادی، موجب شد دولت غربگرای اشرافیت زده، رکورد تورم چند دهه اخیر را از آن خود کند؟ دولت طراح ارز 4200 تومانی و پرداخت یارانه واردات به 27 قلم کالا، چه شد که بی سر و صدا یارانه 18 کالا از 24 قلم کالا را حذف کردند و بودجه‌آفرینی سال ریاست خود را همان چهار ماه اول خرج کردند و خزانه انباشته از کسری بودجه و بدهکاری را به یادگار گذاشتند؟ آیا جناب مسیح مهاجری یک بار جرأت داشته کارنامه ولی‌نعمت‌های خود در دولت مدعی تدبیر را بازگویی کند؛ یا از مردم به‌خاطر حمایت از چنان مدیریتی که به جای تبعیت از خط امام و رهبری، خط اعتماد به دشمن و معطلی در مدیریت را ترویج می‌کرد، عذرخواهی کند؟ متأسفانه پاسخ بسیاری از این سؤالات این است که چاقو، دسته خود را نمی‌برد!
🔻موجی از حملات مسلحانه سراسر ایالات متحده را فرا گرفته است. 🔸در شهر بوفالو، ایالت نیویورک، یک تبهکار ۱۸ ساله با تفنگ در یک سوپرمارکت تیراندازی کرد. 🔹۱۰ نفر کشته و ۳ فر زخمی شدند. 🔸مهاجم بازداشت شد، معلوم شد که او یکی از ساکنان ایالت است که به طور ویژه از شهر دیگری آمده است تا تیراندازی را در این منطقه که عمدتاً سیاه پوستان زندگی می کنند، انجام دهد. 🔹او به قتل با انگیزه نفرت نژادی متهم شده است. 🔸در لس آنجلس، مردی ناشناس در بازاری تیراندازی کرد. 🔹وحشت ایجاد شد، مهاجم موفق به فرار شد، یک مرد مجروح به بیمارستان منتقل شد. 🔸روز قبل در میلواکی پس از بازی NBA در نزدیکی استادیوم تیراندازی شد که چند نفر مجروح شدند.
۹۰ قلم دارو ارزان می‌شود 🔹سخنگوی غذا و دارو: مابه‌التفاوت قیمت حدود ۹۰ قلم دارو بعد از اصلاح قیمت به‌دلیل استفاده از ارز نیمایی، توسط بیمه‌ها پوشش داده نشد که با دستور رئیس‌جمهور با سازمان‌های بیمه‌گر توافق شده که قیمت این ۹۰ قلم دارو به قبل برگردد تا تفاوتی در پرداختی مردم از جیب نداشته باشد. 🔹از ۳۵۸۰ قلم دارو در دولت سیزدهم، قیمت‌گذاری‌ ۳۸۰ قلم آن توسط کمیسیون انجام می‌شود و قیمت ۳۲۰۰ قلم دارو نیز تغییراتی نداشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ حاوی تصاویر دلخراش| این تصاویر واقعی است، بازی کامپیوتری نیست! 🔹مهاجم که یک جوان ۱۸ ساله است پس از آن که وارد سوپرمارکتی در شهر بوفالو - در شمال ایالت نیویورک - شد در حالی که اقدام خود را به صورت زنده در اینترنت پخش می‌کرد شروع به شلیک به سوی مشتریانی کرد که اکثرا سیاه‌پوست بودند. ‌ 📌به ما بپیوندید:
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون انرژی اتمی: کیت‌های جدید ۴۶ نوع بیماری نوزادان را تشخیص می‌دهند
گر چه اسلام گرفته است به خود رنگ حسین به خدا صلح حسن نیست کم از جنگ حسین شیعه آن است که در خط امامش باشد تابع رهبر و در صلح و قیامش باشد
🔺کشف انبار احتکار نهاده های دامی در قم 🔻در راستای برخورد با احتکار کالا، سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سازمان اطلاعات سپاه امام علی بن ابی طالب (علیه السلام) قم موفق به کشف یک انبار احتکار نهاده های دامی شدند. 🔻 در این اقدام که با حضور بازرسین سازمان صمت و جهاد کشاورزی انجام شد، حدود 105 تن نهاده دامی جو کشف و جهت سیر مراحل قانونی امانت سپاری گردید.
از ديروز بيكباره همه چی در دبی گرون شده، روغن مايع ١٧ درهمي امشب ٤٣ درهم بود مرغ ١٢ درهمي شده ٢٨ درهم بنزين كه سي و پنج سال يك درهم بوده شده نزديك به ٤ درهم نون كه سي سال يك درهم بود امروز ٣/٥ درهم از وقتي در ایران ارز ٤٢٠٠ رو برداشتن در اینجا همه چی گرون شده!!!
. 🔴 زلنسکی(رئیس جمهور اوکراین) در مراسم افتتاحیه‌ی سخنرانی کرد. 🔻اما مردم مظلوم که ۷ سال است آماج وحشیانه‌ترین حمله‌های نظامی عربستان قرار دارند، صدای‌شان از سوی رسانه‌های غرب ،خفه می‌شود. 👈آری، با رسواترین و خشن‌ترین نوع از غربی، روبروییم. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کسی که بخاطر و دست از انقلاب و رهبری برداره، اگر زمان امام حسین علیه السلام هم بود بخاطر یک لیوان آب می رفت سمت یزید
در گرجستان گندم تمام شده است
🌷 | تلاش برای جوانی جمعیت وظیفه ضروری همه است 🔻 رهبر انقلاب در پیام به فعالان حوزه : تلاش برای ، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از ، یکی از ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه درباره‌ی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگ‌ساز، تأکید بیشتر می‌یابد.