✴️فنآوری ایرانی، تغییر دهده بازیهای بزرگ در جهان/2
🔸این دستاوردها که جهش آن از دو دهه پیش شروع شد میرفت تا ایران را به عنوان قدرت برتر منطقه تثبیت کند. قدرت اقتصادی فقط تجارت و مبادلات بانکی و مالی نیست؛ بلکه دست داشتن در شاخههای مدرن اقتصاد در حوزه فنآوریهای نوین است که ایران اراده کرده به آن دست پیدا کند. این همان دلیل اصلی و نهایی تحریمهای غرب است. امریکاییها نمیخواهند هیچ کشوری خارج از منظومه فکری و دایره وابستگی خودشان در این حوزه پیشرفت کنند. اما ایران به دلیل استقلال سیاسی، قدرت تصمیمگیری داشت و همین مساله باعث شد تا ما امروز شاهد نتایج این دستاوردها باشیم.
🔸ایران با صبوری و یک برنامهریزی طولانیمدت که پیش از این بارها در موردش صحبت کرده و نوشتهام، موفق به رسیدن به مرحلهای از قدرت در حوزه فنآوری شد که دشمن در خواب هم نمیدید. در سه دهه گذشته میلیونها مهندس در گرایشهای مختلف از دانشگاههای ایران فارغالتحصیل شدند که هزاران نفر از آنها دارای طرحها، ایدهها و افکار نو و مدرنی بودند که حتی فکر کردن به برخی از آنها برای بسیاری از کشورهای به حساب پیشرفته هم قفل است. این دانشمندان جوان ایرانی دست به کار شدند و پس از یک هزار سال، دوباره ایران را در صدر دانش منطقه نشاندند.
🔸دستاوردها بسیار زیاد است؛ چه ابتکاری و چه با مهندسی معکوس؛ چه به صورت آزمون و خطا و چه با به کار گرفتن تجربیات هشت سال جنگ تحمیلی... همه و همه باعث شد تا ایران تنها نقطه قوت دشمن را از او بگیرد. روزگاری ناوهای جنگی امریکا وقتی به خلیج فارس وارد میشدند ارتباطات بیسیم نیروها در جزایر قطع میشد اما امروز وقتی وارد منطقه میشوند ارتباطاتشان مختل میشود و به همین دلیل ترجیح میدهند دور از آبهای سرزمینی و اقتصادی ایران حرکت کنند، چرا که کسی آنجا کاری به کارشان ندارد. این را نوشتم تا بدانید از کجا به کجا رسیدهایم.
🔸حالا صهیونیستها دیگر به لحاظ تکنولوژی هیچ برتری ندارند، بلکه عقب هم افتادهاند. برای نمونه، حتی یمنیها نیز کشتیهای جنگی امریکا را به چالش کشیده و چندین بار سامانه راداری آنها را دچار مشکل کردند تا جایی که پنتاگون ناچار از کمپانیهای سازنده خواست تا بروزرسانیهای جدیدی را برای ناوها انجام دهند. وقتی ارتش یمن که در محاصره قرار دارد توانسته قدرتمندترین بازوی جنگی امریکا، یعنی نیروی دریایی این کشور را دچار چالش عمده و عمیقی کند، بدانید که خود ایران چه توانمندیهایی دارد و میتواند چه کارهای بزرگی کند.
🔸نبردهای امروز شاید در نظر نبرد توپخانه، جنگنده، موشک و پهپاد باشد؛ اما بالاتر از همه اینها یک نبرد «فنآورانه» است که در آن دانش و فنآوری حرف اول را میزند. ناتو در جنگ اوکراین مطمئن بود که برای تمام فنآوریهای روسها راهکار دارد، چرا که در طول سه دهه ارتباط، جاسوسی، همکاری و تجربه جنگافزارهای روسها که به دیگر کشورها صادر میشد توانسته بود اشراف کاملی کسب کند و همین عامل هم باعث شد که آنها با خیال راحت وارد اوکراین شوند. حقیقت آن است که در طول پنج ماه اول جنگ هم توفیق خوبی داشتند و توانستند مچ روسها را بخوابانند.
🔸اما از وسط تابستان سال 2022 عاملی بنام شاهد 136/131 وارد میدان شدند که در کنار آنها بعدها مشخص شد که عوامل دیگری هم وجود دارد. شاهد 136 در ظاهر فقط یک پهپاد است، موتوری دارد، سر جنگی و سامانه هدایت؛ از قرار معلوم چیزی بیش از این نیست. اما حقیقت آن است که چیزی بسیار بیشتر از یک پهپاد بود، چرا که «تغییر دهنده بازی» بود و باعث شد روسها بتوانند مسیر بازی را تغییر دهند. شاهد یک دستاورد فنآورانه بود که تمام پدافند ناتو در برابرش ناتوان بود، شاهد باعث تجدید روحیه روسها شد و نشانی از عمق همکاری بیشتر میان ایران و روسیه بود.
🔸در ماههای بعد تجهیزات دیگر ایرانی هم وارد شدند؛ یکی پس از دیگری. روزی همه چیز منتشر خواهد شد و خواهید فهمید من اینجا چه نوشتهام؛ اما بدانید که با ورود هر فنآوری جدید ایرانی، ناتو یک گام به عقب نشست و روسها یک گام به جلو حرکت کردند. آخرین فنآوری ایرانی که روسها از آن استفاده کردند ناکار کردن پهپاد غولپیکر گلوبال هاوک و دیگر پرندههای شناسایی امریکایی و اروپایی بر فراز دریای سیاه بود. هفته گذشته وقتی گلوبال هاوک از جزیره سیسیل پرواز کرد تا ساعتها بر فراز دریای سیاه فعالیت کند، هر وقت به سمت خاک روسیه حرکت میکرد تمام سیستمهایش قفل میشد....!
@SyrianKhabar
وزارت خارجه آمریکا جنبش مقاومت شمال اروپا و ضد اسرائیلی سوئد رو "سازمان تروریستی" معرفی کرد
راند پال، سناتور آمریکایی
داعش در سوریه متحد ما بود، ما برای عقب راندن نیروهای وفادار به دولت دمشق، به شبهنظامیان سلاح دادیم و مکانی امن برای آنها در سوریه درست کردیم
#تناقضات_آمریکایی
🗣 هیچ 🇵🇸🇮🇷
@twtenghelabi
کسی که ساخت اتوبان امام علی ع تا صدر و برج میلاد و پل طبیعت را در کارنامه دارد براحتی میتواند ادعا کند ایران را به هاب هوایی منطقه تبدیل و فرودگاه امام(ره) را مرکز ترانزیتی منطقه کند
🗣 آرتورشاه
@twtenghelabi
«پزشکیان در دانشگاه تهران : خدا وکیلی نمیدانستم اینقدر از من استقبال خواهد شد!»
صد رحمت به روحانی باز صبح جمعه ها میفهمید! یکی این بنده خدارو از شوک در بیاره هنوز باورش نشده کاندیدای ریاست جمهوری شده😂
🗣 فائزه طلایی🇮🇷
@twtenghelabi
زاکانی درباره حجاب بان های مترو:
🔹اینها از مردم هستند
🔹در قالب ایجابی و امر به معروف و نهی از منکر فعالیت می کردند
🔹حتی دختر من هم در فعالیت ایجابی در حوزه حجاب در مترو مشارکت داشت
@twtenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زاکانی یجوری انتظامی رو ضربه فنی کرد که نمیدونست چی بگه 😂
اگر تمایل داری بعد از این گفتگو بیایید با هم بریم قیطریه تا ببینیم یه درخت هم قرار نیست قطع بشه، تا حالا هم درختی قطع نشده...
🗣 سبحان برکتی
@twtenghelabi
اصلاحطلبا میخوان پزشکیان رو مقابل نظام قرار بدن تا از بدنه مخالف رای جمع کنن.
پزشکیان: سلام سلام سلااااام
🗣 حسین صادقی
@twtenghelabi
مشکل سعید #جلیلی اینست که زیادی با زبان نخبگانی حرف می زند، هر سوالی ازش کس شود با جمله «بله ما در این مورد دانشگاه که رفته بودیم صحبت کردیم» شروع می کند.
بابا بی خیال دانشگاه شو، حرف را مستقیم بزن.
در مورد حجاب ازت می پرسند اینقدر اسمان ریسمان به هم نباف برادر.
🗣 Fereshteh Sadeghi فرشته صادقی
@twtenghelabi
حاکمیت ریال از مسیر نفی #یارانه_جعلی_پنهان می گذرد!
یارانه جعلی پنهان با روابط خاص ریاضیات مالی استثماری، کشور را بالاجبار به سمت صادرات مواد خام سوق داده است.
قبل از نقد، اگر نمی دانید اول بپرسید چگونه؟
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍محمد حق شناس:
این صحبت های آقای #قالیباف عمیقا برای کشور نگران کننده است!
باور به #نئولیبرالیسم در ذهن ایشان چنان رسوخ کرده است که حتی با موضوع بازپس گیری #هفت_تپه نیز ابراز مخالفت می کند!
چه کسی به ذهن سیاست مدار ایرانی انقلابی و با سابقه جهادی این ایده را وارد کرده است که #خصوصی_سازی، #رها_سازی و به تعبیری #سرمایه_دار_پروری ولو از نوع فاسد، رانتی و #غیر_مولد میتواند باعث رشد و توسعه کشور شود؟!
واقعا کجای این دنیا، مردم طبقات متوسط و ضعیف از این تاراج بیت المال و انفال منفعت برده اند که سیاست مدار ایرانی می خواهد با اتکا به چنین ایده هایی به اسم مشارکت دادن مردم در اقتصاد، اقتصاد کشور را توسعه ببخشد؟
کجای دنیا واگذار کردن شرکت ها، انفال و منابع عمومی به اشخاص متمول اسمش مشارکت دادن مردم است؟! فلان بچه آقازاده یا صاحب ثروت، مکنت و بانفوذی که این منابع را در اختیار می گیرد یا با تسهیلات میلیاردی بانکی این منابع را می خرد آیا جزو مردم عادی جامعه است که در معیشت روزمره خود هم مانده اند؟! آیا واقعا اینچنین افرادی مردم هستند؟!
♦️برای افزایش اگاهی عمومی به نشر مطالب همت گمارید👇👇👇
@hokmraniirani
✍ محمد حق شناس:
داستان واگذاری هفت تپه را می دانید؟
یک زمین ۲۲ هزار هکتاری با ۱۳ هزار هکتار زمین کشاورزی صنعتی، چهار کارخانه و هزار واحد مسکونی با امکانات یک شهر را با پرداخت نقدی فقط ۱۰ میلیارد تومن به بخش خصوصی واگذار کردند!!!!
سه سال بعد مالکانش با اتهام دو میلیارد دلاری محاکمه شدند!!!
جایی که هر روز کارگران آن از وضعیت اسف بار و فلاکت بار آنجا خودکشی می کردند و هزاران نفر فعال اجتماعی با خرج هزاران ساعت تلاش و کشاندن موضوع به افکار عمومی واکنش ریاست جمهوری و رهبر معظم انقلاب را برای چنین اقدام عجیب و زیان دهی جلب کردند.
این واگذاری مشتی نمونه از خروارها واگذاری بود که منابع ملی کشور به اسم توسعه و با شعارهای قشنگ نئولیبرالیسمی به افراد خاصی با کمترین قیمت و شرایط گاها اقساطی و ... واگذار شد و نهایتا کل تولید که نابود شد هیچ، کارگران و شاغلین این مجموعه ها هم به خاک سیاه نشستند، تنها سند این اموال عمومی از دست عموم مردم که صاحب آن بودند خارج شد و به اسم افراد خاصی شد تا چرخه شکاف طبقاتی دارا و ندار در کشور هر روز و هر ساعت بیشتز و بیشتر شود.
مردم مطمئن باشید آخر این تفکر خصوصی سازی یک دره عمیق اختلاف طبقاتی خواهد بود بین عموم مردمی فقیر که از داشتن یک زندگی آبرومندانه، یک آلونک برای زندگی و ... محروم خواهند بود و افرادی که با تصاحب هکتارها زمین، معادن، کوه ها و کارخانجات بزرگ خود و خانواده شان غرق در ثروت و استفاده از منابع کشور خواهند بود!
@hokmraniirani
خب تا الان ایتلاف آقای زاکانی و قاضی زاده هاشمی با صحبت های امروز به سمت آقای قالیباف رفت
و اما جناب جلیلی نیز کنار نکشیده
حملات بین آقای قالیباف و جلیلی رد بدل میشود و آقای پزشکیان همچنان بدون مزاحم در حال کار است و البته بدون آمادگی
انتخابات عجیبی است
نه اجماع شکل گرفته و نه فعلا میزان مشارکت به شصت درصد رسیده
بدون اجماع راست ها مشکل خواهند داشت و بدون مشارکت شصت درصد چپ ها شانسی نخواهند داشت
گره ماجرا اینجاست که راست ها سریعا اجماع کنند و گره چپ ها اینجاست که جامعه را تهییج به مشارکت کنند
تا اینجا هر دو طرف نا موفق بوده اند
محمد ندیمی
https://eitaa.com/joinchat/2213085186C46f7048f87