May 11
🔴 فروش مشروبات را آزاد کنید!
✍ موضوع آزادی و ممنوعیت مصرف مشروبات الکلی بحث تازهای نیست. قبل از انقلاب با وجود آزادی و وفور نعمت نیز #الکل یکی از بحثهای چالشی مطبوعات بود.
مجله سپید و سیاه در گزارشی خبر از ۷ کشته و تعدادی نابینا بر اثر مصرف ودکای تقلبی را دارد.
معمولا دعواهای خیابانی، تجاوزات جنسی، خشونت با خانواده، فریب دختران مست، تصادفات رانندگی و موارد مشابهی از این دست که در اثر مصرف #الکل بوده، بهانهای میشد تا مطبوعات آزادی و مصرف مشروبات الکلی رو مورد انتقاد قرار دهند.
خبرنگار سپید و سیاه در سال ۵۲ به سراغ راننده تاکسیها رفته و از مشکلات آنها جویا شده. راننده تاکسی بیش از همه چیز از مسافران مست گلایه میکند و آرزویش اختراع دستگاه مستی سنج است.
@dirouznameh
🔴 با وقوع انقلاب اسلامی چه تحولی در صنعت خودرو رخ داد؟
✍هیچ!
بله هیچ! با مشاهده مطالب انتقادی منتشر شده در مورد #صنعت_خودرو در مطبوعات قبل از انقلاب، میبینیم که زور انقلاب به تغییر در مدیریت و سیاستگذاری این صنعت نرسید.
گویی این مطالب در مورد وضع امروز #خودروسازی منتشر شده است.
#مونتاژزدگی و هجوم مردم برای خرید خودرو از کارخانه و فروش آن با قیمت بالاتر در بازار آزاد، موضوع تازهای نیست. دیروز و امروزمان در خودروسازی تغییری نکرده است.
@dirouznameh
✍️ فرهنگ مردم در رابطه با عید #غدیر و استفاده #شاه از فرصت این جشن برای هشدار دادن به طرفداران مارکسیست اسلامی و #مجاهدین_خلق را در این تصویر بخوانید.
@dirouznameh
🔴رابطه پهلوی و مذهب
✍ حکومت پهلوی و در رأس آن شاه و خاندان پهلوی در ظاهر نه تنها خود را در مقابل مذهب قرار نمیدادند بلکه در مناسبات مختلف اظهارات و اعمال مذهبدوستانهای انجام میدادند. فرح برخلاف سیاستهای ضدچادر حکومت، در مکانها و مناسبات مذهبی با چادر حضور پیدا میکرد.
حداقل سالی یکبار زیارت امام رضا توسط خاندان پهلوی رایج بود.
#مذهب_در_دربار
@dirouznameh