هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 نجوای عاشقین
دعای کمیل با اتوبوس از شیراز به اصفهان میآمدم، چند نفر از جوانان حزب اللهی هم در اتوبوس بودند. یکی از آنها گفت: آقای قرائتی! شب جمعه است دعای کمیل بخوان تا ما هم بخوانیم. گفتم: من حفظ نیستم. جوان دیگر آمد و گفت: من حفظ هستم اجازه گرفت و شروع کرد به خواندن کمیل، من در حالی که عرق خجالت بر پیشانیم نشسته بود همراه او میخواندم و پیش خود گفتم: اینها همان بچّههایی هستند که قبل از انقلاب شعرهای عشقی و ترانههای آنچنانی حفظ بودند، امّا الآن دعای کمیل را حفظ هستند.
📚خاطرات (جلد ۱ و ۲) از زبان حجت الاسلام محسن قرائتی ، صفحه ۱۱۸
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺نَحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ نَبَأَهُمْ بِالْحَقِّ إِنَّهُمْ فِتْيَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَ زِدْناهُمْ هُدىً «۱۳» وَ رَبَطْنا عَلى قُلُوبِهِمْ إِذْ قامُوا فَقالُوا رَبُّنا رَبُّ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ لَنْ نَدْعُوَا مِنْ دُونِهِ إِلهاً لَقَدْ قُلْنا إِذاً شَطَطاً «۱۴»
🖋ما داستان آنان (اصحاب كهف) را به درستى براى تو حكايت مىكنيم. آنان جوانمردانى بودند كه به پروردگارشان ايمان آوردند و ما بر هدايتشان افزوديم.«۱۳» و ما به دلهايشان نيرو و استحكام بخشيديم، آنگاه كه آنان بپاخاستند و (برخلاف عموم مردم) گفتند: پروردگار ما همان پروردگار آسمانها و زمين است، هرگز جز او (كسى را به) خدايى نخواهيم خواند، چرا كه در اين صورت حرف خطايى گفتهايم.«۱۴»
ترجمه: استاد محسن قرائتی
📖 سوره کهف آیات ۱۳ و ۱۴
🔗تفسیر: https://B2n.ir/d26664
🌸 رسول الله صلى الله عليه و آله : إنَّ اللّه َ يُحِبُّ الشابَّ الذي يُفني شَبابَهُ في طاعَةِ اللّه ِ تعالى .
🖋پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند جوانى را كه جوانى خويش را در راه طاعت خداوند متعال بگذراند دوست مى دارد .
📚 كنز العمّال : ۴۳٠۶٠ - منتخب میزان الحکمة ، باب ۱٠٠۴
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 مشکل گشای دو عالم
جناب آقای دکتر محمّد حسین نصر اصفهانی که فوق تخصص و رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی رویان هستند میفرمایند: در سال ۱۳۹۴ با چند نفر از همکاران سه چهار روز به اربعین تصمیم گرفتیم که در این سفر پرفیض شرکت کنیم. نه بلیط بود و ویزا هم دیگر میسر نبود. با توسل و عنایات خودشان معجزه آسا ویزا درست و بلیط هم آماده شد. به نجف مشرف شدیم. ساعاتی در حرم آقا امیرالمؤمنین (علیه السلام) بودیم و سپس در مسیر پیاده روی از صبح تا شام به چه عزاداری ها و چه رفتارها و چه پذیراییهایی برخورد کردیم که همه آنها جالب و گفتنی است. شب در موکبی جهت استراحت رفتیم. جای مناسبی برای ما نبود. رفتیم به موکب دیگری آن هم جایی نداشت. به موکب دیگری رفتیم آنجا فقط با غذا از زائرین پذیرایی میکردند و آن هم تمام شده بود.
گفتیم: «ما چهار نفر هستیم. ممکن است اینجا استراحت کنیم؟» قبول کردند. آنها هم چهار نفر بودند که مشغول شستن ظروف و تمیز کردن آن مکان بودند. یک سالن حدود ۳۰ متری بود که ما و خود آن عراقیها در آن استراحت می کردیم. آنها با زبان فارسی به خوبی صحبت می کردند. سر صحبت باز شد سؤال کردیم که چند روز است مشغول هستید؟
گفتند: «۱۵ روز و تا ۵ روز دیگر هم اینجا کار میکنیم.» سؤال شد: «شما حقوق از کسی میگیرید؟»
گفتند: «خیر» یکی از آنها گفت:«من به عشق امام حسین (علیه السلام) این مدت شبانه روز کار میکنم.» دیگری گفت: «پدرم ۲ سال است فوت کرده و وصیت کرده اگر میخواهید خیرات برایم بفرستید در اربعین به نیابت من خدمت به زائرین امام حسین (علیه السلام) انجام دهید.» دیگری جوانی که حدوداً ۳۰ سال داشت گفت: «امسال سال اول است که من آمدهام کار میکنم و حدود ۷ سال است ازدواج کردهام و بچه دار نشدهام. به دکترهای مربوطه هم زیاد رفتهام و هیچ نتیجه ای نگرفتهام. گفتند باید به ایران برویم. آنجا به بیمارستانهای مجهز و دکترهایی که تخصص در زوجهای نابارور دارند مراجعه کنید تا نتیجه بگیرید. من هم یک کارگر ساده میباشم و به هیچ عنوان این هزینهها و سفر برایم میسر نیست. لذا قبل از اربعین خدمت امام حسین (علیه السلام) عرض کردم: آقا! من این ۲۰ روز را شبانه روز در یک موکب خدمتگزار میهمانان شما میشوم شما هم با لطف و بزرگواریتان مشکل من را حل کنید و امیدوارم سال آینده ان شاءالله بچه دار شده باشم و اینجا مشغول کار باشم.» یکی از دوستانم مرا به ایشان معرفی کرد. من از او سؤال کردم: «آیا آزمایشات و نسخهها و آنچه مدارک در این رابطه به دست آوردی موجود است؟» گفت: «بله همه اش در یک پرونده موجود و در منزل دو کیلومتری اینجا میباشد.» گفتم: «بروید بیاورید.» آورد. آنها را کاملاً بررسی کردم و همانجا دستورات پزشکی لازم را به ایشان دادم و آدرس محل خودم را در اصفهان و شماره تلفن را به ایشان دادم که اگر از این دستورالعمل نتیجه نگرفتی بیایید اصفهان بدون هیچ گونه هزینه و خرجی میهمان من باشید تا ان شاءالله نتیجه حاصل شود. از سفر برگشتم حدود سه چهار ماه بعد نامه ای از طرف آن جوان به دستم رسید که ضمن تشکر و قدردانی نوشته بود آقا شما را واسطه قرار داد و از عنایات ایشان همسرم باردار است.
به دوستان همسفرم گفتم: «این که آن دو جا میسر نشد صلاح این بود که اینجا بیاییم و مشکل این بنده خدا را حل کنیم. حل همه مشکلات به دست گره گشای دو عالم آقا اباعبدالله الحسین (علیه السلام) روحی فداه میباشد.»
📚 قدم قدم به سوی رحمه واسعه ، سید محمّد متین پور، داستان شماره ۱ ، صفحه ۸ (همراه با ویرایش)
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺 ... وَمَنْ تَطَوَّعَ خَيْرًا فَإِنَّ اللَّهَ شَاكِرٌ عَلِيمٌ
🖋... و کسی که (به خواست خودش افزون بر واجبات) کار نیکی (چون طواف و سعی مستحب) انجام دهد، بدون تردید خدا (در برابر عمل او) پاداش دهنده و (به کار و حال او) داناست.
ترجمه: استاد حسین انصاریان
📖 سوره بقره آیه ۱۵۸
🔗 تفسیر: https://B2n.ir/k54086
🌸قال الصادق علیه السلام: مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَيْرَ قَذَفَ فِي قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَيْنِ ع وَ حُبَّ زِيَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِي قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَيْنِ وَ بُغْضَ زِيَارَتِه
🖋امام صادق(علیه السلام): هر کس که خدا خیرخواه او باشد محبت حسین (ع) و زیارتش را در دل او می اندازد و هر کس که خدا بدخواه او باشد کینه و خشم حسین (ع) و خشم زیارتش را در دل او می اندازد.
📚 وسائل الشیعه ، ج ۱٠ ص ۳۸۸ - بحارالانوار ج ۹۸، ص ۷۶ - وبگاه اهل البیت
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 آن شب مهتابی
حاج اكبر آقا شالچي از پدرش كه از شاگردان شيخ جواد انصاري بود و عينك فروشي داشت، نقل كرد : سال پيش از انقلاب با دوستم عازم عتبات بوديم. در گمرك مُنذريّه (مرز خسروي)، يكي از مأموران گمرك كه سُنّي متعصبي بود، وقتي متوجه شد كه ما شيعه هستيم، براي اين كه ما را اذيت كند، اثاثيه ما را در هواي گرم، بارها تفتيش كرد و از صبح تا ظهر ما را معطل كرد. دوستم به مأمور گفت: شكايت تو را به مولايم ميكنم، اما او اعتنايي نكرد.
وقتي به حرم امام حسين عليه السلام مشرف شديم، دوستم، در حرم دو زانو نشسته بود. در يك لحظه احساس كردم چُرت ميزند، ولي ديدم لبخندي زد و گفت: شكايت آن مرد را به آقا كردم و از ايشان خواستم كه وي را گوشمالي دهد. آقا فرمود: نمي توانيم كاري بكنيم. او بر ما حقي دارد! گفتم: ما از شيعيان و محبّان شما هستيم، و او ما را اذيت كرده! آقا فرمود: هفده سال پيش، اين شخص در كربلا شبگرد بود. در شبي مهتابي، چشمش به آب فرات افتاد. با خود گفت: «چه ميشد كه به طفل شيرخوار حسين عليه السلام آبي ميدادند، زنده ميمانْد يا نمي ماند؟! ». چشمش تر شد و حقي بر ما پيدا كرد! در بازگشت از سفر، مجدداً همان مأمور، ما را در گمرك ديد و خطاب به دوستم گفت: شكايت كردي؟ ميبيني كه چيزي نشد و من سالمم! دوستم به وي گفت: بيا برويم در كناري بنشين تا بگويم. كنارش نشست و گفت: من شكايت تو را كردم؛ ولي آقا چنين فرمود...
آن مرد به محض شنيدن اين سخن حالش منقلب شد و شروع كرد به اشك ريختن و در ادامه گفت: «درست ميگويي. آن شب هيچ كس با من نبود و اين ماجرا را جز من و خدا كسي نمي داند. حق با آقاي شماست» و همان جا مذهب خود را تغيير داد و شيعه شد و مسير زندگي او تغيير كرد. [۱]
۱- راوی: آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی (ره)
📚خاطره های آموزنده ، آیت الله محمد محمدی ری شهری (ره) ، صفحه ۳۳۷
دوستان را کجا کنی محروم
تو که با دشمنان نظر داری
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺وَإِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا ثُمَّ اهْتَدَىٰ
🖋و من هر که را توبه کند، و ایمان آورد، و عمل صالح انجام دهد، سپس هدایت شود، میآمرزم!
ترجمه: آیت الله مکارم شیرازی
📖 سوره طه آیه ۸۲
🔗 تفسیر: https://B2n.ir/b32213
🌸قال الباقر عليه السّلام: ما مِنْ رَجُلٍ ذكَرَنا اَوْ ذُكِرْنا عِنْدَهُ يَخْرُجُ مِنْ عَيْنَيْهِ ماءٌ ولَوْ مِثْلَ جَناحِ الْبَعوضَةِ اِلاّ بَنَى اللّهُ لَهُ بَيْتاً فى الْجَنَّةِ وَ جَعَلَ ذلِكَ الدَّمْعَ حِجاباً بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النّارِ.
🖋امام باقر عليه السّلام پس از شنيدن سروده هاى كُميت درباره اهل بيت، گريست و سپس فرمود: هيچ كس نيست كه ما را ياد كند، يا نزد او از ما ياد شود و از چشمانش هر چند به اندازه بال پشه اى اشك آيد، مگر آنكه خداوند برايش در بهشت، خانه اى بنا كند و آن اشك را حجاب ميان او و آتش دوزخ قرار دهد.
📚 الغدير، ج ۲، ص ۲۰۲
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 خبر مرگ کسری
یکی از زمامدارانی که پیامبر صلی الله علیه وآله به او نامه نوشت «خسرو پرویز» شاه ایران بود. نامه آن حضرت توسط «عبداللَّه بن حذافه» برای او ارسال شد. متن نامه به شرح ذیل است:
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
از محمّد فرستاده خدا به کسری [۱] بزرگ ایران.
درود بر کسی که از هدایت تبعیت کند و به خداوند و رسولش ایمان آورد، و شهادت دهد که خدایی جز خدای یگانه نیست و محمّد بنده و فرستاده اوست. تو را به دعوت الهی فرا میخوانم. به راستی که من فرستاده خدا بر همه مردم هستم تا آنها را از خشم او بترسانم و حجت را بر کافران تمام کنم. اسلام بیاور تا در امان بمانی و اگر از آوردن اسلام سرباز زدی گناه مجوس بر گردن توست.
وقتی خسرو پرویز نامه را از عبداللَّه دریافت کرد و خواند آن را پاره کرد و گفت: این گونه برای من نامه مینویسد و نام خود را بر من مقدم میدارد! از جواب دادن به نامه خودداری کرد و به عبداللَّه هم توجهی نکرد.
وقتی خبر برخورد خسرو پرویز و پاره کردن نامه به پیامبر صلی الله علیه وآله رسید بسیار ناراحت شد و فرمود: خداوند پادشاهی او را نابود گرداند.
وقتی عبداللَّه رفت خسرو پرویز نامه ای به «باذان» پادشاه یمن نوشت که شنیدهام کسی در حجاز ادعای نبوّت کرده است، دو مرد بفرست تا او را دستگیر کنند و به نزد من آورند.
باذان مرد قهرمانی به نام «بابویه» را با فرد دیگری به نام «خرخسک» به سوی رسول خدا صلی الله علیه وآله اعزام کرد و نامه ای برای آن حضرت ارسال کرد که در آن آمده بود با این دو فرستاده به سوی کسرا برود و به مأموران خود گفت: ببین این مرد کیست و چه میگوید و خبر آن را برای من بیاور.
بابویه و خرخسک به مدینه رفتند تا به محضر رسول خدا رسیدند آن گاه بابویه به پیامبرصلی الله علیه وآله عرض کرد: شاهنشاه خسرو پرویز به باذان شاه یمن نامه نوشته است که دو نفر را بفرستد تا به سوی تو آیند و باذان ما را انتخاب کرد تا تو را با خود به نزد کسری ببریم اگر با ما بیایی درباره تو چیزی به کسرا مینویسم که سودمند باشد و دست از تو بردارد و اگر سرباز زنی خود دانی که او تو و قومت را از بین خواهد برد و شهرهایت را خراب خواهد کرد.
وقتی مأموران باذان به محضر رسول خدا صلی الله علیه وآله آمدند حضرت به آنها فرمود: وای بر شما چه کسی به شما دستور داده است ریش خود را بتراشید و سبیل بگذارید؟
گفتند: پروردگار ما «کسرا» به ما دستور داده است.
پیامبر صلی الله علیه وآله فرمود: امّا پروردگار من فرموده است شارب را بزنیم و ریش را باقی بگذاریم. آن گاه فرمود: بروید و فردا بیایید. در این فرصت وحی رسید که خدای عزّوجل شیرویه فرزند خسرو پرویز را بر او مسلط کرد و او را در فلان تاریخ و فلان شب چند ساعت از شب رفته به قتل رسانید. آنها هم به باذان خبر دادند و با این خبر غیبیِ رسول خدا صلی الله علیه وآله ، باذان و مردم یمن اسلام آوردند و خسرو پرویز هم به نتیجه برخورد زشت خود رسید. [۲]
[۱- لقب پادشاهان ساسانی]
۲- بحارالانوار، ج ۲۰، ص ۳۸۹ و ۳۹۰
📚عبرتهای ماندگار ، محمد رضا اکبری ، صفحه ۶٠ (با اندکی ویرایش)
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَكُمُ الرَّسُولُ بِالْحَقِّ مِنْ رَبِّكُمْ فَآمِنُوا خَيْرًا لَكُمْ ۚ وَإِنْ تَكْفُرُوا فَإِنَّ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا
🖋اى مردم، آن پيامبر [موعود]، حقيقت را از سوى پروردگارتان براى شما آورده است. پس ايمان بياوريد كه براى شما بهتر است. و اگر كافر شويد [بدانيد كه] آنچه در آسمانها و زمين است از آنِ خداست، و خدا داناى حكيم است.
ترجمه: محمد مهدی فولادوند
📖 سوره نساء آیه ۱۷٠
🔗 تفسیر: https://B2n.ir/s42580
🌸رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله : اقْبَلِ الحَقَّ مِمَّن أتاكَ بهِ ـ صَغيرٌأو كَبيرٌ ـ وإن كانَ بَغيضا ، وارْدُدِ الباطِلَ على مَن جاءَ بهِ مِن صَغيرٍ أو كَبيرٍ وإنْ كانَ حَبيبا .
🖋پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : حقّ را از هركس كه برايت آورد ـ كوچك يا بزرگ ـ بپذير هر چند دشمنت باشد و باطل را هر كه آورد كوچك يا بزرگ به خودش برگردان هرچند دوستت باشد .
📚كنز العمّال : ۴۳۱۵۲ - منتخب میزان الحکمة ، باب ۵۵۲
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 تعصب بیجا
بین سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰ ش آیت الله سیّد احمد فقیه امامی [۱] در منزل حاج مسعود شهشهانی منبر میرفتند. چند شبی هم درباره دکتر علی شریعتی و انحرافات عقیدتی او بحث میکردند.
تعدادی از دانشجویانِ طرفدار دکتر شریعتی در مجلس حاضر بودند و با صدای بلند به بحث ایشان اعتراض میکردند و ایشان هم با کمال آرامش بحث را ادامه میدادند تا اینکه یک شب آنها چراغهای مجلس را خاموش کردند و در تاریکی منبر را برگرداندند که حضرت آقا از منبر سرنگون شده و دیگر بحث را ادامه ندهند اما ایشان دوباره بر منبر مستقر شده و فرمودند: وظیفه دارم به شما آگاهی ببخشم.
یکی از همان دانشجویان که مسئول تکثیر نوارهای دکتر شریعتی در دانشگاه اصفهان بود شبی با دیدن جمال نورانی آیت الله امامی در مسجد با خودش گفت: خدایا ! اگر حق با این آقا است و کارهایی که درباره او انجام دادیم مورد رضایت تو نبوده به هر نحو که صلاح میدانی مرا آگاه کن. شب بعد ، آن دانشجو با این حقیر (علیرضا مهرپرور) تماس گرفت و گفت: دیشب خوابی دیدهام که حقانیت آیت الله امامی را به من فهماندند و از تعصب بیجای خود در مورد دکتر شریعتی آگاه شدم. او ادامه داد که ما به خاطر ارادت زیاد به دکتر شریعتی آن قدر حساسیت نسبت به آیت الله امامی داشتیم که با شنیدن خبر سکته قلبی ایشان مجلس جشن برگزار کردیم و... چون خجالت میکشم حضوری یا حتی تلفنی عذرخواهی کنم از شما خواهش میکنم برای رضای خدا از طرف من از ایشان حلالیت بطلبید.
اتفاقاً همان روز در جلسه ای که تعدادی از علمای اصفهان و قم حضور داشتند فرصت را غنیمت دانسته و خدمت ایشان پیام حلالیت و عذرخواهی آن دانشجو را عرض کردم. ایشان بلافاصله با همان عطوفت همیشگی فرمودند: اشکالی ندارد، مهم نیست. به او بگویید حلال کردم. با شنیدن این کلام، حضار مطلع از قضیه صداشان به گریه بلند شد.
روز بعد آن دانشجو تماس گرفت که ببیند چه شده؟ وقتی کلام و عکس العمل آیت الله امامی را برایش گفتم منقلب شد و گفت: بی جهت نیست که ایشان به این مقامات معنوی نائل شده اند و باز مقداری از خواب خود را درباره آیت الله امامی توضیح داد.
[۱- آیت الله سیّد احمد فقیه امامی (۱۳۱۲ - ۱۳۷۲ ش) عالم فرهیخته و استاد عالیمقام حوزه، که خدمات ارزشمندی را جهت تاسیس و ترمیم حوزه های علمیه اصفهان انجام داد.
🔗دانشنامه اسلامی: B2n.ir/q44924]
📚خاطراتی آموزنده و ماندگار ، علی رضا مهرپرور ، صفحه ۳۷ (همراه با ویرایش و تلخیص)
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺إِذْ جَعَلَ الَّذِينَ كَفَرُوا فِي قُلُوبِهِمُ الْحَمِيَّةَ حَمِيَّةَ الْجَاهِلِيَّةِ فَأَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلَىٰ رَسُولِهِ وَعَلَى الْمُؤْمِنِينَ وَأَلْزَمَهُمْ كَلِمَةَ التَّقْوَىٰ وَكَانُوا أَحَقَّ بِهَا وَأَهْلَهَا ۚ وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمًا
🖋[یاد کن] هنگامی را که کافران [پس از قرارداد صلح حدیبیه] دل هایشان را از تعصّب و خشم شدید جاهلی آکنده کردند، پس خدا هم آرامشش را بر پیامبرش و مؤمنان نازل کرد و روح تقوا را [که حقیقت و جان توحید است] ملازم آنان نمود، و آنان به [روح تقوا] سزاوارتر و شایسته آن بودند؛ و خدا همواره به هر چیز داناست.
ترجمه: استاد حسین انصاریان
📖 سوره فتح آیه ۲۶
🔗 تفسیر: https://B2n.ir/n69481
🌸رسول اللّه ِ صلى الله عليه و آله : مَن تَعَصَّبَ أو تُعُصِّبَ لَهُ فقَد خَلَعَ رِبْقَ الإيمانِ مِن عُنُقِهِ . (الكافي : ۲/۳٠۸/۲)
وفي نَقلٍ : فقَد خَلَعَ رِبقَةَ الإسلامِ مِن عُنُقِهِ . (ثواب الأعمال : ۲۶۳/۱)
🖋پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود : كسى كه تعصّب بورزد يا برايش تعصّب ورزيده شود، حلقه ايمان را از گردن خويش باز كرده است.
در حديثى ديگر آمده است: حلقه اسلام را از گردن خويش باز كرده است.
🌸رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : منَ كانَ في قَلبِهِ حَبَّةٌ مِن خَردَلٍ مِن عَصَبِيَّةٍ بَعَثَهُ اللّه ُ يَومَ القِيامَةِ مَعَ أعرابِ الجاهِلِيَّةِ . (الكافي : ۲/۳٠۸/۳)
🖋پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كس در دلش به اندازه دانه خردلى عصبيّت باشد، خداوند در روز قيامت او را با اعراب جاهليت برانگيزد.
📚 منتخب میزان الحکمة ، باب ۱۳٠۷
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
🔰قابل توجه طلاب گرامی
به اطلاع عزیزانی که قصد دارند از ابتدای مهرماه در مدارس سطح شهر مشغول به اقامه نماز گردند، میرساند اداره کل آموزش و پرورش طی تفاهمی با ستاد اقامه نماز اقدام به برگزاری دوره یک روزه توانمندسازی ائمه جماعت مدارس نموده است.
❗️طبق اعلام عزیزان، اولاً شرط حضور در مدارس جهت امامت جماعت شرکت در دوره مزبور بوده، ثانیاً با تفاهم صورت پذیرفته، مرکز خدمات نیز متعهد گردیده است برای طلابی که جهت اقامه نماز مدارس اعزام می گردند، به شکل روزانه حق الزحمه ای درنظر گرفته و با قید فوریّت پرداخت نماید.
⏰ دوره نیمه دوّم شهریور ماه خواهد بود.
دوستانی که قصد دارند در دوره مزبور حضور داشته باشند از طریق لینک زیر عضو گروه شوند.
https://eitaa.com/joinchat/2828665738Ce85caeefa8
لینک کانال اطلاع رسانی دوره توانمند سازی ائمه جماعات مدارس سمنان
https://eitaa.com/joinchat/2828665738Ce85caeefa8
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 آن شب به یاد ماندنی
قبل از عملیات والفجر مقدماتی بود. شب جمعه برادران درخواست کردند که برای خواندن دعای پر فیض کمیل در مسجد پادگان جمع شویم. یکی از دوستان، نابینا بود و جایی را نمی دید. قبل از اعزام، هر چه تلاش کردند تا مانع از آمدنش به جبهه شوند موفق نشدند. می گفت: «می توانم لااقل آب برای رزمندگان بریزم». آن شب در اواسط دعا بلند شد. مدام صدا می زد: «یابن الحسن(عج)، مهدی جان کجا می روی؟ من نابینا هستم. من نابینای چشم بسته را از این گرفتاری و فلاکت نجات بده». در حال گریه به راه افتاد و ۲٠ متری جلو رفت و فریاد زد: «خدا را شکر، خدا را شکر، چشمانش باز شد، بچه ها دورش حلقه زدند و او را غرق بوسه کردند. آن شب همگی خدا را شکر کردیم که امام زمان(عج) به مجلس مان عنایت نمودند.»[۱]
💠 اشک شوق
در منطقه دربندی خان مجروح شدم. سه ماه و نیم نمی توانستم راه بروم. شبی خیلی گریه کردم، دیگر خسته شده بودم. امام زمان (عج) را به مادرش قسم دادم. دلم برای جبهه پر می زد. صبح زود همین که از خواب برخاستم، سراغ عصا رفتم و شروع کردم با اعتماد راه رفتن. پاهایم سالم بود و من از شوق تا دو روز اشک می ریختم و گریه می کردم.
۱- ماهنامه سبز سرخ ، راوی: جلال فلاحتی
۲- کتاب امدادهای غیبی ، راوی: شهید محمد کمالیان
📚 مجله معارف ، شماره ۸۷ ، کرامات جبهه
🔗 پایگاه اطلاع رسانی حوزه
https://noo.rs/iNKY8
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَجَاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
🖋ای اهل ایمان! از خدا پروا کنید و دست آویز و وسیله ای [از ایمان، عمل صالح و آبروی مقرّبان درگاهش] برای تقرّب به سوی او بجویید؛ و در راه او جهاد کنید تا رستگار شوید.
ترجمه: استاد حسین انصاریان
📖 سوره مائده آیه ۳۵
🔗تفسیر آیه: https://B2n.ir/n30445
🌸عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ ع قَالَ: إِنَّ أَهْلَ زَمَانِ غَیْبَتِهِ الْقَائِلُونَ بِإِمَامَتِهِ الْمُنْتَظِرُونَ لِظُهُورِهِ أَفْضَلُ أَهْلِ کُلِّ زَمَانٍ لِأَنَّ اللَّهَ تَعَالَى ذِکْرُهُ أَعْطَاهُمْ مِنَ الْعُقُولِ وَ الْأَفْهَامِ وَ الْمَعْرِفَةِ مَا صَارَتْ بِهِ الْغَیْبَةُ عِنْدَهُمْ بِمَنْزِلَةِ الْمُشَاهَدَةِ وَ جَعَلَهُمْ فِی ذَلِکَ الزَّمَانِ بِمَنْزِلَةِ الْمُجَاهِدِینَ بَیْنَ یَدَیْ رَسُولِ اللَّهِ ص بِالسَّیْفِ أُولَئِکَ الْمُخْلَصُونَ حَقّاً وَ شِیعَتُنَا صِدْقاً وَ الدُّعَاةُ إِلَى دِینِ اللَّهِ سِرّاً
🖋امام زین العابدین علیه السّلام فرمودند: مردم زمان غیبت حضرت مهدی (عج) که معتقد به امامت وى می باشند و منتظر ظهور او هستند، از مردم تمام زمانها بهترند، زیرا خداوند عقل و فهمى به آنها داده که غیبت در نزد آنها حکم مشاهده را دارد!
خداوند آنها را در آن زمان مثل کسانى می داند که با شمشیر در پیش روى پیغمبر -علیه دشمنان دین- پیکار کرده اند، آنها مخلصان حقیقى و شیعیان راستگوى ما هستند که مردم را به طور آشکار و نهان به دین خدا می خوانند.
📚بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۱۲۲
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کاری که #شهید_رجایی با مسئولین کرد!
✍خدا رحمتش کند، خیلیها میخواهند اداشو دربیارند، اما نمیتوانند...
#فضای_مجازی_بسیج_اصناف_استان_سمنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای فرزندان خود زیاد دعا کنید
خیلی زیاد ...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقش خواص ترجیح دهنده دنیا بر دین....
🦋مینا کاشی🦋
💠@raefipourfans
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 عشق به پیامبر (ص)
وقتی پیامبر (ص) و مسلمانان مسجد النبی را میساختند، پیامبر اکرم (ص) فرمود: هر کسی خِشتی بیاورد از اجری چنین و چنان برخوردار است. هر یک از صحابه میرفتند و یک خشت میآوردند، امّا عمّار میرفت و دو خشت میآورد. پیامبر (ص) از او پرسید: چرا دو خشت با خود میآوری که تو را به رنج و زحمت اندازد؟
عمّار عرض کرد: یا رسول اللَّه! یکی را برای شما میآورم و یکی را برای خود، زیرا منزلت شما بیش از آن است که بخواهی خشت بیاوری و از طرفی من نمی خواهم از اجر آوردن خشت بی بهره مانی از این رو یکی را به نیت شما و دیگری را برای خود میآورم.
پیامبر اکرم (ص) او را دعا کرد و فرمود: خداوند به تو جزای خیر دهد. [۱]
🌸پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمود:
اَلْعَبْدُ مَعَ مَنْ اَحَبَّ.
🖋بنده با کسی است که او را دوست دارد. [۲]
۱- تفسیر ابوالفتوح رازی، ج ۷، ص ۱۴۹ و ۱۵۰.
۲- کنزالعمّال، خ ۲۴۶۶۸
📚قصه های تربیتی ، محمد رضا اکبری ، صفحه ۹۶ (با مقداری تغییر)
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 رضایت پیامبر (ص)
ما در روايت داريم که قرآن روز قيامت به شکل يک جوان زيبايي تجلي مي کند و از کساني که با قرآن سر و کار داشتند مخصوصاً آنهايي که معارف قرآن را درک کردند و به قرآن عمل کردند شفاعت مي کند و از يک عده اي هم شکايت مي کند. يکي از علماي بزرگ توفيق پيدا کردند به مدينه رفتند. دلربايي و جذابيت مدينه بسيار فوق العاده است. شما هيچ کجای عالم جایی را نداريد که ۶ معصوم (حضرت رسول (ص)، فاطمه (س) و چهار امام علیهم السلام) به فاصله کم، شايد ۱۵٠ متر دفن شده باشند. حالا بماند چه قدر از امامزاده ها و اصحاب و بني هاشم در بقيع دفن هستند! این عالم بزرگ مي گويد من در مدينه که بودم يک سوالي به ذهنم آمد که آيا اين پيامبر عظيم الشأن که رحمة للعالمين و اين همه حريص بر هدايت امت بوده از ما راضي هست يا راضي نيست؟ ما معتقد هستيم و در اذن دخول حرم هم مي خوانيم:«تسمع كلامي و ترد جوابي» یعنی «شهادت مي دهم حرف من را مي شنوي، سلام من را مي شنوي و جواب مي دهي.»
مي گويد من به پيامبر خدا توسل پيدا کردم کنار قبر خود آقا که آیا از ما راضي هستيد يا نيستيد؟ يک روز، دو روز، تا روزهاي آخر. روز آخر گفتم يا رسول الله مي خواهم بروم پاسخ من را بدهيد. بعد از اين که اصرار کردم به قلبم الهام شد که قرآن را بگيرم و رو به قبله بنشينم تفأل به قرآن بزنم و جواب سؤالم از قرآن به من داده مي شود. قرآن را گرفتم باز کردم، خيلي عجيب است بعضي آيات دقيقاً همان است که شما دنبال آن هستيد. مي گويد اول صفحه، سطر اول اين آيه آمد:
🌺وَ قالَ الرَّسُولُ يا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً (سوره فرقان آیه ۳٠)
🖋پيامبر (در روز قيامت از روى شكايت) مىگويد: پروردگارا! قوم من اين قرآن را رها كردند.
📺برنامه سمت خدا ، شبکه سوم سیما ، حجت الاسلام فرح زاد ، تاریخ پخش: ۱۴٠۱/۵/۲۴ (همراه با ویرایش)
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌸علی عليه السلام : تَعَلَّمُوا كتابَ اللّه ِ تباركَ وتعالى ؛ فإنّهُ أحسَنُ الحَديثِ وأبلَغُ المَوعِظَةِ ، وتَفَقَّهُوا فيه فإنّهُ رَبيعُ القُلوبِ ، واستَشفُوا بنُورِهِ فإنّه شِفاءٌ لِما في الصُّدورِ ، وأحسِنُوا تِلاوَتَهُ فإنّهُ أحسَنُ القَصصِ .
🖋امام على عليه السلام : كتاب خداوند تبارك و تعالى را بياموزيد؛ زيرا كه آن نيكوترين سخن و رساترين اندرز است و قرآن را بفهميد؛ زيرا كه آن بهار دلهاست و از نور آن شفا جوييد؛ زيرا كه آن شفابخش بيماريهاى سينه هاست و آن را نيكو تلاوت كنيد؛ زيرا كه آن بهترين داستان (تاريخ) است.
📚 تحف العقول : ۱۵٠ - منتخب میزان الحکمة، باب ۱۵۱۱
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
@masjed_semnan
هدایت شده از مشاوره مذهبی مجتمع آموزشی رفاه
🔵 #مشاوره
❓🤔لطفا حد و حدود شوخی را توضیح دهید مثلا میشه به شوخی دروغ گفت یا دیگران را اذیت کرد؟
💡جواب :در فرهنگ اسلامی شوخی و مزاح کردن تا آنجا درست و جایز است که در آن موارد زیر رعایت شده باشد:
1⃣جز سخن حق نگوید.(سخنان رکیک ،توهین آمیز، ناسزا، دروغ به زبان جاری نکند.)
متأسفانه برخی از ما عادت به مزاح و شوخی آمیخته با دروغ کرده ایم، تصور می کنیم بدون دروغ گفتن نمی توان شوخی کرد؛ در حالی که اگر دقت کنیم می بینیم که هم می توان شوخی کرد و هم می توان دروغ نگفت؛ فقط باید کمی تمرین نمود. پیامبر خدا (ص) که الگو و اسوه برای تمام بشریت است، نه تنها عبوس و خشک مذهب نبودند بلکه شوخی میکردند و همراه با شوخی تعالیم دین را هم آموزش می دادند.
🌸نبى اکرم ص می فرماید: من شوخى می کنم ولى جز حقّ نمی گویم. (ترجمه اخلاق ص: ۲۳۱)
🌸حضرت على (ع) می فرمایند: «بنده مزه ایمان را نمی چشد مگر اینکه دروغ را ترک کند؛ چه شوخى و چه جدى». (میزان الحکمه باب الکذب)
🌸امام زین العابدین (ع) به فرزندشان فرمودند:از دروغ ، کوچک یا بزرگ ، جدی یا شوخی بپرهیز. (اصول کافی، ج۴، باب الکذب، ح۲)
👌دروغ گفتن به شوخی ، کم کم انسان را بر دروغ جدی جرأت می دهد.
2⃣ اعتدال را در آن رعایت کند.(از زیاده روى ، تداوم در شوخى ، برخورد فیزیکی، رفتار خارج از نزاکت، هرگونه آزار پرهیز شود.)
🌸پيامبر خدا ص فرمودند: هر كه مؤمنى را بيازارد بی گمان مرا آزار داده است .به مردم آزار نرسان ، كه بی آزارى صدقه اى است كه براى خودت می پردازى . (منتخب میزان الحکمه باب آزردن)
🌻مشاوره مذهبی مجتمع آموزشی رفاه🌻
🌎 پیامرسان ایتا: @tasnimehagh
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 آخرین حضور
مرحوم حبیبالله چایچیان متخلص به «حَسّان» در مصاحبهای که سالهای پایانی عمر پر برکت خویش با سایت «عقیق» انجام داده بود، داستان سرودن شعر معروف «آمدم ای شاه پناهم بده» را چنین روایت کرده است:
«اشعارم عنایتی است که از سوی ائمهاطهار(ع) به من میشود. به طور مثال شعر «ای شاه پناهم بده» که درباره امام رضا(ع) است زمانی به من الهام شد که با مادرم به مشهد رفته بودیم. مادرم همیشه ارادت ویژهای به چهارده معصوم(ع) داشت؛ مادر دو بار پشت سر هم و در فاصله زمانی نزدیک به هم سکته کرد. دکتر به من گفت: فردی که اینگونه سکته کند کمتر زنده خواهد ماند. آن موقع به مادرم گفتم که چه آرزویی دارد. او گفت: آرزوی من این است که یک بار دیگر حضرت رضا(ع) را زیارت کنم. با اینکه راه رفتن برایش دشوار بود و حال خوبی نداشت، دو بازویش را گرفتم تا بتواند یواش یواش حرکت کند و به مشهد رفتیم.
حرم مثل همیشه خیلی شلوغ بود. وارد شدن به حرم مشکل و برای مادرم غیرممکن بود. گفتم: مادرجان از همین جا سلام بدهی زیارت است. گفت: ما قدیمیها تا ضریح را نبوسیم به دلمان نمیچسبد. گفتم: دل چسبیاش به این است که حضرت جواب بدهند.
بازوی مادر را گرفته بودم و همینطور به سمت ضریح حرکت میکردیم که در همین حال این شعر را سرودم... وقتی شعر به «تخلص» رسید، دیدم مادرم با آن ازدحام که آدم سالم نمیتوانست برود خودش را به ضریح رساند و ضریح را بوسید؛ من هم ضریح را بوسیدم و این شعر در حقیقت زبان حال مادرم در آخرین لحظات عمرش است.»
🔹آمدم ای شاه پناهم بده
خط امانی ز گناهم بده
🔹ای حرمت ملجأ درماندگان
دور مران از در و، راهم بده
🔹ای گل بیخار گلستان عشق
قرب مکانی چو گیاهم بده
🔹لایق وصل تو که من نیستم
اِذن به یک لحظه نگاهم بده
🔹ای که حَریمت به مَثَل کهرباست
شوق و سبک خیزی کاهم بده
🔹تا که ز عشق تو گدازم چو شمع
گرمی جانسوز به آهم بده
🔹لشگر شیطان به کمین من است
بی کسم ای شاه پناهم بده
🔹از صف مژگان نگهی کن به من
با نظری، یار و سپاهم بده
🔹در شب اول که به قبرم نهند
نور بدان شام سیاهم بده
🔹ای که عطا بخش همه عالمی
جمله حاجات مرا هم بده
🔹آن چه صلاح است برای «حسان»
از تو اگر هم که نخواهم بده
📜 وبگاه روزنامه کیهان
🔗 https://kayhan.ir/0011HZ
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌸علی بن مهزیار نقل می کند که از امام جواد(ع) پرسیدم زیارت پدرتان افضل است یا جد غریب شما، سید الشهداء؟ حضرت فرمودند:
زِیَارَةُ أَبِی أَفْضَلُ وَ ذَلِکَ أَنَّ أَبَاعَبْدِاللَّهِ(ع) یَزُورُهُ کُلُّ النَّاسِ وَ أَبِی لَایَزُورُهُ إِلَّا الْخَوَاصُّ مِنَ الشِّیعَةِ
🖋زیارت پدرم برتر است، زیرا همگان اباعبدالله الحسین(ع) را زیارت می کنند، امّا پدرم را طایفه خاصّی(خواص از شیعیان) زیارت می کنند.
📚اصول کافی، ج۴، ص۵۸۴
👌در تاریخ گروه های و فرقه های مختلفی از شیعه منشعب شده است. شیعیان چهار امامی، شش امامی (اسماعیلیه)، هفت امامی (واقفیه)، نمونه ای از این گروه ها هستند که اعتقاد آنان به امامت ناقص است و همه امامان را قبول ندارند. امّا همگی ولایت امیرالمؤمنین، علی(ع)، را قبول دارند. عمده آنان به امامت حضرت سیدالشهداء(ع) نیز اعتقاد دارند و آن حضرت را زیارت می کنند. این گروه ها و بسیاری از طوائف دیگر، اعم از مسلمان و غیر مسلمان به زیارت سیدالشهداء(ع) نائل می شوند. پس زیارت امام حسین(ع) عمومیت دارد. امّا کسانی که امامت و ولایت حضرت رضا(ع) را قبول کرده اند تا امام دوازدهم دچار انشعاب نشده اند. بنابراین کسانی که ولایت ایشان را قبول دارند، شیعه اثنی عشری هستند و به همین جهت خواص النّاس حساب می شوند. این خواص، خواص معرفتی هستند، نه خواص جمعیتی. منظور از خواص معرفتی، این است که این گروه، معرفت حقیقی نسبت به اهل بیت دارند.
📜 پایگاه تخصصی مسجد
🔗احادیث فضیلت زیارت امام رضا (ع)
yun.ir/szyb6a
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
🌎پیامرسان ایتا:
@masjed_semnan
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 منطق ما
فرزند شهید بهشتی تعریف میکرد که همراه پدرم از کنار قبرستانی در اروپا گذر میکردیم. ایشان فرمودند: توقّف کنیم و در قبرستان قدمی بزنیم. در حین قدم زدن به قبر مارکس رهبر مارکسیستهای جهان رسیدیم. وقتی از قبر او گذشتیم یکی از همراهان گفت: قبر مارکس همان قبری است که سگی روی آن نشسته؟ پدرم تا این جمله را شنید با اینکه هیچ کس جز ما در قبرستان نبود، با چهره ای درهم کشیده فرمود: ما منطق داریم نباید توهین کنیم.
📚خاطرات (جلد ۱ و ۲) از زبان حجت الاسلام محسن قرائتی ، صفحه ۱۴۵
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺قُلْ هَٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ ۚ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي ۖ وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ
🖋[ای پیامبر] بگو: «این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت میکنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!»
ترجمه: آیت الله مکارم شیرازی
📖 سوره یوسف آیه ۱٠۸
🔗تفسیر: B2n.ir/q56214
🌸علی عليه السلام : مَنِ استَقبَلَ وُجوهَ الآراءِ عَرَفَ مَواقِعَ الخَطَأِ .
🖋امام على عليه السلام : هر كس آراى گوناگون را ببيند، جايگاههاى خطا (نادرست انديشى) را باز شناسد .
📚نهج البلاغة : الحكمة ۱۷۳ - منتخب میزان الحکمة، باب ۷۹۱
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
🌎پیامرسان ایتا:
@masjed_semnan
الهم عجل لولیک الفرج
🤲خداوندا ماه ربیع ماه شادی اهلبیت علیهم السلام را بر همه مومنین مبارک بگردان
🤲خداوندا عزاداری و خادمی سالار شهیدان را از ما قبول بفرما
🤲خداوندا کم ما را به لطف کرمت زیاد بفرما
🤲خداوندا هر قدمی که در بر پایی خیمه اباعبدالله الحسین علیه السلام برداشته شد ذخیره قبر و قیامت ما بفرما
🤲خداوندا وجود ما را در صحت و سلامتی سرشار از عشق و معرفت به اهلبیت علیهم السلام قرار بده
🤲خداوندا عمر با عزت تا سال آینده برای نوکری و عزاداری سالار شهیدان به ما عنایت بفرما
🤲خداوندا همه بیماران شفا عنایت به بفرما
🤲خداوندا ما را در مسیر اهلبیت علیهم السلام عزیز و سر بلند بفرما
🤲خداوندا در فرج حجه ابن الحسن المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف تعجیل بفرما
🤲خداوندا نازنین قلب آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را از ما راضی و خشنود بفرما
🤲اللهم عجل لولیک الفرج
احترام روی چه حسابی؟
یادم هست یکبار رستورانی رفتیم که در نوع خودش خاص به حساب میآمد. به نوعی لاکچری محسوب میشد و قیمت غذاها بالا بود. پیش از ورود اطلاعی از وضعیت داخل رستوران و قیمتها نداشتیم و فقط میخواستیم با این رستوران جدید آشنا شویم.
به محض ورود ما دو خدمه رستوران با شتاب به سمتمان آمدند. زمستان بود و هر دو کاپشن داشتیم. کاپشنها را گرفتند و با احترام روی چوب لباسی گذاشتند و گفتند جایی آویزان میکنند که ما راحت باشیم. بعد دو نفر دیگر آمدند و ما را به سمت میزی که باید مینشستیم راهنمایی کردند. کمی سریعتر حرکت کردند و صندلی ما را عقب کشیدند تا بنشینیم.
وقتی نشستیم میز را مرتب کردند و شمع روشن کردند و...
در طول صرف غذا هم بارها سراغمان آمدند که اگر کم و کسری هست اطلاع دهیم. حتی کشیک ایستاده بودند و وقتی لیوان نوشیدنی ما خالی میشد خودشان میآمدند و پر میکردند (که چه حس بدی داشت...)
صرف غذا تمام شد. در نهایت یک رقم سنگین پرداخت کردیم و با کمال احترام کاپشنهای ما را تحویل دادند و ما به آنها لبخند زدیم، آنها به ما لبخند زدند و از آن رستوران ویژه خارج شدیم.
آن روز تمام شد، اما حسم خیلی حس بدی بود. یک حزن خاصی داشتم و پکر بودم. اصلا بهم خوش نگذشته بود انگار و از آن همه تحویلی که گرفته بودند، حس خوشایند و حال خوب نداشتم. چرا؟! با خودم فکر میکردم...
چون تمام آن احترامها بخاطر پول بود! چون ما پول داشتیم. چون ما پول پرداخت کردیم. اگر پول نداشتیم اصلا راهمان میدادند؟ اگر راهمان میدادند، اینطور تحویلمان میگرفتند؟ این حس آزاردهنده همیشه با من بوده است. (در تمام این سبک تجربهها. مثل سیآیپی فرودگاهها)
که کسی به شأن و شخصیت من کاری ندارد. مهم این است که پول داشته باشم...
اما برای شما بگویم از اربعین و مسیر نجف تا کربلا...
حتما زیاد شنیدهاید یا تجربه کردهاید.
از کسانی که ما را رها نمیکردند و اصرار و التماس که خانه ما هست! لطفا بیایید برای استراحت! پذیرایی عالی و سفرههای آنچنانی، شستن لباسها، نگرفتن هزینه راه، در اختیار قرار دادن کل خونه با وسایل آن و نهایت عزت و احترام. نهایت عزت و احترام... بیمنت، بیچشمداشت...
چرا؟ چون ما انسانیم. و یک عشق مشترک داریم. عشقِ مردی از تبار انسانیتِ متعالی، که برای حفظ دین و مکتب و آیینی که این آداب و رسوم را به انسان بیاموزاند، جان خود و خاندانش را نثار کردهاست و همه ما دوست داریم شبیهش شویم...
#تمدن_نوین_اسلامی، داستانش این است.
نمایش معیارهایی که انسان جدا شده از مکتب الهی، عموم آنها را از دست داده است...
آشنا کردن مردم دنیا با شاخصهایی که انسانیت را بر نفسانیت غلبه میدهد و آرامش و تعالی و صلح و سلامت روان و افکار بلند را به بشریت هدیه میدهد.
و آموزش ملاکها و دلایل احترام به انسان و بشریت که با سبک و سیاق دنیای حساب و کتابی امروز زمین تا آسمان متفاوت است و فطرت همهٔ انسانها به آن کشش دارد... و همه خواه ناخواه به سمت این رشد در حرکت هستند و #شیعه_آلمحمد پیشتاز این حرکت جهانی است... همانهایی که زمینه سازان ظهور قائم این خاندان و این فرهنگ هستند...
راوی_اربعین
https://eitaa.com/joinchat/2674917463C124038be40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعویض پرچم حرم امام حسین و تغییر رنگ چراغانی بین الحرمین
💠@raefipourfans
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر اساس مستندات تاریخی، گفتگوی این صحنه، بین عمروعاص و معاویه، واقعیت دارد.
این تفکر که : بدبختی ها باعث میشه رشد کنی و در آخرت ثواب برات مینويسن
همون تفکر اسلام معاویه اس که میگه در جواب بدبختی های مردم فقط بگو امتحان الهیه
این نوع تفکر هیچ وقت نمیزاره ،تو امیرالمؤمنین امام علي ع رو بشناسی و طعم شیرینی اون اسلامی که امام حسین ع براش سر داد رو بچشی..این نوع تفکر ترسی میندازه به ذهنت که تو هیچ وقت نخواهی توانست و جرات نمیکنی، امام علی ع رو بشناسی چون چهارچوب ذهنت رو کاملا بسته، محدود و سطح پایین نگه میداره. کاملا نابینا و غیر حرفه ای
این تفکر اسلام معاویه با گوشت و پوست و استخون ما ایرانی ها عجین شده و فقط خود امام زمان عج میتونن درستش کنن چون هرکس بخواد حرف بزنه و آگاهی بده،، مدعیان، بهش حمله ور میشن
متأسفانه مردم ما در مبانی تفکر خیلی بی اطلاع و دچار مشکل هستند .
به نظر من هنوز هم امام علی ع و امام حسین ع در غربت هستند چون اصلا برای این مردم، شناخته نشدن.. اینجاست که متوجه میشویم وقتی از مظلومیت علی ع، گفته میشود. یعنی چه!!
به بزرگترین گروه مطالبه گران کشوری بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/607060724C4e6078d0b5
هدایت شده از مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع)
👨👧👦 #پندهای_جاودانی
💠 به وقت اجابت
تقریبا سی سال قبل خود بنده [آیت الله دستغیب] را حاجت مهم روحانی بود و برای رسیدن به آن متوسل به حضرت حجة بن الحسن العسکری (عج) شده و مطابق دستورالعمل آخر کتاب نجم الثاقب، رُقعه استغاثه [۱] به آن حضرت نوشتم.
چون نزد آن بزرگوار مرحوم حاج مؤمن [۲] را محترم می دانستم رقعه را به ایشان داده و تقاضا کردم آن را در نهر آب بیاندازد و هنگام انداختن متوسل به جناب حسین بن روح که نایب خاص سوم آن حضرت است بشود و این عمل را روز جمعه انجام دهد.
حاج مؤمن فرمود: موقع انداختن رقعه اتفاق عجیبی افتاد و آن اینکه پس از زیارت و توسل به آن بزرگوار وقتی نامه را در آب جاری انداختم دیدم نامه همراه آب نرفت. آنرا برداشتم و دوباره در آب انداختم باز از جلو من حرکت نکرد. مدتی نشستم تا یقین کردم که بر آورده شدن آن حاجت به صلاح نیست و نامه را از آب برداشتم و برگشتم.
پس از گذشت چند سال یقین کردم که در آنوقت برآورده شدن آن حاجت مناسب نبوده است و بعداً در موقع خودش عنایت گردید. و لله الحمد.
[۱- رقعه استغاثه: نوشته ای جهت طلب کمک، عریضه
ویکی شیعه: عَریضَه به معنای «بیان خواسته» است که معمولا برای عرض حال و درخواستنامه از طرف فرد کوچکتر به بزرگتر به کار میرود. عریضه نوعی توسل و دعا است که در آن به جای به زبان آوردن خواستهها، آنها را در نامهای نوشته و در کنار قبر امام یا در آب یا چاه میاندازند. این کار به دلیل اینکه شامل نوعی عرض حاجت و نگاشتن آن است به «عریضهنویسی» مشهور شده است.
اطلاعات بیشتر: https://B2n.ir/p00725 ]
[۲- عارف گمنام «حاج عباس شاهچراغیان» معروف به حاج مؤمن شیرازی حدود ۷۰ سال پیش در شیراز میزیسته و خادمی مسجدی را به عهده داشته است. مستند داستانی «ملکوتیان» به تهیهکنندگی و کارگردانی امیر محمد اطمینان پخش از شبکه ۵ در مورد ایشان ساخته شده است.
📜خبرگزاری ایمنا (۱ اردیبهشت ۱۴۰۱)
📽دیدن فیلم:
https://www.aparat.com/v/j623zx9 ]
📚 داستان های شگفت، شهید آیت الله دستغیب، انتشارات صبا، سال چاپ: ۱۳۶۲ ، شماره ، صفحه ۱۳۸ (همراه با ویرایش)
┈••┈•••°🦋°🌹°🦋°•••┈••┈
🌺... وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ
🖋... و بسا چيزى را خوش نمىداريد و آن براى شما خوب است، و بسا چيزى را دوست مىداريد و آن براى شما بد است، و خدا مىداند و شما نمىدانيد.
📖 سوره بقره آیه ۲۱۶
🔗تفسیر: https://B2n.ir/z33212
✨ فرازی از دعای توسل:
🌸یا وَصِیَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ، ایُّهَا الْقآئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِیُّ، یَا بْنَ رَسُولِ اللَّهِ، یا حُجَّةَ اللَّهِ عَلی خَلْقِهِ، یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا، انَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکَ الَی اللَّهِ، وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَیْ حاجاتِنا، یا وَجیهاً عِنْدَ اللَّهِ، اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللَّهِ
🖋ای جانشین حسن، جانشین (امام) و حجّت (بر مردم) ای قیام کننده انتظار کشیده شده هدایت یافته، ای فرزند رسول خدا، ای حجّت خدا بر مخلوقاتش، ای آقا و مولای ما، ما به تو رو نموده
و تو را شفیع قرار داده ایم و به وسیله تو، به درگاه خدا متوسّل شده و تو را پیش روی خواسته هایمان (واسطه) قرار داده ایم، ای آبرومند نزد خدا برای ما نزد او شفاعت کن.
📚 کلیات مفاتیح نوین ، صفحه ۱۸۰
🌺 مجموعه فرهنگی مذهبی مسجد امام جعفر صادق (ع) 🌺
🌎پیامرسان ایتا:
@masjed_semnan