گیلاس
گیلاس با پتاسیم بالا و آنتیاکسیدانی که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. از آنجایی که گیلاس دارای فصل رشد کوتاه است، میتواند سخت باشد که آنها را همیشه تازه تهیه کنید. با این حال، ترشیهای کنسرو شده، که دارای نمره GI ۴۱ و GL ۶ هستند، جایگزین خوبی برای گیلاس تازه هستند. گیلاس در بین میوهها کمترین شاخص گلوکز را دارد و میتواند 50% تولید انسولین در بدن را افزایش داده و به کاهش قند خون کمک میکند. البته توجه داشته باشید که گیلاس در حد اعتدال باید مصرف شود و در غیر این صورت نتایجی عکس را برای دیابتیها خواهد داشت.
لیمو
لیمو دارای مقادیر زیادی ویتامین C است. در کنار آن، ویتامینهای دیگری مانند ویتامین A، B، منیزیم، سدیم، فیبر و مواد مغذی دیگر هم در آن وجود دارد. نکته قابل توجه در لیمو وجود فیبرهای حل شده است. وجود این ترکیبات به تنظیم قند خون بدن کمک کرده و باعث کاهش قند خون میشود. قند موجود در لیموترش، شاخص گلایسمی پایینی دارد که بیانگر مناسب بودن آن برای افراد دیابتی است.
انجیر
اکثر محققان به افراد دیابتی توصیه میکنند، انجیر مصرف کنند، چرا که این میوه پر منفعت به دلیل داشتن میزان زیادی از فیبر میتواند به افزایش قدرت کنترل عملی دیابت به این بیماران کمک کند.
برگهای انجیر میزان انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی را که مرتبا باید انسولین تزریق کنند، کاهش میدهد. لازم به ذکر است که انجیر سرشار از پتاسیم است؛ این ماده به تنظیم میزان قند جذب شده خون پس از مصرف غذا کمک میکند. مصرف زیاد پتاسیم کمک میکند قند خون کمتر دچار نوسان شود؛ بنابراین، مصرف انجیر میتواند به بیماران دیابتی کمک کند به زندگی عادی برگردند.
کیوی
بنا به تحقیقات، مصرف کیوی و کاهش قند خون رابطه مستقیمی با هم دارند. کیوی شامل ویتامین C، A، فلانوئید، پتاسیم و مقدار زیادی بتاکاروتن است که بدن را از آسیب رادیکالهای آزاد در امان نگه میدارد و سلامت بدن را افزایش میدهد؛ بنابراین جزء بهترین میوه ها برای افراد دیابتی است. علاوه بر این کیوی سرشار از فیبر است و کربوهیدرات بسیار کمی دارد که به کنترل قند خون و پایین آوردن کلسترول کمک میکند. لازم به ذکر است که شاخص گلیسمی کیوی بین ۴۷ تا ۵۸ است.
🍁میوه های مضر برای دیابت نوع ۲
برخی میوهها به دلیل محتوای قند بالا و شاخص گلیسمی بالا برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مضر هستند. بنابراین باید از رژیم غذایی افراد دیابتی کنار گذاشته شوند یا به صورت کنترلشده باشند. میوههای مضر برای دیابت نوع ۲ عبارتند از:
موز🍌
انگور🍇
انبه🥭
هندوانه🍉
خرما
آناناس🍍
میوههای خشک
آبمیوههای بستهبندی
پرتقال🍊
گلابی🍐
میوههای استوایی
کمپوتها
کدو حلوایی🎃
🔰در این حالت فرد همانند
کمای معمولی هوشیاری خود را
به دنبال افزایش⬆️ قابل توجه سطح قند خون🩸 یا کاهش شدید و ناگهانی آن، از دست می دهد.
❌این عارضه بسیار خطرناک است❌
و افرادی که به آن دچار می شوند
بایستی سریعا تحت درمان اورژانسی⛔️
قرار بگیرند.
🔰زیرا در مواردی می تواند
حتی منجر به💀 مرگ💀 فرد شود.
@Mahdaviyan2
اگر تصمیم جدی دارید به آیدی زیر پیام بدید❗️
@Mahdaviyan2
یا عدد ۵ رو ارسال کنید👇
0996 021 6586
ورزش های مناسب برای دیابت نوع 2
۱.تنیس
۲.رقصهای مانند زومبا
۳.دویدن آهسته
۴.پیاده روی با سرعت بیشتر
۵.بسکتبال
۶.شنا
۷.دوچرخهسواری
⭕️پوکی استخوان در کمین دیابتیها❗️
دیابت بیماری متابولیک و شایعی است که بین آن و پوکی استخوان ارتباط واضحی یافت شده است.❗️
سطح بالای قند خون در دراز مدت به اندامهای متفاوتی از بدن آسیب زده و منجر به ناتوانیهای متعدد در آن می شود.❗️
🌱https://eitaa.com/airateb
آیراطب
70.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح درمورد A1C یا قند سه ماهه، به زبان ساده:
علت خستگی در بیماران دیابتی چیست⁉️
🔹️تغییرات در سطح قند خون
🔹️سایر علائم و عوارض دیابت
🔹️عوارض جانبی داروها
🔹️مشکلات روحی و روانی ناشی از دیابت
🔹️اضافه وزن
@Mahdaviyan2
🔴 جولان متفورمین
❌در ده سال گذشته داروی بیماری دیابت پرفروشترین داروی سال بوده است
🔹 با در نظر گرفتن این نکته که بیش از هفت میلیون ایرانی در کشور دیابت دارند، عجیب نیست که یک داروی مهم برای تنظیم این بیماری، پرمصرفترین داروی سال شود. متفورمین که قرصی برای تنظیم یا کاهش قند خون در درمان دیابت نوع دوم است، تقریبا در ده سال اخیر به لحاظ تعدادی که در داروخانهها فروخته شده، پرفروشترین داروی سال بوده است.
🔹سازمان غذا و دارو میگوید در سال گذشته بیش از 2 میلیارد و 200 میلیون عدد متفورمین در داروخانههای کشور فروخته شده است. شاید این عدد عجیب به نظر برسد اما افرادی که به دیابت نوع دو مبتلا هستند، از زمانی که این بیماری در آنها تشخیص داده میشود تقریبا تا آخر عمر به صورت روزانه این دارو را مصرف میکنند. از طرفی با افزایش چاقی در کشور میانگین سنی ابتلا به این بیماری پایین آمده و جوانترها هم مصرف کننده متفورمین هستند. تصور کنید یک فرد 35 تا40 ساله که مرض قند میگیرد تا آخر عمر چه تعداد متفورمین باید مصرف کند. تقریبا بیش از ده سال است که متفورمین در صدر جدول پرفروشترین داروها به لحاظ تعداد قرار میگیرد.
@Mahdaviyan2