eitaa logo
مشکات
197 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.5هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷تقدیر رهبر انقلاب از پافشاری مدال‌آوران ایرانی بر هویت ایرانی و اسلامی: از حفظ حجاب و اهدای مدال‌ به بچه‌های غزه تا سلفی با پرچم فلسطین ✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اعضای کاروان‌های اعزامی ایران به بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس: ✏️ در ورزش‌های بین‌المللی، آوردگاه‌های جهانی در ورزش فقط قدرت بدنی و مهارت ورزشی نیست که نشان داده میشود. قدرت روحی و اعتماد به نفس ملّت ایران هم به رخ بدخواهان کشیده میشود. این خیلی مهم است. اینکه این دختر عزیز ما مثلاً مدال خودش را اهدا میکند به بچه‌های غزه یا فلسطین این خیلی در دنیا پرمعناست. یا اینکه اسم کاروان را میگذارند خادم‌الرضا مثلاً در این خیلی معنا هست. ✏️ حفظ حجاب این خانمهای ورزشکار اینکه ورزشکار [مرد] ما، قهرمان ما با زن بیگانه دست نمیدهد وقتی که [او] میخواهد جایزه‌اش را اهداء کند این خیلی پُر معناست این نشان‌دهنده اعتماد به نفس است، این نشان‌دهنده‌ی آن است که ایرانی هویت خودش را ارج می‌نهد برای هویت خودش ارزش قائل است، هویت ملی و هویت اعتقادی و اسلامی. ✏️ این در امسال کاملاً بروز و ظهور داشت، نشان داده شد. پرچم فلسطین را نشان داد، ورزشکار ما می‌آید با رفقایش پرچم فلسطین را نگه میدارند به قول شماها میگیرد. اینها خیلی باارزش است، این خیلی با اهمیت است من به هیچ وجه از این چیزها آسان عبور نمیکنم من روی تک‌تک اینها تکیه میکنم و معنا میکنم در ذهن خودم و در زبان خودم برای مردم. ۱۴۰۳/۶/۲۷
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی با چندتا کلمه ساده... مفاهیم عمیقی منتقل میشه....
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی به درد و رنج‌ها از این زاویه نگاه می‌کنم....لذت‌بخش نمی‌شود....اما تحملش آسان می‌شود.... شیرین نمی‌شود....اما تلخی‌اش گوارا می‌شود..... انتهای هر چیزی به خدا ختم شود .... دوست داشتنی می‌شود... البته به اندازه ارادت ما....
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دختری که خوابه ولی ملائکه براش گناه می‌نویسند❗️ همین موضوع برای آقایون هم صدق می‌کند؛ اگر توجه نکنند و هر تصویری رو از خودشون نشر بدهند. کی گفته چون مرد هست می‌تونه از بدن برهنه خودش تو فضای مجازی رونمایی کنه؟
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
📝سفارش نوام چامسکی، فیلسوف آمریکایی به پزشکیان 🔰 آمریکا هیچ وقت برادر ایران نخواهد شد؛ یا تسلیم یا نابودی ❇️ جناب آقای پزشکیان دیروز در کنفرانس خبری درباره رابطه با آمریکا گفتند: روسای جمهور آمریکا باید اول برادری‌شان را اثبات کنند بعد ما با آن‌ها گفت‌و‌گو خواهیم کرد. 🔹 اما نوام چامسکی فیلسوف و نظریه پرداز معروف آمریکایی اذعان می‌کند آمریکا هیچ وقت به دنبال اثبات برادری نیست. 🔻The main target is Iran, because Iran is the one country in the region which is not succumbing to U.S. power... ⬅️ هدف اصلی آمریکا در خاورمیانه ایران است، زیرا ایران تنها کشوری در منطقه است که تسلیم قدرت آمریکا نمی‌شود و نمی‌توان آن را تحمل کرد. بنابراین، دشمنی است که باید نابود شود.
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 محاسبات ریاضی با گوشی 😎 با این برنامه حتی معادلات سخت ریاضی هم می‌تونی حل کنی، سؤالتو بی جواب نمی‌گذاره ... ❄️
۲۷ شهریور ۱۴۰۳
🔸به هیچ چیز این دشمن نباید اعتماد کرد.
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
مراحل روشنفکری در ایران
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
❗️عملیات تروریستی انفجار پیجرها و یک هشدار در حادثهٔ تروریستی دیروز در لبنان بیش از ۱۰ نفر به شهادت رسیدند و بیش از ۳۰۰۰ نفر مجروح شدند. این عملیات از طریق انفجار دستگاه پیجر صورت گرفته است؛ پیجر دستگاهی است که در مواقع اضطراری مثل نبود آنتن تلفن همراه، اطلاع‌رسانی‌های ضروری را انجام می‌دهد و معمولاً مورد استفاده نیروهای امدادی، آتش‌نشان، تعاونی و نظامی است. این عملیات ناجوانمردانه و غیر انسانی مشابه بمباران بیمارستان و مدرسه که افراد غیرنظامی و نیروهای امدادی مورد هدف قرار می‌گیرند است. نکته قابل توجه این است که در این عملیات، بیش از پیش خطرناک بودن تلفن‌های همراه و دیگر دستگاه‌های ارتباطی و نفوذ دشمن از طریق آنها روشن شد. چه این پیجرها از قبل آلوده به مواد منفجره شده باشند و چه بدون آلودگی قبلی کنترل شده باشند، باید متوجه عمق نفوذ دشمن از طریق دستگاه‌های ارتباطی باشیم؛ ما دشمن را در خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی و جامعه و دولت و حکومت خود راه داده‌ایم، دشمنی که از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی می‌کند تا در بزنگاه ضربه‌اش را بزند. عبرت بگیریم و هوشیار باشیم.
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
🔹فتوای چندسال پیش رهبر انقلاب درباره استفاده از محصولات موتورلا (سازنده پیجر‌های منفجر شده دیروز در لبنان) 🔹 به‌خاطر این میگیم رهبری دید سیاسی و اجتماعی خیلی بالایی دارند.
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
💢 انفجار پیجرها؛ هشدار جدی به کاربران تجهیزات آمریکایی، به‌ویژه آیفون! واقعه اخیر انفجار همزمان پیجرهای لبنان که منجر به شهادت و مجروحیت تعداد قابل توجهی از کاربران این دستگاه شده است به‌خوبی نشان می‌دهد که استفاده از تجهیزات ارتباطی غربی حتی در ساده‌ترین و به ظاهر امن‌ترین شکل آن‌ها می‌تواند تبعات امنیتی گسترده‌ای به‌همراه داشته باشد. این تجهیزات ارتباطی و به‌طور خاص دستگاه‌های مخابراتی آمریکایی مانند آیفون و دیگر ابزارهای ارتباطی محبوب، بسترهایی را فراهم می‌کنند که دشمنان به واسطه آنها و به‌راحتی می‌توانند اقدام به جمع‌آوری اطلاعات حساس کرده و حتی در مواقع خاص عملیات تروریستی و انفجار از راه دور انجام دهند. به طور مثال آیفون، که به عنوان یکی از محبوب‌ترین تلفن‌های همراه هوشمند در جهان شناخته می‌شود، با وجود امکانات فراوان و امنیت ظاهری مورد علاقه نه تنها نسل جوان بلکه بسیاری از کاربران با مسئولیت‌های حساس است، با آن حال این تلفن همراه مانند سایر محصولات مخابراتی غربی در معرض دسترسی‌های ناخواسته و نفوذهای امنیتی قرار دارد اما با وجود هشدارهای مختلف بسیاری از افراد حتی بسیاری از مسئولان به ظن امنیت بالای این نوع دستگاه مخابراتی از آن به شکل روزمره بهره می‌برند! متاسفانه این موجب می‌شود که دشمنان با تحلیل داده‌ها و سیگنال‌های این تجهیزات اطلاعات حیاتی مانند موقعیت مکانی، شبکه ارتباطی و فعالیت‌های حساس افراد را کشف کنند و حتی مانند آنچه در لبنان شاهدش بودیم در صورت نیاز از آنها به عنوان عامل انفجاری بهره ببرند! با عنایت به آنچه بیان شد ماجرای انفجار پیجرهای حزب الله که به‌صورت خاص اعضای این سازمان را هدف قرار داد، نشان‌دهنده نوع جدیدی از و عبور مجدد دشمن از خط قرمز های اخلاقی و انسانی است. باید دقت کرد که در این نوع نبرد، هدف دشمن صرفاً از بین بردن فیزیکی افراد نیست چرا که شدت انفجار پیجر به حدی نیست که با ضریب بالا منجر به تلفات‌گیری شود، لذا به نظر می‌رسد دشمن صهیونیستی با این اقدام در پی شناسایی اعضا و رده‌های فرماندهی حزب الله از طریق شناسایی مجروحان این حادثه می‌باشد. همچنین این حادثه به ما یادآور می‌شود که استفاده از ابزارهای ارتباطی غربی، به‌ویژه در محیط‌های حساس و جنگی، می‌تواند تهدیدات امنیتی قابل‌توجهی به همراه داشته باشد، از این رو افزایش سطح آگاهی و احتیاط در استفاده از این دست تجهیزات، یک ضرورت راهبردی برای حفظ امنیت و جلوگیری از بروز هرگونه آسیب و خسارت احتمالی است. در پایان به تمام مسئولان و کاربران تجهیزات ارتباطی غربی خصوصا توصیه می‌شود که با استفاده از تجهیزات ارتباطی داخلی یا اتخاذ تدابیر حفاظتی مناسب ریسک‌های امنیتی مرتبط با تکنولوژی‌های خارجی را مدیریت کرده و کاهش دهند تا در آینده شاهد تکرار حوادثی مانند رخداد اخیر لبنان نباشیم. - مؤلف کتاب «حفاظت و امنیت دیپلماتیک»
۲۸ شهریور ۱۴۰۳