در آستانه عید غدیر کام مردم را تلخ کردند.
منتظر ضربات سهمگین ذوالفقار علی باشند. تیغ علی با اهل خیبر کار دارد.
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby
🔰بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در پی جنایت بامداد امروز رژیم منحوس اسرائیل و به شهادت رسیدن سرداران سپاه پاسداران و جمعی از دانشمندان هستهای جمهوری اسلامی ایران
#الله_اکبر
#مرگ_بر_آمریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby
🕯 بِسمِ رَبِّ الشُّهَداءِ وَ الصِّدّیقین 🕯
🆘 امروز؛ فریاد خونخواهی و انتقام دانشجومعلمان پردیس شهید بهشتی مشهد
🛑 در واکنش به حملات رژیم غاصب صهیونیستی به میهن اسلامی و شهادت مظلومانهی سرداران و دانشمندان و غیرنظامیان ایران عزیز 🛑
💥 سخنران ویژه: دکتر عظیمیراد، نمایندهی مجلس شورای اسلامی
📆 زمان: امروز جمعه، ٢٣ خرداد، ساعت ١۶:٣٠
🕌 مکان: مزار شهدای گمنام پردیس
⭕️ حضور ما، سوخت موشکهای انتقام خواهد بود. ⭕️
#انا_من_المجرمین_منتقمون
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby
سلام مارا برسان سردار 🖤😔
#شهید_امیر_علی_حاجی_زاده
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby
هدایت شده از نگار
📢 فرمانده کل سپاه در نامه به رهبر انقلاب اسلامی: به زودی درهای جهنم به روی رژیم کودککش صهیونی گشوده خواهد شد
🔹 در پی انتصاب سردار سرلشکر محمد پاکپور به فرماندهی کل سپاه، وی طی نامهای خطاب به فرمانده معظم کل قوا عنوان کرد: همچنانکه آن رهبر عظیمالشأن وعده دادند تحت تدابیر داهیانه و مقتدرانه جنابعالی و با همراهی همسنگران و همرزمان دلاور ارتش و سایر ارکان نیروهای مسلح و سربازان جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رژیم تبهکار و نامشروع صهیونی به سرنوشت تلخ و دردناک با پیامدهای عظیم و مخرب دچار خواهد شد.
متن نامه به شرح زیر است:
▫️بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک فرمانده معظم کل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی)
سلام علیکم بما صبرتم؛
▫️شهادت جمعی از فرماندهان مجاهد و ارشد نیروهای مسلح و تعدادی از دانشمندان هستهای و زنان و کودکان بیگناه در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی را خدمت حضرتعالی تسلیت و تبریک عرض نموده و خداوند متعال را بهخاطر حسن اعتماد آن رهبر حکیم و الهی به این سرباز وطن سپاس میگویم.
▫️اینجانب بهعنوان خادم ملت شریف ایران به حسن توفیق، عاقبت و سعادت این شهدا غبطه میخورم و بهعنوان میراثدار گوهر عظیم سپاه پاسداران نسبت به اعتلای سپاه پاسداران، دفاع از انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران و انتقام خون مطهر شهیدان با همدلی همرزمان مجاهدم متعهد خواهیم شد.
▫️جنایتی که امروز رژیم تروریست صهیونیستی در تجاوز به امنیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی مرتکب شد، قطعاً بدون پاسخ نخواهد ماند. همچنانکه آن رهبر عظیمالشأن وعده دادند تحت تدابیر داهیانه و مقتدرانه جنابعالی و با همراهی همسنگران و همرزمان دلاور ارتش و سایر ارکان نیروهای مسلح و سربازان جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رژیم تبهکار و نامشروع صهیونی به سرنوشت تلخ و دردناک با پیامدهای عظیم و مخرب دچار خواهد شد.
▫️با توکل و استعانت از خداوند متعال برای تحقق وعده امام و مقتدای عزیزمان و تقاص خون فرماندهان، دانشمندان و مردمی که به خون خود غلطیدند، بهزودی درهای جهنم به روی این رژیم کودککش گشوده خواهد شد. وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ
والامر الیکم
✍ سرلشکر پاسدار محمد پاکپور
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۲۳ خرداد ۱۴۰۴
📲 @resane_negar
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذوالفقار علی از غلاف بیرون است‼️
تیغ زیر گلوی..........
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby
🔴پس از ساعتها اولین خبرهای خوب در حال رسیدن.
🔹پدافند هوایی مجدد فعال و با قدرت هر چه تمامتر در حال مقاومت.
🔹با تایید روابط عمومی ارتش دو جنگنده رهگیری و خلبانان یکی از آنها اسیر شده اند.
🔹شب تازه شروع شده، منتظر خبرهای بهتر بمانید.
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 به اذنالله
🖼 پوستر ویژه KHAMENEI.IR همزمان با آغاز عملیات وعده صادق ۳ منتشر شد
✏️رهبر انقلاب اسلامی: رژیم صهیونیستی اشتباه بزرگی کرد، خطای بزرگی کرد، غلطی کرد و عواقب آن، او را بیچاره خواهد کرد، به توفیق الهی... جمهوری اسلامی، به اذن الهی، بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد. ۱۴۰۴/۳/۲۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مراسم باشکوه محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و بزرگداشت شهدای سپاه و هستهای با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد.
🔹مشهد مقدس - امروز، دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی شاهد برگزاری مراسمی پرشور و حماسی بود که در محکومیت حمله بزدلانه رژیم اشغالگر قدس به ایران اسلامی و بزرگداشت مقام شامخ شهدای سرافراز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شهدای هستهای کشورمان برپا شد.
🔹این مراسم نورانی که به همت معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی حوزه بقیهالله (عج) تدارک دیده شده بود، با استقبال بینظیر و حضور حماسی دانشجویان بصیر و انقلبی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی همراه شد. دکتر تقیپور، مدیریت محترم استان، به عنوان سخنران ویژه این مراسم، ابعاد مختلف حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی ایران را تبیین کردند و به جایگاه والای شهدای گرانقدر سپاه و شهدای هستهای اشاره کرده و یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
🔹دانشجویان با فریادهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش ابراز داشتند و بار دیگر بر ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار جهانی تأکید کردند. این حضور پرشور دانشجویان، نشانهای از بصیرت، آگاهی و روحیه استکبارستیزی قشر جوان و فرهیخته کشورمان است که همواره در صحنههای حساس، حامی ارزشهای انقلاب اسلامی و آرمانهای شهدا بودهاند.
📸 عکاس: علیرضا ارگی
──═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅──
🔸 کانال رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی
🆔@dm_enghelaby