🏴 هیزمهایی که داغ قلب امام زمان را تازه میکند
▪️امام باقر "سلاماللهعلیه" فرمود:
هیزمهایی که برای آتش زدن خانه مادرم زهرا جمع کردند، الان نزد ماست و ما اهلبیت آن هیزمها را از یکدیگر به ارث میبریم (و دست به دست میشود تا برسد به دست قائم "سلاماللهعلیه").
پس او با همان هیزمها دشمنان را خواهد سوزاند!¹
▪️حضرت صدیقه طاهره "سلاماللهعلیها" اینگونه نقل میفرماید:
«فَجَمَعُوا الْحَطَبَ الْجَزْلَ عَلَى بَابِنَا وَ أَتَوْا بِالنَّارِ لِيُحْرِقُوهُ وَ يُحْرِقُونَا، فَوَقَفْتُ بِعَضَادَةِ الْبَابِ وَ نَاشَدْتُهُمْ بِاللَّهِ وَ بِأَبِي أَنْ يَكُفُّوا عَنَّا وَ يَنْصُرُونَا»
بر درب خانه ما هیزم زیادی جمع کردند و آتش آوردند که آن را و ما را آتش بزنند.
من در چارچوب در ایستاده بودم و آنها را به خدا و پدرم قسم میدادم که دست از ما بردارند و ما را یاری کنند.²
📚 دلائلالامامة،ص٤۵۵
📚 بحارالأنوار،ج۳۰،ص۳٤٨
📌 #فاطمیه_سلام_الله_علیها
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy
24.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ویژه برنامه: داستان مادر⭕️
برای حضرت زهرا چه اتفاقاتی افتاد؟
واقعیت ماجرا چی بود؟
در قالب یک داستان روان
💬ویژه کودک و نوجوان
🔹قسمت اول: این داستان
عید غدیر و تبریک مسلمانان به امیرالمومنین
کانال رو دنبال کن از قسمت بعدی جا نمونی👇
#سیدکاظم_روحبخش
#داستان_مادر
#فاطمیه
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
24.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ویژه برنامه: داستان مادر⭕️
برای حضرت زهرا چه اتفاقاتی افتاد؟
واقعیت ماجرا چی بود؟
در قالب یک داستان روان
💬ویژه کودک و نوجوان
🔹قسمت دوم: این داستان
تشکیل ثقیفه بعد از شهادت پیامبر ص
ثقیفه چی بود؟ چه تصمیمی گرفته شد؟
🔹 قسمت اول: عید غدیر
کانال رو دنبال کن از قسمت بعدی جا نمونی👇
#سیدکاظم_روحبخش
#داستان_مادر
#فاطمیه
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتلائات حضرت زهرا سلام الله علیها بعد از پدر!
حجت الاسلام👇
#مومنی🎙
#سخنرانی 📺
#ایام_فاطمیه🏴
#فاطمیه
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۴۳ قرآن کریم 🌷
اسلام و سخنان درِگوشی:
در تاریخ آمده است که در زمان پیامبر، برخی از یهودیان و منافقان با یکدیگر سخنان درگوشی می گفتند و گاهی هم با چشم هایشان به افراد باایمان اشاره می کردند. مؤمنان با دیدن این منظره ناراحت می شدند و فکر می کردند نجواکنندگان، خبر ناراحت کننده ای از بستگان و عزیزانشان دارند که به جهاد رفته اند، و در این باره با هم نجوا می کنند. هنگامی که این وضعیّت ادامه پیدا کرد، مؤمنان به پیامبر شکایت کردند. پیامبر نیز دستور داد که هیچ کس حق گفتن سخنان درگوشی در برابر مسلمانان را ندارد؛ امّا نجواکنندگان گوش نکردند و کار زشتشان را ادامه دادند. در این هنگام، این آیات نازل شد و آنان را تهدید کرد. در این آیات، دو نکته ی مهم در مورد نجوا و سخنان درگوشی وجود دارد:
نخست این که هیچ نجوایی هر قدر هم مخفیانه باشد، از خدای دانا مخفی نیست. خداوند در هر جلسه ی خصوصی و نجوای پنهانی حضور دارد، و هر کس در هر جایی باشد، خدا نیز همراهش است(هُوَ مَعَهُم اَینَ ما کانوا).
آری، برای او، کوچک یا پنهان بودن یک چیز، با بزرگ و آشکار بودنش تفاوتی ندارد، و همه چیز در پیشگاه او یکسان است.
از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است:
«اینکه خداوند سمیع (بسیار شنوا) نامیده شده، بدین سبب است که سه نفر با هم نجوا نمی کنند مگر این که او چهارمین آن هاست؛ صدای راه رفتن مورچه بر سنگ سخت و صدای برخورد بال های پرندگان در هوا را می شنود؛ چیزی از او پنهان نیست و آنچه گوش ها و چشم ها درک می کنند و آنچه را که درک نمی کنند، از کوچک و بزرگ، همه نزد او ظاهر و آشکار است.»
نکته ی دوّم، «انواع نجوا و سخنان درگوشی»، و نظر اسلام در این باره است. به طور کلّی این عمل با توجّه به احوال گوناگون، احکام متفاوتی دارد: اگر درگوشی صحبت کردنِ دو یا چند نفر، باعث اذیت و ناراحتی و بی احترامی به یک مسلمان شود، «حرام» است، و به فرموده ی این آیات، از اعمال شیطانی محسوب می شود. همچنین نجواهایی که موضوع آن، گناه و معصیت خدا و پیامبر باشد، «ممنوع» است.
در مقابل، گاهی نجوا «واجب» است؛ این در صورتی است که مسأله ی سرّی و مهمی در میان باشد که فاش شدن آن خطرناک است، و نگفتن آن به افراد مورد اعتماد، حق مسلمانی را ضایع می کند، یا برای اسلام و مسلمانان، خطری به وجود می آورد. برخی اوقات نیز نجوا «مستحب» است. این در جایی است که انسان برای انجام کارهای خوب و پسندیده، با دیگران نجوا می کند، و در این کار، هیچ نوع بی احترامی و آزاری به دیگران نمی رسد. به طور کلّی تا زمانی که هدف مهم¬تری در کار نباشد، نجوا کردن، کار پسندیده ای نیست و برخلاف آداب معاشرت است؛ زیرا نوعی بی اعتنایی یا بی اعتمادی نسبت به دیگران محسوب می شود. در حدیثی از پیامبر می خوانیم:
«هنگامی که سه نفر [یا بیشتر] هستید، دو نفر از شما، جدای از شخص سوّم نجوا نکنند؛ زیرا این کار، نفر سوّم را ناراحت می کند.»
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
#تفسیر_قرآن
🌹 نکته تفسیری صفحه ۵۴۲ قرآن کریم 🌹
یادآوری کارهای فراموش شده:
زندگی هر یک از ما، شبیه یک کتاب است. روزها و شب های زندگی مان، صفحات آن کتاب را تشکیل می دهند، و رفتار و کردار ما، محتوای آن را. طراح این کتاب، خود ما هستیم که با نحوه ی زندگی کردنمان، شکل و محتوای کتاب را تعیین می کنیم، و فرشتگان الهی، مأمور ثبت این اعمال در کتاب زندگی ما هستند. آنان تک تک اعمال ما را به دقّت ثبت می کنند؛ تا این که مرگمان فرا رسد. در آن هنگام، کتاب زندگی ما به پایان می رسد.
در روایتی می خوانیم که خداوند برای ثبت اعمال هر کسی، چهار فرشته را مأمور کرده است: دو فرشته برای نوشتن کارهای روز او، و دو فرشته برای نوشتن کارهای شب او. آنان هر شب و هر روز به نوشتن دقیق اعمال او مشغول هستند تا این که مرگش فرا می رسد. در آن هنگام، اگر آن شخص، فرد نیکوکاری بوده، از او تشکّر می کنند که پیوسته کارها و سخنان خوبی را برای ثبت کردن به آن ها تحویل داده و آنان را به جاهای خوبی برده است؛ او را دعا می کنند و برای او نزد خدا شفاعت می کنند. ولی اگر او فرد بدکاری بوده، او را سرزنش می کنند که چرا همواره با سخنان و کارهای بد، آن ها را اذیت کرده و آنان را به جاهای بدی برده است، و به او وعده می دهند که در پیشگاه خدا بر ضد او گواهی خواهند داد . بنا بر آیات قرآن و روایات ، نامه ی اعمال انسان، پس از مرگ و در جهان برزخ، همچون توماری پیچیده و بر گردن او آویخته می شود. سپس در روز قیامت، آن را از گردنش بیرون می آورند و باز می کنند و به او می گویند: کتاب زندگی ات را بخوان؛ امروز خودت برای حسابرسی خودت کافی هستی و با وجود این کتاب، به شاهد دیگری نیاز نداری. بدین ترتیب، خداوند تمام بندگانش را از تک تک کارهایشان در زندگی آگاه می کند؛ هرچند آنان با گذشت دهها، صدها و شاید هزاران سال از زندگی شان در دنیا، آن کارها را فراموش کرده باشند. خداوند اما آن اعمال را تا به آخر بر شمرده و هیچ کاری از علم بی پایان او پوشیده نمانده است(اَحصاهُ اللهُ وَ نَسوه). از این رو، به فرمودهی آیه ی ۴۹ سوره ی کهف، هنگامی که گنهکاران با کتاب زندگی خود رو به رو می شوند، با تعجّب و وحشت فریاد برمی آورند که وای بر ما! این دیگر چه کتابی است که هیچ کار کوچک و بزرگی را از قلم نینداخته و همه را ثبت کرده است؟! آنان تمام کارهایشان را در پیش چشمان خود حاضر می بینند و می فهمند که خدا به هیچ کس ستم نمی کند.
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
کانال دختران بهشتی
#تقوا_طرح_زیبای_زندگی ۳۶ 🔺 ببینید تقوا یک عمل یا یک رفتار نیست. ❇️ بلکه تقوا یک "روحیه" هست. بر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیزم
با یه کلاس دیگه از سلسله مباحث تقوا در خدمت شما عزیزان هستیم