🔴۱۱ دستورالعمل برای آشپزی اسلامی
🍲 موقع خرید مواد غذایی سوره کوثر رو برای برکت بخونید و قبل از شروع آشپزی وضو بگیرید.
#سبک_زندگی_اسلامی
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🍱 آداب سفره
🕯️حضرت زهرا علیهاالسلام:
💬 هر مسلمانی باید ۱۲ نشانه از آداب سفره غذا را بداند...👆🏻
#سبک_زندگی_اسلامی
#آشپزی
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_شله_قلمکار
آش باشه همه جوره اش خوشمزه اس😍
سیوش کن این آش محشره✔
مواد لازم
نیم کیلو گوشت گردن یا سردست یا دنده
۱ عدد پیاز برای پخت گوشت
فلفل و زردچوبه برای پخت گوشت
ماش ۱ پیمانه
نخود نیم پیمانه
لوبیا نیم پیمانه
عدس ۱ پیمانه
چشم بلبلی نصف پیمانه
برنج ترجیحا نیم دانه نصف پیمانه
گندم نصف پیمانه
سبزی، تره، جعفری و شوید نیم کیلو
ترخون و مرزه خشک ۱ ق غ
نعناع خشک
سیر
پیاز
#آشپزی
یه آش خوشمزه تو این روزهای سرد واقعااااا خوردن داره 😋😋😋
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔘 هفت حدیث درباره آب،آداب نوشیدن،
مضرات رعایت نکردن آداب نوشیدن
و تاثیر منفی نوشیدن آب سرد پس از خوردن چیزی گرم یا شیرین بر دندان ها...
#اصلاح_سبک_زندگی
#معده #آب_سرد 🧊
#آب 💧 #دندان 🦷
#آداب_نوشیدن 🥤
#سبک_زندگی_اسلامی
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۱۵🌷
نشانه هایی برای خردمندان:
خداوند در این آیات، توجّه انسان را به نکات مهمّی جلب می کند که به دو نکته از آن ها اشاره می شود:
۱ـ زمین، گهواره ای نرم: خداوند در آیه ی ۵۳، زمین را یکی از نشانه های لطف و مهربانی خود نامیده و آن را به گهواره ای نرم تشبیه فرموده است. می دانیم که این مخلوق عظیم و چابک با سرعتی سرسام آور (حدود ۳۰ کیلومتر در ثانیه) در فضا حرکت می کند؛ در حالی که کمترین لرزشی برای ساکنان خود ایجاد نمی کند و مردم روی زمین اصلاً از حرکت آن مطّلع نمی شوند. همچنین نیروی جاذبه ی زمین به ما اجازه می دهد که روی آن حرکت کنیم و بخوابیم و خانه بسازیم و کشاورزی کنیم.
به راستی اگر جاذبه ی زمین نبود، همه ی ما و وسایل زندگی مان در یک چشم بر هم زدن به فضا پرتاب و در آسمان سرگردان می شد! پیشوای چهارم ما شیعیان ـ امام سجاد(علیه السلام)ـ در سخن زیبایی فرموده است: «خداوند، زمین را متناسب با وضعیّت جسمی و طبیعی شما قرار داد؛ آن را گرم و سوزان نکرد تا از حرارتش بسوزید، و زیاد سرد نیافرید تا منجمد شوید. آن را آن قدر معطّر قرار نداد تا بوی تندش به مغز شما آسیب برساند، و آن را بدبو نیافرید تا مایه ی هلاکت شما شود. آن را همچون آب قرار نداد تا در آن غرق شوید، و چنان سفت و محکم نیافرید تا نتوانید در آن خانه بسازید و مردگان را در آن دفن کنید. آری، خدا این گونه زمین را بستر استراحت شما قرار داد.»
۲ـ معرّفی «خردمندان»: پس از آن که خدا به بعضی از نشانه های خود در جهان هستی اشاره می کند، در آیه ی ۵۴ می فرماید: «بی شک در این پدیده ها، نشانه های روشنی برای خردمندان وجود دارد.»
در حقیقت، سراسر عالم هستی پر از نشانه های خداست که انسان ها را با علم و قدرت بی پایان پروردگارشان آشنا می کنند؛ امّا تنها کسانی از این نشانه ها بهره می برند که عقل و خرد خود را به کار می گیرند و آن را به فکر و اندیشه وامی دارند. آری، «برگ درختان سبز در نظر هوشیار/ هر ورقش دفتری است، معرفت کردگار». البتّه منظور از اندیشه و فکر در این آیه و آیات مشابه، فقط تحقیق و مطالعه در آزمایشگاه ها یا پژوهش های زیست شناسی، جانورشناسی و... نیست؛
بلکه علاوه بر این ها، اندیشه ای مورد نظر است که در وجود انسان اثر بگذارد و او را به فرمانبری هر چه بیشتر از خدای بزرگ وا دارد. در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «بهترین شما، اولوالنهی [خردمندان] هستند.» از پیامبر پرسیدند: اولوالنهی چه کسانی هستند؟ حضرت فرمود: «کسانی که اخلاق نیکو و اندیشه های پرارزش دارند. با خویشاوندانشان پیوند برقرار می کنند و به مادر و پدر خود نیکی می کنند. پیوسته به نیازمندان و همسایگان و یتیمان رسیدگی می کنند و به مردم غذا می دهند و در جهان، صلح و امنیّت می گسترانند. همان ها که [نیمه های شب] در حالی که مردم در خواب اند، به نماز [و راز و نیاز با خدا] مشغول اند.»