#آجرڪالله_یاصاحبالزمان🏴
امسال هم بدون توسر زد #هلال_غم
ڪے بارخ تودیده بہ این #ماه وا ڪنیم
#صاحب_عزا بیاڪه بہ اذن نگاه تو
درسینہ باز،خیمہے #ماتم بپا ڪنیم
#العجلمولایغریبم💚
🌹 #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ
تعجیل در ظهور و سلامتی
مولایمان #صلوات
💚اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج💚
"بحق فاطمه(س) "
به رسم
وفای هر شب بخوانیم
آیتالله فاطمینیا توصیه میکردند:
قبل از ورود به مراسم عزای سیدالشهداء بگوئیم: «خدایا اگر در وجود من مانعی از کسب فیض اباعبدالله علیه السلام هست، آن را برطرف بفرما...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبر مطهر حضرت رقیه سلام الله علیها😭
#التماسدعا
💠امام صادق عليه السلام:
❇️ مَن لَم يَملِك غَضَبَهُ لَم يَملِك عَقلَهُ
✳️ آنكه مالك خشم خود نباشد، مالك عقل خود نيست
📚تحف العقول صفحه 371
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy
#تفسیر_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۶🌷
👈تضرّع و زاری در سختی ها، غفلت و پیمان شکنی در آسودگی ها:
در میان پیامبرانی که سرگذشت آنان در قرآن آمده، حضرت موسی و قوم او، بیشترین حجم از داستان انبیا را به خود اختصاص داده اند. داستان پیامبران، به ویژه سرگذشت موسی و فرعون، سراسر عبرت و پند و موعظه است، و حال و روزشان، با افرادی که در زمان پیامبر و پس از آن حضرت تاکنون می زیسته اند، شباهت های زیادی دارد.
در روایتی از پیامبر اسلام می خوانیم: «بی شک شما راه و روش گذشتگان را قدم به قدم طی می کنید و پا جای پای آنان می گذارید.»
این پیش گویی تهدیدآمیز، به همه ی ما هشدار می دهد که از اشتباهات گذشتگانمان پند بگیریم و در راه خوبانشان قدم بگذاریم.
این آیات، به یکی از ویژگی های بد فرعونیان اشاره می کند که با کمی دقّت معلوم می شود که نه تنها ویژگی آنان، بلکه صفت بسیاری از مردم گذشته و حال است. پس از آن که حضرت موسی ، فرعون و فوعونیان را به ایمان به خدا و آزاد کردن بنی اسرائیل دعوت کرد، آنان او را دروغگو شمردند و دعوتش را رد کردند. خداوند نیز آن ها را به مشکلاتی دچار کرد تا مگر از خواب غفلت بیدار شوند و به سوی او باز گردند؛ مشکلاتی مانند قحط و خشکسالی، توفان، هجوم ملخ و شپش و قورباغه به خانه و زندگی و مزارع و باغ های آنان، و تبدیل شدن آب به خون. آنان پس از بروز هر یک از این مشکلات، نزد موسی می رفتند و با فروتنی و تواضع از او تقاضا می کردند که از خدا بخواهد تا آن مشکل رفع شود، و به او قول می دادند که پس از برطرف شدن آن، به او ایمان آورند و بنی اسرائیل را آزاد کنند؛ امّا پس از این که مشکل شان با دعای موسی رفع میشد، پیمانشان را می شکستند و همه چیز را فراموش می کردند. قرآن کریم بارها به این ویژگی بد انسان اشاره کرده و آن را نکوهیده است. خداوند در آیه ی 51 سوره ی فصّلت می فرماید:
«هرگاه به انسانهای غافل و بی خبر نعمتی می دهیم، روی برمی گردانند و با غرور و تکبّر، به حق و حقیقت پشت می کنند؛ ولی هنگامی که ناراحتی مختصری به آنان می رسد، پیوسته تقاضا می کنند که آن ناراحتی برطرف شود.»
چه بسیار افرادی که در هنگام بیماریِ خود یا خانواده شان یا مشکلات مالی و ...، صبح و شب در مسجد به نماز و دعا مشغول می شوند و به درگاه معصومین توسّل می کنند؛ ولی با برطرف شدن مشکلاتشان، راز و نیاز و توجه به خدا را فراموش می کنند و حتّی واجبات خدا مانند نماز، روزه، حجاب، خمس و ... را زیر پا می گذارند. امیر مؤمنان علی در توصیف پرهیزکاران راستین می فرماید:
«آنان در راحت و آسایش همان طورند که در سختی ها و مشکلات هستند.»
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy