15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مجموعه_داستان_های_مهارت_های_زندگی
این داستان :♤مدرسه ی روستا♤
(نقش کار گروهی و تعاون در انجام کار گروهی)
🌼
🌈🌼
╲\╭┓
╭ 🌈🌼#انیمیشن
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مجموعه_داستان_های_مهارت_های_زندگی
این داستان :♤من هیچوقت چیزی یادم نمیره♤
(اهمیت یادداشت کردن)
🌼
🌈🌼
╲\╭┓
╭ 🌈🌼#انیمیشن
#تفسیر_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۷۷🌷
كامل ترین برنامه ی اجتماعی:
یكی از ویژگی های قرآن كریم، ارایه ی مفاهیم والا و پرمعنا در قالب جملات كوتاه و مختصر است.
قرآن که قانون اساسی اسلام و مهم ترین برنامه ی زندگی بشر است، به تمام نیازهای انسان توجّه داشته است. از این رو ما وظیفه داریم كه در آیات این كتاب ارزشمند بیندیشیم و راه زندگی خود را از آیات آن پیدا كنیم.
این آیه، با دادن شش دستور مهم اجتماعی، به مهم ترین عوامل سعادت بشر اشاره كرده است. از این شش فرمان، سه دستور، جنبه ی امری، و سه دستور، جنبه ی بازدارندگی دارند.
سه موردی كه به آن ها امر شده، این هاست:
۱ـ عدل: شاید بهترین تعریفی كه از عدل ارایه شده، «قرار دادن هر چیزی در جای مناسبش» است. در روایتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می خوانیم كه «آسمان ها و زمین، به وسیله ی عدل برپاست و اداره می شود»؛ زیرا هر مجموعه ای هنگامی مفید و پربازده است كه اجزایش در جای درست خود قرار گرفته باشند و به اندازه و به دور از افراط و تفریط عمل كنند. از این رو مهم¬ترین نیاز جامعهی انسانی، عدل و داد است و مردم تنها در سایه ی این نعمت بزرگ می توانند رنگ خوشبختی را به خود ببینند.
۲ـ احسان: هرچند عدالت، اساس جامعه ی انسانی است، به تنهایی نمی تواند نیاز مردم را برطرف کند؛ زیرا مردم در بسیاری از اوقات باید فراتر از وظیفه ی خود عمل كمك كنند و بیش از حقّ دیگران به آنان یاری رسانند. برای مثال، در هنگام جنگ یا بروز حوادث طبیعی نمی توان دست روی دست گذاشت و منتظر مالیات های عادلانه و سایر قوانین عادی شد؛ بلكه باید با تمام وجود به یاری هم نوع شتافت و از حق خود به آنان بخشید. در حقیقت، عدالت، دادن حقوق مردم به آنان، و احسان، لطف و بخشش به ایشان است.
۳ـ نیكی به نزدیكان: چون هر جامعه ی بزرگ، از جامعه های كوچك تر یعنی خویشاوندان تشكیل شده، بی شک اتحاد و كمك رسانی در این جامعه های كوچك تر، باعث سلامت و سعادت كل جامعه خواهد شد. از این رو خداوند پس از توصیه به احسان و نیكی به همهی مردم، توصیه ی ویژه به نیکی به خویشاوندان کرده است. سه موردی كه از آنها نهی شده، این هاست:
۱ـ فحشاء: فحشاء به معنای كار بسیار زشت است، و منظور از آن در این آیه، احتمالاً گناهان زشت پنهانی ست. گناهان پنهانی، بی شک روحیهی خداترسی را در انسان از بین می برد و انسان را به كارهای زشت دیگر تشویق می كند.
۲ـ مُنكَر: منكر، كاری ست كه از نظر دین و عقل، زشت و ناروا باشد، و در این آیه، احتمالاً به معنای گناهان آشكار و علنی ست.
۳ـ بَـغی: بغی به معنای فراتر رفتن از حق خود و ظلم و ستم و تجاوز به حقوق دیگران است. بیشک بخش عمده ای از مشكلات هر جامعه ی ناسالمی به این صفت ناپسند و خودخواهانه مربوط می شود.
این شش دستور، منشور سعادت اجتماعی انسان هاست و عمل به آن می تواند هر جامعه ای را به گلستان تبدیل كند. پیامبر گرامی اسلام فرموده است: «مجموعه ی تقوا در این گفتار خداست كه می-فرماید: اِنَّ اللهَ یَأمُرُ بِالعَدلِ وَ الاِحسانِ وَ ... »
@dokhtaranebeheshtiy
🌸 وعده هرشب ما
☘️دعای فرج
بسم الله الرحمن الرحيم
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ
، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ؛
وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ؛
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛
اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ؛
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛
يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
☘️برای سلامتی محبوب دلها
.
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .
.*اللهم عجل لولیک الفرج*
21.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شجاعت این پسر را مشاهده کنید.
در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، در خطبه نماز جمعه، خطیب بیان میکند که قصد صحبت از غزه و فلسطین ندارد. این کودک با شنیدن این حرف خودش بلند میشود، کنار دیوار میایستد و نمازگزاران را خطاب قرار داده و با خطبهاش همه نمازگزاران را متحیر میکند.
🇵🇸
فلسطین پیروز است
#طوفان_الاقصی