💢 بیانات مهم رهبر انقلاب درباره تفاوت نگاه زن و مرد به یکدیگر
❇️ رهبر انقلاب: نوع نگاه زن به مرد با نگاه مرد به زن بi طور طبیعی مختلف است، ایرادی هم ندارد.
🌸 مرد به زن به صورت یک الگوی زیبایی، الگوی ظرافت، الگوی حساسیت نگاه میکند، او را لطیف میبیند. اسلام هم همین را تأکید کرده: « المرأة ریحانه » یعنی زن گُل است و مرد به این چشم به او مینگرد. محبت او را در این قالب ترسیم و مجسم میکند.
🌾 مرد در چشم زن، مظهر اعتماد، نقطهی اتکا و اعتماد است و محبت خودش را به او در این قالب ترسیم میکند.
🌾 زن وقتی به مرد نگاه میکند، با همان چشم محبّت و عشق، او را در نقش یک تکیه گاه میبیند که میتواند از نیروهای جسمی و فکری او برای پیشبرد کار زندگی استفاده کند.
🌼 مرد وقتی به زن نگاه میکند، به چشم مظهر اُنس و آرامش مینگرد که میتواند به انسان آرامش بدهد.
🌼 اگر مرد نقطهی اتکا در زمینه مسائل ظاهر زندگی است، زن هم به نوبهی خود نقطهی اتکا است برای مسائل روحی و معنوی زندگی. دریایی است از اُنس و محبت.
✅ اینها توانایی های مرد و زن است. تواناییهای روحی آنهاست. ۸۱/۶/۶
❣ @dokhtaranyazd
#عبد بودن ما امری انتخابی نیست. خدا برای اینکه ما درست بار بیاورد، اصلیترین عبادت ما یعنی «نماز» را واجب کرده است. دستور هم داده است برای اینکه بچههایتان به آداب بندگی ادب شوند، از #هفت سالگی آنها را به نماز خواندن امر کنید. طرف میگوید: «چرا من باید از هفت سالگی بچه را به نماز دعوت کنم در حالی که بچه هنوز چیزی نمیفهمد؟ حالا که هنوز نوبت انتخابش نشده، بماند وقتی زمان انتخابش شد ببینیم آیا خدا را انتخاب میکند یا نه؟» توجه ندارد که هویت فرزند او، «عبد بودن» است. عبد بودن او هم انتخابی نیست. این حقیقت وجودی اوست. بچه باید اول این را درک کند. وقتی این را درک کرد، آن وقت میتوان به او گفت که خودت فکر کن و انتخاب کن.
لذا خدا میفرماید که باید بچه را از هفت سالگی به نماز خواندن وادارید تا بفهمد که عبد است. بعد از آن بگو «ای بندهی خدا! بیا به خدا معرفت پیدا کن و به سوی او حرکت کن!» چون فطرت او هم یک فطرت الهی است و این فطرت بر عقل و اندیشهاش هم حاکم است، قطعاً اگر تفکر کند، درست انتخاب میکند.
#حجت الاسلام علیرضا پناهیان
@dokhtaranyazd
شکر خداوندی را سزاست که مرحمتش بی کران و پهنه الطافش فراتر از قدرت وصف.
گروه نویسندگی کانون #دختران آفتاب، برگزیده شدن خانم زهرا #فرقانی از اعضای این گروه را در جشنواره ملی #سوری بانو خدمت ایشان و خانواده محترم شان تبریک عرض می کند. امیدواریم هر لحظه شاهد رشد شما نویسندگان نوجوان باشیم. به امید موفقیت شما دختران آفتاب.
لازم به ذکر است خانم زهرا فرقانی، دانش آموز پایه نهم در زمینه داستان کودک و نوجوان قلم می زنند و از اعضای فعال گروه نویسندگی کانون دختران آفتاب هستند. این موفقیت ارزنده نشانه استعداد، رشد فکری و قلم ایشان با شرکت در کلاس های کانون و تلاش مستمر در زمینه نویسندگی است. داستان ایشان در کتاب سوری بانو (مجموعه آثار منتخب جشنواره ملی سوری بانو) در دست چاپ می باشد.
@dokhtaranyazd
• با مطرح کردن سوال، شیوه ی تفکر مستقل و تخیلی را در کودکتان ایجاد کنید.
• در کارهای مختلف به کودکتان نگویید دقیقا باید چه کار کند. برای مثال، وقتی در حال ساختن ظرف غذای پرندگان هستید به کودک بگویید: "دارم فکر میکنم که چی میتونه دونه های ذرت شکسته و تخم آفتابگردون ها رو نگه داره. تو چه پیشنهادی داری؟"
• از کمال گرایی بپرهیزید. پروژه ی کودکتان را انجام ندهید به این دلیل که شما بهتر و سریعتر میتوانید آن را انجام دهید. (البته که میتوانید!) در همین راستا از اصلاح کردن و تکمیل کردن پروژه ی کودک برای اینکه کامل و بی نقص باشد بپرهیزید.
• به آنچه که کودک درطول فرآیند انجام پروژه یاد گرفته است احترام بگذارید. فرآیند انجام پروژه از نتیجه ی نهایی مهم تر است. با تمرین بیشتر، نتیجه بهتر خواهد شد.
• ادامه دارد....
💟 @dokhtaranyazd
#تربیت_کودک
امام كاظم علیه السلام فرمود:
#بازيگوشى (و شيطنت) بچه در دوران خردسالى پسنديده است، براى اينكه در بزرگسالى بردبار شود.
ایشان در ادامه فرمود: «شایسته نیست که کودک حالتی جز این داشته باشد».
جملۀ پایانی این روایت☝️ یک هشدار جدی به والدینی است که از شیطنت نداشتن کودکان خود ابراز رضایت میکنند. همچنین یک نسخۀ آرام بخش برای پدران و مادرانی است که شیطنت بچههای خود را بیماری به شمار آورده و به فکر درمانش هستند.
استاد_عباسی_ولدی