فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خیمه اومده
این آخرین یار
بعد از ابالفضل منم
واست علمدار...💚
#حضرت_عبدالله_بن_الحسن
#محرم
#مدرسه_دخترانه_ایران
علی شریعتی مَزینانی، مشهور به دکتر علی شریعتی (زادهٔ ۲ آذر ۱۳۱۲ در روستای مزینان، سبزوار – درگذشت ۲۹ خرداد ۱۳۵۶ در ساوتهمپتون، انگلیس) نویسنده، جامعهشناس و پژوهشگر دینی اهل ایران، از مبارزان و فعالان مذهبی و سیاسی و از نظریهپردازان انقلاب اسلامی ایران بود. شریعتی نگرشی نوین به تاریخ و جامعهشناسی اسلام عرضه کرد.
"حسین وارث آدم" نامی است برگرفته شده از زیارت وارث که منصوب به امام سوم شیعیان بوده و مجموعه ای از نوشته ها و سخنرانی های دکتر "علی شریعتی" در سال های ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۰ شمسی را در بر می گیرد. به طور کلی این کتاب از هشت بخش تشکیل شده که هفت قسمت شامل بخش های اصلی و قسمت هشتم بخش ضمیمه هاست. موضوعات متنوع با محتوای متفاوت در هر کدام از بخش ها تحت بررسی قرار گرفته اما جریان فکری حاکم بر کتاب از یک طنین و نوا برخوردار است و به همین جهت مجموع این سخنرانی ها یک جا به عنوان یک کتاب در اختیار مخاطب قرار گرفته است.
متن و مقدمهٔ این بخش به قلم خودِ علی شریعتی در عاشورای سال ۱۳۴۹ نوشته شده است. دومین بخش از کتاب «ثار» نام دارد. این بخش ـ که متن آن دقیقاً از نوار پیاده شده ـ شامل مطالبی است که در آخرین محرم زندگی علی شریعتی، در دی ماه ۱۳۵۵ بیان شده است. بخش سوم «شهادت» نام دارد که قسمتی از آن در نوار سخنرانی این معلم شهید که در اسفند ماه ۱۳۵۰ در «حسینیه ارشاد» تهران ایراد شده است، موجود است. «پس از شهادت» چهارمین بخش است که باز عیناً از روی نوار سخنرانی در اسفند ۱۳۵۰ در مسجد جامع نارمک پیاده شده است.
#کتاب
#محرم
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani
«کتابخانهی شبانه» داستان زنی حدوداً سیوپنج ساله به اسم «نورا» است. نورا بهعلت پشیمانیهای زیاد در زندگی افسردگی میگیرد. تنهایی، شرایط محیط اطراف و ازدستدادن شغلش، دستبهدست هم میدهند تا خودکشی کند.
نورا پس از خودکشی وارد کتابخانهای مرموز میشود. متصدی کتابخانه، خانم الم، کتابدار زمان دبیرستان نوراست و بهعنوان راهنما به او کمک میکند. نورا در کتابخانه، زندگیهای گوناگونی را تجربه میکند؛ اما به نظر میرسد هیچکدام زندگی آرمانیاش نیست.
اما این کتابخانه کجاست؟ نورا سرانجام کدام زندگی را برمیگزیند؟
با وجود اینکه کتابخانهی شبانه، اثری داستانی است، اما بنمایههای فلسفی دارد و تحتتأثیر روانشناسی مثبتنگر نیز قرار گرفته است. پس اگر به فلسفهی زندگی و مباحث روانشناسی علاقهمندید، این کتاب برایتان مناسب خواهد بود. علاقهمندان به سبک ادبی رئالیسم جادویی نیز از شنیدن این کتاب لذت میبرند.
دربارهی نویسنده
روزنامهنگار و نویسنده بریتانیایی، «مت هیگ / Matt Haig» جولای ۱۹۷۵ در شهر شفیلد متولد شد. وی در ۲۴سالگی به افسردگی شدیدی مبتلا گشت که سالها زیرنظر پزشک قرار داشت و درنهایت توانست بیماریاش را شکست دهد.
مت از شیوهی مقابلهاش در برابر این بیماری در کتاب حاضر سخن میگوید. او که مؤلف آثار برجستهای همچون «چگونه زمان را متوقف کنیم؟» و «انسانها» است، یکی از موفقترین و پرفروشترین نویسندگان نیویورک تایمز و آمازون به حساب میآید.
#کتاب
#مدرسه_دخترانه_ایران
@dokhtarndabirestani