سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانهای ضدبیماری است
مصرف عناب که سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین C است یک راهکار عالی برای تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن خواهد بود. یکی از مهمترین فواید دریافت آنتیاکسیدان تأثیر این ترکیبات روی رادیکالهای آزاد است. رادیکالهای آزاد ترکیبات مضری هستند که در فرآیندهای سلولی بدن به وجود میآیند و میتوانند منجر به التهاب و ابتلا به بیماریهای مزمن شوند. افزایش این رادیکالها در بدن با افزایش سرعت روند پیری و همچنین بیماریهای قلبی و سرطان همراه خواهد بود.
ویتامین C هم مادهی دیگری است که از سلامت بدن محافظت میکند. از آنجا که بدن نمیتواند ویتامین C تولید کند، شما باید یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین C را دنبال کنید تا نیاز بدن به این ویتامین را تأمین کنید.
از سلامت قلب و سطح فشار خون حمایت میکند
یکی از مهمترین خواص عناب برای قلب و تأثیر آن روی کاهش احتمال بیماریهای قلبی است. عناب حاوی مواد مغذی از جمله پتاسیم، منگنز و آنتیاکسیدانها است که اثرات ضدالتهابی دارند و میتوانند به تنظیم سطح فشار خون کمک کنند.
منگنز کارکردی مانند آنتیاکسیدانها دارد و به طور چشمگیری روی کنترل فشار خون تأثیر میگذارد. پتاسیم هم به نرم نگه داشتن و فعالیت آرام رگهای خونی کمک میکند تا جریان خون را سالم نگه دارند.
⚪️فوایدمیوه عناب
🔸کاهش دهنده حرارت بدن(به دلیل طبع سرد)
🔸شستشودهنده سلولهای مغزی
🔸کاهش دهنده چربی خون
🔸تقویت کبد و ضدحرارت کبد
🔸مانع پیری پوست
خاصیت هل به بهبود سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از بعضی بیماریها مانند سرطان کمک میکند. علاوه بر این در درمان دیابت و مدیریت افسردگی اثرگذار است. در ادامه خواص هل برای سلامتی بدن آورده شده است.
فواید هل سلامت دستگاه گوارش را بهبود میدهد
بر اساس نتایج یک مطالعهی هندی هل نه تنها به طعمدار کردن خوردنیهای مختلف کمک میکند، بلکه در بهبود سلامت دستگاه گوارش هم مفید است. این ادویه سوختوساز بدن را تحریک میکند، چون خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارد. هل همچنین از سایر بیماریهای مربوط به دستگاه گوارش از جمله رفلاکس معده، سوزش سرمعده، اسهال و… پیشگیری میکند.
خشکبار و زعفران دختر پیچ
زرشک (با نام علمی Berberis vulgaris) یک گیاه بوتهای است در سراسر جهان رشد میکند. این گیاه به دلیل داشتن برگهای رنگارنگ، محبوبیت زیادی دارند؛ اما برخی از گونههای آن مثل زرشک ژاپنی یک گیاه مهاجم در نظر گرفته میشود (گیاه مهاجم در واقع به گیاهی گفته میشود که به طور طبیعی در یک منطقه وجود ندارد و با معرفی شدن آن به زادبوم، نظم طبیعی برهم میخورد و مشکلات اقتصادی و محیط زیستی به وجود میآید).