📚#کلیات_عبید_زاکانی
✍#عبید_زاکانی
#ادبیات
#شعر
درباره کتاب:
عبید از بزرگان ادبیات ایران است که آثار طنز و لطایف او از شهرت بیشتری برخوردارند. او دستی در سرودن انواع شعر مانند غزل، قصیده، رباعی، مثنوی، قطعه، ترکیب بند، ترجیع بند و تضمین داشته و در تمام آن ها از مهارتی بالا برخوردار بوده. عبید لطیفه پردازی توانمند و نکته پردازی قهار بود آن چنان که بخش عمده هنرش در این زمینه ظهور کرد. کتاب حاضر شامل کلیات آثار اوست که به دقت گردآوری شده و توضیحات لازم در مواقع ضروری ارائه گردیده است.
🌷@doniaye_ketab
📚#ادیان_زنده_جهان
✍#رابرت_ا.هیوم
📝مترجم دکتر عبدالرحیم گواهی
🔸درباره کتاب:
هدف کتاب حاضر به دست دادن یک بررسی دقیق در مورد منشأ، متون مقدس، تحولات تاریخی، و ارزشهای اساسی ادیان فرهنگی متشکل جهان که بیش از یک قرن از عمر آنان می گذرد است. بازده دین (با عمر بیشتر از یک قرن وجود دارند که تنها دو تای آنها از مسیحیت جدید تر هستند.
علاوه بر این، یک عده مذاهب جدید هم وجود دارند که کم و بیش مستقل و فعال بوده و در شرق و غرب عالم سربرآورده اند؛ و بعضی از آنها هم اکنون صورت بین المللی به خود گرفته اند. همچنین مذاهب آنیمیسم (جان پرستی یا پرستش ارواح) نیز وجود دارد که از قدیم الأیام وجود داشته و هنوز هم در میان افراد بدوی نفوذ دارد، اما هیچ سهمی در تمدن جهان نداشته و احتمالا در آینده نیز نخواهد داشت.
#مذهبی
🌷@doniaye_ketab
📚کتاب ادیان بزرگ جهان
✏️نویسنده هاشم رضی
🔸درباره کتاب:
این کتاب سرگذشت نخستین دوران پنج آیین بزرگ جهانی: زرتشت، بودا، یهود، مسیح و اسلام را به رشته تحریر درآورده است.
#مذهبی
🌷@doniaye_ketab
ادیان بزرگ جهان .pdf
6.93M
📚کتاب ادیان بزرگ جهان
✏️نویسنده هاشم رضی
#مذهبی
🌷@doniaye_ketab
📚#پاییز_پدر_سالار
✍#گابریل_گارسیا_مارکز
#رمان
#تاریخی
درباره کتاب:
گابریل گارسیا مارکز، در کتاب پاییز پدر سالار، به وقایع تاریخی دوران دیکتاتوری فرانسیسکو فرانکو در اسپانیا، آناستازیو سوموزا، و رافائل تروخیو در جمهوری دومینیکن بسیار نزدیک است. این داستان، که هجونامه هزل آمیز یک دیکتاتور آمریکای جنوبی است، سبک نگارشی متفاوت با همه آثار قبلی گارسیا مارکز دارد.
این کتاب دربارهی یک ژنرال پیر است که حدودا پنج هزار بچه نامشروع دارد. او در تنهایی و بیکسی در کاخی فرسوده است که در آن کثافت و فضله و تپاله حیوانات وجود دارد. او همچنان با همان رویه ظلم و زور و ستم و جنایت بر کشوری کوچک فرمانروایی میکند. ژنرال پیر برای سفاکی و جنایات و انحرافهای خاص خود آدمی مبتکر و مبدع نیزهست. در میهمانیها و مراسم کسی حتی جرات نفس کشیدن در حضورش را نیز ندارد. علاوه بر مردم و اطرافیان حتی بستگان درجه اولش نیز از ظلم و جنایت او بینصیب نماندهاند. دیکتاتوری که پدرش معلوم نیست چهکسی است و دیوانهوار عاشق مادرش است و بعد از مرگش او را به طرز مضحک و مسخرهای در بین مردم تا مقام قدیسین بالا میبرد و در مشکلات مادرش را به گونهای صدا میزند که انگار خدا را صدا میزنند.
دیکتاتور در ابتدای حکومتش فردی است محبوب و مقدس. کم کم قدرت زیاد و خودکامگی با هم درمیآمیزد و نهایتا قدرت کامل نصیبش شده و تماس با واقعیتها به کلی قطعشده و تنهاییاش شروع میشود.
🌷@doniaye_ketab
📚#تصاویر_زیبا
✍#سیمون_دوبووار
#رمان
درباره کتاب:
تصاویر زیبا یک رمان فرانسوی از فیلسوف، مقالهنویس و رماننویس فیلسوف زن فرانسوی است که در سال ۱۹۶۶ به قلم سیمون دوبووار منتشر شد. این رمان موضوع اصلی خود را مسئلهسازی نقشهای اجتماعی و تصاویر کلیشهای زنان بورژوا در دهه 1960 از طریق آگاهی شخصیت اصلی، لارنس، میداند. او در رمان آگاهی شخصیت راوی، لارنس را به تصویر می کشد. لورنس در حالی که نقش های مادر، همسر فداکار، معشوق، دختر والدین سالخورده و زندگی حرفه ای اش را به تصویر می کشد، سعی می کند خود را در رابطه با این تصاویر از پیش تعیین شده توسط جامعه که گاه واگرا و مشکل ساز هستند، تعریف کند. لارنس در طول رمان از خود می پرسد: «دیگران چه دارند که من ندارم؟ »
لارنس زنی کارآمد است که زندگی طلایی در پاریس دارد. او در سی و چند سالگی با معمار جوانی ازدواج کرد که ایده هایش مدرن بود، دو دختر و شغل جالبی در تبلیغات دارد. با این حال، حرفه و آموزش زندگیاش، رمزگشایی پیامها، خواندن ظواهر نادرست و بررسی آداب و رسوم اجتماعی را به او آموخت. او در طول رمان متوجه میشود که زندگیاش برایش مناسب نیست: او آن را سرد و خالی میبیند، درست مثل شعارهایی که در کار ابداع میکند. او عاشقی می گیرد، اما وقتی شور آغاز خاموش می شود، این تجربه نمی تواند او را از کسالت بیرون بکشد.
🌷@doniaye_ketab
📚#دیوان_اشعار_شهریار
✍#شهریار
#ادبیات
#شعر
درباره کتاب:
سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، شاعر پارسیگوی آذریزبان، در سال ۱۲۸۵ هجری شمسی در روستای خشکناب در بخش قرهچمن آذربایجان متولد شد. او تحصیلات خود را در مدرسهی متحده و فیوضات و متوسطهی تبریز و دارالفنون تهران گذراند و وارد دانشکدهی طب شد. سرگذشت عشق آتشین و ناکام او که به ترک تحصیل وی از رشتهی پزشکی در سال آخر منجر شد، مسیر زندگی او را عوض کرد و تحولات درونی او را به اوج معنوی ویژهای کشانید و به اشعارش شور و حالی دیگر بخشید. وی سرانجام پس از هشتاد و سه سال زندگی شاعرانهی پربار در ۲۷ شهریور ماه ۱۳۶۷ هجری شمسی درگذشت و بنا به وصیت خود در مقبرة الشعرای تبریز به خاک سپرده شد.
🌷@doniaye_ketab