eitaa logo
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
130 دنبال‌کننده
37.1هزار عکس
35.1هزار ویدیو
158 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خوش‌چشم، تحلیلگر سیاسی در شبکه افق: در مورد قطع اینترنت باید به مردم توضیح دهند 🔹️مردم تصورشان این شده که افراد مریض اینترنت را باز نمی‌کنند. 🔹️قطع اینترنت به دلیل امنیت است.
سلام و درود و رحمت خدا و فرشتگانش بر ❣که بهترین رهرو اهل بیت در عصر حاضر است کسی که بهار جوانی و عمرش را برای این مردم و این انقلاب و این آب و خاک داده و در هم سطح با فقرا و مستضعفان و پابرهنگان زندگی می‌کنند و لعنت و غضب و خشم خدا بر مسببین و حرامیان داخلی که هدفی جز عصبانی کردن این مردم ( مردمی که به گفته امام خمینی ، حضرت پیامبر هم مثل این مردم را نداشت ) ندارند و لعنت خدا بر آنانی که ناکارآمدی‌ها و انفعال‌های خود در مسئولیتشان را به پای این رهبر حکیم و فرزانه می‌نویسند. : من دست ملت ایران را می‌بوسم من به شما ملت ایران التماس می‌کنم که غرب‌گرایان را کنار بگذارید.
♨️اقدام جالب دانشگاه‌ها در حمایت از امام‌خامنه‌ای 📌از دانشگاه علم و صنعت و تهران، تا دانشگاه تبریز و شیراز 🖋
هدایت شده از از هر دری
این کسب و کارها که در ایام غیر از پیک فروش، روزانه ۵ همت از قطعی اینترنت ضرر میکنن یعنی در سال حدود ۳ هزار همت درآمد دارند؟ یعنی واقعا کسب و کارهای دیجیتال آخر سال موقع مالیات دادن هم همینطوری با دولت حساب میکنند و مثلا ۵۰۰ همت مالیات تعارف میزنند؟ راستی چرا این کسب و کارهای باهوش برای جلوگیری از این ضرر بزرگ در این همه سال وارد پلتفرم داخلی نشدند تا حداقل بخشی از این زیان ادعایی جبران شود؟
🔷استوری خائنانه علیرضا فغانی! تو برو باسن بوسی ترامپ!!! بیشرفِ وطن فروش!!! بیشرف بدون اشاره به جنایت وطن فروش های داعش صفت که اقدام به سر بریدن نیروهای امنیتی کردند و عامل شهادت بیش از 2400 انسان بیگناه بودند نظام را متهم به کشتار جوانان کرده . آقای مسئولان نهادهای امنیتی و قضایی عدم برخورد با این بیشرف ها یعنی سهیم بودن در خون کشته شدگان و زمینه سازی برای اغتشاشات بعدی . برای یک بار هم که شده قاطعیت نشان دهید و بساط این بیشرف ها را جمع کنید