🔴خصوصیات لازم برای رئیس جمهور آینده از منظر رهبرمعظم انقلاب:
✅ با کفایت
✅ با ایمان
✅ عدالت خواه
✅ ضد فساد
✅ دارای عملکرد انقلابی و جهادی
✅ معتقد به توانمندیهای داخل
✅ معتقد به جوانان
✅ مردمی
✅ امیدوار به آینده
✅ توانمند برای مدیریت مشکلات
#انتخابات
#دولت_جوان_حزباللهی
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
✅ #بصیرت_سیاسی
#انتخابات۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ محورهای بیانات #مقام_معظم_رهبری در یکم فروردین ماه ۱۴۰۰
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
✋
بازتاب سخنرانی نوروزی رهبری در رسانه های جهان
🔺سخنرانی امروز رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال جدید در رسانه های جهان بازتاب پیدا کرد و بخش هایی از سخنان معظم له در مورد برجام مورد توجه رسانه های غربی قرار گرفت.
🔹 تارنمای شبکه خبری بلومبرگ
با اشاره به این بخش از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در مورد اینکه ایران هیچ عجله ای نسبت به راه حل پیشنهادی در مورد برجام ندارد، نوشت: رهبر ایران به آمریکا هشدار داد که سیاست فعلی این کشور در مورد جمهوری اسلامی محکوم به شکست است مگر اینکه تحریم ها به صورت موثر و کامل برداشته شود.
این شبکه خبری آمریکایی به نقل از مقام معظم رهبری ادامه داد: ما نباید فرصت ها را بسوزانیم اما عجله هم نباید کنیم. صبر زیادی داریم و به کار خودمان ادامه خواهیم داد. اگر آنها سیاست دلخواهمان را پذیرفتند و اعمال کردند همه چیز درست خواهد شد. وگرنه به همین شکلی که هست باقی خواهد ماند و هیچ اشکالی هم ندارد.
بلومبرگ با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد بازگشت به تعهدات برجامی نوشت: رهبر ایران با اشاره به اینکه حرف و وعده های واشنگتن هیچ ارزشی برای تهران ندارد، گفت که مساله این نیست چه کسی اول باشد، مساله این است که به آمریکایی ها اعتماد و به تعهدات در توافق هسته ای عمل کردیم اما آنها این کار را نکردند.
این شبکه خبری همچنین به اظهارات حضرت آیت الله خامنه ای در مورد اینکه تهران همچنان آماده بازگشت به شرایط اصلی توافق هسته است، اشاره کرد. به نوشته بلومبرگ، ایشان گفتند که یک نامزد ریاست جمهوری که ضد فساد و عدالتخواه باشد و عملکرد انقلابی داشته باشد را ترجیح می دهند.
🔹 خبرگزاری رویترز
نیز با اشاره به بخشی از اظهارات مقام معظم رهبری در مورد بد عهدی آمریکایی ها در برجام نوشت: آیت الله العظمی خامنه ای در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد که آمریکایی ها روی کاغذ گفتند که تحریم ها برداشته خواهد شد اما در عمل تحریم ها را بر نداشتند. وعده آنها هیچ ارزشی برای ایران ندارد.
این خبرگزاری به نقل از مقام معظم رهبری ادامه داد: روی کاغذ آنها گفتند تحریم ها را بر می دارند اما به هر شرکتی که می خواست قرارداد با ما امضا کند، گفتند که خطرناک و پر خطر است. آنها سرمایه گذاران را می ترساندند./ ایرنا
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🍃🌻🍃
🌺 امام على علیه السلام: فاقِدُ البَصَرِ فاسِدُ النَّظَرِ.
👌 آن كه فاقد بینش است، رأیش بى ارزش است. میزان الحکمه، جلد اول
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔@goftemansazan
🍀
🇮🇷🌸
🌎آخرين وضعيت و چشمانداز آينده جریان انقلابی:
درموردآخرين وضعيت اردوگاه جريان انقلابي ميتوان چنين نوشت که تلاش برای وحدت آغاز شده است،اما تارسيدن به وحدت حداکثری هنوز راه طولاني در پيش است. وجودنامزدهاي متعدد و متکثر احتمالاً چالشهايي را براي اين جريان به همراه خواهدداشت. مدعيان زيادي در اين اردوگاه ظرفيت نامزدي براي انتخابات را دارند که هر کدام نيز از هواداراني برخوردارند. مديريت اين تعداد از نامزد احتمالي نيازمند تدابير متقن و کار تشکيلاتي مدام و مستمر است.
1. شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب: هم اکنون «شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب» به دبيري «پرويز سروري» در حال تلاش براي رسيدن به وحدت است و رايزنيهاي خود را با اضلاع مختلف اردوگاه اصولگرايان آغاز کرده است. اين شورا با محوريت افرادي چون غلامعلي حدادعادل و مهدي چمران مديريت ميشود و همان شورايي است که در انتخابات اسفند 1398 محوريت وحدت جريان انقلابي را در انتخابات مجلس برعهده داشت.
2. شوراي عالي وحدت اصولگرايان: از سويي ديگر مجموعهاي با عنوان «شوراي عالي وحدت اصولگرايان» نيز با محوريت جامعه روحانيت مبارز فعاليت خود را آغاز کرده و در تلاش براي سامان دادن به اوضاع اردوگاه نيروهاي انقلاب است. کمال سجادي، سخنگوي جبهه پيروان نيز گفته است: «باتوجه به اينکه ما، جامعه مدرسين و جامعه روحانيت را به عنوان گروههاي مرجع ميشناسيم و با توجه به ارتباطي که در طول ساليان متمادي همواره با جامعه روحانيت مبارز داشتهايم، لذا سعي داريم که جايگاه و حالت پدري اين تشکل در جريان اصولگرايي حفظ شود.»
ترکيب شورا مجموعهاي از نمايندگان احزاب و گروههاي سياسي و نمايندگان اقشار مختلف جامعه است. کمال سجادي دبيرکل جامعه اسلامي کارمندان و سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري ميگويد:با دعوت از احزاب تلاش کردند تا سازوکاري براي وحدت جريان اصولگرايي ايجاد کردند و حتي در اين مسير مقداري فراتر از عرف معمول عمل کردند. اما از همه احزاب اصولگرا و ارزشي که به ۴۰ حزب ميرسيدند، دعوت کردند و چنين فرآيندي براي نخستينبار در حال انجام است. در درون اين ۴۰ حزب هم يک بلوک بندي صورت گرفت و از هر ۸ حزب يک نماينده به شوراي وحدت معرفي شد تا در کنار نمايندگاني از روحانيت و نمايندگاني از سوي اقشار، ساختار شوراي وحدت را شکل دهند.»
نمايندگان جامعه روحانيت مبارز در اين شورا سه نفر( حجج اسلام آقايان سيدرضا تقوي، محمدحسن ابوترابي و پور محمدي)، نمايندگان بلوکهاي حزبي پنج نفر (آقايان دکتر روح الاميني، مهندس باهنر، دکتر صدر، دکتر بادامچيان و دکتر منوچهر متکي) و نمايندگان اقشار شش نفر (آقايان دکتر سيد محمد حسيني از تشکل استادان، دکتر حسين الله کرم از مجموعه پيشکسوتان جبهه و جنگ، دکتر منتظمي، دکتر قريشي وخانمها دکتر افتخاري و دکتر قوي) هستند. ظاهرا «جامعه مدرسين»، «جبهه پايداري»، «هيئت رزمندگان»، «زنان» و «دانشجويان و جوانان» نيز قرار است نمايندگان خود را در آينده مشخص کنند که در مجموع تعداد اعضاي شوراي عالي ۱۷ نفر ميشود. همچنين به شوراي ائتلاف اصولگرايان نيز سه کرسي پيشنهاد شده است تا مجموعه شوراي عالي وحدت يکپارچه شود. اين مجموعه دکتر منوجهر متکي را به عنوان سخنگوي خود برگزيده است.
کمال سجادي ميگويد: «ذيل شوراي وحدت دو هيات اجرايي تشکيل شده است که يکي از آنها مسئوليت انجام و پيگيري امور مرتبط با انتخابات رياست جمهوري را برعهده دارد و رئيس آن هم آقاي منوچهر متکي هستند که بنده نيز در اين عضويت دارم و همچنين هيات ديگر به منظور پيگيري امور انتخابات شوراها تشکيل شده و رياست آن برعهده آقاي مجاهد موسي پور است. اين دو هيات نيز ذيل خود کميتههايي را با هدف رسيدگي و ساماندهي اقشار مختلف طراحي و ايجاد کردند و هر يک از دوستان حاضر مسئوليت کميتهاي را برعهد دارند. اين يک سازوکار نمونه در مرکز است و مشابه هم با جمعيتهاي کمتر در استانهاي مختلف يا شکل گرفته يا درحال شکلگيري است.»
البته در وراي اختلافاتي که به ظاهرا شکل گرفته و بخشي از آن نيز توسط رقباي سياسي و رسانههاي آنها بزرگنمايي شده است، اميدهاي فراواني نيز براي حل اختلافات وجود دارد. در اين باره منوچهر متکي سخنگوي شوراي وحدت ميگويد: «شوراي وحدت و شوراي ائتلاف اختلافي مبنايي با هم ندارند و در بسياري از مواضع مباني مشترکي دارند و آرماني مشترک را دنبال ميکنند. در مورد انتخابات نظر شخصي من اين است که به مشترکاتي خواهند رسيد. در زمينه تجميع و ساماندهي نيروها و استفاده از موضع وسيعي از ظرفيتهاي سياسي و اجتماعي اين امکان وجود دارد که اختلافنظرهايي وجود داشته باشد که اين موارد هم در دست گفتوگو و مذاکره است.» او افزود: «من فکر ميکنم با توجه به زمينههاي مشترکي که در هر دو مجموعه وجود دارد اين امکان که ما در کنار هم به همگرايي عملي و تجميع ظرفيتهايمان برسيم به اعتقاد من بسياربالااست.
3. جبهه پايداري: ضلع سوم اردوگاه اصولگرايان را جبهه پايداري تشکيل ميدهد که در طول اين سالها همواره بازي مستقلي داشته است. اين جبهه در فقدان پدر معنوي خود مرحوم آيت الله مصباح يزدي، در انتخابات 1400 نيز تا امروز به شوراي ائتلاف و شوراي وحدت نپيوسته است و بازي مستقل خود را دنبال ميکند.البته محصولی دبیر این جبهه معتقد است گام های چهار گانه ای برای رسیدن به وحدت را در حال پیمودن هستند.
#جریان_شناسی
#انتخابات۱۴۰۰
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا اصلاح طلبان دنبال حضور حداکثری هستند؟
✅ جریان اصلاح طلبی در آستانه انتخابات مدعی است که جریان رقیب به دنبال مشارکت پایین است ، اما با کمی دقت و نگاهی به عملکرد دولت مورد حمایت اصلاح طلبان _ دولت روحانی _ متوجه خواهید شد که یکی از دلایل مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس یازدهم، عملکرد ضعیف دولت بوده است.
«فائزه هاشمی» دختر مرحوم هاشمی رفسنجانی و فعال سیاسی اصلاحطلب پیشتر گفته بود:" چرا اصلاحطلبان آقای روحانی را دوباره کاندیدا کردند؟ در این سال که دیگر شرایط خاص نبود، دستشان برای هر انتخابی باز بود، برای این انتخاب چه توضیحی دارند؟ خود اصلاحطلبان در مجلس و در شورای شهر و در سمتهای مختلف در دولت در این سالها چه عملکرد قابل دفاعی دارند؟ این صحبتها فرافکنی است؛ بهتر از هرکسی میدانند که اعمالشان در این سالها مردم را از صندوقهای رأی دور کرد. عمده اصل احطلبان و آقای روحانی هر دو سهم اصلی در عدم مشارکت مردم غیراصولگرا در انتخابات ۹۸ دارند».
حال سئوال اینجاست که آیا آنها برای خود سهمی در مشارکت پایین مردم قائل هستند؟
#سرطان_اصلاحات
#جریان_شناسی
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🌎 مروری بر نام گذاری سالها توسط رهبرمعظم انقلاب اسلامی
دولت پنجم و ششم(هاشمی)
🗓 ۱۳۷۲: عدالت اجتماعی
🗓 ۱۳۷۳: وجدان کارى وانضباط اجتماعی
🗓 ۱۳۷۴: انضباط اقتصادى ومالى
🗓 ۱۳۷۵: مبارزه با اسراف و زیادهروی
🗓 ۱۳۷۶: سعی درکنار گذاشتن اسراف
دولت هفتم و هشتم(خاتمی)
🗓 ۱۳۷۷: صرفه جویی
🗓 ۱۳۷۸: امام خمینى قدسّ سرّه
🗓 ۱۳۷۹: امیرالمؤمنین،علی بن ابیطالب علیهالسلام
🗓 ۱۳۸۰: اقتدارملی واشتغال آفرینی
🗓 ۱۳۸۱: عزّت وافتخارحسینى
🗓 ۱۳۸۲: نهضت خدمترسانی به مردم
🗓 ۱۳۸۳: پاسخگویى سه قوه به ملت ایران
🗓 ۱۳۸۴: همبستگى ملى ومشارکت عمومى
دولت نهم و دهم(احمدی نژاد)
🗓 ۱۳۸۵: پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله و سلم
🗓 ۱۳۸۶: اتحادملى وانسجام اسلامى
🗓 ۱۳۸۷: نوآوری وشکوفایی
🗓 ۱۳۸۸: اصلاح الگوی مصرف
🗓 ۱۳۸۹: همت مضاعف وکارمضاعف
🗓 ۱۳۹۰: جهاد اقتصادی
🗓 ۱۳۹۱: تولیدملى،حمایت ازکاروسرمایه ایرانى
🗓 ۱۳۹۲: حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی
دولت یازدهم و دوازدهم(روحانی)
🗓 ۱۳۹۳: اقتصاد وفرهنگ،باعزم ملی ومدیریت جهادی
🗓 ۱۳۹۴: دولت و ملّت، همدلی و همزبانی
🗓 ۱۳۹۵: اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
🗓 ۱۳۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال
🗓۱۳۹۷:حمایت از کالای ایرانی
🗓۱۳۹۸: رونق تولید
🗓۱۳۹۹: جهش تولید
🗓۱۴۰۰: #تولید_پشتیبانیها_مانع_زدائیها
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از معیار
۱۴۰۰.docx
20K
🇮🇷🌸
🍀
🌀#یادداشت
✅موضوع: تبیینی بر مهمترین محورهای بیانات رهبری در ۱۴۰۰/۱/۱
✍سعید نادری اصل، پژوهشگرحوزه افکار عمومی
🍃🌻🍃
📛 ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ثامن
#معیار
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🏷 #برش_دیدار
🍃🌻🍃
✅ لزوم همراهی و همدلی برای رفع مشکلات
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
❇️ یادداشت کوتاه
❌ موضوع: مسیر اصلاح حرکت جامعه؟
🍃🌻🍃
🔻 به طور کلی #انتخابات از جنبه های حقوقی، سیاسی، ملی و دینی برای نظام جمهوری اسلامی و مردم اهمیت دارد.
🔹 از جنبه حقوقی به عنوان یک اصل بدیهی، در نظام های مبتنی بر اراده ملت، انتخابات حق طبیعی مردم است.
🔸مردم با این حق اراده خویش را در حاکمیت اعمال و سرنوشت کشور خود را با حضور فعالانه و مشارکت آگاهانه تعیین میکنند.
🔺مردم با شرکت در انتخابات نوعی نظارت بر امور و مسیر حرکت جامعه خود اعمال نموده و سلامت روند عمومی کشور را تامین می کنند.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
🍃🌻🍃
🌺 #رهبر_معظم_انقلاب:
💢 رئیسجمهور باید چه مشخصاتی داشته باشد؟
🔻دارای مدیریت و کفایت باشد
🔸 با ایمان باشد
🔹عدالتخواه و ضدفساد باشد
🔸دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد
🔹به توانمندیهای داخلی معتقد باشد
🔸 به جوانان معتقد باشد
🔺مردمی و امیدوار باشد.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴سعودی ها به غلط کردن افتادند
این که سعودی ها بعد از حملات مقاومت یمن به عمق خاک عربستان سعودی به خصوص بعد از شعله ور شدن آتش از شرکت نفت ارامکو با عجله از طرح آتش بس ادعایی رونمایی کردند ، نشان دهنده ی این است که قدرت بازدارنده ی مجموعه ی نظامی دولت صنعاء محاسبات عربستان سعودی را بهم ریخته و فراتر از آن بالاخره نگرانی آمریکا نسبت به تهدید های جدی مقاومت یمن را برانگیخت ، این مساله میتواند سکوی پرتاب جبهه ی مقاومت در یمن بشود و دولت نجات ملی صنعاء می تواند امتیازات بسیار زیادی را از طرح پیشنهادی سعودی ها بدست بیاورد.
انچه روشن است این است که عربستان سعودی قادر به ادامه ی جنگ یمن نیست و سعودی ها واقعا نمی دانند چگونه باید از باتلاق جنگ یمن خارج شوند.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
✋
روحیه اشرافیگری از چه دورانی شکل گرفت؟
🔺تحلیلگران سیاسی معتقدند روحیه اشرافیگری از دوران سازندگی در دولتها شکل گرفته است؛ دورانی که رئیس جمهور وقت به طور رسمی در تریبون نمازجمعه از ضرورت «مانور تجمل» سخن به میان آورد!
🔹هاشمی رفسنجانی در 18 آبان 1368 در خطبه نماز جمعه معروف خود که بعدها به خطبه مانور تجمل معروف شد، گفت: «زمان آن رسیده که مسئولین ما به «مانور تجمل» روی آورند. ... برای آنکه در دیدگان سایر ملل مسلمان و غیر مسلمان «ملتی مفلوک» جلوه نکنیم لازم است تا «جلوه هایی از تجمل» در چهره کشور و مسئولین حاکمیتی رؤیت شود.»
🔹همین اظهارات و پیگیری عملی این سیاستها توسط دولت سازندگی سبب گردید تا فرهنگ مصرفگرایی و تجمل در جامعه پررنگ شده، اختلاف طبقاتی زیادتر شود.
🔹به موازات این وضعیت، اوضاع اقتصادی کشور نیز به دلیل تورم شدید و شکست طرحهای دولت در حوزه اقتصاد به وخامت گرایید که بیشترین فشار را بر گروههای کمدرآمد و مستضعف جامعه وارد میکرد.
🔻اما این طیف نه تنها در صدد جبران خطاهای خود برنمیآیند بلکه از بار مسئولیت شانه خالی کرده و همچنان در پی آدرس غلط دادن به مردم هستند!
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
✋
توصیه سعید حجاریان به جریان اصلاحطلب
🔸بجای یک رحم اجارهای از رحمهای اجارهای متعدد استفاده کنید
🔺سعید حجاریان توصیههای انتخاباتی خود به اصلاحطلبان را اعلام کرد:
1️⃣ علی لاریجانی در نقش روحانی میتواند رحم اجارهای ۱۴۰۰ اصلاحطلبان باشد و حتی در مواردی از روحانی همراهتر است. تکبر و نخوت روحانی گاهی اوقات کار را
دشوار میکرد.
2️⃣ ما در این انتخابات به چند رحم اجارهای نیاز داریم. یک رحم برای کاندیداتوری که لاریجانی است. یک رحم برای اختلاف افکنی بین رقیب که احمدی نژاد است. در این رابطه آقای سیدحسن جلسات خوبی با احمدی نژاد داشته و علیرغم اینکه ردصلاحیت او جدی است اما از جسارت و تهورش به نفع ما میتوان بهرهبرداری کرد.
3️⃣ مشکل اصلی ما کینه شتری لاریجانیها با احمدی نژاد است که توصیه من این است آقای آذری جهرمی را برای حل و فصل بین این دو بکار بگیریم. آذری جهرمی باید سیگنالهایی برای احمدی نژاد ارسال کند که به نفع همهی ماست در انتخابات پیش روی، احمدی نژاد، لاریجانی را تخریب نکند.
4️⃣ ظریف و عارف محلی از اعراب ندارند. نه جسارت دارند و نه سیاست. هر دو به شدت اهل عقب نشینی هستند و چه بسا با نهیبی قالب تهی کنند و رقیب اتفاقا بدش نمی آید یکی از این دو رئیس جمهور شود.
5️⃣ اگر احمدی نژاد ساختار را تضعیف کند و سرشکستگی در بین حاشیه نشینها و لشگر قابلمه بدست ایجاد کند، و اگر سرمایه اجتماعی جریان چپ به کمک خاتمی و آقای سید حسن و ناطق نوری و حتی یک پیام از مهندس موسوی موج ایجاد کند، لاریجانی حتما رئیس جمهور خواهد شد. کاهش مشارکت برخلاف تصور عمومی مربوط به سبد رای اصولگرایان خواهد شد و نه اصلاح طلبان.
✅ https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🍃🌻🍃
🌺 امام علی علیه السّلام به محمّدِ بن ابی بَکر فرمودند: وَامضِ عَلی بَصیرتِکَ وَ شَمَّر لِحَربِ مَن حارَبَکَ وَادعُ إلی سَبیل رَبَّک...؛
💠 با بینش و بصیرتت حرکت کن و با آن که با تو در جنگ است آماده پیکار شو و مردم را به راه پروردگارت بخوان.
بحارالانوار: ج ۳۳، ص ۵۹۴.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔@goftemansazan
🍀
🇮🇷🌸
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۲ دقیقه از گفتوگوی اخیر گوردن براون، نخستوزیر اسبق انگلیس در سالگرد حمله به عراق را ببینید
➕ او اعتراف میکند: پنتاگون به ما دروغ گفت که صدام سلاح کشتار جمعی دارد.
➖ بعد خبرنگار میپرسد، حالا احساست چیست؟
➕ بروان میگوید متاسف است که جان سربازان «انگلیسی» را به خطر انداخته!
🔸️مردم عراق چی؟ هیچ! اصلا برایش مهم نیست.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
✋
پیشنهاد عربستان برای آتشبس گسترده در یمن
🔹وزیر امور خارجه عربستان سعودی خواستار آتش بس در یمن شد و گفت که بر اساس ابتکار عمل ادعایی ریاض، فرودگاه صنعاء بازگشایی محدود خواهد شد و فشار از بندرالحدیده کاسته خواهد شد.
خبرگزاری رسمی سعودی (واس) دوشنبه به نقل از فیصل بن فرحان گزارش داد که عربستان در این ابتکار عمل به دنبال آتشبس در یمن است مشروط بر این که دولت نجات ملی این کشور که انصارالله نیز بخشی از این دولت است، با آن موافقت کند.
🔻 واکنش صنعا به طرح ادعایی ریاض برای آتشبس
🔹سخنگوی هیأت مذاکرهکننده یمن: طرح سعودی برای پایان دادن به جنگ، حاوی مطلب جدیدی نیست؛ عربستان بخشی از جنگ است و باید محاصره هوایی و دریایی یمن را پایان دهد.
پایان دادن به محاصره یمن نیازمند ارائه طرح نیست، گرو گرفتن پرونده امور انسانی یمن جنایت در حل یک ملت است.
همه دنیا میداند که عربستان در حال جنگ با یمن است و تلاش ریاض برای فرار از مسئولیتش در جنگ، پاککردن صورت مسئله است.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
✋
در قضیه برجام، عجله کردیم
🔸آمریکایی ها باید تمام تحریم ها را لغو کنند
🔺رهبر معظم انقلاب:
🔹آن احمق قبلی فشار حداکثری را طراحی کرده بود تا ایران را به میز مذاکره بیاورد
🔹آمریکاییها باید تمام تحریم ها رالغو کنند. بعد از این ما راستی آزمایی خواهیم کرد وسپس به برجام برمی گردیم .این یک سیاست قطعی است؛ قول آمریکایی هارا معتبر نمی دانیم
🔹در قضیه برجام ما عجله کردیم؛ این بار نباید عجله کنیم.
🔹 آمریکاییها میگویند شرایط تغییر کرده و توافق قبل باید تغییر کند قبول داریم؛ شرایط تغییر کرده اما به نفع مردم ایران
✅ https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
✋
صفات رئیسجمهور مطلوب چیست؟
🔹 با شش نکته در این تحلیل کوتاه همراه شوید:
1️⃣ معمولا رهبر انقلاب بنا بر نقش هدایتگری شان قبل از انتخابات صفات کلی رئیسجمهور مورد نیاز را مطرح میکنند
🔻 با بررسی برخی از این صفات متوجه میشویم که بسیاری از آنها در انتخاباتهای پیشین نیز از سوی رهبر انقلاب بیان شدهاند اما هرچه به انتخابات نزدیکتر میشویم؛ ایشان صفات ویژه و مورد نیاز آن انتخابات را متمایزتر بیان میکنند
2️⃣ از گذشته مشیِ رهبر انقلاب این بوده که این صفات را برگرفته از نیازهای کشور بیان میکنند نه لزوما بر اساس ویژگیهای نامزدهای موجود در صحنه، لذا تلاشهایی که برای تطبیق تام با مصادیق صورت میگیرد عموما ارزش خاصی نداشته و منشأ ستادی دارد
3️⃣ صفاتی که رهبر انقلاب بیان میکنند، مختص یک فرد خاص نیستند و هر کدام از نامزدها میتوانند در سطحی واجد آن صفات باشند؛ لذا مصادره صفات به نفع نامزد خاص نیز فاقد ارزش و معمولا منشأ ستادی دارد
4️⃣ نامزدها باید در تمامیِ صفات یاد شده، حداقلی از نمره داشته باشند و اگر در صفتی نمره غیر قابل قبول داشته باشند؛ نمیتوانند رئیسجمهور خوبی باشند حتی اگر در صفات دیگر نمرات عالی داشته باشند
5️⃣ نهایتا برایند نمرات در صفات کلی، گزینههای قابل قبول را متمایز میکند و محاسبه نمرات در صفات ویژهی آن انتخابات با توجه به شرایط زمان و صحنه واقعی رقابت میتواند منشأ تصمیم نهایی رأیدهندگان شود
6️⃣ وظیفهی جبهه انقلاب در قبال اینگونه از هدایتگریِ رهبر انقلاب یقینا چیزی بیشتر از استفاده از آن در انتخابهای شخصی است
🔻 ما موظفیم این صفات را در سطح جبههای (و نه ستادی) برای عموم مردم تبیین کنیم بهگونهای که مردم نیز بر اساس این صفات تصمیمگیری کنند.
✍ جواد نیکی ملکی
✅ https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
سئوال:
شورای نگهبان چگونه صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را تعیین می کند؟
آیا ویژگی هایی که رهبر انقلاب درباره رئیس جمهور فرمودند را باید شورای نگهبان لحاظ کند؟
پاسخ:
1️⃣ بر اساس اصل ۱۱۵ قانون اساسی : رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد:
ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
ضمن اینکه این شورا برای اطلاع از این شرایط ، از چهار پنج مرجع مانند: قوه قضائیه، ناجا، ثبت احوال و... استعلام می نماید و اگر در پاسخ استعلام فردی ، موردی نباشد ، وی به اصطلاح اولین خوان را که مهم می باشد رد کرده است. در دومین خوان ، افراد عبور کرده از خوان اول، در بین دوازده عضو شورای نگهبان، به رای گذاشته می شوند . به همین منظور است که از سوی مسئولان این شورا، بارها گفته شده است: در انتخابات ریاستجمهوری ردّ صلاحیت صورت نمیگیرد؛ بلکه احراز صلاحیت باید صورت گیرد. شورای نگهبان باید هفت رأی یا بالاتر به افراد بدهد . بر اساس آن وضعیت افراد بررسی میشود. این موضوع که چند نفر نامزد خواهند شد و از چه جناحی هستند، جزء محدودیتهای شورای نگهبان نیست. مهم آن است که فرد آن شرایط را داشته باشد و در شورای نگهبان رأی بیاورد.
گاهی اوقات، فردی صلاحیتها را دارد، اما در شورای نگهبان به او رأی داده نمیشود؛ یعنی ممکن است شش رأی بیاورد و وی نتواند کاندیدا شود. نتیجه آنکه شورای نگهبان به این موضوع توجه نمیکند که کاندیدا شش نفر یا هشت نفر باشند یا اینکه تناسب باید بین اصولگرا و اصلاحطلب رعایت شود؛ بلکه مهم آن است که کاندیدا طبق موازین قانونی شرایط لازم را داشته باشد."
2️⃣ بعد از طی مراحلی که عرض شد، نامزدهای اصلی اعلام می شوند و حال نوبت مردم است که فردی را از بین نامزدها ، انتخاب کرده و فردی که بالاترین رای را بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده است، کسب نماید،رئیس جمهور قانونی کشور خواهد بود. در واقع ، شورای نگهبان بر اساس قانون، حداقل ها را ارزیابی می کند.
3️⃣ در خصوص ویژگی هایی که از ابتدای انقلاب، امامین انقلاب اسلامی( امام راحل ره و مقام معظم رهبری ) پیش از انتخابات های گوناگون مطرح فرمودند، این ویژگی ها در واقع معیار هایی برای تشخیص اصلح است. بیان ویژگی هایی چون: مردمی، معتقد به جوانان، توانمندی در مدیریت،روحیه انقلابی، معتقد به توانمندی های داخل و ... که اتفاقا در هر دوره با توجه به نیاز کنونی کشور به روز رسانی شده است، صرفا برای انتخاب اصلح است. هرچند شورای نگهبان نیز در برخی ویژگی ها مورد خطاب است و باید در تعیین نامزدهای اصلی کمال دقت را داشته باشد، اما این ویژگی ها بیشتر معطوف به انتخاب من و شما در گزینش افراد و انتخاب اصلح می باشد.
در پایان ، امیدوارم با هوشیاری مردم و دلسوزان، دولتی متعهد و متخصص ، با روحیه مردمی و جهادی روی کار آید و دردهای ملت و دلسوزان واقعی التیام یابد.
الیس الله بصبح قریب.
✍سعید میرزایی
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
#شاخصهای_رئیس_جمهور_خوب
🌎 رئیس جمهور اصلح کیست؟
🔹 در آغازین روزهای سال ۱۴۰۰ هستیم،سالی که انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری در آن انجام می شود.اگر می خواهیم که دوباره گرفتار شعارها و ترفندهای واهی انتخاباتی نشویم و از وضع موجود به سوی رشد و تعالی همه جانبه رهنمون شویم،باید شاخص های رئیس جمهور اصلح را بدانیم و چه کسی بهتر از مقام معظم رهبری می تواند این شاخص ها را تبیین نمایند؟
🔸 لذا به ویژگی های اصلح که در سال های اخیر در فرمایشات رهبری بیان شده اشاره می کنیم:
1️⃣ کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد.
ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است.
2️⃣ نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد.
رئیسجمهورِ هر دورهای باید امتیازات رئیسجمهور قبلی را داشته باشد، ولی ضعفهای او را نداشته باشد.
3️⃣ توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد.
در محاسبه، آن کسانی که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرائی کشور یعنی چه. اگر چنانچه ارزیابی درستی انجام دادند، بیایند توی میدان؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند.
4️⃣ معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد.
نامزد انتخابات اولاً باید به خدا، انقلاب، قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً کسانی که در رأس قوهی اجرائی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند.
5️⃣ با برنامه،تدبیر و حکمت باشد.
باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند و وارد میدان شوند.
6️⃣ سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشد
اعتماد کردن به شیوههای تزریقیِ اقتصادهای تحمیلی شرق و غرب، مضر است. سیاستهای اقتصاد باید سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» باشد - یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادی باشد که در ساخت درونیِ خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگی کند.
7️⃣ مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد.
برای مردم هزینه درست نکنند، دغدغهآفرینی نکنند، مردم را دچار تشویش و نگرانی نکنند؛ وعدهی بیخود و بیمبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهای بیمنطق هم باز نکنند؛ منطقی، معقول، منطبق با واقعیت باشند.
8️⃣ کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانونمدار باشد و درد مردم را حس کند
رئیس جمهور، هم باید کاری باشد، هم باید مردمی باشد، هم باید مقاوم باشد، هم باید ارزشی باشد، هم باید باتدبیر باشد، هم باید پابند به قوانین و مقررات باشد - مجری قانون است - هم باید درد مردم را احساس کند، هم باید طبقات مختلف مردم را ببیند.
9️⃣ پیشبرنده کشور در عرصههای مادی و معنوی باشد.
دنبال یک فرد اصلحی باشید که بتواند کشورتان را با سرعت، هم در عرصهی مادی، هم در عرصهی معنوی به پیش ببرد.
0️⃣1️⃣ بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند.
آن کسی که میتواند برای انقلاب، برای کشور، برای آینده، برای عزت ملی، برای باز کردن گره مشکلات، برای ایستادگی قدرتمندانه و عزتمندانه در مقابل جبههی معاندان، و برای الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان عالم، بیشتر و بهتر تلاش کند، را انتخاب کنیم.
1️⃣1️⃣ ریختوپاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد.
آن کسی که از بیتالمال هزینه میکند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضیها استفاده میکند، نمیتواند اطمینان مردم را جلب کند؛ به این چیزها خیلی باید توجه کرد.
#انتخابات۱۴۰۰
#اصلح
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰حسین شریعتمداری: بعضی اوقات مسئولین بجای حل مشکلات مردم و گرانیها، با وعدههایی مانند رفتن زنان به استادیوم و ترساندن از سایه جنگ حواس مردم را پرت میکنند.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎