💠 تحلیلی بر شرایط امروز :
✍ مجاهد سایبری
💢 ارسال پالس مذاکره مجدد از طرف دولت روحانی به غرب ، با کلید واژه « صلح امام حسن » و گرای « اکثریت جامعه صلح میخواهند.» رقم خورده است.
💬 احتمال رأی آوردن جو بایدن نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زیاد است و دولت روحانی در پایان راه چشم امید به کاخ سفید و چراغ سبز آنها دارد ، تا آمریکا دوباره به برجام برگشته و درخواست مذاکره مجدد کند.
💠 رهبر معظم انقلاب بعد از عهد شکنی آمریکا در برجام ، استراتژی نظام را در یک جمله بیان کردند : « جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد » . در واقع نظر رهبر معظم انقلاب این است : مذاکره_ممنوع.
💠 لذا دولت روحانی و جبهه اصلاحات در واپسین لحظات باقیمانده از عمر دولت ، با چه اهرمی میخواهند نظام جمهوری اسلامی را وادار به مذاکره مجدد کنند؟!!!!
💠 میگن فلانی دعواش شده بود ، زورش به طرف مقابل نمی رسید ، بچه های اون را میگرفت تو کوچه میزد !!!!
حالا نظام جمهوری اسلامی چگونه باید وادار به مذاکره شود؟!!
فشار حداکثری به مردم !!!!
💠 غربگرایان عاشق مذاکره با غرب ، در مذاکره با رهبر معظم انقلاب بجایی نمیرسند ، لذا به گرانی خودرو ، سکه ، گرانی دلار ، افت بورس ، افزایش قیمت مرغ ، و......روی می آورند!!!!
💠 روحانی امروز تنهاست ، چون علی لاریجانی و مجلس همسو با دولت وجود ندارد . لذا نمیتواند کار چندانی کند. امروز شرایط با شرایط سالهای ۹۳_۹۴ کاملا متفاوت است. مجلس امروز وکیل دولت نیست. لذا مذاکره مجدد با آمریکا مانند خواب و رؤیایی بیش نیست.
💠 به نظر حقیر امکان مذاکره مجدد به هیچ عنوان برای دولت روحانی فراهم نخواهد شد . قبول شدن ترامپ یا جوبایدن هم تفاوتی برای ایران نمی کند. سگ زرد برادر شغال است.
💠 امروز زمان صبر انقلابی است ، استیضاح روحانی بشدت خطرناک است و بیفایده . عمر دولت کوتاه است و استیضاح و برکناری روحانی حداقل دو ماه زمان میبرد و در نهایت دولت بدست اسحاق جهانگیری خواهد افتاد و اصلاح طلبان مظلوم نمایی خواهند کرد.
💠 مجلس باید مراقب پوست موزهایی باشد که تندروهای بظاهر انقلابی یا نفوذیهای اصلاحات زیر پایش میگذارند.
باید بشدت مراقب این چند ماه پایانی دولت باشیم .
نشر دهید. 👌👌
______🌎_https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🔴بازهم کدخداپرستی به جای خداپرستی؟!
یادم می آید یکی از سخنرانان اهل دل می گفت: خواهید دید که حسن روحانی به خاطر اینکه برای حل مشکلات بجای خدا به کدخدا(امریکا) امید بسته است ، اگر به طلا دست بزند ذغال می شود ...
چند سالی گذشت و حرف ایشان کاملا درست از آب درآمد.
به جای تکیه بر توان داخلی و توکل برخدای متعال تمام فکر و ذکرمان شد اعتماد به آمریکا و شد آنچه شد.
اما نکته عجیب اینجاست که آقایان هنوز نه تنها ابراز پشیمانی نمی کنند که سعی در القاء این نکته به مردم هستند که تنها راه حل مشکلات ، مذاکره دوباره و تکرار مکررات و اشتباهات و خسارات محض ۷سال گذشته است!!!
✍"قاسم اکبری"
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بایدن دنبال فرابرجام خواهد بود
🔹نماینده دموکرات مجلس سنای آمریکا: فکر میکنم که بایدن هم با واقعیتهایی مواجه خواهد بود که نشان میدهند توافق هستهای ایران و مفاد زوالپذیر آن امروز مسئله مهمتری هستند تا زمانی که آمریکا وارد آن توافق شد.
🔹واقعیت این است هر دولتی که روی کار بیاید با این واقعیت مواجه خواهد شد که ایران بیشتر به سمت توسعه [تسلیحاتی] حرکت کرده، آزمایشهای بیشتری در زمینه موشکهای بالیستیک انجام داده و در آن مهارت پیدا کرده و هنوز هم فعالیتهای مخربش را دارد.
@Farsna - Link
گناه بزرگ!.mp3
4.92M
🔳 گناه بزرگ:قاجار وحکومت ننگین پهلوی
▫️نقطه سیاه پرونده حکومتهای قبل از انقلاب اسلامی!
➕ ریشه اصلی عقبماندگیها در زمان حاضر ...
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar
💢 یکم آبان سالروز شهادت سید مصطفی خمینی ( ره) :
⭕ آیت الله سید مصطفی خمینی (ره) در ۴۷ سالگی در ۱ آبان ۱۳۵۶ شمسی ، در نجف اشرف و به طور ناگهانی درگذشت و پیکرش، پس از اقامه نماز توسط آیت الله خویی( ره )، در حرم امیرالمومنین، به خاک سپرده شد.
پزشکان علت وفات او را مسمومیت دانستند و برای روشن شدن امر پیشنهاد کالبد شکافی را دادند که امام خمینی با آن مخالفت کرد.
ساواک و دولت عراق علت مرگ او را بروز سکتۀ قلبی اعلام کردند. با این حال گفته شد حکومت پهلوی و ساواک در مرگ او نقش داشتهاند. شهادت سید مصطفی به تشدید مبارزه با حکومت پهلوی، تحکیم رهبری امام خمینی و ایجاد وحدت و یکپارچگی در میان نیروهای مخالف حکومت پهلوی انجامید.
امام خمینی ( ره) شهادت حاج سید مصطفی را از الطاف خفیه الهی دانستند.
#روحش_شاد_و_یادش_گرامی_باد.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
نتیجه انتخابات آمریکا چگونه مشخص خواهد شد؟
🔹در انتخابات امسال آمریکا به دلیل بحران کرونا، بخش بزرگی از آرا به صورت غیابی (اغلب پستی) و بسیار زودتر از روز انتخابات ۱۳ آبان ارائه میشود. تاکنون بیش از ۳۵ میلیون نفر رأی خود را دادهاند.
🔹مسئله پیچیده این است که برخی ایالتها آرا را در روزهای بعد از انتخابات هم میپذیرند، البته اگر قبل از روز انتخابات پست شده باشند.
🔹همه ایالتها بجز «کالیفرنیا» باید تا قبل از ۱۸ آذر نتایج خود را تایید کنند و همه موارد اختلاف باید تا قبل از این تاریخ حل شده باشد.
🔹بسیاری درباره احتمال وقوع هر اتفاقی با توجه به اظهارات ترامپ درباره رأیگیری پستی و مطرح شدن احتمال تقلب هشدار دادهاند.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
📍نظر مقام معظم رهبری درباره ی #استیضاح
🔹مقام معظم رهبری: بعضیها جوری حرف میزنند، جوری اقدام میکنند که به اسم اینکه می خواهیم اوضاع را درست کنیم؛ در نقشه دشمن کار میکنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب می کنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرفها، اینها دارند در نقشه دشمن کار می کنند. نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🚨🚨🚨حمله ی سنگین تروریست های داعشی به مواضع ارتش سوریه در بادیه ی سوریه ،
درگیری ها به شدت ادامه دارد.
جنگنده های روسیه مشغول بمباران سنگین مواضع تروریست های داعشی هستند
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🚨🚨🚨🚨بیش از ۳۰ روستا در استان حماه سوریه به تصرف تروریست های داعشی در آمد .
وضعیت این منطقه بد گزارش می شود
🚨🚨🚨🚨پیشروی های تروریست های داعشی گسترده توصیف می شود.
تروریست ها موفق شدند که خود را به نزدیکی فرودگاه ابو الظهور برسانند.
درگیری ها در اطراف فرودگاه ادامه دارد
❌تاکنون ۵۷ نفر از نیروهای ارتش سوریه به شهادت رسیدند.
جنگنده های روسیه ، در حال بمباران شدید مواضع تروریست های داعش هستند❌
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
▪️ماجرای ناراحتی چینیها از رفتار دولت ایران پس از برجام
چینیها به این نتیجه رسیدهاند که همکاری با حاکمیت ایران نسبت به دولت، بهتر جواب میدهد؛ میخواهند قرارداد بلندمدت را با حاکمیت ایران منعقد کنند
وحید شقاقی، استاد دانشگاه خوارزمی و کارشناس مسائل اقتصادی :
بحث چینیها این است که ما یکبار و بعد از انعقاد و اجرای برجام، ناگهان مسیر تجارت، سرمایهگذاری و مبادلات اقتصادی خود را بهسمت کشورهای اروپایی تغییر دادیم که خب برای طرف چینی عجیب و غریب بود و انتظار چنین اقدامی را نداشتند.
🔺آنها بسیار ناراحت بودند که چرا بعد از برجام، ایران آنها را رها کرده و بهسمت کشورهای اروپایی رفته است.البته این طرف هم حرفهایی بود، طرف ایرانی هم میگفت از بابت کیفیت و قیمت چینیها کار را گران تمام کرده بودند.
🔺وقتی ما درباره چین صحبت میکنیم یکبار درباره دولت چین است و یکبار درباره بانکها و شرکتهای چینی است. دولت چین با بانکها و شرکتها ماهیت متفاوتی دارد.
🔺ما قراردادهای نفتی در پروژههای مختلفی با چین داشتیم که بخشی از آنها ملغی شد و دلخوری چینیها را پدید آورد. اینها البته با توجه به ناراحتیهایی است که چینیها خیلی علنی داشتند و آنها را بیان میکردند. چینیها خودشان علنی اعلام میکردند که شما ما را دور زدید و از این مساله ناراحت بودند.
🔺نگاه چینیها هم عمدتا به حاکمیت است تا دولتها! علاوهبر اینکه یک قرارداد بلندمدت فرادولتی است، در این سالها آنها هم به این نتیجه رسیدهاند که همکاری حاکمیت ایران بهتر جواب میدهد تا دولتها! شاید به این دلیل است که در بحث راهبرد بلندمدت دنبال این بودند که با حاکمیت ایران به تفاهم برسند.میخواهند با کل نظام به تفاهم برسند و اینگونه کار را جلو ببرند.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از هدایت گران حسینی
⭕️ وقتی پادوی فتنه (تاجزاده) بدون موضعگیری درباره دولت تحت حمایت اصلاحطلبان، مجلس را بابت عدم #استیضاح_روحانی فرمایشی میخواند قطعا بدانید تصمیم درستی گرفته شده و جماعت مقصر و طلبکار را برای مظلومنمایی و آشوب ناکام گذاشته.. البته پروژه عصبانی کردن مردم مستاصل از بیکفایتی دولت همچنان باقیست..
#استیضاح #دولت #روحانی #اصلاحات
🆔 @basiratafzayi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #بازخوانی/ رهبرانقلاب: مناظره دو نامزد آمریکا را دیدید؟
🔺 چیزهایی که ما درباره آمریکا میگفتیم و عدهای باور نمیکردند در مناظرات ریاست جمهوری آمریکا چندبرابرش را گفتند
۹۵/۸/۱۲
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هشدار سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به ارمنستان و آذربایجان
🔹سردار شکارچی: صبوری ایران با دو کشور، نباید مورد سوءاستفاده قرارگیرد؛ لذا هشدار میدهیم با هرگونه تعرض و تهدید برخوردی سخت خواهیم کرد.
@Farsna
دوستان حتما بخوانید👇
*چهره مخوف و واقعی آمریکا*
اعترافات عجیب و انتخاباتی ترامپ در جمع طرفداران خود :
دنیا باید درک کنید که نظم نوین جهانی جایی برای ادیان ندارد ، امروز میبینید این همه آشوب جهان را از ابتدا تا انتها فرا گرفته است ، این یک تولد جدید است ، یک تولدی که هزینه زیادی با خون خواهد داشت و شما باید انتظار داشته باشید که دهها میلیون نفر در سراسر دنیا ، در مسير ما كشته شوند امروز دیگر احساساتی نداریم ، کار ما به چیزی شبیه ماشین تبدیل شده است
به عنوان مثال ، ما پول اعراب و مسلمانان را میگیریم و سرزمینهای آنها را تبدیل به استانهای خود می کنیم آنها نسبت به يكديگر خیانتکار و احمق هستند ، خیانتکاران و دروغگویان
اعتقاد بزرگی در جهان عرب وجود دارد ، مبنی بر اینکه آمریکا میلیاردها دلار به اسرائیل میپردازد ولی آنقدر عقل ندارند افرادی که میلیاردها دلار به اسرائیل میپردازند خود عرب ها هستند و از همان دین ، پس منطق و عقل ، بود و نبود آنها را توجیه میکند ، به همین دلیل است شما همیشه از من میشنوید که میگویم آنها باید مخارج ما را در حمایت از خود هزینه کنند ، در مورد مبارزات ما با ایران ، به این دلیل نیست که ایران کشوری است که به ما حمله می کند و من اعتراف میکنم که در گذشته ما رژیمها و دولت های آنان را سرنگون کردیم زیرا نگرانی ما این بود و هست که باید به همه ثابت می کردیم که فقط ما پلیس جهان هستیم ، امروز دیگر نیازی به پنهان شدن پشت شعارهای گوناگون نداریم ، من میگویم که آمریکا از پلیس جهانی به شرکتی جهانی تبدیل شده است و شرکتها فروش میکنند و با کسانی که پول بیشتری میپردازند و خرید میکنند تعامل می کنند
امروز هیچ جایی برای بهره برداری آمادهتر از جهان عرب نیست به عنوان مثال ، آنچه عربستان سعودی در جنگ خود علیه یمن هزینه کرد معادل آنچه آمریکا در جنگ طوفان صحرا در عراق هزینه کرد دهها برابر بود ولی آنچه به دست آورد ، در مقابل آنچه ما بدست آورديم اصلا قابل مقایسه نيست ، در پایان بايد بگویم امروز اعراب باید از ما محافظت و حمایت کنند ، در زمانی که موشک یک میلیون دلاری را برای از بین بردن یک خودروی چند هزار دلاری هزینه می کنند ، من نمیدانم نخبگان آنان کجا هستند و البته نمیخواهم بدانم ، زیرا کارخانههای تولید اسلحه ما هر چه پر رونق تر کار میکنند
من برای کسانی که میمیرند و کسانی که در آن منطقه کشته میشوند اهمیتی قائل نمی شوم چون این امری عادی است ولی من به هر قیمتی پروژه کنترل نفت اعراب را ادامه خواهم داد ، و همچنین بايد مثل روسای جمهور قبل بر نفت و جغرافیای سرزمینی ايران تسلط پيدا كنم زیرا این کنترل به ما کمک میکند تا کنترل کامل اروپا را بدست آوریم و همچنین چین و روسیه و ژاپن .. و دنيا را
علاوه بر این ، هیچ مردم هوشياری در منطقه خاور میانه وجود ندارد ، زیرا اگر آنها وجود داشتند ، ما نمیتوانستیم خود را پیدا کنیم ، همانطور که به هیچ حزبی که در مقابل ما در منطقه ایستاده باشد ، اجازه حیات نمیدهیم ، بنابراین در حال حاضر ما ایران را در مقابل دو گزینه قرار میدهیم .. یا جنگ یا تسلیم ، و ما حداکثر آن را به آنان تحمیل خواهیم کرد ، تحریمهایی که اگر ما را به جنگی سوق دهد هیچ کشوری در منطقه پیروز نخواهد شد بلکه تنها برنده آن نظم جدید جهانی به رهبری آمريكا خواهد بود و برای پیروزی این سیستم ، ما از تمام آنچه که به دست آوردهایم در تمام سطوح نظامی ، فنی و اقتصادی استفاده خواهیم کرد و هر مانع و سدی را در منطقه از سر راه برمیداريم و من ضامن آن خواهم بود .
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🔺پای درس آمریکاشناسی🔺
🔰هر کس میخواهد آمریکا را بشناسد، تماشا و پیگیری اخبار مربوط به مناظرهها و دیالوگهای انتخاباتی بین بایدن و ترامپ و طرفداران دو رقیب، بهترین روش شناخت این کشور است. با تماشای هرکدام از این مناظرهها به اندازه چندین کتاب میتوان فرهنگ و اصول و گفتمانهای حاکم بر جامعه آمریکا را شناخت. انتخابات آمریکا به اندازه دو ترم آمریکاشناسی اهمیت دارد
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
❌ مجلس انقلابی اتاق فکر ندارد !!!!
basirat.280.p.g
🔘 متاسفانه مجلس یازدهم که با گفتمان انقلابیگری رأی آورده ، اتاق فکر ندارد . لذا دوچار روزمرگی شده و اقدامات اساسی و ریشه ای کمتر از آنها دیده ایم. مجلس توانایی های زیادی دارد ، اما با اتاق فکر و داشتن برنامه درست میسر است . متاسفانه نمایندگان انقلابی ، تصور می کنند با یک سخنرانی تند و آتشین علیه دولت و گرانی ، دل مردم خنک میشود و این تنها وظیفه آنهاست. 👈 در حالیکه وظیفه آنها اصلاح قوانینی هست که ما و کشورمان را به چنین گرفتاری کشانده!!!!
❌ مجلس چکارهایی باید انجام دهد:
۱_ اصلاح قانون انتخابات : 👈 قانون انتخابات ریاست جمهوری و مجلس ما دچار مشکلات اساسی است. بخصوص در زمینه تایید صلاحیتها و در زمینه تبلیغات کاندیدها . باید قوانین اصلاح شود ، تا کسی نتواند با سابقه ای ظاهرا انقلابی و باطنی غربزده و خراب ، امورات مملکت را بدست گیرد!!
۲_ مجلس قوانین مالیاتی را اصلاح کند. 👈 برخی معافیتهای مالیاتی غلط اندر غلط است ، فرار مالیاتی زیاد است. سوداگری در بازار خودرو ، سکه و دلار نتیجه خراب بودن سیستم مالیاتی و بانکی کشور است. 👈 مجلس انقلابی بجای یقه دریدن و گلو پاره کردن اینها را اصلاح بفرماید!!!!
۳_ وضعیت آشفته فضای مجازی کشور را اصلاح کند.👈 استفاده از اینترنت ملی و پیامرسان داخلی و فشار بر وزارت ارتباطات برای انجام این امور ، با اصلاح قانون میسر است. چرا مجلس در زمینه اصلاح قانون در فضای مجازی کشور تعلل می کند؟!!!!
۴_ چرا مجلس از خودروسازان تحقیق و تفحص نمی کند؟!
چرا قیمت خودرو در بازار و کارخانه اینقدر متفاوت است؟!
چرا نمایندگیهای ایرانخودرو و سایپا ، خودرو را با قیمت بازار میفروشند ، نه با قیمت کارخانه؟!!
کجای کار لنگ است؟!!!
مشکل از کجاست؟!!!!
مجلس میتواند ورود کند و اگر نیاز به اصلاح قانون است انجام دهد.
🔘 خلاصه کلام اینکه : 👈 داد زدن و گریبان پاره کردن وظیفه نماینده مجلس نیست ، نماینده باید قانون را اصلاح کند . اگر قانون اصلاح شود و نظارت وجود داشته باشد ، نیازی به این سخنرانیهای کوبنده و البته بیفایده در پشت تریبون مجلس نیست!!!!!
✍ سرباز انقلاب
#مجلس_انقلابی
#روزمرگی_ممنوع
#مجلس_اتاق_فکر_میخواهد
#نیازضروری_به_اصلاح_قانون
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
رهبر انقلاب: کشور به همکاری و اتحاد نیاز دارد
🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز با انتقاد شدید و صریح از اقدام برخیها در برخورد با دولت و رئیس جمهور و هتک حرمت ایشان، گفتند: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
رهبر انقلاب: برای مقابله با کرونا باید تصمیم قاطع حاکمیتی گرفته شود
رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔹هدف از تشکیل این جلسه، وضعیت تأسف بار بیماری کرونا در کشور و لزوم تلاش مضاعف و بکارگیری ابتکارات جدید برای مواجهه با این ویروس است.
🔹لازمه اِعمال مدیریت صحیح و مناسب «اتخاذ تصمیمهای قاطع حاکمیتی»، «اقناع افکار عمومی» و «همکاری همه دستگاهها و همچنین همکاری مردم» است.
🔹البته این همکاری فقط مختص مقابله با کرونا نیست بلکه باید در همه مسائل بخصوص مسائل سیاسی وجود داشته باشد.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
توصیههای رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا
رهبر انقلاب:
🔹لازم است یک عقبه قرارگاهی و عملیاتی برای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نظارت بر اجرا راه اندازی شود.
🔹دولت باید بستههای حمایتی را در نظر بگیرد، ضمن آنکه خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند.
🔹مراجعات به دستگاههای اجرایی با افزایش خدمات الکترونیک باید به حداقل برسد.
🔹از نیروهای داوطلبِ مخلص و جوانان مؤمن و صالح میخواهم بار دیگر وارد میدان شوند.
🔹تأمین اجتماعی موظف است برای حل مشکل افراد بیکار شده در اثر کرونا اقدام کند که البته در این قضیه نیز ورود خیّرین از برترین انفاقها است.
🔹کنترل دقیق مبادی ورودی کشور، محدودیت ترددهای غیرضرور بین شهری به همراه اقناع مردم و اِعمال سختگیرانه ضوابط در ناوگان حمل و نقل شهری و محیطهای عمومی، از جمله مصادیق محدودیتها است که مسئولیت اصلی اجرا و نظارت، با شورای امنیت کشور و نیروی انتظامی است.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
روحانی: در ماجرای کرونا فهمیدیم باید روی پای خودمان بایستیم
رئیس جمهور:
🔹برای مقابله با این ویروس فعلاً راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد.
🔹در ماجرای کرونا برای ما روشن شد که تکیه بر توان داخلی تا چه حد مهم است و فهمیدیم که در روزهای مبادا باید روی پای خودمان بایستیم چرا که دیگران ما را حتی در مسائل مربوط به حقوق بشر، بهداشت و درمان و نجات جان انسانها یاری نمیکنند.
🔹هم وزارت بهداشت و هم متخصصان میگویند ویروس ماههای اخیر ویروس جهشیافته اروپایی است که سرعت و قدرت انتقال آن ۹ برابر شده است.
🔹برای کمک به تهیه و توزیع مایحتاج افراد در قرنطینه به کمک مساجد و بسیج مردمی نیازمند هستیم.
@TasnimNews
⭕ تحلیلِ ذهنیّتِ امام خامنهاي دربارة تداومِ دولتِ روحانی
١. آیتالله مصباحیزدی نقل میکند که در دورة نهضتِ اسلامی، دربارة مسألۀ میانِ نیروهاي انقلابی اختلاف درگرفت، بطوريکه برخی، مخالفِ موضعگیريِ امام خمینی بودند.
🌾 ازاینرو، تصمیم گرفته شد که شخصی به نمایندگی از این جمع، نزدِ امام خمینی رفته و مسأله را بهصورت شفاف، با ایشان در میان بگذارد. در این جلسه، امام خمینی اینگونه استدلال کرد که شما، حقّ دارید که مرا «نقد» کنید و «مشورت» بدهید، ولی نباید از من، انتظارِ «پذیرش» داشته باشید، بلکه من باید بر اساسِ «حجّت» و «تکلیفِ» خویش عمل کنم.
🌾این خاطره نشان میدهد که هر چند، «مباحثه» دربارة عملکردِ ولیّ فقیه ، ناروا و نامشروع نیست، امّا توقعِ اینکه او «تابعِ » نظراتِ ما باشد، ناصواب و ناموجّه است.
٢. یک شخص، بدانجهت در جایگاه و منزلتِ «ولایتِ فقیه»
نشانده میشود که بسیار بیشتر از دیگران، «قدرتِ تشخیصِ مصالح و مفاسدِ جامعۀ اسلامی» را دارد و میتواند «بهترین تصمیم» را بگیرد.
🌾 دراینحال، روشن است که وظیفۀ ما، «تبعیّت» و «اطاعت» است، نه «تحکّم» و «تحمیل».
٣. برخلافِ تصوّرِ بسیاري، وظیفۀ ولیّ فقیه ، دخالت در «اجرائیّات» و «مسائلِ روزمرّة زندگیِ مردم» نیست. حتّی در «قانونِ اساسی» نیز چنین وظیفهای براي ولیّ فقیه ، تعیین نشده است.
۴. تصوّرِ امام خامنهای این نیست که دولتِ روحانی، دچارِ «بیعملیِ محض» و «فلجِ مطلق» هست، بلکه او معقتد است که برخی از بخشهاي دولت، فعّالیّت دارند و کارهاي درخوري انجام میدهند.
🌾به بیان دیگر، گویا مشکلِ عمده، شخصِ رئیسجمهور هست که هم خودش «جدّي» و «پیگیر» نیست و چشم به «مذاکره» و «خارج» دارد، و هم بعضی از مدیرانی که تعیین میکند، «کارآمد» و «پُرتوان» نیستند.
۵. قاعدة کلّی این هست که صلاح نیست ولیّ فقیه ، خودش را در برابرِ «شخصِ منتخبِ مردم» قرار بدهد و او را «برکنار» کند؛ چون دراین حال، «وجهۀ مردمسالارانۀ نظام»، آسیب میبیند و دوگانۀ «مردم» و «ولیّ فقیه » شکل خواهد گرفت، مگر اینکه شرایطی «بسیار استثنائی و خاص» پیش بیاید.
🌾به عبارت دیگر، اصل این است که دولتِ منتخبِ مردم، برقرار و پایدار باقی بماند، و برکناري رئیسجمهور ، «بدترین» و «آخرین» راه هست و نیاز به «مقدّماتِ فراوان» دارد.
۶. ولیّ فقیه باید همواره، «بینش و دركِ سیاسیِ مردم» را در نظر بگیرد و بهگونهای عمل نکند که در ذهنِ آنها، «شبهه» و «اشکال» بهوجود بیاید. پس «عمل و موضعگیريِ ولیّ فقیه »، خواهناخواه ، تا حدّي تابعِ «میانگین و متوسطِ تحلیل و معرفتِ سیاسیِ مردم» هست تا میانِ این دو، فاصله و زوایه پدید نیاید.
🌾چنانچه ولیّ فقیه بخواهد تنها، خودش را مبنا قرار بدهد و بر اساسِ فهمِ خودش عمل کند، فهم هایی که از او عقبتر و پایینتر هستند، با او همراهی نخواهند کرد.
🌾حال آیا میتوان قضاوت کرد که امروز عمومِ مردم، به این «نتیجۀ قطعی و نهایی» رسیدهاند که رئیسجمهور ، قادر به «مدیریّت» نیست و شاید از آغاز، صلاحیّتِ قرارگرفتن در این جایگاه را نداشته است؟!
🌾آیا مردم، معتقدند که نسخۀ رئیسجمهور در زمینۀ «گره گشاییِ اقتصادي از طریقِ مذاکره با آمریکا» غلط بوده، یا همچنان در انتظارِ نتیجۀ انتخاباتِ آمریکا هستند؟! آیا مردم از وضعِ «شرطی شدگیِ اقتصادِ داخلی به مذاکره»، خارج شدهاند ؟!
🌾 آیا اگر در انتخاباتِ بعدي، کسی دوباره مدّعی شود که میتواند از طریقِ بازسازيِ روندِ مذاکره و برجام، معیشت و اقتصاد را بهبود ببخشد، مردم او را انتخاب نخواهند کرد؟!
🌾 به هیچکدام از این پرسشها، دستکم اکنون نمیتوان پاسخِ قطعی داد. اگر در زمانِ باقیمانده، فقط وفقط، مسألۀ «غلط بودنِ خطّ رابطه با آمریکا» در ذهنِ عمومِ مردم، حل و هضم بشود و این مسألۀ «دیرینه» و «پُرهزینه»، از اندیشۀ مردم زدوده گردد.
🌾میارزد که حضورِ این دولت ادامه یابد. این وسوسۀ شیطانی، باید در عمل و یکبار براي همیشه، «ریشهکن » شود تا بیش از این، مناقشه و تضاد دربارهاش پدید نیاید.
٧. چنانچه رئیسجمهور در این مرحله از دولتش که همچنان زمان دارد، از قطار پیاده شود، چهبسا ادّعا خواهد کرد که اگر مجال داده میشد که از تمامِ زمان هشتساله اش استفاده کند، در همین ماه هاي پایانی، ورق برمیگشت و اتّفاقاتِ مهمی رخ میداد.
🌾پس او باید از «تمامِ فرصتِ قانونی»اش استفاده کند تا هیچ ابهام و بهانهای باقی نماند. گاهی باید براي زدودنِ بهانه، هزینه داد.
٨. ازآنجاکه «کمتر از یک سال» به پایانِ این دولت باقی مانده، و این مدّت هم زیاد نیست، عقلِ سیاسی حکم میکند که هزینۀ «تداوم» بیشتر است یا «تغییر»؟!
🌾باید به این معادله، شرایطِ کرونایی در فصلِ سرد و هزینۀ انتخاباتِ زودهنگام و جابجاییهای و جایگزینی هاى گستردة دولتی را نیز اضافه کرد.
٩. اکنون که وضعِ اقتصادي، نابسمان است و نوسانها و تلاطم
ها، زندگی را بر مردم تلخ کرده است، برکناری دولت بهعنوان یک «تنش و تکانۀ شدید»، بیثباتی بسیار بیشتري در اقتصاد ایجاد خواهد گرفت و «اغتشاش و هرج ومرج اقتصادى تازه»اى به راه خواهد انداخت.
🌾 فرداي روزي که اعلام شود که رئیسجمهور ، برکنار شده است، این خبر چه بر سر قیمتها خواهد آورد و این «جهشِ مهارناپذیر»، با معیشتِ مردم چه خواهد کرد؟!
١٠. ازآنجاکه «ولایتِ فقیه»، یک «جایگاهِ قُدسی و معنوي» است و نباید همهچیز را به «شخصِ ولیّ فقیه » فروکاهید، نباید از او توقع داشت که هزینۀ «خطاي سیاسیِ بزرگ مردم» را بپردازد و در این معرکه، وارد شود.
🌾البتّه چهبسا این اقدام، بهعنوان «تقابل » ولیّ فقیه با مردم، بازنمایی و وانمود نشود، نه «فداکارى » وي براي مردم و در جهت صلاح آنها، و این یعنیِ خسرانِ دوچندان.
🌾اگر آن بخش از مردم که روحانی را برگزیدند، هزینۀ انتخابِ اشتباهِ خویش را «بهطور کامل» بپردازند و مشاهده کنند که قانون، استثنائی را در نظر نمیگیرد و قطاري که بهراه افتاد، باید تا ایستگاهِ پایانی، حرکت کند، در انتخاب هاى بعدى خویش، «دقّت» و «حسّاسیّت» خواهند داشت و «مقلّدانه» و «لجوجانه» و «طوطی وار »، تَکرار نخواهند کرد. این خود، موجبِ «رشد سیاسیِ» مردم خواهد شد.
١١. ازطرف دیگر، برکناری رئیسجمهور ، موجب مخدوش شدن و آسیبدیدن «حیثیّتِ سیاسیِ نظام» در منطقه و در فضاي جهانی خواهد شد و آشکارا، دلالتِ بر ضعفِ درونیِ نظام و بیثباتی و عدم استحکام آن دارد.
🌾 قوّت و اقتدارِ ساختاريِ نظامِ جمهوريِ اسلامی اقتضاء میکند که این قبیل بیرون زدگی ها و تضادها را در درون هاضمۀ خویش، حل کند، نه اینکه به لرزه درآید و در سالهاي نخستینِ گامِ دوّمِ انقلاب، دچارِ تلاطم هاى سیاسیِ سالهاي آغازینِ انقلاب شود.
١٢ . شاید امام خامنهای در چارچوبِ این ملاحظه ها و محاسبه هاى احتمالی و حدسی، ازیکسو، «فرودِ آرامِ » این دولت را بر «عزلِ تنش زا»ي آن ترجیح داده است؛ و ازسوی دیگر، تلاش میکند تا از طریقِ «تذکّرهاي مکرّر و بسیار جدّي نسبت به دولت» و «واداشتنِ مدیرانِ آن به تحرّك و اقدام و عمل»، و همچنین «بهکار گرفتنِ نهادهاي زیرِ نظارتِ خویش» - از قبیلِ نیروهاي مسلح، بنیادِ مستضعفان، کمیتۀ امداد، ستادِ اجراییِ فرمانِ امام و ... در راستاي کمک و مساعدتِ اقتصادي به مردم، از رنج معیشتی آنها بکاهد و هرچه که ممکن است، گرهگشایی کند.
🌾 البتّه روشن است که هیچیک از اینها، جایگزینِ یک «دولتِ قوي و فعّال» نمیشوند و بیش از «تسکین دهنده هاي موقتی» نیستند. بههرحال ، مطالبۀ ما نیز باید «تحرّكِ» دولت باشد، نه «تغییرِ » آن.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎