هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
رهبر انقلاب: برای مقابله با کرونا باید تصمیم قاطع حاکمیتی گرفته شود
رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔹هدف از تشکیل این جلسه، وضعیت تأسف بار بیماری کرونا در کشور و لزوم تلاش مضاعف و بکارگیری ابتکارات جدید برای مواجهه با این ویروس است.
🔹لازمه اِعمال مدیریت صحیح و مناسب «اتخاذ تصمیمهای قاطع حاکمیتی»، «اقناع افکار عمومی» و «همکاری همه دستگاهها و همچنین همکاری مردم» است.
🔹البته این همکاری فقط مختص مقابله با کرونا نیست بلکه باید در همه مسائل بخصوص مسائل سیاسی وجود داشته باشد.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
توصیههای رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا
رهبر انقلاب:
🔹لازم است یک عقبه قرارگاهی و عملیاتی برای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نظارت بر اجرا راه اندازی شود.
🔹دولت باید بستههای حمایتی را در نظر بگیرد، ضمن آنکه خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند.
🔹مراجعات به دستگاههای اجرایی با افزایش خدمات الکترونیک باید به حداقل برسد.
🔹از نیروهای داوطلبِ مخلص و جوانان مؤمن و صالح میخواهم بار دیگر وارد میدان شوند.
🔹تأمین اجتماعی موظف است برای حل مشکل افراد بیکار شده در اثر کرونا اقدام کند که البته در این قضیه نیز ورود خیّرین از برترین انفاقها است.
🔹کنترل دقیق مبادی ورودی کشور، محدودیت ترددهای غیرضرور بین شهری به همراه اقناع مردم و اِعمال سختگیرانه ضوابط در ناوگان حمل و نقل شهری و محیطهای عمومی، از جمله مصادیق محدودیتها است که مسئولیت اصلی اجرا و نظارت، با شورای امنیت کشور و نیروی انتظامی است.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
روحانی: در ماجرای کرونا فهمیدیم باید روی پای خودمان بایستیم
رئیس جمهور:
🔹برای مقابله با این ویروس فعلاً راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد.
🔹در ماجرای کرونا برای ما روشن شد که تکیه بر توان داخلی تا چه حد مهم است و فهمیدیم که در روزهای مبادا باید روی پای خودمان بایستیم چرا که دیگران ما را حتی در مسائل مربوط به حقوق بشر، بهداشت و درمان و نجات جان انسانها یاری نمیکنند.
🔹هم وزارت بهداشت و هم متخصصان میگویند ویروس ماههای اخیر ویروس جهشیافته اروپایی است که سرعت و قدرت انتقال آن ۹ برابر شده است.
🔹برای کمک به تهیه و توزیع مایحتاج افراد در قرنطینه به کمک مساجد و بسیج مردمی نیازمند هستیم.
@TasnimNews
⭕ تحلیلِ ذهنیّتِ امام خامنهاي دربارة تداومِ دولتِ روحانی
١. آیتالله مصباحیزدی نقل میکند که در دورة نهضتِ اسلامی، دربارة مسألۀ میانِ نیروهاي انقلابی اختلاف درگرفت، بطوريکه برخی، مخالفِ موضعگیريِ امام خمینی بودند.
🌾 ازاینرو، تصمیم گرفته شد که شخصی به نمایندگی از این جمع، نزدِ امام خمینی رفته و مسأله را بهصورت شفاف، با ایشان در میان بگذارد. در این جلسه، امام خمینی اینگونه استدلال کرد که شما، حقّ دارید که مرا «نقد» کنید و «مشورت» بدهید، ولی نباید از من، انتظارِ «پذیرش» داشته باشید، بلکه من باید بر اساسِ «حجّت» و «تکلیفِ» خویش عمل کنم.
🌾این خاطره نشان میدهد که هر چند، «مباحثه» دربارة عملکردِ ولیّ فقیه ، ناروا و نامشروع نیست، امّا توقعِ اینکه او «تابعِ » نظراتِ ما باشد، ناصواب و ناموجّه است.
٢. یک شخص، بدانجهت در جایگاه و منزلتِ «ولایتِ فقیه»
نشانده میشود که بسیار بیشتر از دیگران، «قدرتِ تشخیصِ مصالح و مفاسدِ جامعۀ اسلامی» را دارد و میتواند «بهترین تصمیم» را بگیرد.
🌾 دراینحال، روشن است که وظیفۀ ما، «تبعیّت» و «اطاعت» است، نه «تحکّم» و «تحمیل».
٣. برخلافِ تصوّرِ بسیاري، وظیفۀ ولیّ فقیه ، دخالت در «اجرائیّات» و «مسائلِ روزمرّة زندگیِ مردم» نیست. حتّی در «قانونِ اساسی» نیز چنین وظیفهای براي ولیّ فقیه ، تعیین نشده است.
۴. تصوّرِ امام خامنهای این نیست که دولتِ روحانی، دچارِ «بیعملیِ محض» و «فلجِ مطلق» هست، بلکه او معقتد است که برخی از بخشهاي دولت، فعّالیّت دارند و کارهاي درخوري انجام میدهند.
🌾به بیان دیگر، گویا مشکلِ عمده، شخصِ رئیسجمهور هست که هم خودش «جدّي» و «پیگیر» نیست و چشم به «مذاکره» و «خارج» دارد، و هم بعضی از مدیرانی که تعیین میکند، «کارآمد» و «پُرتوان» نیستند.
۵. قاعدة کلّی این هست که صلاح نیست ولیّ فقیه ، خودش را در برابرِ «شخصِ منتخبِ مردم» قرار بدهد و او را «برکنار» کند؛ چون دراین حال، «وجهۀ مردمسالارانۀ نظام»، آسیب میبیند و دوگانۀ «مردم» و «ولیّ فقیه » شکل خواهد گرفت، مگر اینکه شرایطی «بسیار استثنائی و خاص» پیش بیاید.
🌾به عبارت دیگر، اصل این است که دولتِ منتخبِ مردم، برقرار و پایدار باقی بماند، و برکناري رئیسجمهور ، «بدترین» و «آخرین» راه هست و نیاز به «مقدّماتِ فراوان» دارد.
۶. ولیّ فقیه باید همواره، «بینش و دركِ سیاسیِ مردم» را در نظر بگیرد و بهگونهای عمل نکند که در ذهنِ آنها، «شبهه» و «اشکال» بهوجود بیاید. پس «عمل و موضعگیريِ ولیّ فقیه »، خواهناخواه ، تا حدّي تابعِ «میانگین و متوسطِ تحلیل و معرفتِ سیاسیِ مردم» هست تا میانِ این دو، فاصله و زوایه پدید نیاید.
🌾چنانچه ولیّ فقیه بخواهد تنها، خودش را مبنا قرار بدهد و بر اساسِ فهمِ خودش عمل کند، فهم هایی که از او عقبتر و پایینتر هستند، با او همراهی نخواهند کرد.
🌾حال آیا میتوان قضاوت کرد که امروز عمومِ مردم، به این «نتیجۀ قطعی و نهایی» رسیدهاند که رئیسجمهور ، قادر به «مدیریّت» نیست و شاید از آغاز، صلاحیّتِ قرارگرفتن در این جایگاه را نداشته است؟!
🌾آیا مردم، معتقدند که نسخۀ رئیسجمهور در زمینۀ «گره گشاییِ اقتصادي از طریقِ مذاکره با آمریکا» غلط بوده، یا همچنان در انتظارِ نتیجۀ انتخاباتِ آمریکا هستند؟! آیا مردم از وضعِ «شرطی شدگیِ اقتصادِ داخلی به مذاکره»، خارج شدهاند ؟!
🌾 آیا اگر در انتخاباتِ بعدي، کسی دوباره مدّعی شود که میتواند از طریقِ بازسازيِ روندِ مذاکره و برجام، معیشت و اقتصاد را بهبود ببخشد، مردم او را انتخاب نخواهند کرد؟!
🌾 به هیچکدام از این پرسشها، دستکم اکنون نمیتوان پاسخِ قطعی داد. اگر در زمانِ باقیمانده، فقط وفقط، مسألۀ «غلط بودنِ خطّ رابطه با آمریکا» در ذهنِ عمومِ مردم، حل و هضم بشود و این مسألۀ «دیرینه» و «پُرهزینه»، از اندیشۀ مردم زدوده گردد.
🌾میارزد که حضورِ این دولت ادامه یابد. این وسوسۀ شیطانی، باید در عمل و یکبار براي همیشه، «ریشهکن » شود تا بیش از این، مناقشه و تضاد دربارهاش پدید نیاید.
٧. چنانچه رئیسجمهور در این مرحله از دولتش که همچنان زمان دارد، از قطار پیاده شود، چهبسا ادّعا خواهد کرد که اگر مجال داده میشد که از تمامِ زمان هشتساله اش استفاده کند، در همین ماه هاي پایانی، ورق برمیگشت و اتّفاقاتِ مهمی رخ میداد.
🌾پس او باید از «تمامِ فرصتِ قانونی»اش استفاده کند تا هیچ ابهام و بهانهای باقی نماند. گاهی باید براي زدودنِ بهانه، هزینه داد.
٨. ازآنجاکه «کمتر از یک سال» به پایانِ این دولت باقی مانده، و این مدّت هم زیاد نیست، عقلِ سیاسی حکم میکند که هزینۀ «تداوم» بیشتر است یا «تغییر»؟!
🌾باید به این معادله، شرایطِ کرونایی در فصلِ سرد و هزینۀ انتخاباتِ زودهنگام و جابجاییهای و جایگزینی هاى گستردة دولتی را نیز اضافه کرد.
٩. اکنون که وضعِ اقتصادي، نابسمان است و نوسانها و تلاطم
ها، زندگی را بر مردم تلخ کرده است، برکناری دولت بهعنوان یک «تنش و تکانۀ شدید»، بیثباتی بسیار بیشتري در اقتصاد ایجاد خواهد گرفت و «اغتشاش و هرج ومرج اقتصادى تازه»اى به راه خواهد انداخت.
🌾 فرداي روزي که اعلام شود که رئیسجمهور ، برکنار شده است، این خبر چه بر سر قیمتها خواهد آورد و این «جهشِ مهارناپذیر»، با معیشتِ مردم چه خواهد کرد؟!
١٠. ازآنجاکه «ولایتِ فقیه»، یک «جایگاهِ قُدسی و معنوي» است و نباید همهچیز را به «شخصِ ولیّ فقیه » فروکاهید، نباید از او توقع داشت که هزینۀ «خطاي سیاسیِ بزرگ مردم» را بپردازد و در این معرکه، وارد شود.
🌾البتّه چهبسا این اقدام، بهعنوان «تقابل » ولیّ فقیه با مردم، بازنمایی و وانمود نشود، نه «فداکارى » وي براي مردم و در جهت صلاح آنها، و این یعنیِ خسرانِ دوچندان.
🌾اگر آن بخش از مردم که روحانی را برگزیدند، هزینۀ انتخابِ اشتباهِ خویش را «بهطور کامل» بپردازند و مشاهده کنند که قانون، استثنائی را در نظر نمیگیرد و قطاري که بهراه افتاد، باید تا ایستگاهِ پایانی، حرکت کند، در انتخاب هاى بعدى خویش، «دقّت» و «حسّاسیّت» خواهند داشت و «مقلّدانه» و «لجوجانه» و «طوطی وار »، تَکرار نخواهند کرد. این خود، موجبِ «رشد سیاسیِ» مردم خواهد شد.
١١. ازطرف دیگر، برکناری رئیسجمهور ، موجب مخدوش شدن و آسیبدیدن «حیثیّتِ سیاسیِ نظام» در منطقه و در فضاي جهانی خواهد شد و آشکارا، دلالتِ بر ضعفِ درونیِ نظام و بیثباتی و عدم استحکام آن دارد.
🌾 قوّت و اقتدارِ ساختاريِ نظامِ جمهوريِ اسلامی اقتضاء میکند که این قبیل بیرون زدگی ها و تضادها را در درون هاضمۀ خویش، حل کند، نه اینکه به لرزه درآید و در سالهاي نخستینِ گامِ دوّمِ انقلاب، دچارِ تلاطم هاى سیاسیِ سالهاي آغازینِ انقلاب شود.
١٢ . شاید امام خامنهای در چارچوبِ این ملاحظه ها و محاسبه هاى احتمالی و حدسی، ازیکسو، «فرودِ آرامِ » این دولت را بر «عزلِ تنش زا»ي آن ترجیح داده است؛ و ازسوی دیگر، تلاش میکند تا از طریقِ «تذکّرهاي مکرّر و بسیار جدّي نسبت به دولت» و «واداشتنِ مدیرانِ آن به تحرّك و اقدام و عمل»، و همچنین «بهکار گرفتنِ نهادهاي زیرِ نظارتِ خویش» - از قبیلِ نیروهاي مسلح، بنیادِ مستضعفان، کمیتۀ امداد، ستادِ اجراییِ فرمانِ امام و ... در راستاي کمک و مساعدتِ اقتصادي به مردم، از رنج معیشتی آنها بکاهد و هرچه که ممکن است، گرهگشایی کند.
🌾 البتّه روشن است که هیچیک از اینها، جایگزینِ یک «دولتِ قوي و فعّال» نمیشوند و بیش از «تسکین دهنده هاي موقتی» نیستند. بههرحال ، مطالبۀ ما نیز باید «تحرّكِ» دولت باشد، نه «تغییرِ » آن.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🔴واکنش رهبری در قبال تهمت و هتک حرمت چیز جدیدی نیست اما باید مراقب بود که برخی از این موضوع در راستای منفعت شخصیشان استفاده نکنند؛
1️⃣مخالفین استیضاح جناب روحانی سعی نکنند بجای اقناع جامعه و استفاده از برهانهای عقلی، با یکسان انگاشتنِ #استیضاح و هتک حرمت، از رهبری هزینه کنند!
2️⃣موافقین استیضاح جناب روحانی سعی نکنند با تفاوتِ میان استیضاح و هتک حرمت، زمان نشناسیشان را #توجیه نمایند!
3️⃣دولت محترم سعی نکند با یکسان انگاشتن انتقاد و هتک حرمت، هرگونه #انتقاد به عملکردش را خفه کند!
4️⃣ اصلاح طلبان سعی نکنند تقبیحِ هتکِ حرمت مسئولین از سوی رهبری را تایید تمامِ عملکرد دولت محترم جا بزنند و از این طریق ضمِن فراری دادنِ خودشان از پاسخگویی، دست به #مقصر_تراشی بزنند و بیتدبیریهای این دولت را به پای نظام بنویسند!
✅ استیضاح حق قانونی مجلس است که امروز صرفا به دلیل زمان باقی مانده از عمر این دولت و شرایط، به صلاح نمیباشد و ضمنِ لزوم انتقادپذیر بودنِ مسئولین و نیاز جامعه به مطالبه گری و انتقاد، هر انتقادی نیز #هتک_حرمت محسوب نمیشود!!
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
اعتراف دیر هنگام رییس جمهور
🔴 حسن روحانی در جلسه امروز در محضر رهبری در اعترافی دیرهنگام گفت: فهمیدیم دیگران حتی ما را در نجات جان انسانها کمک نمیکنند
🔹برای مقابله با این ویروس فعلاً راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد. در ماجرای کرونا برای ما روشن شد که تکیه بر توان داخلی تا چه حد مهم است و فهمیدیم که در روزهای مبادا باید روی پای خودمان بایستیم چرا که دیگران ما را حتی در مسائل مربوط به حقوق بشر، بهداشت و درمان و نجات جان انسانها یاری نمیکنند.
🔹هم وزارت بهداشت و هم متخصصان میگویند ویروس ماههای اخیر ویروس جهشیافته اروپایی است که سرعت و قدرت انتقال آن ۹ برابر شده است.
☕ ای کاش جناب رئیس جمهور این مطلب را واضح تر و طوری بیان کنند که امید همه ی غرب گرایان به غرب با این تجربه ، تبدیل به ناامیدی از غرب شود و دیگر کسی تجویز غرب نکند.
https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🔴 جبهه پایداری رسما حزب شد!
🔺مجمع عمومی حزب پایداری انقلاب اسلامی روز پنجشنبه اول آبانماه به دلیل شرایط اپیدمی کرونا به صورت مجازی و با حضور ناظر وزارت کشور برگزار شد.
در این مجمع با برگزاری انتخابات شورای مرکزی ۱۷ عضو اصلی و ۵ عضو علیالبدل انتخاب شدند.
اسامی ۱۷ عضو اصلی شورای مرکزی این تشکل که در مجمع عمومی انتخاب شدند، به ترتیب آرا بدین شرح است:
۱- مرتضی آقاتهرانی (نماینده مجلس و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس)
۲- صادق محصولی (وزیر سابق کشور و رفاه در دولت های نهم و دهم)
۳- فاطمه آلیا (نماینده سابق مجلس و معلم)
۴- نصرالله پژمان فر (نماینده مجلس و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس)
۵- علی خضریان (نماینده مجلس و عضو هیت رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس)
۶- ناصر سقای بی ریا (مدیر هماهنگی دفتر ارتباطات فرهنگی و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) )
۷- غلامحسین رضوانی (نماینده مجلس و قائم مقام سابق معاونت برنامهریزی و نظارت راهبری رئیسجمهور)
۸- قاسم روانبخش (عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و مؤسس نشریه پرتو سخن)
۹- میرهاشم موسوی (معاون سابق اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی(ره) و مدیرکل سابق منابع انسانی وزارت رفاه)
۱۰- مجید متقی فر (نماینده سابق وزیر در شورای عالی حج و مدیرکل سابق بازرسی سازمان حج و زیارت)
۱۱- زهره سادات لاجوردی (نماینده مجلس و مدیرکل سابق مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری)
۱۲- سیدمحمدجواد ابطحی (استاد دانشگاه و نماینده سابق مجلس)
۱۳- مهدی باقری (نماینده مجلس و مؤسس و مدیر مؤسسه مطالعات فرهنگ و اندیشه اسلامی طوبی)
۱۴- مهدی صرامی (جانشین سابق معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی)
۱۵- محمود دهقانی (استاد اقتصاد و مدیر گروه اقتصاد مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما)
۱۶- آسیه کلاته (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قم و عضو هئیت موسس شورای عالی خواهران مسلمان)
۱۷- احمد ابوترابی (عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) و رياست مرکز دايره المعارف علوم عقلی اسلامی)
🔹همچنین ۵ عضو علیالبدل این تشکل نیز به شرح زیر انتخاب شدند:
۱- سعید تواناراد (دبیر جنبش مردمی «نه به FATF» و دبیر سیاسی سابق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل)
۲- علیرضا تسلیمی (دبیر سیاسی و بین الملل مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور و دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد استان تهران)
۳- محمد نوروزی (مشاور رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و مدیر محتوایی حوزه رسانه قرارگاه بقیه الله الاعظم)
۴- مصطفی قاسمیپور (مسئول سابق تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و بازرس سازمان بهزیستی کشور)
۵- هادی قیومی (فرمانده گردان حمزه سیدالشهدا لشکر ۲۷ محمدرسولالله (ص) در دفاع مقدس و فرماندار سابق ساوجبلاغ)
🔹براساس این گزارش پس از تغییر قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی این جریان تحت دو عنوان «جبهه پایداری انقلاب اسلامی» و «حزب پایداری انقلاب اسلامی» مجددا در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ با تطبیق اساسنامه و مرامنامه خود برای حزب پایداری انقلاب اسلامی و اعلام ائتلاف جبهه حزبی به نمایندگی مرتضی آقاتهرانی برای جبهه پایداری انقلاب اسلامی از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز فعالیت گرفت تا دومین مجمع عمومی خود را براساس شرایط جدید برگزار نماید.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
▪️پدری در دم مرگ است و به بالین پسرش
▪️پسری اشک فشان است به حال پدرش
▪️پدری جام شهادت به لبش بوسه زده
▪️پسری سوخته از داغ مصیبت جگرش
🏴شهادت امام عسکری علیه السلام و نشستنِ گرد یتیمی بر چهره امام زمان عجل الله تعالی فرجه را تسلیت عرض مینماییم🏴
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
نکته مهم در بیانات امروز رهبر انقلاب این بود که ایشان با نفی توهین به رئيس جمهور و سالمسازی فصای سیاسی کشور در کنار تأکید بر لزوم انتقاد و تفاوتش با توهین و یادآوری احتمال درستی انتقادات آنها، در حقیقت کمک به منتقدانی بود که انتقادات به حقشان به دلیل فضاسازی به بهانه توهین، شنیده نمیشد.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🍂 #نکات_تاریخی_جنگ :
دستگاههای اطلاعاتی امریکا دراختیار صدام.
🔻 از کتاب ویرانی دروازه شرقی
وفیق السامرایی
┄┅═✼✿✵✦✵✿✼═┅┄
🔅 دقت اطلاعات آمریکایی
سرویس های اطلاعاتی آمریکا (CIA) از اواخر مارس ۱۹۸۲ در زمینه کمک های اطلاعاتی از همه جلوتر بودند. این سرویس های اطلاعاتی مجموعه اطلاعاتی را در اختیار ما گذاشتند که با وسایل فنی و یا انسان ها تهیه شده بود.
من عکس هایی را که به وسیله ماهواره از اهداف نظامی و یا بسیج نیروهای ایران تهیه شده بود، مشاهده کردم. ما به راحتی می توانستیم تصویر سربازانی را که در پادگان های آموزشی ایران در حال آموزش نظامی بودند مشاهده کنیم، حتی کسی که در مراسم رژه، دست و پایش را به صورت اشتباه حرکت می داد نیز در این تصاویر مشخص بود. هنگامی که کارخانه های سیمان را بررسی می کردیم، تعداد کیسه هایی را که در یک مرحله روی کامیون ها بار می شد شمارش می کردیم.
ماهواره ها کلیه تحرکات ایرانی ها در جبهه ها را برای ما زیر ذره بین گرفته بودند؛ از حرکت تانک ها، توپ ها و قایق ها در هورها و در سواحل تا جابه جا شدن قرارگاه ها و ذخیره کردن تجهیزات پل سازی. ماهواره ها نتایج حملات هوایی و موشکی ما را نیز گزارش می دادند.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🔴 اهداف جریان تحریف از رها ماندن فضای مجازی در داخل چیست؟
✍ #سیدعلیرضا_آل_داود
🔻اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری Bigdata، جریان سازی برای جنگ شناختی، جنگ روایت ها و جنگ اراده ها
2⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیام های جعلی، شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند #فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنه های 96 و 98 پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند
5⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایت های اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
7⃣ توجه به اصل کاهش ضریب شکست:با توجه به ترس و استیصال آمریکا و رژیم صهیونیستی از رويارويي مستقیم با ایران به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن هزینه های این جنگ و پاسخ کوبنده و واقعی ایران اسلامی نظیر بمباران عین الاسد و هدف گرفتن پهپاد های آنان، آنها ترجیح داده اند از ضعف ها و کم کاری های موجود اقتصادی و طمع #جریان_نفوذ و جریان تحریف استفاده کرده و پیام رسان ها و شبكههاي اجتماعي غربی را در ایران تقویت کنند.
گفتنی است در این میان نباید از موضوع #نفوذ_جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکه سازی داخل ملت به دنبال تصمیم سازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از معیار
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 یکم) جنایات آمریکا
🔸الف) جنایات علیه دیگر کشورها؛
آمریکا از حدود ۲۴۱ سال عمر پر جنایت خود ۲۲۴ سال آن را در جنگ بوده است، یعنی تقریباً فقط ۱۷ سال را با جهان در صلح گذرانده است. از ۱۹۰۱ که به کلمبیا لشگرکشی کرد، تا ۲۰۱۸ که به سوریه با کمک انگلیس و فرانسه حملات هوایی انجام داد، لیست بلند بالایی از جنایت و تجاوز را در پرونده خود دارد که افکار عمومی صرفاً با چند مورد مشهور آنها آشنا هستند. حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی در ۱۹۴۵، تجاوز خونین به ویتنام در سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۳، حمله به عراق در ۱۹۹۱ و ۲۰۰۳، اشغال سومالی در سال های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴، حمله به لیبی در ۱۹۸۶ و ۲۰۱۱، حمایت مستمر از اسرائیل در تجاوزات آن کشور به ملت های منطقه و ده ها تجاوز و جنایاتی از مدل زندان ابوغریب و گوانتانامو و در نهایت ایجاد داعش با آن همه جنایت هولناک، بخشی از جنایات آمریکا علیه بشریت می باشد.
🔹 ب) جنایات علیه ملت ایران؛
تا پیش از سال ۱۳۳۰ ملت ایران سابقه ذهنی منفی نسبت به آمریکا نداشتند، لذا دکتر مصدق برای مقابله با تحریم انگلیسیها بعداز ملی شدن نفت، به آمریکا اعتماد کرد و همه تلاش خود را به کار بست تا حمایت آمریکا را جلب کند، غافل از آنکه طرف شریک دزد بوده نه رفیق قافله!
💯 آمریکا ۲۸ مرداد ۳۲ با کودتا دولت مصدق را سرنگون کرد و از آن تاریخ جنایات آمریکا علیه ایران شروع شده است. تحمیل کاپیتولاسیون علیه ملت ایران در سوم مرداد ماه ۱۳۴۳، حمله به طبس در ۱۳۵۸، حمله به چهار سکوی نفتی ایران در سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۷، ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران با ۲۹۸ مسافر در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، اعمال تحریمهای اقتصادی علیه ایران تا جایی که روابط اقتصادی ایران با سایر کشورها را قطع کرده است، حمایت آشکار از تروریست هایی مانند منافقین و داعش و افرادی چون ریگی، ترور حاج قاسم سلیمانی در عراق و دهها جنایات کوچک و بزرگ دیگر که از ۱۳۳۲ تاکنون علیه ملت ایران صورت داده، بخشی از جنایات آمریکا علیه ملت ایران می باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#کودتا
#جنایات_آمریکا
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 #تحلیل| بازی هوشمندانه ایران در بحران قره باغ
🔻 # بحران قره باغ حدود یکماه است که آغاز شده و جمهوری آذربایجان توانسته یک پیشروی نسبی در این منطقه داشته باشد. در این مدت با وجود اینکه بسیاری از فعالان پان ترکیست ایران را متهم به کمک به ارمنستان می کردند ، چندین مقام رسمی سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی حمایت قاطع خود را از آذربایجان و محق بودن این جمهوری در موضوع قره باغ اعلام کرده اند.
🔸️از طرفی الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان نیز تصریح کرد که ایران هیچ گونه مساعدتی به ارمنستان نداشته است. همچنین مقامات ارمنستان نیز تا حدود زیادی از اقدامات و مواضع ایران در این خصوص رضایت دارند.
🔻 اما علت رضایت دوطرف منازعه و مواضع حمایتی آذربایجان و ارمنستان از ایران چیست ؟
🔸️واقعیت آنست که بحران قره باغ یک بازی پیچیده از سوی جمهوری اسلامی را طلب می کند و مسئولان این نظام که بر اساس تجربه رویکردهای واقع گرایانه بر انگارهایشان مسلط شده، با مواضع مدبرانه توانسته اند منافع خود را تا حدود زیادی تحصیل کنند.
🔸️برای تهران ، پرواضح است که دولت علی اف رابطه نزدیکی با اسرائیل دارد و پایگاه پهپادی در اختیار این رژیم قرارداده است ؛ همچنین نمی توان منکر رابطه نزدیک آذربایجان با ناتو شد و دیده بر اقدامات ضداسلامی ، پان ترکیستی این جمهوری و خطرات آن برای امنیت ملی ایران بست .
🔸️ایضا رویاهای نئوعثمانی اردوغان ، نقشش در شعله ور ساختن بحران قره باغ و حضور تروریست های تکفیری توسط وی در شمال ایران و تهدیداتی که از این قِبَل برای جمهوری اسلامی ایجاد شده است را نادیده گرفت.
🔸️لکن تهران نمی تواند از ۹۰ درصد شیعیان آذربایجان که قره باغ را جزو جدایی ناپذیر خاک خود دانسته ، مقلد مراجع تقلید ساکن قم اند و علاقه شدیدی نیز به ایران ابراز می دارند، صرفنظر کند .
🔸️جمهوری اسلامی، لزوم رضایت جمهوری آذربایجان از خود در زمینه منافع اقتصادی متقابل و تاثیر آن بر تحمل تحریم های آمریکا را درنظر دارد.همچنین گفته می شود یکی از مقاصد احتمالی صادرات تسلیحات ایرانی در آینده نزدیک، جمهوری آذربایجان است.
🔸️نکته مهم تر اما کریدور ریلی جنوب به شمال است که از بندر عباس در خلیج فارس شروع شده و از طریق آستارا به خط ریلی در روسیه و بقیه اروپا امتداد پیدا خواهد کرد. این مسیر که تنها قطعه ناتمام آن خط آهن قزوین به رشت است، اگر مسئولان ایرانی با نگاه اقتصادی کلان نسبت به تکمیل آن اهتمام ورزند، می تواند تحولی جدی در موقعیت ژئواکونومیک ایران برای کشورهای منطقه و شرق آسیا ایجاد کند ( در این خصوص بیشتر خواهم نوشت).
🔸️در داخل ایران نیز میلیون ها آذری زبان دارای پیوندهای فرهنگی ، زبانی و تاریخی با شهروندان جمهوری آذربایجان هستند که این هم یک متغیر مستقل بر رفتارهای مسئولان جمهوری اسلامی خواهد بود.
🔸️اما در طرف مقابل ارمنستان نیز در طی ۲۰ سال اخیر حسن همجواری با ایران را رعایت کرده و روابط نزدیکی با همسایه جنوبی خود دارد تا آنجا که لابی بین المللی قدرتمند ارمنی بارها به کمک جمهوری اسلامی شتافته است ( برای نمونه حل پرونده آمیا ).
🔸️عرصه منافع متقابل دو کشور گسترده بوده و شهروندان ارمنی ساکن ایران نیز در دوره های مختلف همواره ( مانند دفاع در برابر حمله ارتش صدام ) پشتیبان جمهوری اسلامی بوده اند.
🔸️همچنین نباید فراموش کرد پویایی مرزهای ایران در حال حاضر مطلوب سران تهران نبوده و دستخوش تغییرشدن ژئوپلتیک اطراف خود را برنخواهند تافت.
🔸️مجموع تحولات فوق ایران را به سمت اتخاذ مواضع هوشمندانه و انجام یک بازی زیرکانه و چند بُعدی دریکماه اخیر سوق داده است که فعلا نمی توان به جزئیات آن پرداخت.
✅ عملکرد و مواضع اعلامی تهران در بحران قره باغ اوج پختگی در طرف ایرانی را به نمایش گذاشت که رضایت علنی دوطرف منازعه و بازیگران فرامنطقه ای از این کشور یقینا تبلور آن است.
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
🔺اعتراض مردم آمریکا به ترور «سردار سلیمانی» و تحریم ایران در برابر هتل «ترامپ»
🔹️ یورونیوز: گروهی از معترضان به سیاستهای رئیسجمهوری ایالات متحده با در دست داشتن پلاکاردهایی روبروی هتل بینالمللی ترامپ در شهر واشنگتن نسبت به سیاستهای جنگطلبانه و مدیریت او در دوره کرونا اعتراض کرده و شعار دادند.
🔹 در این تجمع، پلاکاردهایی با شعارهایی همچون «ما ترور رهبران ایرانی توسط پنتاگون را محکوم کنیم»، «نه به جنگ و تحریم ایران»، «از عراق خارج شوید» و «با ایران جنگ نکنید» در دستان معترضان قرار داشت.
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
واکنش سپاه به حمایت ماکرون از توهین به پیامبر (ص)
🔹سناریوی شیطانی اسلامستیزی که اخیراً با اقدام موهن و دوباره مجله شارلی ابدو در انتشار کاریکاتورهای قبیحانه علیه پیامبر اسلام (ص) و متعاقباً حمایت رئیسجمهور بیخرد فرانسه وارد مرحله جدیدی شده است ، بیانگر تناقض بزرگ در غرب به ویژه پرچمدار به اصطلاح آزادی بیان در اروپا است.
🔹سردمداران نظام سلطه و صهیونیست که حامیان اصلی جریانهای افراطی و تولید وحشت و خشونت در عالم هستند، قادر نخواهند بود غرب بحران زده و ضد بشریت را از باتلاق خود ساخته رهایی بخشند.
🔹بیشک در آیندهای نه چندان دور فراتر از تحریم کالاهای فرانسوی و اعتراضات میدانی، بایستی در انتظار دریافت پاسخ های در خور از امت اسلامی باشند.
tn.ai/2377168
@TasnimNews
#یادداشت
📝 چرا تحریمهای پسابرجام کاریتر شد؟
✍️ دکتر #سید_یاسر_جبرائیلی، مربی حکمرانی و سیاستگذاری گروه اقتصاد و صنعت:
🔻اینکه تحریمهای سال ۹۷ به بعد شدیدتر از تحریمهای ۹۱-۹۰ شدهاند، سخن درستی است. قبل از برجام بالغ بر یک میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و مراودات تجاری ما هرچند آسیبدیده، اما در حد قابل قبولی قرار بود. اما دلیل اینکه در دوره قبل از برجام، تحریمها به شدت تحریمهای بعد از ۹۷ موثر نبود چیست؟ آیا چون دولت آمریکا دموکرات بود یا اوباما انسان مودب و باهوشی بود، تحریمها نرمتر بودند و ترامپ آنها را سختتر کرد؟
🔻این گزاره که تفاوت شدت تحریمها به تفاوت اوباما و ترامپ بازمیگردد، یکی از مصادیق تحریف است. تحریم نفت و بانک مرکزی ایران در دوره اوباما وضع شد، اما در آن دوره ایران پای میز مذاکره ننشسته بود، برنامه هستهایاش محدود و بیخاصیت نشده بود، و در یک کلام ورقهای زیادی برای بازی کردن در دست داشت. وقتی دولت تدبیر و امید در ایران روی کار آمد، از یک سو عطش برای مذاکره نشان داده شد و از سوی دیگر با عباراتی چون "خزانه خالی است" و "آمریکا میتواند با یک بمب تمام تاسیسات ایران را از کار بیندازد" و "آب خوردن مردم هم در گرو توافق هستهای است"، اظهار عجز شد، و از سوی دیگر به صورت یکجانبه همه داشتههای راهبردی هستهای به قیمت نسیه محدود گشت. علاوه بر این، تضمین داده شد که در صورت خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به اجرای تعهدات خود ادامه دهد.
🔻این مجموعه رفتارها به دشمن این پیام را داد که میتواند بر فشار بیافزاید و امتیازات بیشتری بگیرد. این بود که ترامپ از برجام خارج شد و تحریمهایی را که هرگز آنگونه که باید برداشته نشده بود، بازگرداند.
🔻مسئله دیگری که باعث کاریتر شدن تحریمها شد، اجرای توصیههای FATF بود که امکان رهگیری مبادلات مالی ایران به ایجاد مانع در برابر تجارت خارجی ایران را برای آمریکا تحصیل کرد. یک مقام دولتی گفته است وقتی میخواهیم با یک بنگاه یا شرکتی وارد تجارت شویم، سفیر آمریکا مستقیماً با مدیران شرکت یا آن بانک ارتباط برقرار کرده و تهدیدش میکند. اینکه آمریکا قبل از تجارت، از نیت تجاری ایران خبردار شده است، یعنی حتی بر فراهمسازی مقدمات یک فرآیند تجاری اشراف دارد، و این از نتایج اجرای توصیههای FATF است. جای تاسف است که وقتی FATF ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است، به چه دلیل باید اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام توافق شده با این نهاد ادامه یابد؟
🔻نتیجه اینکه اولاً تشدید تحریمها نتیجه نشان دادن عطش برای مذاکره، امضای توافق خسارتباری چون برجام و از کف دادن داشتههای هستهای، اعطای امتیازات یکجانبه به آمریکا، و اجرای استانداردهای FATF است؛ ثانیاً تحریمهای اوباما در زمان خودش "تحریمهای فلجکننده" نامیده شد، یعنی دولت دموکرات اوباما هدف رسمی خود را فلج کردن اقتصاد ایران اعلام کرد و القای این سخن که او با ما بود و انسان خوبی بود و مهربانتر بود، خدمت به آمریکا و خیانت به مردم ایران است؛ ثالثاً اگر در ایران دولتی بر سر کار بیاید، یک برجام دیگر با دولت آمریکا را امضا کند، تجربه این چند سال اخیر به ما میگوید وضعیت اقتصادی کشور ما پس از یک سیکل هشت ساله مشابه دیگر، حداقل ۱۰۰ درصد وخیم تر از امروز خواهد بود.
🔻بنابراین، راهکار برون رفت از شرایط فعلی، نه امید بستن به انتخابات آمریکا، که زمینهسازی برای روی کار آمدن یک #دولت_جوان_حزبالهی است که ایران را به دست ایرانی بسازد و دشمن را از تحریم پشیمان کند. یک دولت خسته و لیبرال، مشوق دشمن برای فشار بیشتر خواهد بود.
💠 پژوهشکده حکمت
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
❌ بعضی میگن امام خمینی قدرت و شجاعت داشت ، اما آقای خامنه ای ندارد و علت مشکلات امروز این است!!
پاسخ :
دقیقا همین استدلال و منطق غلط را عده ای در زمان امیرالمؤمنین درباره پیامبر گرامی اسلام و حضرت علی داشتند. در حالیکه امام علی ( ع) هم شجاع بود ، هم قدرت مدیریت داشت ، اما مردم و خواص جامعه ، آن همراهی لازم را نداشتند . لذا امام تنها بود و منافقین و مخالفین امام زیاد و پرجمعیت!!!
✍ الان هم یه عده میگن؛موقعی که امام بود، خیلی خوب بود..امام اقتدار داشت...اما رهبر الان نه!!!
باید گفت؛این حرف مثل این میمونه که بگیم..تا موقعی که پیامبر(ص) بود، اوضاع خیلی خوب بود..اما بعد از پیامبر(ص)، امیرالمومنین به عنوان انسان معصوم و کامل اینقدر اقتدار نداشت که یه عده خرابکاری کردن!!!!
حالا پیامبر و ائمه معصوم و اون انسان های کامل کجا و رهبر عزیزمون کجا...
❌ تا موقعی که پیامبر(ص)بود، کسی جرات عرض اندام نداشت...بعد پیامبر(ص) گفتن؛ علی جوان است و فرصت دارد و خیانت های دیگرو بالاخره بیست و پنج سال خانه نشینش کردند و امامت جامعه را غصب کردند..بعد از آن هم منافقین ظاهراً مسلمان نما نگذاشتند کار کند و آن را شهید کردند..
در زمان ما هم، تا موقعی که امام خمینی بودن، کسی جرات عرض اندام نداشت..مردم پشت امام بودن..اما بعد فوت امام ، رهبر انقلاب که آن موقع از خیلی ها جوانتر بود، در محاصره ی منافقین و باندهای قدرت دیگر بود... و هنوز هم این باندهای قدرت ، بر خلافش کار میکنند..
مشکل از اقتدار رهبر جامعه نیست...امروز منافق زیاد است و پشتیبان کم. امروز قدرت فریبگر فضای مجازی هست و دیروز نبود.
امروز جنگ اقتصادی و جنگ نرم به حد اعلا رسیده و متاسفانه قرارگاههای اقتصادی و جنگ نرم ما دچار اختلال و اشکال است.
چرا رهبر فرمود : آتش باختیار؟!!!
اگر فرمانده و قرارگاه جنگ نرم و اتاق عملیات درست حسابی داشتیم ، فرمان آتش باختیار همگانی صادر نمیشد!!!!
☑ امام در جامعه ، همانند کعبه هست ، مردم باید دور ولی و امام جامعه بگردند ، اگر مردم و خواص جامعه پشتیبان ولایت نباشند ، رهبر تنها شده و اقتدارش کم میشود.
➕ مقام معظم رهبری در دهه هفتاد ، بحث خواص اهل حق و باطل را مطرح کردند ، یعنی از همان دهه هفتاد و بعد از رحلت امام خمینی ، انحراف خواص جامعه و سابقین انقلابی شروع شد . نمونه آن هاشمی رفسنجانی ، خاتمی ، منتظری و ......
➕ باید شرایط امروز را خوب شناخت ، امروز با زمان اوایل انقلاب شرایطش کاملا متفاوت است. آنهایی که این شناخت را ندارند ، به رهبری آقای خامنه ای ایراد میگیرند!!!!
✍ سرباز انقلاب
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
.
♻️ گلابی جدید برجام رسید/ وزیر نفت و سه معاونش هم تحریم شدند
🔰 وزارت خزانهداری آمریکا چند شخص و نهاد ایرانی را به فهرست تحریمها اضافه کرد. بیژن زنگنه وزیر نفت و همچنین مسعود کرباسیان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، علیرضا صادق آبادی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، بهزاد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و علی اکبر پورابراهیم مدیرعامل شرکت نیکو جزو این افراد هستند.
رهبر انقلاب: گفتیم به طرف مقابل اعتماد نکنید، به لبخند او فریب نخورید، به وعده نقد که میدهد (نه عمل نقد) اعتماد نکنید، وقتی خرش از پل گذشت، به ریش شما میخندد! اینقدر اینها وقیحند. (۲۰ فروردین ۹۴)
#تحریم_جدید
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
طرح #شفافیت_آرای_نمایندگان در جلسه امروز کمیسیون آیین نامه مجلس تصویب شد
بر اساس ماده 119 این طرح، هیأت رئیسه موظف است تا مجلس را به وسایل الکترونیکی مجهز و به وسیله این سیستم الکترونیکی تعداد رأیگیری تعداد حاضران و آرای موافقان و مخالفان مشخص شود
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
🔴 ترامپ بایدن را تهدید به ترور کرد!
🔹 ترامپ در گردهمایی که در میشیگان برگزار کرده بود مدعی شد که شاید جو بایدن در صورت رییس جمهور شدن تنها سه هفته در قدرت باشد و ترور شود و معاون وی "کامالا هریس" (که به قول ترامپ لیبرال ترین چهره سیاسی در سنا است!)، جای او را بگیرد!
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
هدایت شده از معیار
#اینفوگرافی/
✅ موضوع: استکبارستیزی در کلام رهبرانقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#رهبر_انقلاب
#ثامن
#استکبار_ستیزی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
121.mp3
4.72M
🌀 صوتی/
❇️موضوع: پیام دکتر سنایی راد به مناسبت آغاز نهضت روشنگری مرحله سوم #ثامن
🔻13 آبان 1358 باعث اعتماد به نفس همه ملتها برای اعتراض به ظلم و جنایات آمریکا شد
🔸اسم آمریکا در کشور ما یادآور خباثت، خیانت و جنایات آن کشور است
🔹چشم امید برخی از مسئولین داخلی به نتایج انتخابات آمریکا!
🔺 ایفای نقش جبهه انقلاب در مقابل استکبار با استفاده از فضای مجازی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#استکبار_ستیزی
#افول_آمریکا
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb