فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قدرت عجیب انفجار موشک بالستیک خرمشهر ۴
خرمشهر ٤ كه قراره براي وعده صادق ٣ استفاده بشه اينه .
هیچی فقط می خواستیم صهیونیست های کثیف و ترسو ببینند.
اونقدر منتشر کنید که صهیونیست های حرام زاده هر شب کابوسش رو ببینند.
_________________
#دوستداران_ولایت
@doostdaranvelayat
https://eitaa.com/doostdaranvelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تا به حال شده با نگاه کردن به خندههای کسی گریهت بگیره؟
💔💔💔💔💔💔💔💔
_________________
#دوستداران_ولایت
@doostdaranvelayat
https://eitaa.com/doostdaranvelayat
دوستداران ولایت
💔 تاریخ روزی به یاد خواهد آورد که مردی در سکوت، بار تمام مشکلات را به دوش کشید و دم نزد... #شهید_خد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیشگویی عجیب مرحوم آیت الله سیدعلی قاضی از عرفای بنام شیعه در مورد آینده انقلاب ایران
🔹آیت الله قاضی: بعد از امام خمینی و نیابت از ایشان ظهور اتفاق خواهد افتاد.
دوستداران ولایت
🎥۴۵سال است معمولاهمه تحلیلهای #اساتید_غربگرا اشتباه ازآب درمیآید 🔹از "رای به #احمدینژاد باعث جنگ
بروگورتوگم کن کثافت سرمایه اصلی اسرائیل درایران نان نسه میخوری ومثل سگ پارس برافتاب می کنی لجن وطن فروش
سخنرانی استاد راجی - 030715.mp3
22.2M
❌سخنرانی حساس استاد راجی در رابطه با حوادث منطقه
❌❌بسیار مهم ❌❌
🔶لطفا با دقت گوش بدید
در لحظات،ساعات و روزهای بسیار حساسی بهسر میبریم
❌اگر غفلت کنیم متضرر و پشیمان خواهیم شد پس نشر بدید برای اطرافیان، دوستان، آشنایان، فامیل، همکاران و همکلاسیها
✅هر فرد برای ۱۰ نفر بفرستد
❌ #نشر_حداکثری_با_شما
هدایت شده از جانم فدای رهبرم امام خامنه ای بی بدیل منتظرظهورصاحب الزمانیم خدایا به حق قرآن مهدی (عج) مارابرسان🤲🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مسیر نیویورک
واقعا قدر تو را ندانستییییییم😭
هدایت شده از Mahdi
⭕️روزنامه اعتماد روز گذشته تیتر زده بود با توقف مازوت سوزی، آسمان آبی تر می شود اما برخلاف پیش بینی روزنامه رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، تهران و شهرهای بزرگ در روزی که دولتی ها ادعا می کنند مازوتی سوزانده نمی شود باز هم آلوده شد، با این تفاوت که قطعی برق پاییزه هم گریبانگیر مردم است
🔹گفتنی است برخلاف ادعای دولتی ها، سالهاست که در هیچ یک از نیروگاه های تهران مازوت سوزی نمیشود.
هدایت شده از Mahdi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ روزی به یاد خواهد آورد که مردی در سکوت، بار تمام مشکلات را به دوش کشید و دم نزد...
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
هدایت شده از Mahdi
مدیریت ۱۶۶ شرکت شستا با کدام معیار انتخاب شده است ؟!
🔻مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور حکمی غیر قانونی و سؤال برانگیز، محمدرضا سعیدی را به عنوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) منصوب کرد.
🔹محمدرضا (میثم) سعیدی، از اعضای طیف رادیکال دفتر تحکیم در دهه هفتاد بود که به همراه برخی عناصر دیگر مانند حقیقتجو و موسوی خوئینی و یوسفیان و تاجرنیا، در فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان وارد مجلس ششم شدند و در تحرکات ساختارشکنانه به عنوان پیاده نظام حزب منحله مشارکت نقش داشتند. از این جمع، حقیقتجو و موسوی خوئینی پس از دوره نمایندگی از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.
🔻میثم سعیدی جزو متحصنان مجلس و مدعیان استعفا بود؛ جمعی از افراطیون سیاسی کار که مجلس را به بن بست کشاندند و در حالی که نارضایتی مردم از عدم توجه به مشکلات اقتصادی اوج میگرفت، کوشیدند با تهدید به استعفا در کنار برخی مدیران دولت خاتمی، انتخابات مجلس هفتم را به تعطیلی بکشانند که البته ناکام ماندند.
🔹میثم سعیدی آن روزها بازیچه پدرخواندههای افراطیون بود و صلاحیتش رد شده بود. او همچنین در ادامه پادویی برای پدرخواندههای حزب مشارکت، نامه موسوم به جام زهر را که خواستار تسلیم در برابر آمریکا به بهانه مسئله هستهای بود، امضا کرده بود.
🔻او در عین حال به اعتبار بده بستانهای سیاسی در دولت روحانی، مدیریتهایی را در پتروشیمی جم و شرکت تاپیکو و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار داشته است.
🔹 شستا دارای ۱۶۶ شرکت زیرمجموعه و ۹ شرکت هلدینگ اصلی و چند شرکت هلدینگ فرعی است. شستا در زمینههای مختلفی همچون دارو، معدن، سیمان، تولید برق، فناوری اطلاعات، ترابری دریایی، کشاورزی و دامپروری، نفت، گاز، پتروشیمی و... فعال است.
🔻هلدینگ شستا در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها و در حوزههای مختلفی از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، زنجیره تامین تولید و توزیع دارو، تولید برق و نیروگاه، سیمان و ساختمان، حملونقل، بورس و بیمه و... فعالیت میکند.
🔹بهطور متوسط معادل ۱۰ درصد از مجموع ارزش بازار بورس اوراق بهادار تهران، متعلق به شرکتهای زیرمجموعه شستا است.
🔻برخی از از شرکتهای وابسته به شستا است، عبارتند از: هلدینگ پتروشیمی تاپیکو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت پالایش نفت ایرانول و پتروشیمی جم.
🔹احسان احمدی معاون سازمان تامین اجتماعی چندی پیش گفته بود: شستا اکنون با ۱۶۳ هزار میلیارد تومان سرمایه بزرگترین شرکت در بازار سهام از نظر حجم سرمایه است. برخی منابع رسانههای هم گفتهاند که سرمایه شستا تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
🔻 در دورههای گذشته برخی مدیران شستا به عنوان مدیران نجومیبگیر ارزیابی شدهاند و همچنین برای برخی محافل سیاسی، شستا نقش غنیمت سیاسی و انتخاباتی را داشته است.
🔹اسفند سال ۱۳۹۶، کانال روزنامه سلام درباره استیضاح وزیر رفاه و کار نوشت: «یکی از نمایندگان فراکسیون امید که در هیئترئیسه مجلس هم عضو است، از ربیعی برای رای اعتماد درخواست کرده که ۵ نفر از بستگانش در هیئتمدیره شرکتهای بزرگ شستا منصوب شوند»!
🔻فرزندان دیگر این عضو فراکسیون امید، در یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا (آتیه صبا) شاغل بودند. همچنان که فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات، به عضویت و ریاست هیئت مدیره شرکت سولیران (وابسته به شستا) منصوب شده بود.
💢روزنامه کیهان
IMANImohamad
هدایت شده از Mahdi
ظریف، دولت در سایه
یا دولت در دولت پزشکیان!؟
🔹روزنامه زنجیرهای هممیهن، از محمدجواد ظریف به عنوان «دیپلمات در سایه» یاد کرد و با کلیشهای خواندن موضع مقامات رسمی دولت درباره انتخابات آمریکا مدعی شد: موضعگیریهای ظریف پس از انتخاب ترامپ میتواند مبنای یک استراتژی در شرایط جدید باشد(!)
🔹هممیهن در یادداشتی با عنوان دیپلمات در سایه نوشت:
🔻"همهچیز دست به دست هم داده تا ظریف، نقشی متمایز در راستای منافع ملی ایفا کند. عموم مقامات رسمی با انتخاب مجدد ترامپ ترجیح دادهاند در قالب جمله کلیشهای «برای ما فرقی نمیکند که چه کسی رئیسجمهوری آمریکا باشد» از کنار این موضوع گذر کنند؛ که البته با توجه به حساسیت موجود، شاید بتوان به آنان حق داد.
🔻اما تنها کسی که در این میان واکنشی متفاوت از خود نشان داد، معاون راهبردی رئیسجمهور بود که خطاب به ترامپ گفت: «آقای ترامپ باید نشان بدهد سیاستهای غلط گذشته را دنبال نمیکند. حتماً متوجه شده که سیاست فشار حداکثری، باعث شد که ایران غنیسازیاش از 3/5 درصد به ۶۰درصد برسد و تعداد سانتریفیوژها نیز افزایش پیدا کند. ایشان اهل محاسبه است، باید چرتکه بیندازد، ببیند که آیا کماکان میخواهد آن سیاست زیانبار را ادامه بدهد یا عوض کند.
🔻این پالسهای ارسالی از سوی ظریف که نشان میدهد که ظریف با درک درست از جایگاه ویژه خود در این برهه حساس، به جای انفعال و سخنان کلیشهای، به دنبال زمینهسازی برای گرهگشایی و هزینهکرد از حیثیت خود است. اظهارات چند روز اخیر او پس از پیروزی ترامپ نیز نشاندهنده آن است که وی با همه مخاطرات و ناملایمات محتمل، آماده این نقشآفرینی و ایفای رسالت تاریخی خود است».
🔹کنایه روزنامه هممیهن به «مواضع کلیشهای»، در واقع تخطئه رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و تلاش برای ایجاد دولت در دولت است؛ چه اینکه آقای پزشکیان تاکید کرد: «برای ما هرگز تفاوتی ندارد که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده است، چرا که کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی باعزت و عظمت متکی است».
🔹آقای عراقچی هم در گفتوگو با اشپیگل تاکید کرد: «انتخابات آمریکا برای ما اهمیتی ندارد. ما سیاستهای خودمان را دنبال میکنیم».
نوشابه باز کردن برای ظریف و تملقهای نچسب نسبت به وی در حالی است که در دوران وزارت ظریف، هم برجام به بدترین شکل ممکن تدوین شد که نتیجه آن واگذاری امتیازات نقد در مقابل وعدههای نسیه و نقض عهدهای فاحش دولت اوباما بود؛
🔹و هم ترامپ توانست بدون هیچ هزینهای از توافق خارج شود و نزدیک سه سال، دولت روحانی را به انجام یکطرفه تعهدات وادار کند و اگر قانون اقدام متقابل مجلس نبود، این بیگاری همچنان ادامه پیدا میکرد. در این دوره، شمار تحریمها در مقایسه یا پیش از برجام، بیش از دو برابر شده بود!
🔹از سوی دیگر، سخنان ظریف در فاکتور کردن غنیسازی 60درصدی، در حالی است که ظریف پیش از این به همراه روحانی، به قانون اقدام متقابل مجلس حمله کرده بود و غنیسازی 60درصدی یکی از الزامات همین قانون بازدارنده بود.
🔹در حالی که ترامپ، برجام را بههم زده و دولت بایدن هم حاضر به ارائه تضمین و لغو معتبر تحریمها نبود و مذاکرات احیای برجام نیز به همین علت به بنبست رسید، آقای ظریف در تبلیغات انتخاباتی ادعا کرد: «اگر قانون اقدام راهبردی مجلس نبود، میتوانستیم با بایدن توافق را احیا کنیم».
🔹این نکته هم شایان ذکر است که دولت ترامپ برای مذاکره با دولت روحانی و تیم ظریف، 13 شرط توهینآمیز گذاشته بود. هنگامی هم که ظریف چهار با اشپیگل مصاحبه کرد و تداعی درخواست مذاکره از آن گفتوگو شد، ترامپ پاسخ داد: نه مرسی!
🔹حالا بعد از چهار سال، روزنامه هممیهن، همان روند موهن و پرخسارت را به عنوان شاهکار دوره وزارت ظریف معرفی میکند و ضمناً پیشنهاد دور زدن پزشکیان و عراقچی توسط ظریف را میدهد!
💢روزنامه کیهان
IMANImohamad
هدایت شده از Mahdi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غلط میکنی قانون رو قبول نداری تو مجری قانونی نه قانونگذار😡😡😡😡😡😡
هدایت شده از Mahdi
✍شهید رئیسی چه کرد که مردم خاموشی را درک نکردند؟
⭕️ دولت شهید رئیسی در حوزه برق و انرژی اقدامات متعددی را به عمل آورد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. افزایش ظرفیت تولید برق:
یکی از اهداف اصلی دولت افزایش ظرفیت تولید برق از طریق تعمیر و بهرهبرداری از نیروگاههای موجود و احداث نیروگاههای جدید بود. این امر به کاهش خاموشیها و تأمین نیازهای انرژی کشور کمک کرد.
2. توسعه انرژیهای تجدیدپذیر:
دولت تلاش کرد تا استفاده از منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و بادی را گسترش دهد. این اقدام به کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و ارتقاء پایداری انرژی کمک میکند.
3. تجدید ساختار مدیریت انرژی:
به منظور بهبود بهرهوری و استفاده بهینه از منابع انرژی، دولت بهدنبال اصلاح و بهروزرسانی مدیریت در وزارت نیرو و دیگر نهادهای مرتبط بود.
4. افزایش صادرات برق:
با توجه به ظرفیتهای بالای تولید برق، دولت برنامههایی برای افزایش صادرات برق به کشورهای همسایه ایجاد کرد.
5. کاهش تلفات شبکه برق:
برنامههای مختلفی برای کاهش تلفات برق در شبکه انتقال و توزیع انرژی اجرا شد، که شامل بهروزرسانی زیرساختها و استفاده از تکنولوژیهای نوین بود.
6. گسترش خدمات برقرسانی به مناطق محروم:
یکی از اهداف دولت، تأمین برق برای مناطق دورافتاده و محروم بود تا عدالت اجتماعی در دسترسی به انرژی برقرار شود.
♨️ این اقدامات نشاندهنده تلاش دولت شهید رئیسی در جهت بهبود زیرساختها و افزایش بهرهوری در حوزه برق و انرژی کشور بود. اقداماتی که میتواند چراغ راه دولت آقای پزشکیان باشد.
اینو بفرستید برای مردم ایران که، آگاه بشن...
هدایت شده از Mahdi
عمداً در دولت روحانی نه پالایشگاه ساخته اند نه نیروگاه دو قورت
و نیمشان هم باقی است و مردم را تنبیه می کنند ....
هدایت شده از بسیج فرهنگیان استان قزوین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هشدارهای رهبر انقلاب در مورد قطعی برق
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🇮🇷کانال رسمی بسیج فرهنگیان استان قزوین
@basijfarhangianqazvin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش تند و قاطع پزشکیان به موضعگیری مداخلهجویانۀ آلمان
🔸بیشرمی و بیهویتی قومیتی است که دم از حقوق بشر و قوانین بینالملل میزنند و در پس چهرههای تمیز کرواتزده آنها خشونت و نسلکشی و جنایت قتل خوابیده است
🔸باورکردنی نیست وقتی یک قاتل و تروریست را در کشورمان اعدام میکنیم، میگویند شما حقوق بشر را رعایت نمیکنید اما آنها که قتل و غارت کرده و راه آب و نان مردم مظلوم را میبندند، انسان هستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوغان: هدف اسرائیل شهرکسازی در نوار غزه است
رئیسجمهور ترکیه در نشست سازمان همکاری اسلامی:
🔹تاکنون ۵۰ هزار فلسطینی به شهادت رسیدند که ۷۰ درصد آنان زنان و کودکان است. آنها به علت جنایتهای اسرائیل در نوار غزه کشته شدند. سیاستمداران، مسئولان مقاومت و حماس از جمله شهدا هستند. اسرائیل به حملات خود علیه ایران و لبنان ادامه میدهد.
🔹اسرائیل از کمک به نوار غزه جلوگیری کرده است و محموله و کمکها ماهها در مصر مانده است. لازم است در این باره اقدامات فوری انجام شود.
🔹هدف پارلمان اسرائیل جلوگیری از بازگشت آوارگان فلسطینی به کشورمان است. هدف اسرائیل شهرک سازی در نوار غزه و نابود کردن فلسطینیها در کرانه باختری و ملحق کردن قدس و کرانه باختری است.
🔹اسرائیل طرحهای خود را گامبهگام پیش میبرد و ما باید به هوش باشیم. برخی از کشورهای غربی به لحاظ سیاسی، نظامی و معنوی به اسرائیل کمک کردند اما کشورهای اسلامی به علت موضعی که که داشتند سبب شد به این وضع برسند.
🇮🇷﷽🇵🇸
📝 هوش مصنوعی و حکمرانی آينده
🍃🌹🍃
🔻مسئله نخست: شناخت هوش مصنوعی است. هرگاه در برهههای تاریخ مان چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب با فناوری، مواجهه دقیق، عمیق و عالمانه نداشتیم به نوعی ضرر کردیم، باید مسئله را به خوبی بشناسیم، مواجههها را در آن تحلیل کنیم. ذینفعان آن را بشناسیم ،سپس درباره آن حکم بدهیم.
🔸اگر هوش مصنوعی چند گام جلوتر از امروزی که هست باشد وضعیت علم و فناوری در کشور ما به چه سطحی خواهد رسید؟ وضعیت حکمرانی به چه سطحی خواهد رسید؟ یعنی باید مشخص شود اگر هوش مصنوعی جزء مسائل پیشران کشور خواهد بود به طور طبیعی یک اهتمام ویژهای باید به آن داشته باشیم.
🔺مسئله دوم اتخاذ راهبرد و مدل مواجهه، ترسیم بایستهها و موانع پیش رو میباشد. که با شناخت آن، به طور معمول باید راهبرد و مدل مواجه مان با آن را طراحی کنیم. پس باید به زمینههای توسعه هوش مصنوعی در کشورمان فکر کنیم و بایستهها و موانع پیش روی را ترسیم کنیم.
❌ ادامه دارد ...
🇮🇷﷽🇵🇸
📝 خوشخیالی عجیب واعظی نسبت ترامپ!
🍃🌹🍃
🔻محمود واعظی، قائم مقام و رئیس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه، گفت: به نظر میرسد که ترامپ دور دوم با ترامپ دور اول در برخی از حوزهها از منظر اندیشهای تفاوت کرده است و دیگر متوجه شده است که سیاستهای خصمانه در مواجه با جمهوری اسلامی ایران به نتیجه نمیرسد.
🔹واعظی افزود: ترامپ تاکید کرده صرفا آنچه برای او حائز اهمیت است، عدم تولید سلاح هستهای در ایران است. قبل از اینکه ترامپ بخواهد مانع دستیابی ایران به «سلاح کشتار جمعی هستهای» شود، ما خودمان بارها اعلام کردهایم که جمهوری اسلامی ایران وفق فتوای مقام معظم رهبری به دنبال تولید و اشاعه سلاح کشتار جمعی هستهای نیست و این امر را مردود میداند.
🔸اظهار خوش خیالی واعظی نسبت به ترامپ و تغییر افکار او در حالی است که روحانی، از ترامپ به عنوان دیوانه و مزاحم #برجام یاد کرده و ضمنا گفته بود معنایی ندارد با کسی که توافق را زیر پا گذاشته دوباره مذاکره و توافق کنیم!
🔺همچنین مجله آمریکایی نیوزویک به تازگی درباره امکان تغییر ترامپ نوشت: میان حرف تا عمل دونالد ترامپ فاصله بسیار است. خودتان را به گمانهزنی درباره رویکرد او خسته نکنید یک نفر باید خیلی احمق باشد اگر وقت خود را بیش از حد صرف فکرکردن درباره برنامههای ترامپ کند! او دیدگاه ثابتی ندارد.
#فروپاشی_اسرائیل | #روشنگری
آقای حسین سلاحورزی رئیس معزول اتحادیه سرمایهداران کشور(اتاق بازرگانی) نوشته است: "یک سوال از محضر علمای دلارزدای کشور: اگر میزان سرمایه و منابع مصرف شده برای ساخت و راهاندازی نیروگاه اتمی بوشهر واقعا همان مبلغ ۱۱ میلیارد دلار باشد،قیمت تمام شده برق تولیدی در این نیروگاه چقدر است؟!"
حرف ایشان مانند این است که بگوئیم مثلا اگر هزینه احداث یک گاوداری ۲۰ راسی حدود ۹ میلیارد تومان است، قیمت شیر این گاوداری باید برابر باشد با ۹ میلیارد تومان تقسیم بر تولید روزانه این گاوداری(یعنی ۶۰۰ لیتر شیر). با این معادله، قیمت هر لیتر شیر میشود ۱۵ میلیون تومان!
این سوال بیراه آقای سلاحورزی در حالی است که معمولا چند سال طول میکشد که سرمایه اولیه یک کارخانه تولیدی برگردد و بعد از آن، وارد سوددهی میشود
نیروگاه اتمی بوشهر نیز از این قاعده مستثنی نیست و طبق گزارشهای رسمی، این نیروگاه طی یک دهه، بالای ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده است.تولید این میزان برق، باعث صرفهجویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام به ارزش بیش از ۸ میلیارد دلار شده است. نیروگاه بوشهر همچنین تاکنون ۴ بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کرده است!
گزارش ایسنا را در این باره میتوانید از این لینک بخوانید.
اما اینکه جناب سلاحورزی ناراحت است که ما به دنبال دلارزدایی از اقتصاد ایران هستیم و پیوسته طعن و کنایه میزند، کاملا قابل درک است. دلاریزه شدن اقتصاد ایران، درست است که به معیشت مردم این کشور صدمات شدیدی وارد کرده، لکن دلارداران و دلاری فروشان را صاحب زندگیهای افسانهای کرده است
🔴توزیع روزانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین سرطانزا در دولت چهاردهم/ تاکنون ۸۰۰ میلیون لیتر بنزین سرطانزا توزیع شده است
♦️فرهیختگان نوشت:بنزین پتروشیمی به بنزینی گفته میشود که از ریفرمیت پتروشیمیها به جای ریفرمیت پالایشگاهها تولید میشود. پیشتر در دولت روحانی، ابتکار و زنگنه مدعی سرطانزا بودن این بنزین شده بودند. اما طبق بررسیهای فرهیختگان، اکنون وزارت نفت روزانه ۵ الی ۵.۲ میلیون لیتر ریفرمیت، از دو پتروشیمی بندر امام و پتروشیمی نوری خریداری کرده تا بتواند تولید بنزین خود را افزایش دهد.
♦️بدین ترتیب، با فرض صحت ادعای ابتکار و زنگنه، در دولت چهاردهم تاکنون ۸۰۰ میلیون بنزین سرطانزا بین مردم توزیع شده است.
♦️درحالی وزارت نفت از افزایش تولید بنزین به روزانه ۱۲۵ میلیون لیتر خبر میدهد که ظرفیت پالایشگاهها برای تولید بنزین استاندارد فقط ۱۰۵ میلیون لیتر است؛ یعنی روزانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین بیکیفیت در جایگاهها توزیع میشود.
♦️ این رسانه در حالی توزیع بنزین سرطانزا را تایید کرده که مقامات دولتی مدعی بودند برای جلوگیری از انتشار سم، مازوت سوزی را به قیمت خاموشی سراسری متوقف کردند
✅هشدارهای مجلس برای تأمین سوخت نیروگاهها نادیده گرفته شد
🔹طبق آمار موجود بیش از ۸۰ درصد ذخایر گازوئیل ۱۸ نیروگاه گازی و سیکل ترکیبی ایران تمام شده و دهونیم هزار مگاوات از ظرفیت تولید برق نیز در آستانۀ خاموشی قرار گرفته، بهطوری که با این میزان سوخت میتوان نیاز انرژی خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری ۱۹ میلیون نفر را تأمین کرد.
🔹ذخایر سوخت مایع درحالی شبکۀ برق را به وضعیت فوق اضطراری نزدیک کرده که حاجیدلیگانی، همتی و ظهوریان نمایندگان مجلس از ابتدای شهریور، بارها نسبت به تأمین سوخت مایع نیروگاهها هشدار داده و قطعی برق بر اثر تداوم ناکارآمدی دولت را پیشبینی کرده بودند.
🔴 افشای هویت آدی ساباگ، فرمانده بازرسی ستادکل ارتش رژیم صهیونی
🔹گروه سایبری حنظله با انتشار تصاویر شخصی این فرمانده ارشد رژیم صهیونیستی در صفحه مجازی خود مدعی شد:
🔹این زن مسئول بسیاری از اتفاقات و تصمیمات جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونی است!
🔹حالا برای اولین بار تصاویر این فرمانده ارشد فاش میشود و این یک شکست تاریخی برای آمان (سازمان اطلاعات ارتش رژیم صهیونی) است!
🔵 چرا اسرائیل بشار اسد را ترور نمیکند؟ نمیتواند؟
اسرائیل به راحتی میتواند بشار اسد را ترور کند ولی به چند دلیل این کار را تابحال نکرده است.
🔺۱. مخالفت شدید روسها نسبت به هرگونه تعرض به بشار (حداقل تا الان).
🔺۲. ترور بشار از طریق حمله مستقیم، تبعات بسیار زیاد بینالمللی برای اسرائیل دارد و متفاوت از ترور رهبران گروههای مقاومت است.
🔺۳. آنها قائلند که با سقوط بشار لزوماً محور مقاومت تضعیف نمیشود بلکه چه بسا در فضای خلاء و هرج و مرج احتمالی، حملات جدی به اسرائیل صورت پذیرد.
🔺۴. عدم اجماع محور عربی _ عبری _ آمریکایی _ ترکیهای روی جایگزین بشار.
🔺۵. اینکه اسرائیل و آمریکا بدنبال انتقال بحران و ناامنی به سوریه و عراق باشند تا ایران در این مناطق مشغول شود کاملا محتمل است ولی علی الارض، تاکنون نتوانستهاند کاری بکنند.
🔺۶. آمریکاییها این نگرانی را دارند که در شرایط ناامنی سوریه و عراق، پایگاههای آمریکا قربانی ناامنی باشند.
🔴 تغییر عناوین ، تنها هنر بی هنران
خب کم کم داریم به دوران دبه کردن غربگراها و قلب مفاهیم و تغییر عناوین و ترساندن مردم از هیچ و پوچ برای توجیه افتضاحات می رسیم؛
فعلا اولینش را با این تیتر روزنامه معلوم الحال سازندگی دشت کنید: "خاموشی یا زندگی؟" یعنی برای حفظ سلامتی و ادامه زندگی مجبوریم خاموشی های ناشی از سوء مدیریت آقایان را تحمل کنیم
به زودی:
گرانی بنزین یا عدالت در پرداخت یارانه ها؟!
گرانی ارزاق یا واقعی کردن قیمت ها؟
گرانی اجناس یا حمایت از تولیدکننده؟
گرانی گاز یا سیاست کنترل مصرف؟
گرانی آب و برق یا جلوگیری از اسراف؟
مواضع منفعلانه یا دیپلماسی حکیمانه؟
مذاکره ذلیلانه یا تدبیر؟
انتقام پشیمان کننده یا ایجاد تنش؟
#انتقام_سخت یا رفتار هیجانی؟
مطالبه انتقام یا تندروی؟
#وعده_صادق ۳ یا جنگ طلبی؟
و ..