✅ پيامبر صلی الله عليه و آله:
«به هر كس در دنيا چهار خصلت داده شود، خير دنيا و آخرت به او داده شده و بهره خويش را از آن دو بر گرفته است:
1⃣ تقوايى كه او را از حرام هاى خدا باز دارد،
2⃣ اخلاق خوشی كه با آن در ميان مردم زندگى كند،
3⃣ حلمى كه با آن جهالت نادان را از خود دور سازد
4⃣ و زنى شايسته كه در كار دنيا و آخرت او را يارى رساند.»
(بحارالأنوار، ج ۶۹، ص ۴۰۴، ح ۱۰۶.)
🌋 @doostibakhoda
💌 قدمهای شیطان را دنبال نکنید.
(۲۱ نور)
همانا شيطان، راههاى خود را برای شما آسان جلوه مىدهد، تا گرههاى محكم دين شما را يكى پس از ديگرى بگشايد.
(خطبه ۱۲۱، نهجالبلاغه)
کار شیطان فقط وسوسه و دعوت است. ترساندن از فقر و مرگ، دستور و دعوت به زشتی، بازداشتن از یاد خدا، وعده و فریب دادن، زیبا نشان دادن کارهای بد و دنیا از مواردی است که او استفاده میکند.
آیات مرتبط 👈 ۲۶۸ بقره، ۱۷۵ آلعمران، ۶۸ انعام، ۱۹ مجادله، ۳۹ حجر
🌋 @doostibakhoda
🔖
بي زحمت از امروز كلمه ي 'متاسفم' رو وارد صحبت هاي روزمرتون كنيد
عذر خواهی کردن و بزرگوارانه پذیرفتن عذر خواهی دیگران نشان دهنده ی نزاکت و پختگی هستند
و در مورد مسائل ریز و درشت اهمیت دارند. عذرخواهی صادقانه باعث آرام کردن شرایط بی ثبات می شود؛اکثر مردم نمی توانند از دست کسی که مسئولیت اعمالش را بر عهده می گیرد عصبانی باشند: "متاسفم دوستم، من نباید ژاکت تو را بدون اینکه از تو سوال کنم برمی داشتم. آن را براي خشک شویی داده ام و دیگر این کار را تکرار نخواهم کرد."
"متاسفم" همچنین یکی از ساده ترین و اغلب مهربان ترین راه ها برای ابراز همدلی یا پشیمانی است. از دست دادن کار، بیماری یا مرگی در خانواده مواقعی هستند که می توانید از کلمه ی "متاسفم" استفاده کنید. در چنین مواقعی مسئله را ساده جلوه برگزار کنید، لازم نیست به آن شاخ و برگ بدهید: "متاسفم که چنین اوقات دشواری داشتی تمام مدت به تو فکر می کردم."
از امروز به كلمه ي "متاسفم" بيشتر توجه كنيم...
🌋 @doostibakhoda
#آیه_گرافی✨
🌹و مکروا و مکروا الله و الله خیر الماکرین
☘و کافران نیرنگ زدند و خدا هم کیفر نیرگشان را داد و خدا بهترین کیفر دهنده نیرنگ زدگان است.
📖آل عمران؛۵۴
🌋 @doostibakhoda
خدایادر این روز سه شنبه☀️
دونعمت به ماعطاكن🙏
خوشبختى بندگیت را
درآغاز روزنعمت آمرزشت را
درپايان روزوزندگی مارا
غرق درخوشبختی کن🙏
#صبحتون_با_طراوت 🍃🌸🍃
🌋 @doostibakhoda
📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 ملاقات دختر بزرگوار حاج محمد علی اراکی با امام زمان عج
آیت الله آقای حاج «محمد علی اراکی» یکی از علماء بزرگ حوزه علمیه قم است، کسی در تقوی و عظمت مقام علمیش تردید ندارد، مولف کتاب گنجینه دانشمندان در جلد دوم صفحه 64 نقل می کند.
معظم له فرمودند: دخترم که همسر حجة الاسلام آقای حاج سید آقای اراکی است می خواست به مکه مکرمه مشرف شود و می ترسید نتواند، در اثر ازدحام حجاج طوافش را کامل و راحت انجام دهد. من به او گفتم: اگر به ذکر «یا حفیظ یا علیم» مقاومت کنی خدا به تو کمک خواهد کرد.
او مشرف به مکه شد و برگشت، در مراجعت یک روز برای من تعریف می کرد که من به آن ذکر تکرار می کردم و بحمدالله اعمالم را راحت انجام می دادم.
تا آنکه یک روز در هنگام طواف، بوسیله جمعی از سوداینها ازدحام عجیبی را در طواف مشاهده کردم. قبل از طواف با خود فکر می کردم که من امروز چگونه در میان این همه جمعیت طواف کنم، حیف که من در اینجا محرمی ندارم، تا مواظب من باشد، مردها به من تنه نزنند،
ناگهان صدائی شنیدم! کسی به من می گوید: متوسل به «امام زمان» (ع) بشو تا بتوانی راحت طواف کنی. گفتم:« امام زمان» کجا است؟ گفت: همین آقا است که جلو تو می روند.
نگاه کردم دیدم، آقای بزرگوار پیش روی من راه می رود و اطراف او قدر یک متر خالی است و کسی در آن حریم وارد نمی شود. همان صدا به من گفت: وارد این حریم بشو و پشت سر آقا طواف کن.
من فوراً پا در حریم گذاشتم و پشت سر حضرت ولی عصر (ع) می رفتم و به قدری نزدیک بود که دستم به پشت آقا می رسید! آهسته دست به پشت عبای آن حضرت گذاشتم و به صورتم مالیدم، و می گفتم آقا قربانت بروم، ای «امام زمان» فدایت بشوم، و به قدری مسرور بودم، که فراموش کردم، به آقا سلام کنم.
خلاصه همین طور هفت بار طواف را بدون آنکه بدنی به بدنم بخورد و آن جمعیت انبوه برای من مزاحمتی داشته باشد انجام دادم. و تعجب می کردم که چگونه از این جمعیت انبوه کسی وارد این حریم نمی شود.
🌋 @doostibakhoda
mesghal zare.alipanah.mp3
1.95M
🎙واعظ: حاج آقا #علی_پناه
🔖 مثقال ذره خیر 🔖
🌋 @doostibakhoda