هدایت شده از قاصدک
اگه افسرده ای
اگه اضطراب داری
اگه افكار منفی رهات نمیكنه
#کانال_روانشناسی زندگیتو بهشت کن👇
⚫️ من خیلی آدم افسرده و غمگینی بودم
شکست عشقی خورده بودم
تا اینکه با این کانال آشنا شدم
شروع کردم به جذب اتفاقات خوب
خدا میدونه زندگیمو متحول کرد 🥺
معجزات زیادی ازش دیدم
تصمیم گرفتم راز معجزاتمو با شما تقسیم کنم از لینک زیر میتونی وارد بشی و معجزه رو تو زندگیت تجربه کنی 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a
مطمئنم جایی نشنیدید این حرفهارو👆🤔🙄
ّ🦋 سـ🍁ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
امروز شنبه
☀️۹ دی ۱۴۰۲ ه. ش
🌙۱۶ جمادی الثاتی ۱۴۴۵ ه ق
قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
نَالَ الْغِنَی مَنْ رُزِقَ الْيَأْسَ عَمَّا فِي أَيْدِي النَّاسِ وَ الْقَنَاعَةَ بِمَا أُوتِيَ وَ الرِّضَا بِالْقَضَاء
کسی که چشم به دست مردم ندارد و به آنچه به او عطا شده بسنده کرده و راضی به قضای الهی است، به توانگری رسیده است.
📚تصنیف غرر / حدیث ۹۰۶۱
🕋 @doostibakhoda
1_4509882116.mp3
2.92M
🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍هشدار دادن به عواقب کارهای بد، یکی از اهداف نزول قرآن است.
✍چه کسانی قرآن را برنامه زندگی خود قرار میدهند؟
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #انعام_آیه_92
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🕋 @doostibakhoda
🙏دعای حضرت ابراهیم
زمانی که حضرت ابراهیم را در آتش انداختند، جبرئیل علیه السلام به دیدنش آمد و عرض کرد: ای ابراهیم آیا درخواستی داری؟ فرمود: از تو خیر و سپس این دعا را خواند:
🙏«يا اللَّهُ، يا واحِدُ، يا أحَدُ، يا صَمَدُ، ويا مَن لَم يَلِد ولَم يولَد ولَم يَكُن لَهُ كُفُواً أحَدٌ، نَجِّني مِنَ النّارِ بِرَحمَتِكَ»،
⭐️پس خداوند به آتش فرمان داد: كُونِي بَرْداً وَ سَلاماً عَلى إِبْراهِيمَ؛ای آتش سرد و سالم برای ابراهیم باش
📚کنزالدعا/محمدی ری شهری/ج1/ص27
🕋 @doostibakhoda
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🟠 فضیلت سبزی خرفه
▫️ عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ اِبْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِنَا عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ قَالَ: وَطِئَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَلرَّمْضَاءَ فَأَحْرَقَتْهُ فَوَطِئَ عَلَى اَلرِّجْلَةِ وَ هِيَ اَلْبَقْلَةُ اَلْحَمْقَاءُ فَسَكَنَ عَنْهُ حَرُّ اَلرَّمْضَاءِ فَدَعَا لَهَا وَ كَانَ يُحِبُّهَا صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ يَقُولُ مِنْ بَقْلَةٍ مَا أَبْرَكَهَا.
🔸 امام صادق سلام الله علیه فرمودند:
«رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بر زمین سوختهای قدم مبارک را نهاد و آن زمین، پایش را سوزاند. پس، پای خویش را بر خُرفه نهاد و در نتیجه، سوزش حاصل از زمین سوخته، فرو نشست. از آن پس، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم خُرفه را دوست داشت، برای آن دعا می کرد و میفرمود چه گیاه پُربرکتی است!».
📚 الكافي (ط - الإسلامية)، ج ۶، ص ۳۶۷
📚 وسائل الشيعة، ج ۲۵، ص ۱۹۴
📚 المحاسن، ج ۲، ص ۵۱۷
📚 دعائم الإسلام، ج ۲، ص ۱۴۹
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج ۱۶، ص ۲۹۱
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج ۶۳، ص ۲۳۴
#اصلاح_سبک_زندگی
#سبک_زندگی_اسلامی
#سلسله_احادیث_پزشکی
🕋 @doostibakhoda
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🔹"انجام عمل صالح"
🔸شرح حدیث اخلاقی توسط مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
🕋 @doostibakhoda
پناهِ یک سال...!
مؤمن در این ماه[جمادی آلاخر] هرگاه که خواهد، دو نماز مستحبی دو رکعتی به جا آورد: پس از حمد، به ترتیب در رکعت اول، یک مرتبه آیة الکرسى و ۲۵ مرتبه سوره قدر، و در رکعت دوم یک مرتبه سوره تکاثر و ۲۵ مرتبه سوره توحید و در نماز بعد، در رکعت اول یک مرتبه سوره کافرون و ۲۵ مرتبه سوره فلق و در رکعت دوم یک مرتبه سوره نصر و ۲۵ مرتبه سوره ناس و پس از سلام، ۷۰ مرتبه بگوید: سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ ۷۰ مرتبه: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ آنگاه سه مرتبه بگوید: اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ.
پس سر به سجده نهاده و سه مرتبه بگوید: یَا حَیُّ یَا قَیُّومُ یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.
سپس هر حاجت که دارد از خدا بخواهد. هرکه این عمل را بهجا آورد، خدا خود، مال و خانوادهاش، و دین و دنیایش را تا سال آینده حفظ میکند، و اگر در این سال از دنیا برود بر حال شهادت رفته است، یعنى ثواب شهیدان را داراست.
📚مفاتیحالجنان، اعمال ماه جمادی الآخره.
🌹نکته:
پیشنهاد می شود بعد از خواندن این نماز به اندازه توان «صدقه»داد.
💐به روح تمام شیعیان و محبین امیرالمومنین علی صلوات الله علیه که این نماز را خوانده اند، صلواتی هدیه بفرمائید.
🕋 @doostibakhoda
1_6805010363.mp3
2.2M
♨️تو مرا طلب کن
👌 سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام عالی
🕋 @doostibakhoda
🌹 قـالَ رَسُـولُ اللّه ِ صلي الله عليه و آله: اُوصيكُمْ بِالشُّبّانِ خَيْرا فَإنَّهُمْ أَرَقُّ أَفْئِدَةً، إِنَّ اللّه َ بَعَثَـنى بَشـيرا وَ نـَذيـرا فَحالَفَنِى الشُّبّانُ وَخالَفَنِى الشُّيُوخُ.
🍃رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود: سفارش مى كنم شما را كه با جوانان بخوبى و نيكى رفتار كنيد، چرا كه آنان نازك دل ترند، خداوند مرا به پيامبرى برانگيخت، اين جوانان بودند كه به من گرويدند و يارى ام كردند؛ اما بزرگسالان به مخالفت با من برخاستند.
📚[سفينة البحار، ج 2 ص 176]
🕋 @doostibakhoda
نسیم عطر بهشت ز کوی یار میآید
🔹همسر شهید علی زاده اکبر میگوید: " دفعهی آخری که رفت همه چیز فرق میکرد، بی تابی های فاطمه و مهدی لحظه خداحافظی با پدر قابل تحمل نبود. مادر شهید ساکن کاشمر هستند و ما نیشابور سکونت داریم. گفتند : چه خوبه امروز برویم کاشمر و از همه خداحافظی کنم. موقع رفتن به نیشابور در بین راه یک جا تفریحی برای استراحت نگه داشتند ."
🔹همسر شهید در ادامه خاطراتش اظهار میکند: " یک هندوانه از ماشین برداشتند و رفتیم نشستیم شروع کردیم به خوردن آنجایی که نشسته بودیم جای سرسبز و جوی آب و درخت داشت. وقتیکه هندوانه را خوردیم همان کنار یک درخت بیابانی بود گفتند: این درخت میوههایش خوشمزه است. رفتند بالای درخت که از میوه بکنند من ناخوداگاه به یاد بهشت افتادم. چون آنجا جوی آب و سر سبزی و درخت بود . پیش خودم گفتم: چقدر علی آقا به فکر ماست. هنوز این میوه تمام نشده رفتند از بالای آن درخت هم میوه برای ما بیاورند. موقع برگشت به شهرمان دوباره من نا خودآگاه یاد بهشت افتادم. گویی بهشت را احساس میکردم."
#معرفی_شهید #شهید_مدافع_حرم
🕋 @doostibakhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راز_بیداری_بین_الطلوعین
آیت الله سید عزیزالله امامت کاشانی(ره):
مشکلات خانوادگی دارید؟ رزق و روزیتان کم شده؟ضعف اعصاب دارید؟ فقط با یک نسخه حل می شود، ما به تجربه دیدیم اینو...
#کلام_بزرگان
🕋 @doostibakhoda
گفت وگو با همسر علامه طباطبایی
خودتان را برای ما معرفی کنید؟
من، منصوره روزبه هستم. پدرم خیاط روحانیون بود؛ آن دوره به او ابوذر می گفتند. پدرم خیلی متدین بود؛ اما خیلی سواد نداشت.
حاج خانم! شما در چند سالگی ازدواج کردید و آیا قبلاً ازدواج کرده بودید؟
33 سالم بود که ازدواج کردم و قبلاً ازدواج نکرده بودم؛ البته خواستگار داشتم که یک بازاری خیلی ثروتمند هم بود؛ اما علامه پیغام داد و گفت: من 63 سالم هست و ایشان 33 ساله هستند و تفاوت سنی خیلی هست. من گفتم: راستش می دانید که در این زمانه و با توجه به احوالات جوانان، من نمی توانم با جوانان زندگی کنم.
حاج خانم! اولین بار که علامه آمد، چگونه خواستگاری کرد؟ آیا به خود استاد روزبه پیغام دادند و استاد با شما صحبت کردند؟
یکی از دوستان علامه که با برادر من هم خیلی دوست بود، به حاج آقا گفته بود که چرا شما ازدواج نمی کنید؟ حاج آقا (علامه) هم انگار گفته بود که آدمی سراغ ندارم. ایشان هم پیشنهاد کرده بود و حاج آقا هم استخاره کرده بود و استخاره خوب آمده بود. آقای روزبه، علامه را می شناخت؛ اما ما نه. بعداً آقای روزبه فرمودند که من می شناسم و خوب هستند و چنین آدمی گیر نمی آید؛ اما خب سنشان بالاست و میل خودت است. من هم یک چنین آدمی و سیدی می خواستم؛ دیگر جواب رد ندادیم و بعداً در خانه عقد کردیم تا خانه حاج آقا بیاییم. ایشان را ندیده بودم و ایشان هم همچنین.
بچه های علامه، پیش شما بودند یا جدا شده بودند؟
نه، همه دارای خانه بودند؛ اما رفت و آمد حسابی داشتیم.
از اخلاقیات علامه بگویید؛ در خانه چگونه بود و روزها و شب ها چه کار می کرد؟
اخلاقیات وی را نمی دانم چگونه بگویم که حق مطلب ادا شده باشد. ایشان دارای اخلاقی درجه یک بودند. 14 سال و نیم با ایشان زندگی کردم؛ یک دفعه اتفاق نیفتاد که ایشان تشر بزنند یا عصبانی بشوند. اگر هم یک وقتی یک چیز ناقص می دیدند، می گفتند: این طور بکنید، خوب نیست؟ من هم به شوخی می گفتم: خوب انجام می دهم. اصلاً و ابداً، اوقات تلخی نمی کردند. خادم داشتیم؛ البته برای حاج آقا لازم بود که در را باز کنند و رفت و آمد کنند.
کلاس های حاج آقا در خانه بود یا در بیرون و مدرسه بود؟
من که آمدم، حاج آقا گفتند که یک درس دارم و آن را هم می خواهم تعطیل کنم. گفتم: چرا؟ گفتند: مطالب برایم سنگین است و نمی توانم و تعطیل کردند؛ اما هر جمعه به منزل حاج آقا یحیی برقعی (کتابفروش) می رفتند و درسشان هم خودمانی بود؛ حدوداً هفت- هشت نفری بود؛ جایشان را هم به کسی نمی گفتند و درسشان فلسفه بود. هفته ای یک شب هم به منزل حاج آقا محمد گیلانی می رفتند. ایشان از شاگردانشان بودند.
از رفت و آمد کنندگان و شاگردانشان چه کسانی را به یاد دارید؟
آقای محمدی و آقای امینی؛ آقای آملی هم که این جا نبودند و در آمل بودند و بعد از انقلاب آمدند.
آقای مطهری هم یادتان هست؟
بله، آقای مطهری هم می آمدند.
این سفرهای تهران چگونه بود؟
هر 15 روز یک بار، شب جمعه به تهران می رفتیم. حاج آقا معمولاً عجله داشت. می گفتم چرا این قدر عجله دارید؟ می گفتند: مردم معطل نشوند، حالا من اگر معطل شوم، اشکالی ندارد. اتفاقاً می رفتیم و در دفتر گاراژ می نشستیم تا ماشین پر می شد و راه می افتادیم. می رفتیم گاراژ مولوی و آقای مناقبی می آمدند و ما را به منزلشان می بردند و بعد از ظهر هم میهمان آقای ذوالمجد بودیم؛ آن جا جلسه داشتند و من هم خانه اخوی و همشیره ام می رفتم.
غیر از این سفرها، سفرهای دیگری با علامه نداشتید؟
سه ماه تابستان را به مشهد می رفتیم و در آن جا یک خانه دربست در اختیار ما می گذاشتند؛ البته اجاره اش را می گرفتند؛ دو هزار تومان برای سه ماه. در آن جا هم جمعه ها در طبقه بالا درس داشتند.
در آن جا شناخته شده بودند؟
بله، دکتر نوراللهی مرید حاج آقا بودند و برای درسشان می آمدند.
حاج خانم! از ویژگی های دیگر علامه بگویید؛ از آن ویژگی های اخلاقی؛ مثلاً از ماجراهای عجیب و غریب ایشان؟
در این 14 و نیم سال، دستور دادن از ایشان ندیدم. یک روز گفتم میهمان از تبریز می آید؛ غذا چه جور درست کنیم؟ آخر من زنجانی ام و علامه، تبریزی بود. گفتند: یک چیز آبروداری درست کن؛ خانه مال زن است. داخل خانه، زن باید کار کند. مرد، مال بیرون است.
اگر نزدشان می رفتم، حاج آقا اگر پاهایشان را دراز کرده بودند، جمع می کردند و یک یاالله هم می گفتند و من هم می نشستم و تا من بودم، دیگر کار نمی کردند. ماه رمضان شب ها نمی خوابیدند. از اول افطار بیدار بودند تا نماز صبح را می خواندند و باز هم با قرآن مشغول بودند تا این که هوا روشن می شد و بعد می خوابیدند. نزدیک نماز ظهر بیدار می شدند؛ وضو می گرفتند؛ نماز می خواندند و یک جزء قرآن هم می خواندند. عصرها هم حتماً از منزل تا حرم حضرت معصومه سلام الله علیها پیاده می رفتند.
🕋 @doostibakhoda