1_5985042948.mp3
2.57M
🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍دعوای پیشوایان و پیروانشان در جهنم چگونه است؟
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #اعراف_آیه_38
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید.
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🕋 @doostibakhoda
🔸🔶 امام حسن عليه السلام: بزرگوارى، احسان كردن داوطلبانه است و دَهِش پيش از خواهش
ميزان الحكمه ج10 ص88
🔸🔶 امام حسن عليه السلام: كسى كه به حُسنِ انتخاب خدا براى خود تكيه كند، جز حالتى را كه خدا برايش گزينش كرده است حال ديگرى براى خويش آرزو نكند
تحف العقول ص 234
🔸🔶 مردى نزد امام حسن عليه السلام آمد و گفت: فلان كس به تو دشنام مى دهد. امام فرمود: مرا به زحمت انداختى، اكنون بايد براى تو و او از خدا آمرزش بخواهم
نثرالدرّ ج1 ص332
🕋 @doostibakhoda
هدایت شده از قاصدک
برای انجام کارهات مدام امروز و فردا میکنی؟😔
در طی روز مداام افکار منفی سراغت میان؟⭕️
خیلی کار میکنی ولی بازم
خونت بهم ریخته است؟🤦🏽♀
انگیزه و پشتکار نداری برای شروع کارها؟☹️
✅۴تا مینی دوره رایگان✅
این کانال فقط به درد خودت میخوره پس بزن رو لینک پایین👇🏽👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/1018167562Cedf05ce8cc
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🔴 فضیلت کفش زرد
▫️أَبِي ره قَالَ حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ عَنْ مُوسَى بْنِ عُمَيْرٍ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ جَبَلَةَ عَنْ حَنَانِ بْنِ سَدِيرٍ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ وَ عَلَيَّ نَعْلٌ سَوْدَاءُ فَقَالَ مَا لَكَ وَ لُبْسَ نَعْلٍ سَوْدَاءَ أَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ فِيهَا ثَلاَثَ خِصَالٍ قَالَ قُلْتُ وَ مَا هِيَ جُعِلْتُ فِدَاكَ فَقَالَ تُضَعِّفُ اَلْبَصَرَ وَ تُرْخِي اَلذَّكَرَ وَ تُورِثُ اَلْهَمَّ وَ هِيَ مَعَ ذَلِكَ لِبَاسُ اَلْجَبَّارِينَ عَلَيْكَ بِلُبْسِ اَلنَّعْلِ اَلصَّفْرَاءِ فَإِنَّ فِيهَا ثَلاَثَ خِصَالٍ قَالَ قُلْتُ وَ مَا هِيَ قَالَ تَحُدُّ اَلْبَصَرَ وَ تَشُدُّ اَلذَّكَرَ وَ تَنْفِي اَلْهَمَّ وَ هِيَ مَعَ ذَلِكَ لِبَاسُ اَلْأَنْبِيَاءِ
🔻 حنان بن سدير گويد بر امام صادق (سلام الله علیه) وارد شدم و كفشى سياه رنگ در پاى داشتم، حضرت فرمود تو را با كفش سياه چكار؟ آيا نميدانى كه سه زيان در آن است عرض كردم: آنها چيست؟ فرمود: نور چشم را كم ميكند، و از مردى شخص را مى اندازد، و ايجاد غصّه و اندوه در انسان مى كند، و در عين حال لباس ستمكارانست (چون در آن عصر لباس سياه شعار لشكريان بنى العباس بوده) بر تو باد به پوشيدن نعلين زرد زيرا در آن سه خصلت است، پرسيدم آن چيست؟
فرمود: نور چشم را مي افزايد، و قدرت مردى را زياد ميكند و غم و اندوه را برطرف ميسازد، به علاوه پوشاك پيغمبران است.
📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۶۱
#دستوات_مأثور
🕋 @doostibakhoda
💠دعای روز شانزدهم ماه رمضان
🔹اللّهُمَّ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنِی فِیهِ بِرَحْمَتِک إِلَی [فِی]دار الْقَرَارِ بِإِلَهِیتِک یا إِلَهَ الْعَالَمِینَ
🔸خدایا در این ماه به سازش كردن با نیكان توفیقم ده
🔸 و در آن از رفاقت با بدان دورم دار
🔸و با مهرت به سوى خانه آرامش جایم ده
🔸به خدایى خودت اى معبـود جهانیان
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه رسیدن رزق
🔹روایت شنیدنی تجربهگر از نحوه رسیدن روزی به واسطه نفس
🕋 @doostibakhoda
🌼ماه رسیدن به خورشید
✍ ماه رمضان ماه دعا و نیایش است و تمام درخواستها و دعاهای ما از سَمت ایشان به ما میرسد چون ما معتقدیم که حجّت خدا زنده است و میدانیم که همهٔ دعاهای ما با عنایت ایشان مورد قبول درگاه حق قرار گیرد که این به معنای روح دعا بودن آن حضرت است.
امام عصر برجستهترین دعا در ماه مبارک را برای ما به هدیه گذاشتهاند و آن دعای افتتاح است که مخصوص شبهای ماه مبارک رمضان است و از ناحیهٔ ایشان صادر شده است.
دعای معروف «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور...» که دعای مشترک هر روز ماه رمضان است، روح این دعا بوده و درخواست ظهور امام عصر از جانب خداوند متعال است.
ما معتقدیم با آمدن امام عصر همهٔ مشکلات حل خواهد شد و در عصر ظهور حضرت، فقرا به غنا میرسند و همهٔ دردها در آن زمان التیام مییابد و عصر ظهور، عصری است که ثروت از دست غارتگرانِ ثروتِ عمومی خارج شده و در مسیر نیازهای عمومی جامعه مصرف میشود که همهٔ این معارف در دل این دعا ذکر شده است.
🕋 @doostibakhoda
1_1702879859.mp3
1.61M
📲 فایل صوتی
🎙واعظ: حاج آقا #عالی
🔖 صلوات از بین برنده گناهان 🔖
🕋 @doostibakhoda
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸آرزوی بزرگان🔸
انسان زمانی که با خداوند ملاقات می کند باید بتواند سرش را بالا کند. خیلی از بزرگان آرزو داشتند در راه اسلام یک #سیلی بخورند اما این توفیق نصیبشان نشد. پدر بنده همیشه ناراحت بود که چرا ما یک سیلی، یا فحش در راه اسلام نخورده ایم.
(بیانات آیت الله حائری شیرازی در عیادت از طلبه ی ناهی از منکر، شهید علی خلیلی | ۱۳۹۲/۱۲/۷)
#سالروز_شهادت
#شهید_خلیلی
🕋 @doostibakhoda
🔵 مراتب روزهداری
🔘 علمای اخلاق برای روزهداری سه مرتبه بیان کردهاند:
۱. روزهی عموم ۲. روزهی خواص ۳. روزهی خواص خواص.
🔹 روزهی «عموم»، که اکثر مردم موفّق به انجام آن میشوند، همان روزهای است که از طلوع فجر تا غروب آفتاب از خوردن و آشامیدن و چیزهایی که روزه را باطل میکند، اجتناب کنند.
🔹 روزهی «خواص»، بازداشتن گوش، چشم، زبان، دست، پا و دیگر اعضای بدن از ارتکاب گناه است؛ چنان که از امام صادق(ع) روایت شده است که فرمود: «آنگاه که روزه گرفتی، باید گوش، چشم، مو و پوست تو نیز روزه باشد... و نباید روزی که روزهداری، با دیگر روزهایت برابر باشد».
🔹اما روزهی «خواص خواص»، روزهی دل است؛ به این صورت که دل از هر آنچه غیر خداست خالی شود، افکار دنیوی را از خاطر خود بزداید و به چیزی جز خداوند نیندیشد؛ اگر به کار دنیاامرار معاش میپردازد، به نیت کسب روزی حلال و آبادانی آخرت باشد. از پیامبر خدا(ص) در حدیثی قدسی روایت شده است که فرمود: «روزه برای من است و من پاداشدهندهی آن هستم» و یا به تعبیر دیگر: «من خود پاداش آن هستم»
👈از این روست که روزه موجب صفای دل، پاکی اعضاء و جوارح، آبادانی ظاهر و باطن، زمینهساز سپاسگزاری از نعمتهای خدا و احسان به نیازمندان و بیچارگان است؛ در حقیقت، روزه، در صورتی که به شرایط ظاهری و باطنی آن عمل شود روزهدار را از
کژیها و آلودگیها میپالاید.
📒 سی گام خودسازی | ص ۱ , ۲
🕋 @doostibakhoda