eitaa logo
دشمن شناسی
262 دنبال‌کننده
380 عکس
642 ویدیو
67 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هنری کسینجر وزیر خارجه اسبق امریکا: جمعیت کشورهای در حال توسعه و با منابع غنی در صورتی که با همان ضریب رشد، افزایش یابد، موجبِ به شدت بالا رفتن خواست ها و انتظارات عمومی در میان مردم از جمله آموزش، اشتغال، بهداشت و مسکن می شود که خود به ناپایداری های اجتماعی و سیاسی در این کشورها تبدیل خواهد شد. این ناپایداری ها در کشورهای دارای منابع غنی تا اندازه‌ی زیادی منافع کشورهای صنعتی همچون آمریکا و بهره آنها از این منابع و سرمایه گذاری در کشورهای فوق را به خطر خواهند انداخت
"بری کامنر" سیاستمدار وقت و بیولوژیست آمریکایی "پیشنهادهایی مطرح شده که می‌تواند ملت‌ها را به کام مرگ بکشد. طرح‌هایی برای مجبور کردن افراد به داشتن تعداد محدودی فرزند وجود داشته است، چه با استفاده از ابزارهای فیزیکی و چه حقوقی. اکنون به ما می‌گویند به جای گسترش تلاش‌های خود برای کمک به مردم گرسنه در جهان، این تلاش‌ها را محدودتر کنیم. "ویلیام کوهن" وزیر دفاع آمریکا، 28 آوریل 1997، طی شهادت خود در کنگره گفت: "گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی کشورها در تلاش بوده‌اند تا چیزی شبیه به "ویروس ابولا" بسازند که (این واقعیت) پدیده بسیار خطرناکی است. برخی دانشمندان در آزمایشگاه خود تلاش کرده‌اند انواع خاصی از عوامل بیماری‌زا را ایجاد کنند که ویژگی‌های قومیتی را تشخیص بدهد، به این معنا که فرمول آن‌ها برای از بین بردن گروه‌های خاص قومی و نژادی نوشته شده باشد. عده‌ای دیگر دست به تروریسم زیست‌محیطی زده‌اند؛ تلاش می‌کنند آب و هوای یک منطقه را با استفاده از امواج الکترومغناطیسی تغییر دهند، از حمله ایجاد زمین‌لرزه و آتش‌فشان از راه دور″
هدایت شده از جامعه
واکسن انگلیسی آسترازنکا در لیست واکسن های تزریق شده ⚠️در هیاهوی نباید غافل از وزارت بهداشتی شد که خلاف کلام رهبری واکسن انگلیسی داره به مردم تزریق میکنه
هدایت شده از طب اسلامی
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر منتظر در شبکه افق: واکسن ها به گونه ای طراحی شده اند که طی ده تا سی سال آینده، تولید بیماری های مزمن بکند و باعث مرگ شود. 📌پی‌نوشت: متاسفانه هنوز هستند کسانیکه از این صحبت‌ها با عنوان توهم توطئه یاد میکنند. در حالی که بانیان وضع موجود، به هدفمند بودن این فعالیتها اذعان دارند!!! با همه ی این نشانه ها ،حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!!!!
هدایت شده از طب اسلامی
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️قائم مقام وزیربهداشت تک تک واکسن های کرونایی ما قابل ردیابی است چه خبر؟؟..
🎥 چاپیدن‌ مردم مستأصل در پوشش خیرخواهی 🔺به گفته "بيل گيتس" سرمايه‌گذارى ١٠ ميليارد دلارى او در صنعت واكسن طى ٢٠ سال گذشته تبديل به ٢٠٠ ميليارد شده است و همين سرمايه‌گذارى در بورس ممكن نبود بيش از ١٧ ميليارد دلار سودآورى كند! او می‌گويد سود صنعت واكسن یک به بیست است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کردن میکروچیپ در واکسن کرونا زیر میکروسکوب👉👆 ⚠️ کوچکترین سیستم تک تراشه جهان با تزریق عضلانی وارد بدن می‌شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از عوارض طولانی مدت واکسن‌ها ♻️ سخنرانی دکتر پروفسور دولورس کاهیل متخصص ایمونولوژی و ژنتیک مولکولی، رهبر گروه تحقیقاتی ژنتیک ملوکولی در موسسه ماکس پلانک آلمان و استاد دانشگاه در زمینه علوم تحقیقاتی انجمن‌های اروپایی .. که به کشنده بودن ، درمان‌های دارویی، پروتکل‌های بهداشتی، در حال تزریق و نتایج آن در سالهای می‌پردازد .. ❗️حتما توجه کنید
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 لوک مونتنیه ویروس شناس و برنده جایزه نوبل تأیید کرده است که واکسن باعث ایجاد انواع جدید ویروس جهش یافته میشه و به همین دلیل، بعد از واکسیناسیون، موج جدید مرگ‌ها شروع میشود.
✡️ تربیت‌شدهٔ مدارس آلیانس 1️⃣ ذبیح‌الله حکیم‌الهی دشتی، فرزند اسماعیل معروف به (زادهٔ ۱۲۷۸ در سنندج - مرگ ۱۹ خرداد ۱۳۶۵ در تهران)، از پرکارترین نویسندگان تاریخ مطبوعات و ادبیات ایران بود. 2️⃣ او در مدرسهٔ (سنندج) کردستان درس خواند که فرانسوی‌ها آن را اداره می‌کردند. (כל ישראל חברים) یک سازمان جهانی است که در پاریس فرانسه مستقر است. 3️⃣ این سازمان در سال ۱۸۶۰ توسط آدولف کرمیو برای محافظت از تمامی دنیا تشکیل شد. اهداف این سازمان دفاع از خود و خودکفایی یهودیان از طریق آموزش و پرورش است. دانش آموزان مدرسه‌های این اتحاد، به‌طور قابل توجه در تاریخ معاصر مؤثر بودند.
✡️ كتاب‌سازی یک یهودی‌تبار برای شیعه 1️⃣ خاندان یکی از معروف‌ترین خاندان‌های ایران هستند. [البته خاندان‌های مسلمانی هم با همین نام وجود دارند.] 2️⃣ یکی از افراد این خاندان، به‌نام ذبیح‌الله حکیم‌الهی دشتی، نام خود را به تغییر می‌دهد که این نام معرف حضور است: مترجم معروف کتاب‌هایی چون "امام صادق، مغز متفکر جهات تشیع"، "امام حسین و ایرانیان"، "سینوهه، پزشک مخصوص فرعون" و ده‌ها کتاب دیگر. 3️⃣ امروز آشکار شده است بسیاری از کتاب‌هایی که منصوری ادعای ترجمهٔ آنها را داشته، ساخته و پرداختهٔ ذهن خودش بوده است و نویسندگان خارجی آنها اصلاً وجود خارجی نداشته‌اند. 4️⃣ از جمله این کتاب‌ها، "امام صادق، مغر متفکر جهان تشیع" است که به ادعای ذبیح‌الله منصوری در مرکز اسلامی استراسبورگ و توسط جمعی از شرق‌شناسان غیرمسلمان تألیف شده است. 5️⃣ در شمارهٔ ۲۳ ماهنامه سوره، بهمن و اسفند ۱۳۸۴، مصاحبه‌ای با یعقوب توکلی، پیرامون جریان‌های تاریخ‌نگاری انقلاب درج شده است. توکلی در ضمن این مصاحبه چنین می‌گوید: ✍️ مرحوم بازرگان وقتی کتاب "امام صادق مغز متفکر جهان تشیع" منتشر شد، چون به روش‌پردازی‌های علمی دین هم علاقه‌مند بود و مطالعاتی داشت، چندین بار به مؤسسهٔ خواندنیها (به‌مدیریت ذبیح‌الله منصوری) رفته بود که او را پیدا کند و بپرسد که مؤسسه اسلامی استراسبورگ که این همه مستشرق جمع شدند و راجع به امام صادق (ع) مطالعه کردند، آدرسی بدهید که ما فرانسه می‌رویم آنجا هم برویم. چند بار مراجعه کرده بود. هر بار طوری سر دوانده بود. بعد کسی گفته بود که چنین مؤسسه‌ای وجود ندارد. خیلی از این مستشرقین هم وجود ندارند. یا کتاب "ملاصدرا"ی هانری کربن (ترجمه منصوری) که واقعاً چنین کتابی ننوشته است. از او پرسیدند گفته بود خبر ندارم ولی تا حالا فکر می‌کنم بیست سی بار چاپ شده." (صفحهٔ ۹۵ ماهنامه) 6️⃣ بله! کعب‌الاحبارها و ابن‌اسحاق‌ها، هنوز وجود دارند. تاکتیکِ اسلام آوردن یهودیان و در ظاهر اسلام‌دوستی، وارد کردن موهومات به معارف اسلامی، هنوز ادامه دارد و منحصر به صدر اسلام نیست. به این موهومات می‌گویند.
✡️ دروغ‌پردازی ذبیح‌الله منصوری دربارهٔ سعدی 1️⃣ در شمارهٔ ۴ از سال دوم مجلههٔ ادبی «یغما» که در تاریخ تیرماه ١٣٢٨، منتشر شد، ، مترجم جنجالی معاصر، که بسیاری از منتقدان از او به‌عنوان «پدیدهٔ غیرمتعارف» یاد می‌کنند، یادداشتی با عنوان «سخنی تازه دربارهٔ سعدی» به چاپ رساند، که حاوی نظر غریب و خیال‌پردازانه‌ای بود. 2️⃣ منصوری می‌نویسد: «در سال ١٣١۴ خورشیدی یک جوان مهندس ایتالیایی موسوم به «لوئیجی روسی» در تهران با من آشنا شد. این جوان که در راه‌آهن سرتاسر ایران کار می‌کرد، ذوق ادبی داشت و ترجمهٔ گلستان را به‌زبان فرانسه خوانده بود. 3️⃣ یک شب به من گفت که نویسندهٔ گلستان، حکایاتش را از جای دیگری اقتباس کرده... من این موضوع را به‌کلی فراموش کردم و دوست من از ایران رفت و به‌جز یک کارت پستال از بندر سنگاپور دیگر اطلاعی از او به من نرسید.» 4️⃣ ذبیح‌الله منصوری ادامه می‌دهد: «اخیراً، بر حسب تصادف دوباره با این موضوع مواجه شدم و چون از لحاظ ادبی و تاریخی این موضوع مهم است، لازم دانستم که به‌طور خلاصه آن‌را به‌اطلاع خوانندگان برسانم. 5️⃣ شرح واقعه از این قرار است که من برای یافتن ریشهٔ یک لغت مشغول تفحص بودم و در ضمن تفحص به یک مقاله که راجع به یک شاعر موسوم به نوشته شده بود برخوردم. 6️⃣ سعدیه یک شاعر یهودی بوده که در مصر سکونت داشته و به زبان عربی شعر می‌گفته و نویسندگی می‌کرده و در سال ٢٧١ هجری مطابق با ٨٩٣ میلادی متولد شده است. 7️⃣ در این مقاله نوشته شده بود که آثار او را سعدی، شاعر ایرانی، اقتباس کرده و به نظم و نثر درآورده. همچنان‌که «درنبورک» خاورشناس معروف خصوصاً راجع به این موضوع در کتاب خود موسوم به "شرح حال سعدیه شاعر یهودی مصر" صحبت کرده است.» 8️⃣ وی در پایان یادداشت خود نتیجه می‌گیرد: «از شما چه پنهان من هم فکر می‌کنم که شاید این موضوع حقیقت داشته باشد.» 9️⃣ مجلهٔ یغما، که نویسندگان اهل تحقیقی چون غلامحسین یوسفی و محمدابراهیم باستانی پاریزی در آن قلم می‌زدند، با توضیح مختصری که پایین یادداشت ذبیح‌الله منصوری آورده بود، ضمن رد نظریهٔ منصوری دربارهٔ سعدی، تصریح می‌کند: 🔟 «به نظر ما این موضوع هیچ در خور تفحص و تحقیق نیست. شیخ سعدی بسیاری از افکار و اندیشه‌های خود را از قرآن مجید و احادیث و تواریخ و از بزرگان عرفا و شعرا گرفته و جای‌جای روایتی را ترجمه کرده است. سخن در این است که بیان او چندان لطیف و بدیع است که از حدود توانایی بشری درگذشته است.»