eitaa logo
کانال دوست
1.1هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
25.8هزار ویدیو
80 فایل
🇮🇷از هر چه می‌رود سخن دوست خوشتر است🇮🇷 موضوعات جالب رو براتون به اشتراک میذاریم... کپی مطالب با رضایت کامل میباشد😊 http://eitaa.com/joinchat/2150105099C9478d3116b گروه دورهمی دوست👆 @dost_an 📮ارتباط با ادمین : @Mim_Sad139
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑دستور فرمانده کل ناجا برای حمایت پلیس از آمران معروف 🔻فرمانده کل انتظامی کشور به همه رده‌های انتظامی، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها دستور داد از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت و پشتیبانی کنند.
ارائه اینترنت به نصف قیمت به مشترکین در عراق، ‏به مناسبت ماه مبارک رمضان ایران : حذف بسته‌های ارزان و گران شدن اینترنت !
🔴قیمت برنج ایرانی به زودی کاهش می‌یابد 🔹مدیر عامل مرکز تجارت بین الملل برنج آمل: برنج ایرانی به اندازه کافی در انبارهای مرکز تجارت و پایانه برنج آمل موجود است و قیمت واقعی آن کیلویی ۶۵ هزار تومان است. 🔹با توجه به اینکه به کشت جدید برنج نزدیک هستیم برنج‌های کهنه که ماندگاری کمتری دارد را خریداری نکنند و به جای آن برنج جدید را با قیمت‌های مناسبی تهیه کنند.به طور قطع ما در روزهای آتی شاهد تثبیت بازار و کاهش قیمت برنج خواهیم شد
🛑ساخت بالگرد ملی تا پایان سال 🔻فرمانده هوانیروز ارتش می‌گوید تا پایان سال بالگرد ملی می‌سازیم و علاوه بر آن در زمینه ساخت قطعات و تجهیزات و همچنین بازآماد تجهیزات بالگردی خودکفا هستیم.
🛑امریکا اعلام کرد برای جنگ با روسیه و چین آماده می‌شود
‏بین روسیه و اسرائیل درگیری لفظی پیش اومده ولی امیدوارم به جنگ ختم نشه. وگرنه اون همه موشک ایران و حزب‌الله رو باید ترشی بندازیم.
سازمان اطلاعات سپاه روز شنبه خبر داد که «گروه معاند هبوط ایران» که در استان آذربایجان شرقی فعال بوده است را «متلاشی کرده است». اطلاعیه این سازمان که روز شنبه، ۱۱ اردیبهشت، صادر شده می‌گوید که این گروه پس از اعتراض‌های دی‌ماه ۹۶ اعلام موجودیت کرده و تحت حمایت «سلطنت‌ طلبان» و با «تکیه بر دولت‌های غربی و عربستان برنامه‌های خود را در ایران اجرایی می‌کردند». سپاه پاسداران توضیحی درباره اعضای این گروه نداده، ولی بررسی سوابق خبری نشان می‌دهد که در طول چهار سال گذشته، در رسانه‌های نزدیک به سپاه یا سایر رسانه‌ها خبر خاصی درباره این گروه و فعالیت‌های آنها منتشر نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستگیری گسترده شهروندانی که در شانگهای چین از قرنطینه خارج شده‌اند
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید‌جواد‌هاشمی‌: حرف‌های‌ کسانی‌ را‌ بشنوید‌ که‌ ۸ سال‌ منتظر‌ شما‌ نبودند 🔸رئیس‌جمهور در دیدار با هنرمندان: ما نسبت به همه آحاد مردم‌ وظیفه داریم اما قطعا‌ نمی‌شود‌ دعوت‌ گسترده‌‌ای‌ باشد‌ که‌ همه‌ سخنان‌ شنیده‌ شود ما برخی را دعوت می‌کنیم اگر آمدند سخنانشان را می‌شنویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سرکار خانم فائزه هاشمی آثار لقمه حرام را اول آدم در اولادش میبینه. اینو من نگفتم مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی گفت. مشکل شما نیست مشکل جای دیگه است همونی که بابات گفت درسته 《 (عمومصطفی)Mostafa》
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑بازتاب پهپاد غزه در رسانه‌های فلسطینی 🔻پس از اعلام ایران در ساختن پهپاد غول پیکر غزه این خبر در رسانه‌های فلسطینی و رژیم غاصب صهیونیستی بازتاب گسترده ای داشته است
⭕️شهره موسوی، مدیر عامل بادران بازداشت شد. 🔻مدیر عامل شرکت بازاریابی شبکه‌ای بادران، به عنوان یکی از متهمان پرونده رمز ارز جعلی کینگ مانی، روز گذشته بازداشت شد. پرونده رمز ارز جعلی کینگ مانی، بزرگ‌ترین پرونده‌ی کلاه‌برداری در حوزه ارزهای دیجیتال است و اعتراض‌ها و شکایات کثیری را به دنبال داشته است. 🔻چندی پیش موضوع شکایات بادران، به اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی نیز کشیده شد. طبق اخبار منتشر شده، شکایات زیادی از شرکت بادران به اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی وصول شده اما حتی به یک شکایت هم رسیدگی نشده است! 🔻موضوع عدم رسیدگی به شکایات بادران در اتحادیه، زمانی سوال‌برانگیزتر می‌شود که اسناد منتشر شده، نشان می‌دهد شهره موسوی، از یک سو شرکت مشترکی با رضا الفت‌نسب، یکی از اعضای هیات مدیره اتحادیه دارد و از سوی دیگر، در بهمن ماه ۹۹، توسط همین عضو هیات مدیره، به عنوان عضو جایگزین به کمیسیون رسیدگی به شکایات اتحادیه معرفی شده است.