eitaa logo
کانال دوست
1.1هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
25.7هزار ویدیو
80 فایل
🇮🇷از هر چه می‌رود سخن دوست خوشتر است🇮🇷 موضوعات جالب رو براتون به اشتراک میذاریم... کپی مطالب با رضایت کامل میباشد😊 http://eitaa.com/joinchat/2150105099C9478d3116b گروه دورهمی دوست👆 @dost_an 📮ارتباط با ادمین : @Mim_Sad139
مشاهده در ایتا
دانلود
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗨️ استاد دانشگاه آمریکا: رهبر ایران با یک تیر چند نشان زد «ولی نصر» استاد دانشگاه «جان هاپکینز»: روی صحبت رهبر ایران هم با مردم ایران بود هم با آمریکا و اسرائیل و هم لبنانی‌ها و جهان عرب؛ فکر می‌کنم همه سخنان او برجسته، سرسختانه و بی‌پروا بود و گفت که ایران محکم و با قدرت ایستاده و آماده نبرد است. 💠@Dost_an
🗨️ ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل رو هدف قرار داد و جت‌های F35 رو بدون هیچ تلفات انسانی، منهدم کرد. اسرائیل سپس یه یتیم‌خونه در فلسطین رو بمبارون کرد! و بیش از ۶۰ کودک رو کشت! ۲ حمله در همون ۲۴ ساعت. حدس بزنید بایدن و کامالا کدوم رو محکوم کردن و کدوم رو نادیده گرفتن؟!
🗨️این رادار باند آل آمریکاست! گرانترین دقیق ترین رادار دنیا به ارزش 500 میلیون دلار که به اندازه 83 تانک مرکاوا قیمت دارد. این سیستم راداری آنقدر دقیق است که میتواند در فاصله سه هزار کیلومتری ریز پرنده های بسیار کوچک را در ابعاد پنج سانتیمتر شناسایی کند، محل دقیق پرتاب موشک را از فاصله ۹۰۰ کیلومتری به محض پرتاب مشخص میکند. یکی از علتهایی که ایران موشکها را از لانچر متحرک پرتاب کرد، وجود این رادار بود حالا ایرانی ها توانسته اند این غول راداری را در شب عملیات وعده ی صادق در صحرای نقب و در نزدیکی پایگاه نواتیم نابود کنند. نابودی این رادار آنقدر درد داشته که آمریکایی ها را در شوک فرو برده است. این رادار کاملا استتار بوده اما توسط سیستم اطلاعاتی ایران شناسایی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حملات خشونت آمیز به بیروت از سنگین ترین بمب های موجودشون دارن استفاده میکنن میدونید چرا؟ چون در نبرد زمینی بچه های حزب الله تار و مارشون کردن. آمار تلفاتشون خیلی سنگینه اومدن سراغ زن و بچه ها خون آشامی به نام اسرائیل 👹 💠@Dost_an
واشنگتن‌پست: هدف موساد از انفجار پیجرها قطع دست کاربران بود 🔹واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: پیجرهایی که در لبنان منفجر شد، توسط موساد طراحی و در اسرائیل مونتاژ شده بود. هدف این بوده که هر ۲ دست کاربران پیجرها منفجر شود و دیگر توان جنگیدن علیه اسرائیل را نداشته باشند. 🔹طبق این گزارش ۲ سال قبل و در فروش اولیهٔ پیجرها به حزب‌الله، خط جدید پیجرهای مدل AR924 از «آپولو» که مناسب استفاده برای ارتباط شبکه‌ای گسترده بین نیروهای حزب‌الله بود، به آن‌ها داده شده. 🔹این روزنامه نوشته که «این پیجر کمی حجیم بود اما برای سالم‌ماندن در شرایط میدان جنگ ساخته شده بود. این دستگاه دارای طراحی تایوانی ضدآب و باتری بزرگی بود که می‌توانست ماه‌ها بدون شارژ کار کند. مهم‌تر از همه، هیچ خطری وجود نداشت که پیجرها توسط اسرائیل ردیابی شوند. رهبران حزب‌الله آنقدر تحت‌تأثیر قرار گرفتند که ۵ هزار دستگاه از آن را خریدند و در ماه فوریه شروع به تحویل آن‌ها به جنگجویان سطح متوسط ​و پرسنل پشتیبانی کردند.» 🔹طبق ادعای این روزنامه «هیچ‌یک از کاربران مشکوک نبودند که یک بمب اسرائیلی همراهشان دارند و یکی از شوم‌ترین قسمت‌های ماجرا روش رمزگشاییِ دومرحله‌ای بود که تضمین می‌کرد اکثر کاربران هنگام انفجار، پیجرها را با ۲ دست نگه دارند.» 💠@Dost_an
🔴الحوثی: نابودی رژیم صهیونیستی حتمی است رهبر انصارالله یمن: 🔹ایران با حمایت از مردم فلسطین، لبنان و سوریه به وظیفه خود در قبال قضایای امت اسلامی عمل می‌کند. 🔹ایران از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز در کنار مسلمانان برای انجام وظیفه مقدس خود در قبال مسائل اسلامی ایستاده است. 🔹نابودی رژیم صهیونیستی حتمی است و ما به وظیفه اخلاقی و دینی خود در حمایت از مردم فلسطین متعهد هستیم و در کنار حزب‌الله و ایران هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برلین: شادیِ مردم آلمان برای حملۀ موشکی ایران «شرم‌آور» است ♦️وزیر خارجۀ آلمان: شرمسارم که حملهٔ موشکیِ ایران علیه دولت اسرائیل در خیابان‌های آلمان جشن گرفته شد. ♦️هفتم اکتبر یک نقطهٔ عطف در آلمان بوده. مایه شرم است که یهودیان از آن پس احساس امنیت کمتری می‌کنند و حملات علیه یهودیان در کشور ما افزایش یافته است و مردان یهودی می‌ترسند که هنگام عبور از خیابان کیپا(کلاه یهوودی) بر سر داشته باشند و کودکان از صحبت به زبان عبری هراس دارند و این‌که حمله موشکی ایران علیه دولت اسرائیل در خیابان‌های آلمان جشن گرفته شد. 👈 در پی حملهٔ موشکیِ سنگین سپاه به قلب سرزمین‌های اشغالی، حامیان فلسطین در خیابان‌های پایتخت آلمان جشن گرفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِي ضَمِنَه✋ 🍃 سلام بر تو ای موعودی که خداوند وعده آمدنت را به اهل ایمان داد و خود آن را ضمانت کرده است. 🍃ماهـر روز‌ در‌انتـظار‌آمدنت‌هستیـم وهرلحظه‌بیشتر‌حس‌می‌ڪنیـم‌ ڪه‌آمدنت نزدیڪ‌است‌... 🌱 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
⭕️ لزوم زمینه سازی برای ظهور امام خمینی(ره): ❇️ ارزش دارد که انسان در مقابل ظلم بایستد ... نگذارد که این قدر ظلم زیاد بشود ... ما تکلیف داریم. ❇️ این طور نیست که حالا که ما منتظر ظهور امام زمان(عج) هستیم، پس دیگر بنشینیم در خانه هایمان، تسبیح را در دست بگیریم و بگوییم: «عَجِّل عَلی فَرَجِه»؛ ❇️ با کار شما باید تعجیل بشود. شما باید زمینه را فراهم کنید برای آمدن او. ⬅️ صحیفه امام خمینی - جلد ۱۸ - صفحه ۲۶۹ 🏷 (ره)