هدایت شده از دوست شــ❤ـهـید من
📚 #تـوشــهـیـد_نـمـیـشـوے📚
روایـت هـایـی از حـیـات جـاودانـه
🌷شـهـيـد مـدافـع حـرم🌷
💚 #شـهیـدمـحـمـودرضـابـیضـایـی 💚
در ڪـانـال دوســـت شــ💔ــهـید مــن
🌹| @dosteshahideman
دوست شــ❤ـهـید من
📚 #تـوشــهـیـد_نـمـیـشـوے📚 روایـت هـایـی از حـیـات جـاودانـه 🌷شـهـيـد مـدافـع حـرم
📚#تـوشــهـیـد_نـمـیـشـوے📚
روایـت هـایـی از حـیـات جـاودانـه
🌷شـهـيـد مـدافـع حـرم🌷
💚#شـهیـدمـحـمـودرضـابـیضـایـی 💚
🍂#فـصـل_چـهـل و یـکم
🍁#عـنـوان:لـهـجه تـرکے عـربـے
چند نفر از رزمنده های #مقاومت_فیلمی از #محمودرضا در #سوریه ضبط کرده بودند که در آن نحوه ی باز و بسته کردن #قطعات_توپ23را #آموزش می داد.توی این فیلم فقط دست های #محمودرضا داخل کادر است.
به اضافه #صدایش که با #لهجه عربی محلی #نحوه ی کار را #توضیح می دهد.
بار اولی که این #فیلم را می دیدم صرفآ از صدایش فهمیدم #محودرضاست ،چون تصویری از $چهره ی او از اول تا آخر فیلم وجود ندارد.چند دقیقه که تماشا کردم برگشتم و به #محمودرضا که مشغول کار خودش بود گفتم:#(بابا عربی!این_دیگر_چیست؟) گفت:برای یک عده از بچه ها توپ را #آموزش داده بودم .
گفتند این طوری یادمان نمی ماند،#یک بار دیگر هم توضیح بده #فیلم بگیریم.
من هم توضیح دادم فیلم #گرفتند که داشته باشند و اگر جایی لازم شد از فیلم استفاده کنند.
#گفتم:کو؟کجا هستند این بچه ها؟ گفت:همین جا هستند،حرف نمی زنند تا شناسایی نشوند.گفتم:خودت که لو رفته ای با این #لهجه_ترکی عربی قاطی.،#خندید گفت :لهجه ام که خیلی #ضایع است!الان که دارم گوش می کنم می بینم این بنده خداها چقدر توی دلشان خندیده اند.
البته این را به #شوخی می گفت.
من تا حدودی بالهجه های محلی #عربی آشنا هستم ومقدار تسلط محمودرضا به عربی رامی دانستم.
#محمودرضا توی این فیلم،قطعات توپ را با حوصله زیاد یکی یکی باز می کند.در آخر فیلم که کارتمام می شود! انقدر موقع دیدن فیلم از تکلمش به عربی محلی #کیف کرده بودم که آن را دوباره از اول تا اخر دیدم.آخر سر هم #یواشکی برای خودم کپی کردم.بعدا که فلش مموری را باخودم آوردم تبریز و باز کردم تا فیلم را بریزم روی لپ تاپ، دیدم #محمودرضا هم یواشکی آن را ازمموری #پاک کرده است!
شـادے روح شـهـیـد #صـلـوات
🌷🍃 @dosteshahideman🍃🌷
🍂#فـصـل_چـهـل و دوم
🍁#عـنـوان:گرا با گوگل ارث
#سهیل_کریمی می گفت:#محمودرضا در حلب برای تعیین گرا از نرم افزار #گوگل ارث کمک می گرفت.
اما #خمپاره ها به جایی که باید می خوردند،نمی خوردند.می گفت #محمودضا متوجه شده بود که #مختصات #گوگل ارث برای جاهایی مانند #سوریه و #عراق خطا دارد.
معتقد بود که این خطا عمدی است.
#محمودرضا مقدار این خطا را درآورده بود و بعد از آن،مقدار این خطا را در نظر می گرفت و #آتش می کرد و #جایی را که میخواست #می زد.
شـادے روح شـهیـد #صـلـوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_ال_محمد_و_عجل_فرجهم
🌷| @dosteshahideman
🍃🌷
🌷🍃🌷
🍃🌷🍃🌷
🌷🍃🌷🍃🌷
با خیال تو که #شب، 🌙
سر بنهم بر خارا
بستر خویش به خواب،
از پرِقو می بینم..…
#شبتون_منور_به_نور_شهدا🌟
🕊| @dosteshahideman
🍁💫🍁💫🍁💫
💫🍁💫🍁💫
🍁💫🍁💫
💫🍁💫
🍁💫
💫
🌱هر روز خود را با بسمالله آغاز کنید🌱
🔹امام سجاد(ع): مردمانی که در زمان غیبت مهدی (عجّ) به سر میبرند و معتقد به امامت او و منتظر ظهور وی هستند، از مردمان همه زمانها برترند، زیرا خدایی که یادش بزرگ است به آنان خرد، فهم و شناختی ارزانی داشته است که غیبت امام برای آنان مانند حضور امام است.
🌱| @dosteshahideman
💫
🍁💫
💫🍁💫
🍁💫🍁💫
💫🍁💫🍁💫
🍁💫🍁💫🍁💫
دوست شــ❤ـهـید من
📆 امروز شنبه ☀️ ۶ اسفند ۱۳۹۷ هجرے شمسے 🌙 ۱۹جمادیالثانی ۱۴۴۰ هجرے قمرے 🎄 ۲۵ فوریه ۲۰۱۹ میلاد
⚘﷽⚘
ما در چه شماریم
که خورشید جهانتاب
گردن به تماشای تو از
صبح کشیده ست
#شهید_محمود_رضا_بیضایے
#سلام_صبحت_بخیر_علمدار
🌷| @dosteshahideman
🍃🌷
🌷🍃🌷
🍃🌷🍃🌷
4_504007042021720757.mp3
570.3K
✨روز دوشنبه روز زیارتی
★امام حسن(علیه السلام)
★امام حسین(علیه السلام)
🕊| @dosteshahideman
دوست شــ❤ـهـید من
⚘﷽⚘
#بال_در_بال_ملائک
#برشے_از_وصیت_نامه_شهيد
بسم الله الرحمن الرحیم
می روم تا انتقام سیلی مادرم زهرا را بگیرم
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
خدا را هزاران بار شاکرم که به این بنده حقیر نعمت بندگی خود را عطا کرد و زبان، قاصر از وصف و قدردانی نعمات ایشان است.که یکی از بزرگترین نعمت ها حب علی علیه السلام و اولاد مطهرش است و این راه هم مدیون پاکدامنی مادر و پدر است که با رزق حلال مرا پروراندند. من چطور قدردان خداوند باشم که رهبری فرزانه،دلسوز و عارف و مظلوم چون آقا سید علی خامنه ای(حفظه الله) را مقتدای ما فرمود که متاسفانه آنطور که باید و شاید نتوانستم سربازی ایشان را درک کنم.
پروردگارا به حق محمد و آل محمد از گناهان و سستی های من بگذر که همه از نادانی و کاهلی بوده و سرم از شرمساری پایین است. خدای من! به ارحم الراحمین بودن شما اعتقاد داشتم و یقین قلبی داشتم که مورد رافت شما قرار می گیرم. انشاالله.
از پدر و مادر مهربان و همسر سیده و مهربان و فداکارم و برادر و خواهران عزیز حلالیت می طلبم و شرمنده عطوفت و بزرگواری آنها هستم و از آنها می خواهم که همیشه دعا گوی من باشند.
و اما فرزندانم، محبین حضرات معصومین علی آقا، خانم فاطمه و آقا محمد. خوشحالم که به دِین خود عمل کردم شاید نواقصی هم داشته ام اما سعی کردم که فقط رزق حلال کریمه اهل بیت علیها السلام را به خانه بر سفره مهیا کنم و از حضرات معصومین خواستارم که نسل و ذریه ام، ولایت مدار و ادامه دهنده ی راه این حقیر باشند.
توصیه من به فرزندانم طبق فرموده صُلحا ترک معصیت و انجام فرایض دینی و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام است. مطمئنم پسرانم متدین، ولایتی و مفید برای نشر احکام دین و دخترم با عفت و حجاب خود با چادر، دل حضرت زهرا سلام الله علیها را شاد می کند. بدان که برای این چادر که هدیه حضرت زهرا سلام الله علیها است ، خون دلها خورده شده و خون های بسیاری برای حفظ آن بر زمین ریخته است.
از تمامی همکاران، خادمین بارگاه ملکوتی حضرت معصومه سلام الله علیها حلالیت می طلبم چون آن طور که می باید همکار و برادر خوبی نبودم و به این عزیزان سفارش می کنم که قدر لحظات حضور در این حرم قدسی را بدانید هر چند که این حقیر نتوانستم استفاده احسن و اکمل از این بهشت زمینی داشته باشم. ولی امیدوارم که همه برادرانم در این آستان الهی قدر خادمی زائران این مکان مقدس را داشته باشند و با صبر و حوصله و خوش خلقی برای خدمت به این زائران از هم سبقت بگیرند.
💚 #شهید_مهدی_ایمانی
❤️شهادت زیباست...
💙شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #اللهم_صل_علی_محمد_و_ال_محمد_و_عجل_فرجهم #اللهم_الرزقنا_شهادت_فی_سبیلک
ادامه دارد...
🕊| @dosteshahideman
🌹🕊
🕊🌹🕊
🌹🕊🌹🕊🌹
🕊🌹🕊🌹🕊🌹