#پیام_مخاطبین
میخواستم تجربه خودم رو در اختیار اعضای کانال بگذارم.
هر موقع به پزشک مراجعه میکنید حتما قبل از استفاده از دارو، درباره دارو داخل نت جست و جو کنید تا از عوارض دارو مطلع بشید.
متاسفانه من به پزشک متخصص پوست مراجعه کردم و دارویی به نام راکوتان برای جوش های صورتم تجویز کردند،
بدون اینکه بپرسند باردار هستم یا قصد بارداری دارم یا خیر...
بعد از تهیه دارو علامت منع مصرف برای خانم های باردار رو روی دارو دیدم اما نمیدونستم انقدر تاثیرات منفی سیستماتیک داره که نمیتونم تا شش ماه بعد از قطع مصرف هم باردار بشم. فکر میکردم فقط در دوران بارداری منع مصرف داره. خدا رحم کرد که قبل از اقدام به بارداری درباره دارو جست و جو کردم و الا معلوم نبود خدایی نکرده چه آثار مخربی روی مغز بچه داشت !!!!
افسوس و صد افسوس با وجود این همه تاکید به امر فرزندآوری باز هم به این راحتی داروهایی تجویز میشه که با جان انسانها بازی میکنه.
ناگفته نماند که با جست و جوهای به عمل آمده مشخص شد این دارو در آمریکا منسوخ شده اما در ایران همچنان تجویز میشود.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ هفت خوان خیالی؛ پاسخی به دلواپسی های فرزندآوری و فرزندپروری
✍ نویسنده: خانم سحر فرهادی
👈 لینک سفارش کتاب:
https://bit.ly/36bnYQv
https://bit.ly/36bnYQv
#معرفی_کتاب
#فرزندآوری
#تربیت_فرزند
#معیشت_خانواده
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✨پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
"براى هر حاجتى كه داريد، حتى اگر بند كفش باشد، دست خواهش به سوى خداوند متعال دراز كنيد؛ زيرا تا او آن را آسان نگرداند، آسان (برآورده) نشود."
📚 بحارالانوار، ج ۲۳، ص ۲۹۵
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
⚠️کاهش رشد جمعیت به ۱/۸ درصد در پایان برنامه دوم توسعه، هدف نانوشته ای که دکتر مرندی برای رسیدن به آن ابراز امیدواری کرده بود!!
👈 دکتر مرندی، اولین ایرانی دریافت کننده جایزه بین المللی جمعیت از سازمان ملل می باشد.
#تاریخچه_تنظیم_خانواده
#کنترل_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌جلوی اجرای سند ۲۰۳۰ را بگیرید.
رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور:
🔹️ به این فکر کنیم چرا انقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش و پرورش کشورها گاهی اوقات با سر و صدا مثل سند ۲۰۳۰، نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تاثیر آموزش و پرورش است.
🔹️دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود.
🔹️ الان هم شنیدهام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید. ۹۹/۶/۱۱
#آموزش_و_پرورش
#سند_۲۰۳۰
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#ارسالی_مخاطبین
👌«ما کوثریم و کم نمی شویم»
#نسل_حسینی
#ما_ملت_امام_حسینیم
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دوتا کافی نیست
#پیام_مخاطبین میخواستم تجربه خودم رو در اختیار اعضای کانال بگذارم. هر موقع به پزشک مراجعه میکنید
#پیام_مخاطبین
سلام راجع به تجربه مصرف راکوتان
من سالهای زیادی پوست چرب و مستعد جوش داشتم، از همون ابتدا به چند پزشک مراجعه کردم ولی گفتم راکوتان و هییچ داروی هورمونی و خشک کننده ای ننویسید. چون مصرف نمیکنم فقط ویتامین درمانی، تصفیه خون و ورزش جواب قطعی میده برا پوست، تمامی داروهای هورمونی بلافاصه بعد از قطع یا آثار مخرب کبدی و هورمونی زنانه داره و قطعی هم نیست و برگشت پذیره
من خیلی از اطرافیان رو دیدم که بارداری شون، مخصوصا به خاطر این دارو تا چندین سال به تاخیر افتاده یا باروری شون با مشکل مواجه شده، با وجودی که در مجردی مصرف کرده بودن
حتی من در مورد لیزر صورت و عمل لیزر چشم که برا عینک هست هم میدونم منع بارداری و شیردهی داره، کلا راه های راحت و زود بازده عوارض بلند مدت جبران ناپذیر داره...
چی مهم تر از سالهای جوانی و فرزند آدمه؟ زیبایی مهم هست اما ماندگار نیست پیری، محیط و خیلی چیزها تحت تاثیر قرارش میده ولی فرزند صالح سالهایی که استخوان و پوست صورت در خاک باشه باقیات صالحاته و سیمای بهشتی مون میشه ان شاالله
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
⚠️ هشدار امروز رهبر انقلاب درباره وضعیت مهد کودکها
✅ مهد کودک ها، مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند.
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دوتا کافی نیست
💥زبان آتشینم هست، لیکن در نمی گیرد... مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حجت_الاسلام_وافی
📌مسئولین در خواب غفلت...
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#دوتا_کافی_نیست
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#پیام_مخاطبین
بچه سومم که می خواست به دنیا بیاد هر چند همه مسخره ام میکردن، انگار احساس میکردم درِ آسمون وا شده، خدا این بچه را به من داده...
شوهرم از شریکش جدا شده بود و درآمد نداشت ولی نمیدونم برکتی که تو خونه ام بود از کجا بود. وقتی یکسال و ده ماهش شد، چهارمین فرزند و سومین دخترم به دنیا اومد انگار خدا درهای رزق و روزی را به روی ما باز کرده بود. مادرم که از مخالفین سر سخت من بود به صراحت میگفت از قدم این دوتا دختره، البته آبرویی که خدا به ما لطف کرده بود خیلی با ارزش تر بود.
مطهره که سه ساله شد باردار شدم ولی خدا نخواست و من انگار که جوانی از دست داده باشم، در میان تمسخر نزدیکانم بی اختیار اشک میریختم.
در پیاده روی اربعین از آقا یه بچه دیگه خواستم به نظر مسخره می اومد ولی سینه ام از دیدن نوزادی فشرده میشد بی اختیار ضربان قلبم تند میشد ولی نشد. کم کم این عطش فروکش کرد و من مطمئن شدم دیگه باردار نمیشم ولی بعد از ماه رمضان پارسال در حالیکه فکر بچه دار شدن را به کلی از سرم بیرون کرده بودم، ناباورانه باردار شدم ۲ ماهم بود که خواستگار خیلی خوبی برای دختر ۱۵ ساله ام فاطمه آمد و ازدواج کرد.
بعد از شهادت سردار حالم خیلی بد شد تقریبا مطمئن بودم این هم سقط میشه ولی خدا نخواست و با تمام سختیها و بستری شدنها، علی جانم روز تولد حضرت علی اکبر علیه السلام به دنیا اومد از اون روز تا حالا واقعا من حیث لا یحتسب روزی می رسه، پرایدمون پژو شد و دیشب شوهرم بیست میلیون خمس پرداخت کردند و البته جریانات جالبی در فرزند بیشتر هست که فقط باید این شیرینی را هر کس خودش تجربه کنه.
#مادری
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#دوتا_کافی_نیست
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌آقای دکتر مرندی، مسئولیت سوء عملکردتان در موضوع جمعیت را بپذیرید.
دکتر مرندی در مصاحبهای با خبرگزاری فارس[۱]، در مورد تاریخچهی اتخاذ سیاست تحدید نسل می گوید: «این طرح به ذهن من رسید و دولت در نهایت آن را به عنوان یک طرح تصویب کرد و در مجلس به قانون تبدیل شد و شورای نگهبان نیز بر آن صحه گذاشت».
البته برخی از اسناد نشان میدهد که صندوق جمعیت سازمان ملل هم در اتخاذ تصمیم تحدید نسل سهیم بوده است. مثلاً نفیس صدیق، معاون دبیر کل و رئیس وقت صندوق جمعیت سازمان ملل در سفر خود به ایران میگوید: «گفتگوهایی که متعاقب سرشماری سال ۱۳۶۵ در سال ۱۹۸۸ با دولت ایران صورت گرفت به آن منجر شد که دولت در برنامه نخست توسعه، کنترل جمعیت را در نظر بگیرد».[۲] پس علیالقاعده به غیر از ارادهی مسئولین دولتی وقت، ارادههای دیگری نیز بودهاند که اسباب اتخاذ این سیاست را فراهم آوردهاند.
دکتر مرندی در این مصاحبه، دلیل اتخاذ سیاست تحدید نسل را رشد بالای جمعیت عنوان کرده است: «به هر حال بر اساس رشد ۳.۹ درصدی باید هر ۱۷ سال جمعیت کشور دو برابر میشد، اگر این روال ادامه پیدا میکرد جمعیت کشور ما امروز چند برابر بود» اما ایشان نمیگویند که هشتدهم از این رشد مربوط به ورود مهاجرین افغانستانی و معاودین عراقی بوده است که اگر از آن رشد جمعیت کسر شود، ۳.۱۱ درصد رشد میماند که همین عدد در سرشماری سال ۱۳۴۵ نیز بهدستآمده بود[۳]؛ یعنی اگر صرفاً فرزندآوری مادران ایرانی را در نظر بگیریم، متوجه میشویم که خبری از بمب یا انفجار جمعیتی نبوده است. مقام معظم رهبری دربارهی تاریخچهی اتخاذ سیاست تحدید نسل به نکتهی لطیفی اشاره کردهاند: «اول کار از سال ۶۶ شروع شد. پیش من آمدند و تصویر هولناکی را ارائه کردند و ما معتقد شدیم که باید کنترل کرد»[۴]
آقای مرندی در صحبتهای خود مکرر به این کلام مقام معظم رهبری اشاره میکنند که فرمودهاند: «سیاست تحدید نسل در یک برههای از زمان درست بود» و از این معبر سعی میکنند خود را از پذیرش مسئولیت بحران کنونی جمعیت، تبرئه کنند؛ اما مقام معظم رهبری در ادامهی همان فرمایش خود، حد درست بودن این سیاست را هم مشخص کردهاند: «… آنطوری که افراد متخصص و عالم و کارشناسان علمیِ این قسمت تحقیق و بررسی کردند و گزارش دادند، ما در سال ۷۱ به همان مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت، رسیدیم. از سال ۷۱ به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم؛ خطا کردیم، تغییر ندادیم. امروز باید این خطا را جبران کنیم»[۶] حال آیا با توجه به آن که آقای مرندی در فاصلهی سالهای ۷۲ تا ۷۶ وزیر بهداشت بوده، احیاناً نباید اجرای این سیاست را متوقف میکرد؟!
دکتر مرندی در مصاحبهی خود، اطلاع از وضع آماری کشور و این که میدانسته اهداف جمعیتی نظام محقق شده است را کتمان نمیکند (صد البته وقتی که نفر دوم اجرای سیاست تحدید نسل، – دکتر ملک افضلی – متخصص آمار حیاتی باشد، عدم اطلاع از آمارهای جمعیتی باورپذیر هم نخواهد بود) ولی در عین حال میگویند: «به طور مرتب تا ما آمار میدادیم، مرکز آمار هم اعلام میکرد که وزارت بهداشت بیربط میگوید. تا اینکه موقع سرشماری ۱۰ ساله رسید و مسئولین مرکز آمار متوجه شدند که نه تنها آمارهای ما درست بوده، بلکه رشد جمعیت کمتر هم شده»
👈 ادامه در پست بعدی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
📌آقای دکتر مرندی، مسئولیت سوء عملکردتان در موضوع جمعیت را بپذیرید.
سرشماری سال ۱۳۷۵ که توسط مرکز آمار صورت گرفت، به وضوح نشان داد که اهداف جمعیتی نظام که در برنامهی نخست توسعه آمده بود، محقق شده است (نرخ رشد جمعیت ۱.۹۶ به دست آمد، درحالیکه میبایست با رسیدن به نرخ رشد ۲.۳ اجرای تحدید نسل متوقف میشد). حال این سؤال پیش میآید که اگر آقای مرندی بر اساس آمار وزارت خودش عمل نکرده و معطل آمار سرشماری بوده است، چرا لااقل در سال پایانی مسئولیتش اجرای سیاست تحدید نسل را متوقف نکرده؟ اگر ایشان در این زمینه کوتاهی نکرده بود، فرهنگ لیبرال «فرزند کمتر؛ زندگی بهتر» جزء محکمات عقاید عموم مردم نمیشد و وضع جمعیت کشور نیز اکنون اینگونه بحرانی نبود که ایران یکی از سه کشور دنیا شود که با بیشترین سرعت در حال پیر شدن است. (و البته لااقل سه میلیون نفر از چهار میلیون نفری که با هدف تحدید نسل، عقیم شدند، نیز عقیم نمیشدند)
جناب مرندی چرا در سال ۱۳۸۹؛ یعنی ۱۸ سال بعد از زمانی که باید سیاست تحدید نسل متوقف میشد و درست فردای آن روز که آقای احمدینژاد گفت: «به چه حقی قانون میگذارید که دو بچه کافی است و بیش از سه بچه نیاورید؟» در مخالفت با ایشان احساس وظیفه کرده، تمامعیار به میدان آمدید و در مصاحبهای گفتید: «افزایش تعداد فرزندان که هنر نیست، حیوانات هم میتوانند این کار را بکنند!»[۷] آیا در سال ۱۳۸۹ وزیر بودید و مسئولیتی داشتید؟!
دکتر مرندی در صحبتهای خود می گوید اگر سیاست تحدید نسل اتخاذ نمیشد «الآن باید دهها میلیون بیکار دیگر و نانخور بیشتر در کشور میداشتیم! با مشکلات امنیتی مواجه میشدیم. سوءتغذیه در کشور به وجود میآمد و فقر بیداد میکرد» اما آیا راهکار اسلام برای از بین بردن فقر یا مبتلا نشدن به آن، تحدید نسل است؟
«بکر بن صالح» میگوید به امام کاظم علیه السلام نامهای نوشتم که: من مدت پنج سال است که از بچهدار شدن جلوگیری میکنم و این به خاطر آن است که همسرم فرزند نمیخواهد و میگوید: تربیت و ادارهی فرزندان برایم دشوار است؛ زیرا فقیر هستیم و از امکانات زیادی برخوردار نیستیم. نظر حضرتعالی چیست؟ امام علیهالسلام در پاسخ مرقوم میفرمایند: «اطْلُبِ الْوَلَدَ فَإِنَّ اللَّهَ یرْزُقُهُم» فرزند طلب کن! همانا خدا روزی آنها را میدهد.[۸]
پیامبر اکرم (ص) نیز در اوج مشکلات و فقر امت اسلام، مکرر مسلمانان را به فرزندآوری بیشتر توصیه و ترغیب کردهاند و فرمودهاند «اُطلُبوا الوَلَد»[۹].
به هر صورت نسخهی اصلی اسلام برای رفع فقر، این است که عدالت حاکم شود. اگر حلقهی بستهی مدیران مرفه، بیکفایت و فسیل شده، برای همیشه متولی امور اجرایی مردم باشند، قطعاً فقر پابرجا خواهد بود؛ چه جمعیت یک میلیون نفر باشد و چه دویست میلیون. اما اگر به مدیران سادهزیست، لایق و جوان فضا داده شود، ایران با منابع عظیمی که دارد ابداً با جمعیت زیاد، دچار فقر نخواهد شد.
ضمناً انسانی که به دنیا میآید صرفاً دهان، مری، معده ندارد که کارش فقط خوردن باشد، بلکه بازو، اندیشه نیز دارد. عمده هراس دشمنان کشور نیز از این است که جمعیت جوان ایران اسلامی به تعدادی برسد که صرفاً خودِ ایرانیها از منابع زیرزمینی کشورشان استفاده کنند و از خامفروشی و مفتفروشی منابع به مستکبران دست بکشند.
👈ادامه در پست بعدی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1