#تلنگر
#خانواده
📌 برای نابودی یک مملکت لازم نیست لشکرکشی کنی فقط کافی خانواده رو از هم بپاشونید و مادر کانون خانواده است پس برای از بین بردن یک خانواده باید مادران را به لجن بکشیم.
@rahrovanehagh1
⬅️ازدواج
به دختران خود ...
یاد دهید
ازدواج موقعیتی برای رسیدن به آرزوها نیست..
مردان غول چراغ جادویی علاءالدین نیستند!
#ازدواج ساده وآسان
#خانواده
@rahrovanehagh1
خبرتحلیلی 1:اهمیت تصمیم درست،به موقع وقاطع
جایگاه تصمیمگیری در هر سازمانی را باید در رأس آن مجموعه جستجو کرد، بهگونهای که نقش کلیدی مدیران را میتوان اتخاذ تصمیم درست، بهموقع و قاطع از بین تصمیمات و گزینههای مختلفی دانست که در اختیار آنها قرار دارد. زمانی که تصمیمات اتخاذشده این ویژگیها را نداشته باشد، نهتنها اجرای تصمیم را مختل میکند، بلکه اعتماد مجریان را نیز از بین میبرد.
نکات تحلیلی: 1- تصمیم دولت در برگزاری کنکور که مدام با تأخیر مواجه میشد و حتی چند روز مانده به برگزاری کنکور نیز مشخص نشده بود که کنکور برگزار میشود یا خیر؟! این موضوع، روح و روان کنکوریها را بهشدت تحت تأثیر قرار داد. 2- تصمیم دولت به واگذاری سهام پالایشیها در صندوق ETF دوم چند روز قبل از عرضه، توسط دو تن از وزرای مرتبط تکذیب و بعد از حدود 48 ساعت دوباره تأیید شد که این نوع تصمیمگیری اعتماد عمومی به بازار سرمایه را از بین برد و هنوز هم تبعات آن در بازار سرمایه قابل مشاهده است. 3- تصمیم دولت به فروش 220 میلیون بشکه نفت به شکل سلف موازی و بعد تصمیم به فروش 2 میلیون بشکه نفت به شکل سلف نفتی دوساله کمتر از چند ساعت قبل از واگذاری لغو گردید و هیچ پاسخ قانعکنندهای نسبت به دلیل اتخاذ تصمیم و یا لغو آن ارائه نشد. 4- تصمیمگیری در خصوص نحوه بازگشایی و فعالیت مدارس، 48 ساعت مانده به شروع سال تحصیلی، تغییر میکند و اعلام میشود که همه مدارس و کلاسها باید به شکل حضوری برگزار شود! این وضعیت تردیدهای زیادی را نسبت به حضور دانشآموزان در مدارس ایجاد کرده است! 5- تصمیم دولت در مورد قرنطینه شهرها، نحوه رعایت پروتکلهای بهداشتی در برگزاری مراسمهای عزاداری، بسته شدن مراکز دینی و ... نمونههایی از دیگر تصمیمات دولت هستند که از ویژگیهای سهگانه «درست، بههنگام و قاطعیت» برخوردار نبودهاند.
نکات راهبردی: زمانی که تصمیمی ویژگیهای فوق را نداشته باشد، چند اتفاق قابلتصور است: 1- اعتبار تصمیمگیران نزد مجریان کاهش یافته و تصور امکان لغو تصمیم در آنان شکل میگیرد و احتمال شکلگیری حرکتهای اعتراضی برای تغییر تصمیم افزایش مییابد 2- پشتوانه کارشناسی طرحها زیر سؤال میرود و مخاطبین یا مجریان سؤال میکنند که چرا برای تصمیمگیری در این سطح کلان، کار کارشناسی کافی انجام نمیشود؟! 3- فرصتی برای دشمن فراهم میکند که نفوذ نرم خود را تعمیق بخشیده و جای عناصر دلسوز را در افکار عمومی بگیرد؛ بنابراین انتظار این است که همه دستگاههای اجرایی، بهویژه مهمترین دستگاه اجرایی کشور بهگونهای تصمیم بگیرند که پایههای اعتماد مردم به نظام بیشازپیش تقویت شود.
@rahrovanehagh1
خبر تحلیلی 2:نهضت قطعه سازی
در شرایطی که برخی جریانهای سیاسی بهصورت مستمر از گشایش اقتصادی سخن به میان آورده و دامنهای از مذاکره با غرب تا طرحهای نفتی مورد مناقشه را طرح و بیان میکنند، مقام معظم رهبری بارها بر علاجپذیر بودن اقتصاد کشور و مقابله با تحریمها سخن به میان آورده و بر توان و تولید ملی تأکید داشتهاند.
گزاره خبری: رهبر انقلاب اخیراً به موضوع راه افتادن نهضت قطعهسازی در کشور اشاره کرده و بیان فرمودند: «یکی از موانع، همین مشکلات قطعات است که مکرّر به ما گفته میشود که مثلاً فرض کنید فلان ماشین فلان قطعه را ندارد، نمیدهند. خب ما در کشور نهضت قطعهسازی داریم که خوشبختانه راه افتاده؛ الآن چند سال است که نهضت قطعهسازی راه افتاده از طرف بخشهای نیروهای مسلّح، وزارت دفاع و بعضی از بخشهای دیگر. خیلی خب؛ شما قطعات موردنیاز را به مراکزی که قطعهسازی میکنند، به مراکزی که تحقیق و پژوهش در این زمینه میکنند، ارجاع کنید تا آنها برایتان قطعه را بسازند؛ و میتوانند. من عرض بکنم ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستهایم بسازیم؛ در نیروهای مسلّح، بعضی از قطعاتی که تصوّر نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد. از این نهضت قطعهسازی استفاده بشود.» دانش قطعهسازی قابلیت انتقال به بخش صنعتی دارد و علاوه بر امیدافزایی در جامعه، در صورت ملموس سازی میتواند باعث ارتقای سطح تابآوری اجتماعی و امید به گشایش اقتصادی و اثرات آن در افزایش کیفیت زندگی ایرانیان و کاهش هزینههای خدماتی و مصرفی آنان داشته باشد.
گزاره تحلیلی: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب، توجه و تبیین چند مسئله ضروری است: ۱- بازخوانی سابقه توانمندی و انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی در حوزه نظامی به بخش صنعت و نقش آن در ارتقای توان صنعت ملی کشور و خودکفایی در این حوزه؛ 2- تبیین توانمندیهای دانشی و تکنولوژی بومی و مبتنی بر دانش روز در نیروهای مسلح؛ 3- برجستهسازی مزیتهای انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی نیروهای مسلح به بخش صنعتی کشور (بومی بودن، کاهش هزینهها و...)؛ 4- ترغیب و تشویق نیروهای مسلح به انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی به بخش صنعت کشور (بخشهای دولتی و خصوصی)؛ 5- مراقبت از ایجاد هراس بخش خصوصی و دولتی نسبت به تعریف نیروهای مسلح بهعنوان رقیب آنان و تأکید بر انتقال صرف دانش در این حوزه به بخش صنعت.
@rahrovanehagh1
احکام فقه سیاسی : سوال:حکم غیبت در مواردی چون ذکر در نوشته، وبلاگ یا ضبطصوت و تصویر و انتقال آن، چیست؟
پاسخ:جایز نیست و حکم گفتن را دارد. به تعبیر مقام معظم رهبری مدظلهالعالی: «خواندن وبلاگ هم مثل خواندن کاغذ، کتاب، نامه و مثل شنیدن حرف است. استماع غیبت شامل همهی اینها میشود؛ یعنی ملاک استماع در اینها مسلّماً وجود دارد و شنیدن به گوش خصوصیتی ندارد، خواندن نامه هم همانگونه است که در بحث استماع است، دوربین هم همینجور است، یعنی اگر خطای کسی را با دوربین ثبت کرد و در معرض دید دیگران قرار داد؛ همان حکم را دارد.
@rahrovanehagh1
❌سیاسیکاری رسانههای اصلاحطلب
🔻 رسانههای دولتی و اصلاحطلب در روزهای اخیر با حمله به رئیس مجلس مدعی شدهاند که اولاً او از حوزه تهران انتخاب شده و به همین دلیل نباید وارد حوزه انتخابیه خوزستان میشد! و ثانیاً مسئولیت مجلس قانونگذاری است و رئیس مجلس نباید «نظارت میدانی» انجام دهد! رسانههای حامی دولت میگویند سفرهای استانی صرفاً در حیطه مسئولیت رئیسجمهور و اعضای کابینه است؛ برفرض محال اگر این ادعا صحیح باشد، پس چرا همین رسانهها از آقای روحانی مطالبه نمیکنند که وی به سفرهای استانی و ازجمله خوزستان برود؟!
🔺روحانی در جلسه رأیگیری وزیر پیشنهادی صمت در مجلس حاضر نشد. معاون پارلمانی رئیسجمهور اعلام کرد که این اقدام با مشورت ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شد. آقای روحانی علیرغم اطمینان دادن به خانوادهها برای رعایت پروتکلها در مدارس، مراسم بازگشایی مدارس را بهصورت غیرحضوری انجام داد! این سؤال برای خیلی از خانوادهها ایجاد شد که اگر پروتکلهای بهداشتی در مدارس اجرا شده، پس چرا رئیسجمهور از حضور امتناع کرد؟!
🔹رئیس مجلس بهعنوان یکی از مقامات ارشد نظام میبایست با مردم در ارتباط بوده و از نزدیک با مشکلات و مطالبات آنها درگیر باشد. این رویکرد هم در قانونگذاری مجلس مؤثر است و هم در نظارت بر عملکرد دولت. حالا رسانههای اصلاحطلب بجای اینکه به رئیسجمهور خرده بگیرند، به رئیس مجلس حمله میکنند که چرا میان مردم رفتی و صدای آنان را شنیدی؟!
@rahrovanehagh1
#فرزنددلبندم
💢 داستان، درس انس و اخلاق
📝 دکتر علی قائمی
داستان، برای کودک درس اخلاق است؛ درس انضباط است، درس انس است، چه بسیارند دروس و مباحث اخلاقی که اگر بهصورت تئوری برای کودکان مطرح شوند، انگیزهای را در آنان پدید نمیآورند و یا در آنان اثری مثبت بر جای نمیگذارند در صورتی که اگر در قالب قصهای عرضه شوند در او تحول ایجاد میکنند.
شما اگر بخواهید فرزندان خود را منضبط بار آورید بهترین راه این است که از همان دوران خردسالی اصول و قواعد انضباطی را در قالب داستانها ریخته و برای کودکان بیان کنید. در چنان صورت شما او را به عمل واداشته و از صد درس و کتاب برای او بیشتر مطلب آموختهاید
.
#فرزندپروری
#خانواده
#تربیت وآموزش
@rahrovanehagh1
#احکام
🏴 اولویت همسرداری و مادری
🔷 سوال :آیا زن تحصیل کرده متأهل و دارای فرزند، در شرایط فرهنگی فعلی جامعه، برای حضور در عرصه #جهاد_فرهنگی در سطح جامعه (مثل تدریس، مربی گری و ...) #تکلیف دارد؟ اگر این حضور باعث آسیب به #فرزندداری، #خانه_داری و آرامش زن در خانه شود، جایز است؟
✅ج: انجام امور مربوط به مقام رفیع مادری و همسری، برای زن در #اولویت قرار دارد، البته اگر بانوان بتوانند افزون بر #تربیت_فرزندان_صالح و #همسرداری که خود جهاد محسوب می شود، با حفظ حریم ضوابط شرعی، در عرصه های مختلف فرهنگی تلاش کنند، بسیار پسندیده است.
#مقام_زن #اولویت_همسرداری #اولویت_تربیت_فرزند #فعالیت_فرهنگی_بانوان #تکلیف #جهاد_فرهنگی
#تربیت_فرزندان_صالح
@rahrovanehagh1
📌همسر خسیس یا مقتصد؟!
فرد مقتصد در زندگی دارای هدفهایی مانند خریدن خانه یا خودرو، فرستادن فرزندان به دانشگاه، تامین هزینههای بیماری یا پس اندازد دوران پیری و بازنشستگی است که برای رسیدن به این هدف پول جمع میکند و هدف او «جمع آوری پول» نیست.
فرد خسیس اما پول را فقط برای فجایع آینده که همه شان قابل درک نیستند و به صورت «اگر»هایی با احتمال اندک بیان میشوند، میخواهد و برای موارد ضروری خرج نمیکند و با کم خرجی سلامت جسمانی و روانی خود و اعضای خانواده را نیز به خطر میاندازد.
#همسرانه👨❤️💋👨
#خانواده
@rahrovanehagh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روشنگری
🎥 حقیقت ماجرای #نوید_افکاری به روایت خودش در اغتشاشات مرداد ۹۷ شیراز و شناسایی حسن ترکمان و قتل او بهترین پاسخ به هجمه رسانهای اخیر است.
@rahrovanehagh1
#سلامتی
⛔️ اشتباهات رایج مسواک زدن؛
①❗️مسواک زدن با فشار زیاد
②❗️مسواک نکردن کامل دندانهای اخر
③❗️مسواک زدن بعد خوردن مواد اسیدی
④❗️استفاده از مسواک بیشتر از 3 ماه
@rahrovanehagh1
#روز_نگار
امروز روز تغییر قبله مسلمین از بیت المقدس به سمت کعبه است.
@rahrovanehagh1
سلام ودرود
لطفا این کانال را به بهترین 🌺دوستان وهمکاران خود سفارش کنید..💝
@rahrovanehagh1
🔴 #سیدحسن_قاآنی_هنیه‼️ | چه تصمیمی برای صهیونیستها و معامله قرن ترامپ گرفته شده؟
🔻 بی شک مهمترین خبر چند هفته اخیر در جبهه مقاومت، خبر دیدار سیدحسن نصرالله و اسماعیل هنیه بعد از ۲۷ سال بود. اولین پیام دیدار نصرالله و هنیه این است که اقدام مشترک ترامپ و سران امارات و اسرائیل برای عادی سازی روابط با هماهنگیها و هم افزاییهای کم سابقه اعضای جبهه مقاومت روبه رو شده است. در این باره بیشتر بخوانید:
1️⃣ دو ماه قبل اسماعیل هنیه طی نامهای مهم درباره معامله قرن به سید حسن نصرالله، خواستار یکپارچه سازی بیشتر جبهه مقاومت و تحرکات فوریتر شد. این نامه شاهدی است که نشان میدهد که در دو ماه گذشته ابعاد این یکپارچه سازی تعیین و در جلسه نصرالله و اسماعیل هنیه به تصویب نهایی و عملیاتی بسیار نزدیک شده است. موضوعی که نشان می دهد جبهه مقاومت دوران جدیدی را آغاز کرده و تصمیات و اقدامات مهمی در راه هست.
2️⃣ ابعاد جزئیات جلسه اسماعیل هنیه و سید نصرالله در محرمانهترین وضعیت اطلاعاتی و رسانهای قرار دارد. اما اظهارات هنیه در اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان نکته مهمی داشت. او در سخنانی اظهار داشت: «موشک های ما در گذشته تنها 15 کیلومتر برد داشت، ولی اکنون قادر است به تل آویو و ما بعد تل آویو برسد». به تعبیر ساده تر اینک بندر حیفا و تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی الان فقط توسط حزب الله و ایران تهدید نمیشود بلکه یک ضلع سوم نیز ممکن است پیدا کرده باشد. از سوی دیگر موشکهای فراتر از تل آویو یعنی اهدافی فراتر از سرزمین اشغالی و حتی میتواند شامل اهداف غیر اسرائیلی ولی همسو با تل آویو در منطقه نیز شود.
3️⃣ جلسه اسماعیل هنیه و نصرالله بعد از نزدیک به سه دهه یک نفر سومی که این روزها فرمانده ارشد محور مقاومت است، نیز دارد. گرچه از حضور سردار قاآنی در جلسات اخیر در لبنان خبری منتشر نشده ولی همچنان فرمانده جدید سپاه قدس در همه حوادث منطقه هم حضور دارد و هم حضور ندارد! حضور شبح گونهای که به نظر میرسد صرفا یک تدبیر اطلاعاتی و امنیتی نیست و بیشتر تبدیل به یک استراتژی در دوران جدید سپاه قدس شده است. دولت ترامپ در حالی با زور و فشار و تبلیغاتی طرح معامله قرن را به ظن خود جلو میبرد که بی شک اخبار چند روز اخیر در جنوب لبنان کام سیاستمداران آمریکایی را تلخ کرده است. موضوعی که البته به تلخی کام باقی نمی ماند و نوید اقدامات دردآوری را می دهد که مهمترین ویژگی اش هماهنگی و اتحاد کم سابقه رهبران محور مقاومت و تمرکز ویژهتر بر سرزمین های اشغالی است.
@rahrovanehagh1
#پیام_صبحگاهی
▪️الگوی اسلامی برای نظامسازی و جامعهسازی به طور خلاصه یک الگویی است مرکّب از ایمان و علم و عدل؛ این سه عنصر اصلی است. ایمان به معنای ایمان توحیدیِ خالص که این ایمان توحیدیِ خالص، هم در ساخت شخصیّت انسانها تأثیر میگذارد، هم در ساخت جامعه و قوارهی عمومی جامعه اثر میگذارد، و هم در عمل شخصی امتداد دارد، هم در شکل اجتماعی.
۱۳۹۹/۶/۲
@rahrovanehagh1
#حدیث_روز
🔸 امام صادق (ع)
هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها به بزرگى ياد شود و گويند: براى خدا آموخت و براى خدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد.
📚 (اصول کافی ج1،ص56)
@rahrovanehagh1
#احکام
‼️ تنبیه دانش آموز
🔷 سوال: معلّمی دانش آموزی را در کلاس در برابر دانش آموزان دیگر به شدّت تنبیه کرده است آیا آن دانش آموز حق مقابله به مثل را دارد یا خیر؟
✅ ج: دانش آموز حق مقابله و پاسخگویی بهگونه ای که شایسته مقام استاد و معلّم نباشد ندارد و براو واجب است که حرمت معلم را حفظ نموده و نظم کلاس را رعایت کند و می تواند از راههای قانونی اقدام نماید، همانگونه که بر معلّم هم واجب است احترام دانش آموز را در برابر همکلاسیهایش حفظ کرده و آداب تعلیم اسلامی را رعایت نماید.
📕منبع: leader.ir
@rahrovanehagh1