روش نوین نوروتراپی چیست?
کلمه ی"نورو" به معنای عصب و کلمه "تراپی" به معنای درمان است. نوروتراپی اصطلاحی است که به مجموعه تکنولوژی هایی گفته می شود که کمک می کنند مغز به عملکرد طبیعی خود برگردد و بهترین کارکرد ممکن را داشته باشد. در گذشته روش های درمان مشکلات مغز و اعصاب و روان عمدتا شامل دو دسته زیر بود:۱.دارو درمانی ۲.روان درمانی هرچند این روشها موثرند و بسیاری از بیماران با استفاده از آنها درمان شده اند، اما بتدریج مشخص شد که گروه سومی از بیماران وجود دارند که نتوانسته اند از این روشهای مرسوم سود ببرند. لذا دانشمندان به جستجوی راه سومی برای حل مشکلات مغزی پرداختند که نهایتا طی سالهای اخیر به تکنیک های نوروتراپی منجر شد
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
رویکردهای نوروتراپی
به صورت کلی دو رویکرد و روش در نوروتراپی وجود دارد.
نوروفیدبک
در رویکرد اول به فرد آموزش داده می شود که بر امواج مغزی خود مسلط شود. این روش نوروفیدبک نامیده میشود. در نورووفیدبک مراجع یاد می گیرد که می تواند بر قدرت و توان باندهای فرکانسی مغز خود که مرتبط با شرایط اختلال فرد است تسلط به دست بیاورد.
پژوهش ها نشان می دهد که قدرت امواج مغزی در اختلال هایی چون نقص توجه – بیش فعالی، اضطراب و افسردگی دچار نابهنجاری شده است و این بمعنی این است که مغز مراجع بی توجه، مضطرب و یا افسرده شده است. نوروفیدبک که یک روش غیر تهاجمی است این امکان را به مراجع می دهد که با قدرت خود مغز، بر این نابهنجاری در امواج مغزی پیروز شود و امواج مغزی را به حالت طبیعی و نرمال برگرداند. این فرایند، از طریق شرطی سازی عامل و بوسیله تکنولوژی های پیشرفته صورت می گیرد. نتیجه پژوهش ها نشان می دهد که درمان نوروفیدبک، به عنوان یک درمان مکمل، در بهبود اختلال های نظیر نقص توجه – بیش فعالی، اختلال یادگیری، اضطراب، افسردگی های خفیف، دردهای مزمن، مشکلات در خواب و مشکلات شناختی نظیر حافظه بسیار موثر است
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
روش تحریک مغز یا tDCS
رویکرد دوم در نوروتراپی
tDCS یا trans cranial Direct Current Stimulation مجموعه ای از روش های تحریک مغز است که شامل تحریک مغناطیسی و تحریک الکتریکی فراجمجمه ای است.
تحریک الکتریکی جریان مستقیم فراجمجه ای یک تکنیک غیر تهاجمی تحریک مغز است که بر اساس کاربرد جریان ضعیف، مستقیم از روی جمجمه می باشد. بدینوسیله سبب تغییر فعالیت مغز و القاء نوروپلاستیستی بر اساس نوع مونتاژ و پارامترهای تحریک می شود. این تکنیک بطور فزاینده ای در درمان برخی از اختلالات روانپزشکی و نورولوژیکی از جمله افسردگی، نقایص شناختی، اضطراب، میگرن، نقص توجه – بیش فعالی و دردهای مزمن استفاده شده است. جریانی که در اختلال تحریک الکتریکی به مغز داده می شود بسیار ضعیف و زیر آستانه تحریک نورون می باشد و پژوهش ها نشان داده اند که این روش ایمن و بی خطر است.
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
موارد درمانی نوروتراپی
منابع و پژوهش های علمی و همچنین تجارب بالینی نشان داده اند که نوروتراپی در درمان
افسردگی
اضطراب
نقص توجه/بیشفعالی
مشکلات خواب
دردهای مزمن
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
📍فواید نوروتراپی
مزایا و فواید نوروتراپی به پروسه درمان شما و شرایط جسمی بیمار بستگی دارد. مزایایی که معمولا ذکر میشود شامل تقویت حافظه و تمرکز، کاهش تکانشگری و اضطراب، وضوح ذهنی بهتر و خواب آرام تر است. نوروتراپی حتی ممکن است میل به مواد اعتیاد آور را کاهش دهد و هوس ترک را تسکین دهد
📍عوارض نوروتراپی
نوروتراپی یکی از روشهای درمانی است که تا به امروزه هنوز عارضه خاص و شدیدی نداشته است. این روش درمانی همانند دیگر روشهای درمانی، عوارض خفیفی دارد. استفاده از داروهایی خاص در زمان نوروتراپی نمیتواند خطر و مشکلی را برای شما همراه داشته باشد، از این رو میتوان گفت که با داروی خاصی تداخل نخواهد داشت.
ممکن است زمانی که درمان خود را آغاز میکنید، درد و سوزش شدیدی در ناحیهای که الکترود وصل شده است احساس کنید. اما این عارضه کوتاه مدت بوده و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی از بین خواهند رفت
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
برنامه با فرمت اصلی روز یک شنبه ارائه میشود این برنامه ها صرفا جهت اطلاع می باشد
بازگشایی مدارس و چالشهای پیش روی والدین..
چند روزی، به بازگشایی مدارس، باقی مانده و دانش آموزان بهخصوص کلاس اولیها و والدینشان، در تبوتاب خرید مدرسه هستند. شاید خرید کردن، کار چندان سختی نباشد، اما خرید کردن برای مدرسه که دانش آموزان، ساعات زیادی از عمر خود را در آن به سر میبرند، از اهمیت ویژهای برخوردار است. سلامت دانش آموزان، فقط در گروی کیف و کفش و لوازم التحریر نیست. کانال دوا درمون، سعی کرده،به نکات مهمی که در سلامت دانش آموزان به خصوص کلاس اولیها نقش دارند، بپردازد.
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
📣آمادگی برای رفتن به مدرسه
رفتن به مدرسه و محیطی اجتماعی که قانون خاصی دارد و کودک را مستقل میکند، روندی خاص است. کودکان رفتارهای مختلفی را هنگام اولین ورودشان به مدرسه از خود بروز میدهند. باید اشاره داشت که برخی اوقات خود کودک مشکلی با رفتن به مدرسه و جدا شدن از والد خود ندارد، بلکه والد رفتارهای مضطرب و وسواسی از خود بروز میدهد که ترس را در فرزند خود شکل میدهد. کودکان رفتارهای والدین خود را کاملا درک میکنند و بسادگی متوجه نگرانی مادر و پدر خود میشوند. مثلا وقتی مادر به صورت افراطی و مضطرب به کودک خود تذکر مراقبتی میدهد، ممکن است احساس نگرانی در کودک شدت یابد.
والدین مایلند، کودکشان مستقل رفتار کند. اضطراب جدایی، اولین مساله نگرانکنندهای است که والدین هنگام رفتن کودک به مدرسه با آن روبهرو میشوند. پدر و مادرها دوست دارند، فرزند آنها بهراحتی مدرسه را بپذیرد و از جدا شدن از والدین ترس نداشته باشد. معمولا آن دسته کودکانی که قبل از پیشدبستانی و دبستان، مهدکودک رفتهاند، راحتتر میتوانند از والدین خود جدا شوند، اما در مورد برخی کودکان رفتارها به شکلی دیگر دیده میشود و خانواده را مستاصل میکند. در آن دسته کودکانی که اضطراب جدایی دارند، رفتن به مدرسه معضل و کشمکشی عذابآور بین آنها و والدینشان است
ابتدا لازم است روحیات کودک خود را شناسایی کنید و قبل از بازگشایی مدارس او را با استفاده از جملات انگیزشی برای پذیرش مدرسه آماده کنید. کار کردن روی اعتماد به نفس کودک و تقویت روابط اجتماعی، روند جدایی را بهبود میبخشد.
این نکات برای رفتن به مدرسه را رعایت کنید:
📍بدون اطلاع کودکتان را ترک نکنید.
📍به ترس کودک دامن نزنید و او را از جدایی نترسانید.
📍اتفاقات روزمره را برای کودک خود شرح دهید و بگویید در غیاب شما اتفاق بدی رخ نمیدهد.
📍در مورد جدایی با کودک صحبت کنید.
📍جدا شدن از کودک را عادی نشان دهید و نگرانی خود را به فرزندتان منتقل نکنید.
📍کودک را به خاطر جدا نشدن سرزنش نکنید و مورد مقایسه قرار ندهید.
📍هنگام تنبیه به کودک نگویید، او را رها میکنید و تنها خواهد ماند.
📍در قالب بازی، جدایی را با کودک تمرین کنید.
📍کودک خود را در محیطهای اجتماعی ببرید تا با همسالانش مراوده داشته باشد.
چه علائمی طبیعی نیست؟
گرچه اضطراب مدرسه تا حدی طبیعی است و بعد از مدت کوتاهی از بین می رود اما اگر علائم اضطراب بیش از حد طول کشید، حال فرزندتان به طور فزاینده ای بدتر شد، دچار شب ادراری، لکنت یا حملات ترس و وحشت شد و به طور جدی و فعال از رفتن به مدرسه امتناع ورزید، در این موارد باید دقت کنید که نیاز به مشاوره با روان شناس دارید و باید مداخلات درمانی در مورد فرزندتان صورت گیرد
چند نکته تغذیهای برای دانشآموزان در آستانه بازگشایی مدارس
اگر برمبنای اصول تندرستی به تغذیه نگاه کنیم تمام جوانان، دانش آموزان و دانشجویان از تغذیه درست و مناسبی برخوردار نیستند. نه تنها تغذیه مناسب بلکه سبک زندگی نادرستی با شب بیداری و روز خوابی، غفلت از مصرف صبحانه ، گرایش به تنقلات دارند. آنها به جای ورزش و تفریح سالم به بازیهای کامپیوتری روی آوردند و با گوشیهای هوشمند و وسایل الکترونیکی سرگرم هستند. نسل جدید جامعه آینده سازانی هستند که سلامت جسمی و گسترش فکر و اندیشه آنها در معرض خطر است.
مصرف تنقلات و خوراکیهای نامناسب منجر به چاقی و افزایش وزن در دانشآموزان میشود و در ادامه میتواند آنها را با بیماریهایی همچون قند و چربی و ... مواجه کند.
صبحانه وعده بسیار مهمی است. صبحانه جذب ویتامینهای گروه B، مواد معدنی اساسی همچون کلسیم و منیزیم را بالا میبرد. همچنین منجر به افزایش توان یادگیری برای دانشآموزان میشود. مقاومت بدن با مصرف صبحانه افزایش پیدا کرده و در برابر بیماریها بدن مقاومت بیشتری نشان میدهد. نان و پنیر و گردو، عدسی، شیر و ... از موارد مناسبی هستند که میتوان در وعده صبحانه برای دانشآموزان آماده کرد.
دادن میان وعده مناسب به دانشآموزان برای مصرف در مدرسه اهمیت زیادی دارد. ساندویچهای خانگی مثل کوکو و کتلت، میوهها و مغزها میان وعدههای مناسب هستند که میتوانند جای شکلات و فست فود و ... را بگیرند. مصرف تغذیه مناسب نه تنها توان یادگیری دانشآموزان را بالا میبرد بلکه سلامتی آنها را تضمین خواهد کرد
با سلام خدمت دوستان
⚘️خدمت اعضای تازه وارد در ابتدا خوش امدید به کانال. این کانال در قسمت سنجاق هشتک بندی شده و هر ایتم در هشتک تعریف شده
مثال اگر نیاز به داروخانه دارید
هشتک داروخانه
تمامی داروخانه های دزفول رو شامل میشه وووو
با تشکر
🔘 راهاندازی دستگاه شتاب دهنده بیمارستان خیریه سرطانی دزفول با مشارکت خانواده نیکوکار
رئیس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی(ع) دزفول در آیین بهرهبرداری از این دستگاه در محل این بیمارستان بیان کرد: این دستگاه برای از بین بردن تومورهای مغزی، ریه و برخی تومورهای دیگر مانند سرطان سینه استفاده میشود.
محمدرضا اسماعیلچگنی اظهارکرد: این دستگاه قدرت درمان بیمار در حدود سه دقیقه را دارد و حاج حسین حمیدی پور و همسر گرامیشان اشرف گلشننژاد برای خرید آن ۹۵۰ میلیارد ریال اهدا کردهاند.
وی با اشاره به اینکه این دستگاه نخستین دستگاه مدت هایسون E در ایران است ادامه داد: این دستگاه روزانه علاوه بر بیماران قبلی، توانایی درمان ۵۰ بیمار جدید را نیز دارد.
اسماعیل چگنی تصریح کرد: با وجود این دستگاه، بیماری در نوبت نمیماند و دستگاه نقطه زن و از دقت بالایی برخوردار است.
رئیس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی(ع) بیان کرد: روزانه به حدود ۴۰۰ بیمار در این بیمارستان خدمات درمانی ارائه میشود که ارائه خدمات به حدود ۱۱۰ نفر در رادیوتراپی و خدمات شیمیدرمانیِ سرپایی به حدود ۵۰ نفر، از جمله این خدمات به شمار میرود و حتی یک ریال هزینه از بیماران دریافت نمیشود
کانال دوا درمون دز
https://eitaa.com/dr061dez👈ایتا
https://rubika.ir/dr061dez👈روبیکا
https://plus.ir/dr061dz👈سروش
اینستاگرام👈davadarmon.dezful
سامانه تلفنی ۴۰۳۰
پاسخگوی سوالات شما و ارائه مشاورهای تخصصی در زمینه های👇
▪️مشاوره ی ترک دخانیات
▪️سلامت سالمندان
▪️سلامت مادران
▪️سلامت روان
▪️سرطان
▪️تغذیه
🤰مادر باردار گرامی:
برای دریافت شبانه روزی مشاوره ی پیش از بارداری ،بارداری و ۴۲ روز پس از زایمان کلید شماره ۴ جهت پاسخگویی می باشد
سلام وقت همگی بخیر
دوستان تازه وارد خوش امدید
جهت افراد تازه وارد 👇
اموزش رزو نوبت از کلینیک های تخصصی
۱.در گوگل سرچ کنید
nobat.dums.ac.ir
یا اینکه سرچ کنید
نوبت دهی علوم پزشکی دزفول
۲.اگر که پزشک مورد نظر در کلینیک یا زهرا س یا کلینیک افشار حضور داشته باشند. گزینه کلینیک ویژه را انتخاب نمایید.و اگر در بیمارستان بزرگ دزفول حضور داشته باشند گزینه بیمارستان دکتر گنجویان را انتخاب نمایید.