eitaa logo
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
2.1هزار دنبال‌کننده
520 عکس
30 ویدیو
618 فایل
دکتر محمد جعفر غفرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
پیاده شده نهج البلاغه جلسه دهم دوره اول هفدهم_مرداد_ماه_۹۸
۷ 🌷 سلام اگر مردی نخواد زیر بار مسوولیت و سرپرستی خانواده بره ومثل یک بچه رفتار کنه باید چه کرد ؟ آیا وقتی نظر او عاقلانه وبه صلاح خانواده نیست ؟هيجانات خود رو نتونه کنترل کنه ؟ مثل بچه ها قهر کنه و لوس بشه بازم باید به حرفش عمل کرد و گوش داد ؟ این سوالی بود که یه نفر تومسجد امروز بعد از تفسیر سوره تحریم پرسید ؟ 🌿 در پاسخ به نظر می رسد بهترین کار و تنها راه ممکن اینست که برای او، « همسری » عاقل، بااراده، خودیافته، خودساخته، شاد، آراسته، معطر، جذاب و « فریبنده » پیدا کنید که با « خانه داری = سرایداری » و « بچه داری » و تلفن بازی و ..... از « جهادهمسرداری » غافل نشود و با « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » خود بتواند شوهرش را « مجذوب » خود کند و مردی عاقل، با اراده، مؤمن، فعال، وظیفه شناس و ..... بسازد. ظاهرا هیچ راه دیگری برای « اصلاح مردان » وجود ندارد.
با سلام وقبولی طاعات و اعیاد مبارک باد. کلاس های یکشنبه و دوشنبه ۲۰و۲۱مرداد ماه ۹۸ تعطیل می باشد.
۱ 🌷سلام وقبولی عبادات و اعیاد مبارک. استاد امکانش هست هدیه ای به ما دهی و چه چیز را امروز باید قربانی کنیم؟ 🌿 با سلام و احترام و تبریک این عید بزرگ و فرصت اثبات بندگی به شما و تمام أعضاء محترم گروه. هدیه ای که به نظرم می تواند در این روز بزرگ بسیار زیبا و جذاب و مفید باشد اینکه: حضرت ابراهیم صلوات الله علیه، به أمر الهی، حضرت هاجر سلام الله علیها را با نوزاد شیرخوارش به سرزمین « غیر ذی زرع » آورد و بدون هیچ امکاناتی تنها گذاشت و به فلسطین بازگشت، و بعد از حدودا پانزده سال به نزد آنان آمد و به فرزندش حضرت اسماعیل علیه السلام فرمودند که باید تو را « ذبح » کنم. حضرت اسماعیل علیه السلام با نهایت ایمان و اخلاص عرض کرد: « إفعل ما تؤمر » اکنون باید به این نکته اندیشید که: « آن عقلانیت و آن اراده و ایمان و ادب » را آن حضرت از کجا آموخته بود؟ از پدری که هرگز ندیده بود؟ یا از برکات وجودی مادری بزرگوار که راضی به رضایت الهی بود؟
۲ 🌿 مهمترین نکته اینکه خودشان را بشناسند و بخواهند عاقلانه و مؤمنانه و عاشقانه ، « برای رشد و سعادت خودشان » اما « با همسر و خانواده او »،« زندگی » کنند و « فقط مراقب افکار و گفتار و رفتار و اخلاق و مواضع خداپسندانه خودشان » باشند و « هیچ و هیچ و هیچ تــــــــــــــــوقعی » از طرف مقابل نداشته باشند. 🌷 سلام بر استاد بزرگوار و جمع ایمانی عید سعید قربان رو تبریک عرض میکنم استاد پیرو صحبت تون عرض میکنم دختران هم اگر هیچ هیچ توقع نداشته باشند خانواده توقع دارند و این تضاد مسیر ادامه دادن را سخت میکند از مهریه داشتن کار و حقوق ثابت گرفته تا منزل مسکونی مستقل و نزدیک به والدین بودن و ماشین شخصی و..... این تضاد را چطور حل کنیم 🌿🌿 سلام و رحمت الهی بر شما. این عید بندگی و دهه امامت و ولایت بر شما هم مبارک. سرکار..... به خاطر همین « تضاد » میان « دو نسل » توصیه کردم « مرحله دوم » را جدی بگیرید و « خیلی قبل تر » از آمدن خواستگار و مطرح شدن مورد، خانواده را با « احسان = آموزش غیر مستقیم » خود با « اسلام و قرآن و احکام شرعی » هماهنگ کنید (نه با خواسته های خودتان . زیرا ممکن است نظرات خود شما هم منطقی و اسلامی نباشد.) بدون این هماهنگی، حتما و قطعا در آینده ای نه چندان دور ، دچار اصطکاک و نزاع می شوید و نه تنها از حمایتهای عاطفی، معرفتی، اجتماعی، اقتصادی آنان محروم می شوید بلکه ادامه زندگی هم برایتان حداقل آزاردهنده خواهد شد. اگر این « تضاد » پس از آمدن خواستگار بخواهد حل شود (چون تعلق، انسان را کور و کر می کند لذا) حتما با عصبانیت و خشونت و داد و فریاد و بی ادبی همراه خواهد بود. اما اگر « گفتگو با والدین » به تدریج و با استدلال و ادب و خنده و شوخی و در فضایی آرام انجام شود و والدین « عقلانیت و بلوغ و ایمان » فرزندشان را در « نحوه استدلال » او ببینند، به راحتی إقناع و با نظریات « منطقی » فرزندشان « هماهنگ » می شوند و از او حمایت هم می کنند. کافی است در « گفتگو » با والدین و بزرگترها ، نقش معلم را بازی نکنید و لحن تحقیرآمیز نداشته باشید بلکه نقش دانشجویی را بازی کنید که از اسلام و قرآن چیزی نمی داند و والدین را دانا می داند پس با « پرسشهای زیرکانه » ، آنها را وادار کنید که « جواب اسلام و نظر قرآن و عقل و منطق » را به شما تفهیم کنند (تا خودشان هم مجبور به پذیرش آن شوند.)(البته نباید زود قانع شوید و « مچ گیری کنید » بلکه باید از آنها بخواهید مطلب را به شما خوب بفهمانند تا جزئیات مطلب کاملا برای آنها و خود شما روشن شود.) لذا « تفکر و توکل و ادب » ، در این أمر مقدس راهگشاست. موفق باشید.
۳ 🌷 استاد حرف های شما خوب و منطقی است اما برای ماها که تازه داریم با این سخنان و عقیده ها اشنا میشیم و یه جورایی اول راه هستیم چطور و از کجا باید شروع کنیم؟ بحث سر دانسته ها و عمل به دانسته هامونه! من سر عمل به دانسته هام مشکل دارم.چطور باید شروع کنم؟چطور باید غلبه کنم؟ مثلا تو همین قضیه ازدواج (همیشه از خدا خواستم یکی باشه که فقط به دل من بشینه حتی اگه به چشم بعضیا نازیبا باشه اما خب موردایی بودند که به دلم نمیشنستند برخلاف ایمان و رفتارشون که به دلم مینشست و همینم باعث عذاب وجدان من میشه) 🌿 سرکار خانم ... پس لطفا هر چه سریعتر تا روز عید قربان به پایان نرسیده آن « منیت ، نفسانیت ، به دلم بشینه ، خواهشهای نفسانی ، من حیوانی ، من ظاهربین ، من سطحی نگر » خود را « ذبح » کنید تا به بارگاه « معنا » و « حق » تقرب پیدا کنید.
۸ 🌷سلام و عرض ادب خدمت استاد گرانقدر .استاد من دو تا برادر داشتم که یکیشون فوت شدند و برادر دیگرم که الان سی سالشون هست بعد فوت ایشون، کلا از کار دست کشیدن ،هیچ فعالیتی انجام نمیدن ،نماز نمیخونن روزه نمیگیرن ،کلا به هر چیزی که اعتقاد داشت اعتقاداتش از بین رفته منکر همه چیز شده،حتی ازدواج و اینها هم دیگه قبول ندارن و فقط خونه نشستن و بازی های کامپیوتری انجام میدن .خیلی کم میخوابه ،غذا به اجبار میخوره ،بیزحمت راهنماییم کنید که باید چیجوری باهاش رفتار کنیم ؟چه کاری باید انجام بدیم؟ 🌿با سلام به سرکار خانم.... که کاش از دولت و اکثر مردم کثیف انگلیس متنفر می شدند و نام محترمشان را به فارسی می نوشتند. ایشان پرسیده اند: برای برادرشان که سی سال دارد و هیچ فعالیت مفیدی ندارد و با نماز و روزه و ازدواج مشکل دارد ... چه باید کرد؟ خانم محترم ؛ اگر خود شما ازدواج کرده اید باید همه چیز را کنار گذاشته و فقط و فقط به « جهاد همسرداری » خودتان برسید تا همسر محترمتان در این سیل و طوفان شدیدی که امروز در جامعه ما مردان زیادی را به سقوط کشانده سالم بماند. و اگر هنوز ازدواج نکرده اید، لطفا در مدیریت والدین و « ولایت پدر محترمتان » کمترین دخالتی نکنید. تنها کاری که خداوند از هر مادر، خواهر، همسر، دختر، خاله، عمه، مادر زن، مادرشوهر و مادربزرگی انتظار دارد اینست که با « شیرین زبانی » و « شادی » و « عبارتهای مناسب و جذاب » ، « نکات مثبت » پدر و برادر و شوهر و فرزندانتان را به زیبایی « تشویق » کنید و با « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » خود، به تقویت عقلانیت و اراده و ایمان و امید آنها بپردازید. امیدوارم در این « شارژر » بودن موفق باشید.
🌷🌷عیدانه 🌿از الطاف حکیمانه الهی است که « دهه امامت و ولایت » معطر به میلاد حضرت امام هادی صلوات الله علیه است تا با « زیارت نورانی جامعه » آن امام هدایتگر ، »،« عظمت غدیر » را با روشنی کامل بفهمیم و برای « مأموم » شدن آن دوازده امام که عصاره آفرینش و « نور واحد» هستند، آگاهانه تر عمل کنیم. إن شاء الله تعالی
👈 👈 نوع فایل: 👈 موضوع: ؟ 👈واژه: 👈بیست_و_هفتم_مرداد_ماه_۹۸
♦️عیدانه_غدیر با سلام و احترام و عرض تبریک بزرگترین عید اسلامی برای عالمیان، عید سعید غدیر خم، روزی که مسلمین باید به امامت و ولایت « بازگشت = عید » کنند و نگاهی دوباره به آن بیاندازند و مانند یک « مأموم بیدار و صادق » تمام ابعاد زندگی خودشان را با « امامت و ولایت منصوب الهی » تنظیم و همسو و همراه و منطبق کنند تا « تدینشان » به « إکمال » برسد و « نعمتهای الهی » برایشان « تمام » شود و بتوانند در پیدایش « اُمت موحّد و منتظر » و ظهور آخرین حجت الهی و « ظهور تمام دین در تمام جهان » سهیم باشند. که اگر چنین نکنند ، چه کوتاه است فاصله « ظهر غدیر » تا « ظهر عاشوراء »، در یکی « دست امام » بالا رفت و در دیگری « سر امام ». غدیر، « کربلای عوام بود » و عاشوراء، « کربلای خواص » در غدیر با آنکه « بیعت گرفته شد » اما چون افراد « مأموم » نشدند و « اُمت تشکیل نشد »،« جفا » شد ولی در « امت کوچک عاشورایی » با آنکه « بیعت برداشته شد » اما همه در امامت و ولایت، « ذوب و حل شده بودند لذا « وفا » ماند. اللهم اجعلنا من المتمسکین بولایه أمیرالمؤمنین و الأئمه المعصومین من وُلذه صلواتک علیه و علیهم أجمعین.
✴️ عیدانه_غدیر۲ با سلام و وقت بخیر به همگی بزرگواران استاد با توجه به اینکه به عید مولا نزدیک میشیم ممکنه چند تا نکته طهارتی و سبک زندگی از امیرالمومنین بهمون بگین تا سرلوحه زندگیمون قرار بدیم و با مولا عهد ببندیم؟ فک میکنم عهد خوبی باشد تا عید غدیر بعدی ✳️ با سلام و احترام و تبریک فراوان عید فرخنده و نورانی غدیر که « عید الله الأکبر » است و عذرخواهی از تاخیر در پاسخ به خاطرمشغولیتهای متنوع این ایام. یکی از نکات زیبای أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه که می تواند منشأ تحول همه ما باشد اینست که ایشان فرمودند: أَيُّهَا النَّاسُ ؛ إِنَّ أَخْوَفَ مَا أَخَافُ عَلَيْكُمُ ، اثْنَانِ: 1ـ اتِّبَاعُ الْهَوَى 2ـ وَ طُولُ الْأَمَلِ فَأَمَّا اتِّبَاعُ الْهَوَى فَيَصُدُّ عَنِ الْحَقِّ وَ أَمَّا طُولُ الْأَمَــلِ‏ فَيُنْسِي الْآخِرَةَ اى مردم، بیشترين چيزى كه بر شما مى ‏ترسم دو چيز است: 1ـ پيروى هواى نفس ، 2ـ آرزوهای بی‌مرز. زیرا پيروى هواى نفس، از حق باز مى ‏دارد و بى ‏مرز بودن آرزوها، آخرت را از ياد مى‏ برد. موفق باشید.