#قطرات_بارانی_۱۶
🌷با سلام و تشکر از صحبت های خوب و عملی تون استاد بزرگوار
در صحبت هاتون مرتب می فرماییدکه ژنتیک و محیط نقش نداره
مگه خدا به پیامبر نمیگه و ثیابک فطهر
پس آلودگی های جامعه تاثیر می گذاره
که بعدش میگه و ثیابک فطهر
یا در بعضی جاها استغفار کن
🌿من عرض نکردم « نقش » ندارند عرض کردم انسان را به کاری « مجبور » نمی کنند. پس می توان خود را تطهیر کرد. می توان لباسها را شست. می توان کینه را پاک کرد.
#قطرات_بارانی_۱۷
با سلام و احترام به تمام أعضاء محترم گروه و تشكر از پاسخ أعضاء فعال گروه،
🌷پرسش این بود که: آیا « محبت » یکطرفه است؟ یا دوطرفه است؟.
🌿در پاسخ عرض شد:
با اینکه هر فعل، عمل، ارتباط، جریان، حرکت، ابراز، ظهور و مهر و محبتی، « دو طـــرفِ » دارد،
اما هر فعل، عمل، ارتباط، جریان، حرکت، ابراز، ظهور و مهر و محبتی، حتما و قطعا « فقط یکـــــطرفه » ابراز می شود و ظهور پیدا می کند و « ارتباط دو طرفه »،« محــــــال » است و اصلا شدنی نیست.
پس: بارش، یکطرفه است، رویش، یکطرفه است، تابش، یکطرفه است، آفرینش، یکطرفه است، هر افزایش و کاهشی، یکطرفه است، پرواز، یکطرفه است، شور و نشاط، یکطرفه است، حیات و زندگی، یکطرفه است، هر عبادتی، یکطرفه است، « تشکر »، یکطرفه است، « بوسیدن »، یکطرفه است، « خنده »، یکطرفه است، « لذت »، یکطرفه است، « عشق »، یکطرفه است،
🌷🌷و در ضمیمه آن پرسیدم:
اگر انسان این « یکطرفه » بودن « تمام افعال و أعمال » را بفهمد، در تمام رفتارهایش به چه « صفت » بسیار ارزشمندی دست پیدا می کند؟
🌿🌿که پاسخ آن (همانطور که اکثرا متوجه شدند)، « اخــــــــلاص » است.
« أخلاص »،« عصاره زندگی نورانی و معطر أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه است: از علی آموز إخلاص عمل.
اگر انسان، عاقلانه و مؤمنانه در رفتارهایش « اخلاص » داشته باشد، از دیگران (با اینکه انتــــــظار واکنش منطقی دارد، اما) از إحسان و إنفاق و إطعام و مهر و محبتش، از دیگران « هیچ توقــــعی » ندارد و برای هیچ یک از تلاشهایش، (از مخلوق) « أجر » نمی خواهد، « رحمه للعالمین » می شود، « جلوه کوثر » می شود و گرفتار « تکاثر » و « مقایسه » و « حسادت » و « بُـــخل » و « حرص » و « حس زشت طلبکاری » نمی شود.
لذا انسان مخلص، شخص عاقل و مؤمن و موحّدی است که: از تنگ نظری، اسارت نفس، بردگی ذهن، نوکری غرائز، دنیاگرایی، ظاهربینی، سطحی نگری، و از تمام رذائل، خودش را « خـــــــــلاص » و رها کرده است.
پس انسان مخلص می تواند با « جاهلین غرق در جاهلیت »، پیامبری کند و بهترین تمدن را بسازد،
انسان مخلص می تواند (مثل حضرت نوح علیه السلام و حضرت لوط علیه السلام) « با زن خائن خود » به پیامبری خود بپردازد و دختران خوبی هم داشته باشد.
انسان مخلص می تواند (مانند حضرت آسیه سلام الله علیها) با هر همسر کج و معوج و بداخلاقی برای خودش زیبا زندگی کند و با هر بیماری، طبابت کند، برای کوفیان هم امامت کند.خلاصه اینکه انسان مخلص، مثل « آینه ای شفاف »، أسماء و صفات و اراده الهی را « یکطرفه تجلّی » می دهد و هیچ خوف و حزن و غم و غصه ای هم ندارد. اللهم ارزقنا.
#قطرات_بارانی_۱۸
🌷دعـــــوت عمومی از تمام افراد بسیار محترم گروه:
🌿لطفا « زن و مرد، پیر و جوان، متأهل و مجرد، دانشگاه رفته و سالم مانده!!، سالم و بیمار، پولدار و بی پول، صاحبخانه و مستأجر » بپذیرید که امروز برای « هر کاری که انجام می دهیم »، (پاکیزگی، پاکی، زیبا و جذاب بودن، معطر بودن، خوش اخلاقی، خندان بودن، شاد بودن، آراستگی، آشپزی، خیاطی، نظافت، همسرداری، بچه داری، رانندگی، سلام کردن، مهربان بودن، انفاق کردن، شاکر بودن، ذاکر بودن، با وضو بودن، و برای هر کار خانوادگی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، هنری، آموزشی ... »، از هیچ یک از افراد اطرافمان، « هیچ توقـــــعی » نداشته باشیم.
و در پایان امروز خودمان را منصفانه ارزیابی کنیم و به خودمان « نمره » بدهیم. یا علی و یا زهرا
#قطرات_بارانی_۱۹
🌾 سلام علیکم
استاد از پاسخ هاتون سپاسگزارم
تشکر از وقتی که میگذارین: خیلی ممنوووونم استاد بزرگوار 🌸
🌷من فرمایش شما رو درست متوجه شدم یا خیر؟ صحبت شما اولویت بندی و میزان اهمیتی هست که یه خانم به همسر داری و بعدش کار بیرون میده، ینی اگه یه خانم کار بیرون داشته باشه، اما از زن بودن خودش و از همسرداری خودش غافل نشه، کار کردن او بلامانع است؟
و خواهشی که از شما داشتم اینه که در صورت امکان لطف کنین و بعضی مطالب رو که میفرمایید، راهکار عملی و کاربردیش رو هم بفرمایید، من واقعاً ممنون میشم.
مثلاً این هدایت نامحسوس رو که میفرمایید، توو عمل و رفتار ما دقیقا چطور باید باشه؟
استاد بزرگوار میخواستم بدونم
راه ارزیابی و سنجش خود در مسیر زن بودن و ایفای نقش زنانگی چیست!؟
بعد از اینکه متوجه شدیم نگاهمان به خود و ونقشمان غلط بوده و حالاباید روی ایفای نقش اصلی خودمان در خانه و در راستای همسرداری درست تمرکز بکنیم، باتوجه به نواقصی که در عمل و مهارت داریم
چطور میتوانیم بسنجیم که مسیر درستی را طی میکنیم!؟
🌿 سلام به مقام والا و رسالت آسمانی زن.
از آنجا که تمام افراد بشر دنبال « سود » اند و از زیان و خسران گریزانند خواهش می کنم ماشین حساب یا چرتکه ای را آماده کنید و « سود و زیان » نمونه های زیر را منصفانه محاسبه کنید:
بانویی را در نظر آورید که منشی یک اداره یا فروشنده یک فروشگاه یا کارمند یا صندوقدار بانک یا مدیر یک مهد کودک یا معلم یک کلاس یا مدیر یک مدرسه یا رئیس یک دانشگاه یا شهردار و فرماندار و استاندار شده است.
به نظر شما « سهم » او در پیشرفت علمی، فرهنگی، عاطفی، اعتقادی، اخلاقی و سیاسی جامعه و « سود » او چقدر است؟
حالا سود چنین بانوانی را مقایسه کنید با سودی که حضرت هاجر سلام الله علیها با اطاعت از شوهر در آن سرزمین « غیر ذی زرع » بُرد یا سود و سعادتی که « همسر زهیر » در کربلاء با دوختن شوهرش (که مزدور معاویه بود) به اردوگاه أهل البیت بُرد یا سود و سعادتی که « همسر مقام معظم رهبری » از لحظه لحظه زندگیش می برد یا سودو سعادتی که « همسر جناب سید حسن نصر الله » یا « همسر سردار سلیمانی » .... از تلاش و نشاط و زندگی خود می برند؟
آیا وسعت نفوذ و نقش مفید کدامشان بیشتر است؟ اصلا اینها قابل مقایسه با هم هستند؟
این سه بانوی اخیر ، نه تنها کشور و نه تنها منطقه بلکه جهان را « به طور نامحسوس » در مشت خود گرفته و نقشه سیاسی منطقه و دنیا را تغییر داده اند.
انصافا « حضـــــور » این بانوان ظاهرا ساکت و بی نام و نشان (که شاید یک حساب بانکی هم ندارند)، از « ظهـــــور » هزاران هزار بانویی که هیچ حُرمت و ارزشی برای « زن » بودن خود قائل نیستند و « تشنة نگاه و توجه و احترام دیگرانند » و می کوشند رفتار پسرانه و مشاغل مردانه و ثروت دنیایی داشته باشند و با خودآرایی و اختلاط و تبرج و تحریک خود، خود را اسباب التذاذ رایگان هوسرانان معرفی می کنند ...
آیا این دو در سود و سعادت برابرند؟
آیا اتاق کار یک منشی، یک فروشنده، یک صندوقدار، یک معلم، یک مدیر، یک شهردار، یک فرماندار، یک استاندار .... وسیعتر است یا کوچکترین « خانه » ای که بانویی بااراده و هنرمند و مؤمن در آن خانواده داری میکند؟
چرا به آنها می گویند: شهــــــردار ، استانـــــدار و به اینها می گویند: خانــــه دار = سرایدار ؟؟؟؟
چرا آنها را « شاغل » می نامند اما اینها را « خانه دار » و « غیر شاغل » ؟؟؟؟
چرا از حضرت آدم تا آخرین انسان ، « شرط قبولی » عبادات و قربانی ها و ... « رو » به یک « بیت و قبله » بودن است؟ آیا آن « بیت » خیلی بزرگتر از کاخ ها و قصرها و تالارها و اهرام مصر است؟