سرنوشت برنامه هفتم، در خطر محافظهکاری است❗️
1⃣ دولت با تاخیر فراوان، لایحهای ناقص و معیوب و نامرتبط با سیاست کلی به مجلس آورد. گفتیم کلیات آن را رد کنید. دوستان گفتند دیگر به این مجلس نخواهد رسید؛ در خلال تلفیق جبران میکنیم.
2⃣ احکام تقدیمشده به مجلس، ساختاری و ریشهای نبود و سر و تهی نداشت. عمدتاً از جنس تنظیمگریهای بخشی و آنهم موردی بود. توضیح دولت این بود که من فقط جاهایی که نیاز به اذن مجلس داشت آوردهام و کل برنامه را نیاوردهام. دقیقا همان استدلال دولت روحانی در لایحه برنامه ششم.
3⃣ بسیاری از دستگاههای اجرایی هم حتی منتقد لایحه بودند. میگفتند پیشنهادات ما در سازمان برنامه فیلتر شده. مراجعات به کمیتههای تلفیق، عمدتا از سوی دولتیها بود.
4⃣ اقدام خوب هیات رئیسه تلفیق، تشکیل کمیتههای ۲۲ گانه و مجال دادن برای پختن محتوای کمیتهها بود. بعلاوه، شخص رئیس مجلس، وقت مبسوطی برای هماندیشی با کمیتهها گذاشت تا هماهنگی مضاعفی هم صورت گیرد.
5⃣ رویکرد اغلب کمیتهها، اولاً احیای سیاست کلی و درج تدابیر گفتمانی در کالبد برنامه بود و ثانیاً حل معضلات ریشهای و ساختاری در بخش مربوط به خود.
6⃣ نماینده دولت چند بار از جلسه تلفیق قهر کرد و مدام انتقاد داشت که شما دارید لایحه را به طرح تبدیل میکنید. اتفاق مشابهی که در فرایند برنامه ششم در مجلس وقت رخ داد. و نهایتا رهبری کار مجلس را تایید کرد.
7⃣ حال، با اتمام تلفیق، دولت موج مخالفت با کار مجلس را بدست گرفته. ظاهرا با رهبری هم طرح بحث کرده. برخی از نمایندگان پیشکسوت را هم همراه کرده تا ساز مخالفت بردارند. رئیس مجلس دارد تلاش میکند وفاق ایجاد شود که نشده هنوز. مایلند کلیات گزارش تلفیق در صحن رد شود تا در تلفیق، برگ برنده با دولت باشد.
8⃣ منکر برخی مفاد مشکلدار نیستم. اما نه اینطوری که دارند اصل کار را میزنند. لایحه دولت هیچ طرحی برای تحقق رشد ۸ درصدی نداشت و فقط بنایش حل ناترازیها بود. صرف نظر از ارقام جداول که ضمانت اجرا ندارد، لایحه، برای پیشرفت ۵ ساله، چشماندارسازی و ریلگذاری نمیکرد.
9⃣ درد اول انقلاب و کشور، امروز، ناترازیها نیست. غفلت چندین ساله از محوریت دادن به تولید و پیشرفت ساختارمند و عدالتمبنا است. انقلاب بیش از همیشه، به بلندپروازی نیاز دارد.
🔟 دوستان حزبالهی، انتقاد ما را به حساب نفی دولت و رئیس جمهور نگذارند. امیدبخشی، ندیدن ناهمواریها نیست. اهمال و مسامحه در جراحی واقعی آینده کشور و بسندهکردن به رویکردهای بجامانده از تکنوکراتها، اصل محافظهکاری است و محافظهکاری، قتلگاه انقلاب است.
*⃣ امیدوارم دکتر قالیباف بر اصالت کار مجلس اصرار ورزد و نگذارد رفاقتها و تعارفها و سفارشات، جای حکمرانی را بگیرد. و الا چوبش را کل اصولگرایان و بلکه حزبالهیها در آینده خواهند خورد.
#روح_الله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎯 از دولت سیمکش ، ماهیگیر و سیگارفروش تا دولت حافظ ارزشها و ولایت
♦️در فیلم کوتاه بالا، دکتر درخشان از نظریه خود در ترسیم تعامل میان نظام سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و جایگاه دولت سخن میگوید.
♦️ ایشان ورود تصدیگرایانه دولت در صنعت برق(#دولت_سیمکش), صنعت شیلات (#دولت_ماهیگیر) و صنعت دخانیات (#دولت_سیگارفروش) را مردود می داند.
🔹 از نظر ایشان، هر نهادی که نظام سیاسی مبتنی بر ولایت و نظام فرهنگی مبتنی بر ارزش های اسلامی را مختل کند باید در اختیار دولت و حاکمیت اسلامی باشد.
♦️این بدان معناست که تنها شکست بازار در عرضه ارائه کالاها و خدمات عمومی منشأ تجویز مداخله دولت در امور نیست، بلکه صیانت از ارزشهای اسلامی (#دولت_حافظ_ارزشها) و تقویت ولایت (#دولت_پشتیبان_ولایت) نیز مجوز مداخله دولت است.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
32.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اشتباه است که مردم سالاری را به انتخابات تقلیل دهیم.
🔻 مردم! دَم انتخابات که میشه به ما رای بدین و بعدش دوباره برید خونههاتون تا ببینیم چهارسال بعدی باید چکار کنیم!!!
🔻 فتح الفتوح امام، عاملیت مردم بود.
🎥 برشی از صحبت دکتر #روح_الله_ایزدخواه در حسینیه هنر یزد.
🆔 @madrese_rah
@dr_izadkhah
🔵 از علل موفقیت سریع احمدینژاد در حوزه اقتصاد، اول، کنار زدن سازمان برنامه از محوریت مدیریت اقتصادی کشور و دوم، برخورد با قلدربازی بانکها در پرداخت تسهیلات بود.
دقیقاً دو موضوعی که دولت سیزدهم در مقابلش تاکنون کوتاه آمده است.
🔺سازمان برنامه بطور ژنتیکی، خود را تنها مرجع فرماندهی اقتصادی کشور میداند و لذا ابتکار عمل را از سایر دستگاهها میگیرد.
🔺بانکها نیز به بهانه کنترل نقدینگی، مردم و صنعت را بایکوت تسهیلاتی کردهاند. و به روشهای خودشان، نقدینگی خلق میکنند.
جناب آقای رئیسی، تا این لحظه تدبیری برای این دو چالش نیاندیشیدهاند.
@dr_izadkhah
🔵 پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله فرمود:
کسی که متولی امور ده نفر شود، باید اندیشه چهل نفر را داشته باشد و کسی که اداره چهل نفر را بر عهده میگیرد، باید عقل و اندیشه چهارصد نفر را دارا باشد.
✅ بدون شک عقلانیت، پیچیدهترین مفهوم چندبعدی در مدیریت منابع انسانی و محیطی است.
آنچه که مدیران را از جامعیت و شایستگی خلع ید می کند، نگاه ناشیانه به کمیت رخدادها توسط ساختارهای رسمی است.
🔺 ما درک درستی از ساعت توسعه اجتماعی/اقتصادی در وقت نهادهای محلی و مردمی نداریم!
اگر مشاهده میکنید بیش از ۹۰ درصد مدیران ارشد، از تنگناهای اجرایی خویش گلهمند هستند، بخاطر این است که نمیدانند گرهگشایی جز از طريق ارتقای رتبه اجتماعی مردم اتفاق نمیافتد.
🔺 مردم را و تشکلهای آنها را باور کنید حتی اگر به زعم شما شعار میدهند؛
این شعارها تاکنون چیزهای زیادی را تغییر داده اند.
🔘 به قلم استاد: ناصر صاحبی؛
متفکر و متخصص حوزه اجتماعی و روستایی، و از پیشکسوتان جهادسازندگی.
@dr_izadkhah
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درجستجوی_اقتصاد_مردمی [۱]
🎥 پیشنهاد طراحی ابزارهای مالی ویژه، برای جذب پسانداز و سرمایه مردمی و انتفاع آنها از سودهای بزرگ ِ اقتصاد دانشبنیان.
پ.ن.: به دلیل مخالفت دولت و کمیسیون تلفیق برنامه هفتم، به رای گذاشته نشد.
@dr_izadkhah
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درجستجوی_اقتصاد_مردمی [۲]
🎥 مخالفت با ترکیب هیات عالی مولدسازی و استناد مهمل به آییننامه آن، در برنامه هفتم، و هشدار به تکرار تجربه تلخ خصوصیسازی
پ.ن.: رهبری اذن دوساله به این هیات دادند و تصریح کردند بعدش باید قانون شود. اما آقایان همان تصمیم را عیناً بدون ورود مجلس به جزییاتش، در برنامه هفتم آوردهاند تا صرفاً وجاهت قانونی پیدا کند. بدین ترتیب، مولدسازی هم مثل خصوصیسازی، در مسیر اقتصاد مردمی قرار نخواهد گرفت.
@dr_izadkhah
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درجستجوی_اقتصاد_مردمی [۳]
🎥 پیشنهاد راهکارهای عملیاتی برای تقویت حضور انواع تعاونیهای بزرگ در اقتصاد کشور:
- تعاونیهای روستایی و کشاورزی
- تعاونیهای مرزنشین
- تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانی
- تعاونیهای دانشبنیان
- تعاونیهای فراگیر
- تعاونیهای تامین نیاز تولیدکنندگان
پ.ن.: به دلیل مخالفت نماینده دولت و نماینده کمیسیون، با ۱۰ رای کمتر، تصویب نشد.
@dr_izadkhah
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 زخم #امیدیه کهنه است. سالها پیش زمینخواریای اتفاق افتاده بود که برخی مسئولین قضایی و انتظامی وقت منتفع بودند. این بچهها با دست خالی مقابل این جماعت ایستادند.
🔹حالا سالها از آن ماجرا گذشته ولی هنوز برخی عوامل کینه این بچهها از جمله #علی_رنود را به دل دارند.
🔸مستند #امیدی_هِ درباره همین مسئله ساخته شده. همه بچههای موثر عدالتخواه در امیدیه را یک به یک، دادگاهی و محکوم و زندانی کردند و انفصال زدند و ...!
🔹مستند امیدیهِ در واقع روایت پیروزی است اما در واقعیت بعد از این مستند، آقایان ضربات جدی به این بچهها زدند. شهردار عدالتخواه را انفصال زدند و بعد از چندسال تبرئه شد، عضو شورا را همینجور و حالا علی رنود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔵 طی پیگیری تلفنی از رئیس محترم دادگستری استان خوزستان، ایشان ضمن اعلام صدور دستور آزادی برادر #علی_رنود (پس از اخذ وثیقه)، تاکید کرد اجازه برخورد سیاسی و غیرقانونی را در این پرونده نخواهد داد.
@dr_izadkhah