🔴 کشور به یک جهاد همهجانبه برای تحقق فضای سایبر مطلوب انقلاب اسلامی نیاز دارد.
🔹 برخی از سیاستگذاران ما مجذوب و یا حتی مرعوب تکنولوژی هستند و با این نگرش، خود را درحالتوسعه و رسیدن به کشورهای توسعهیافته میدانند، و خواسته و ناخواسته هم در مسیر و هم در هدف غربزده بوده و فقط از اسلام، ظواهر را مینگرند .
🌐 http://fna.ir/d9j5ix
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ نصرالله پژمانفر نماینده مجلس:
🔹 فضای کسب و کار مردم روی اینترنت بینالملل قرار گرفته و اگر دشمنان هر آن تصمیم بگیرند که اینترنت بینالملل را قطع کنند، چه کسی میخواهد پاسخگوی ضرر و زیان مردم باشد?
🔹 چه کسی پاسخگوی این تهدیدهای فراوان در حوزه فضای مجازی، سختافزارها و نرمافزارها اعم در کل کشور از شبکه پالایشگاهها، نیروگاهها، مترو و بسیاری دیگر خواهد بود؟
🔹 امروز باید وزارت ارتباطات پاسخ دهد که چرا اجازه داده زندگی و کسب و کار مردم و مسائل حاکمیتی بر بستر یک فضای کاملاً باتلاقی قرار بگیرد زیرا تجربه نشان داده که دشمنان هر زمان اراده کنند بدون توجه به مشکلات داخلی کشور ما آن را قطع میکنند.
🔹 چه در زمان وزارت محمود واعظی بر وزارت ارتباطات با معاونت آذری جهرمی و چه اکنون، دهها و صدها تذکر در قالبهای مختلف در مورد ضعف و بی رغبتی وزارت ارتباطات در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات داده شد و این موضوع را مطرح کردیم که بستر و زیرساختهای این شبکه را ایجاد و سپس خدمات را توسعه دهیم، آنها میگفتند، هیچ نگرانی و ناامنی در این فضا که بر بستر اینترنت بینالملل است وجود ندارد و حتی با تمسخر و فضاسازیهای سیاسی به این تهدید بزرگ بیتوجهی کردند.
🔹 حتی سال گذشته معاون وزیر ارتباطات مصاحبهای داشت مبنی بر اینکه بحث شبکه ملی اطلاعات یک کلاهبرداری بزرگ و بحث انحرافی است و مشکلات کشور با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات حل نخواهد شد و نباید بر این موضوع تمرکز کنیم.
🌐 https://www.mashreghnews.ir/news/956798
🆔 @seda24
⭕️ نصرالله پژمانفر نماینده مجلس:
🔹 تلگرام طلایی و هاتگرام مورد پشتیبانی وزارت ارتباطات و وزارت اطلاعات بود و آنها مثلاً میخواستند پوشش امنیتی برای مراقبت از کاربران داشته باشند و مرتباً هم در جلسات متعدد ابراز میکردند که ما با این پوشش و پوسته توانستیم برخی از فضاهای ناسالم را در جریان فضای مجازی کنترل کنیم و اجازه فعالیت به آنها را ندهیم. میگفتند تلگرام فضای امنی است که ما قدرت کنترل آن را داریم.
🔹 این نماینده مجلس درباره اظهارات وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه از ابتدا گفته بودیم که پوستههای تلگرامی قابل اعتماد نیستند، توضیح داد: حافظه رسانهها و مردم آنقدر ضعیف نشده که صحبتها و اظهارنظرها و پُزهای سیاسی مسئولان را نسبت به راهاندازی این نسخهها و ایجاد این باور که ما از آن مراقبت میکنیم، فراموش کرده باشند.
🔹 آقای آذری جهرمی سابقه این گفتمان را فراوان دارد؛ روزی در جلسه شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد ما قدرت کنترل تلگرام را داریم؛ با مدیران آنها صحبت کردیم و میتوانیم با یک پیامک تمامی نگرانیهای خود را برطرف کنیم. گفتند نگرانی حاکمیت نسبت به تلگرام وارد نیست و با همین ادبیات، کاربران تلگرام از کمتر از یک میلیون به چهل و چند میلیون نفر رشد پیدا کرد.
🔹 تا پیش از این میگفتند برای کنترل فضای تلگرام و ایجاد امنیت تلگرام طلایی و هاتگرام راهاندازی شد؛ با ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه، در اختیار قرار دادن سرورهای فراوان به آنها و ارائه خدمات دیگر.
🔹 وی با بیان اینکه مستندات کافی در این خصوص وجود دارد، ادامه داد: تلگرام طلایی و هاتگرام با نظارت وزارت اطلاعات و وزارت ارتباطات فعالیت کرد و فارغ از مصاحبههای مسئولان ذیربط در این خصوص، مستندات فراوانی در ارتباط با این موضوع دارم که این وابستگی را ثابت میکند.
🔹 پژمانفر با بیان اینکه فرافکنی مسئولان جواب نمیدهد، گفت: در شرایطی که امروز دشمنان به راحتی این پوسته ها را حذف و کانالها و محتواهایی را فیلتر میکنند و نشان دادند که هیچ پایبندی به قوانین داخلی ایران ندارند، باز هم مسئولان تمام ظرفیت فضای مجازی خود را در حوزه اینترنت بینالملل نگه میدارند.
🔹 اگر روزی اعلام شد دیگر هیچ خدمتی در بستر اینترنت بینالملل به ایران داده نمیشود، مسئولان چه پاسخی در مقابل این موضوع خواهیم داشت؛ قطعاً جناب آقای واعظی و عقل منفصل ایشان آقای جهرمی که اکنون جایگزین وی شده، باید پاسخگوی مسائل ایجاد شده باشند.
🌐 https://www.mashreghnews.ir/news/956798
🆔 @seda24
💢 شرکت #گوگل روزانه یک میلیارد تومان از #ایران فقط بابت تبلیغات در فضای مجازی، درآمد کسب میکند.
✍1⃣ ظاهرا گوگل نه آستان قدس است و تولید کنندگان ایرانی که برای مصرف انتخاباتی آقایان مجبور باشد بخاطر فعالت اقتصادی اشان #مالیات بدهد
✍2⃣ آقایان قضایی ما رسانه ای ها و این مردم، دیگر به این دولت امیدی نداریم؛ حداقل شما که قول داده اید #حامی_مطمئن باشید کاری کنید .
🆔 @voinews
وقتی به لطف برخی مسئولان با بصیرت انجمن مافیایی ادمینهای تلگرام پیام مسئول قرارگاه فضای مجازی کشور را به سخره می گیرند و گوگل می شود تعیین کننده باید و نباید فضای مجازی کشور و روز به روز خطر گرام نزدیک و نزدیک تر می شود...
#نظرات_کاربران
تلگرام طلایی و هاتگرام در گوگل پلی منتشر شدند که این به معنی پذیرش قوانین امنیتی گوگل است
از امروز به بعد برای اپدیت کردن تلگرام طلایی و هاتگرام باید ابتدا نسخه اون توسط سپر امنیتی گوگل تایید بشه ؛ یعنی هرگز و هرگز تلگرام طلایی و هاتگرام نمیتونند با ارائه آپدیت از تلگرام جدا و مستقل شوند !
در نتیجه تمام حرف ها درباره مستقل شدن این دو اپ فقط مصرف داخلی داشته و برای ساکت کردن حجمه های رسانه ای جریانی خاص طراحی شده بود
تلاش تلگرام طلایی و هاتگرام برای برگشتن به گوشی کاربر ها نشون داد که تنها آلترناتیو فعلی و حتی سابق برای کنترل تلگرام صرفا ارائه این دو تلگرام غیر رسمی بوده
حذف تلگرام طلایی و هاتگرام کاربراشون رو بین کلاینت های دیگه پخش کرد و ی بخشی رو هم به سمت تلگرام اصلی سوق داد ، در مجموع تلگرام طلایی دیگه مطلقا به تعداد کاربر های سابقشون نمیرسن ، قدرتشون کمتر میشه و این برای فضای کسب و کار تلگرام بهتره !
انجمن ادمین ها تو تلگرام
یکسال پیام رسان های داخلی رو عقب راندند
@Dr_Javidnia
✍️ به قلم حسن بیارجمندی:
🔴 آرایش جنگی دشمن و آرایش مناسب ملت / اتحاد ملت رمز پیروزی و عبور از جنگ ترکیبی98
◀️ اضلاع اصلی آرایش جنگی هیبریدی دشمنان در موج سوم براندازی:
🔻 الف_ جنگ سیاسی- انتخاباتی با سناریوی پاریس تحت راهبرد « تغییر از طریق صندوق آرای انتخابات» با همکاری سازمان های اطلاعاتی کشورهای فرانسه و آلمان.(88-98)
🔻 ب_ نفوذ و جنگ اطلاعاتی با سناریوی وین(اتریش) تحت راهبرد «مذاکره مستقیم با ایالات متحده آمریکا و رابطه با غرب » با همکاری سازمان امنیت و همکاری اروپا، دولت اوباما و دستگاه سیاست خارجی و جامعه اطلاعاتی آمریکا براساس ایده« پیروزی بدون جنگ» ریچارد نیکسون (فروردین 91تا فروردین 97)
🔻 ج: جنگ نفوذ مذهبی و ایدئولوژیک با سناریوی کلمبیا تحت راهبرد«دو قطبی سازی دینی و مرجعیت مذهبی با معرفی الگوی جدیدی از اسلام و رهبری سازی متناسب با آن» با همکاری دانشگاه کلمبیا نیویورک و...(تیرماه 92 تا اسفند 94)
🔻 د: جنگ اقتصادی و بازرگانی با سناریوی اندونزی تحت راهبرد « گسست ساختارهای اقتصادی و اجتماعی ایران از طریق بحران سازی های اقتصادی ،سیاسی و ایدئولوژیک» با همکاری کالج دارتموث، اندیشکده وودرو ویلسون و وزارت خزانه داری آمریکا(آذر 96تا مرداد 97)
🔻 ه: جنگ نیابتی تجزیه طلبانه با سناریوی لیبی تحت راهبرد« گسست جغرافیایی پیرامون- مرکز از طریق یک جنگ ادراکی- شناختی در بستر فضای مجازی و کانال های تلگرامی» با همکاری عربستان سعودی،امارات متحده عربی،رژیم صهیونیستی و سازمان منافقین و سلطنت طلب ها و نیز گروهک های تجزیه طلب(تیرماه 96 تا دی ماه 96)
🔻 و:جنگ و آشوب داخلی با سناریوی یوگسلاوی تحت راهبرد«سایه یک جنگ موهوم و بی ثباتی سیاسی از طریق ایجاد فترت در مدیریت اجرایی کشور »با همکاری جریان نفوذ و انحرافی(مرداد ماه 97تا کنون)
🔻 ز: جنگ اقلیمی و زیستی با سناریوی ویتنام تحت راهبرد ترکیبی« تجربه جنگ اقلیمی با بلوک شرق»! برای بی ثباتی زیست محیطی، تحلیل نیروها و وارد کردن آنان به یک روند فرسایشی و بالاخص غفلت از آرایش اصلی جنگی دشمن و خارج کردن کشور هدف از آرایش مناسب دفاعی
🔻 ح: جنگ رسانه ای بعنوان پیوست تمامی سناریوهای یاد شده تحت راهبرد « اعمال قدرت هوشمند برای راهبری و عملیاتی نمودن سناریوهای یاد شده و اختلال ملی در ترجیحات داخلی و خارجی و نیز شکلدهی به ترجیحات کاذب! و نهایتا جابجایی آنها در کشور با توسل به جنگ ادراکی-شناختی» با جبهه سازی هوشمند شبکه های رادیویی – تلویزیونی فارسی زبان اپوزیسیون ،سایت ها و تارنماهای فارسی زبان ضد انقلاب،روزنامه های زنجیره ای تجدیدنظرطلب داخلی و صفحات مجازی در بستر ارتباطات ویژه کانال ها و گروه های تلگرامی.
✅ متن کامل را اینجا بخوانید👇
🌐 http://yon.ir/mjBbo
🆔 @Dr_javidnia
گفتگوی صریح با سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور ور برنامه ۱۰:۱۰ دقیقه باشگاه خبرنگاران جوان
فایل کامل گفتگو را از آدرس ذیل دریافت دارید.
https://www.yjc.ir/fa/news/6930728
@Dr_Javidnia
🔻 در مستند 360 درجه ببینید 🔻
🔸 فضای مجازی در ایران تبدیل به یک بستر ناامن شده است.
🔸 روزانه میلیون ها محتوا منتشر میشود و میلیونها نفر بدون هویت فعالیت میکنند. چگونه میتوان در این بستر کاربران را رصد و متخلفین را شناسایی کرد در حالی که بستر هم متعلق به ما نیست؟
🔸 آسیبهای فرهنگی و مدگرایی، درگیر کردن اقوام و هزاران آسیب اجتماعی در پناه بی هویتی در فضای مجازی ایران وجود دارد، اعتیاد به اینترنت، افت تحصیلی و آسیبهای اقتصادی، امنیتی، انتشار شایعات، سرقت اطلاعات و... از دیگر موارد هستند.
🔸 در کشورهای دیگر حاکمیت و دولت در قبال تأمین امنیت کاربران در فضای مجازی وظایفی دارند.
🔸 شبکه ملی اطلاعات می تواند بسیاری از مشکلات موجود را حل کند که متأسفانه هنوز بعد از 8 سال، وزارت ارتباطات راه اندازی نکرده است و کشورهایی که بعد از ما شروع کرده اند راه اندازی کرده اند.
🔸 کسی مخالف با فضای مجازی و بهره مندی سالم مردم از فضای مجازی نیست.
🔸 امنیت فضای مجازی، زیر ساختها ، نرم افزارها و امنیت محتوا با کیست؟
🔸 برای تأمین امنیت مرز و احراز هویت نیاز است.
🔸 در دیگر کشورهای جهان تأمین امنیت مرزهای فضای مجازی وظیفه نیروهای مسلح است نه وزارت ارتباطات.
🔸 متأسفانه به مردم اطلاعات نادرست و ناقص داده میشود تا مردم متوجه واقعیات نشوند و اهمیت موضوعاتی مانند شبکه ملی اطلاعات و فیلترینگ و ... را متوجه نشوند.
🔻 مشاهده مستند 🔻
🌐 https://www.aparat.com/v/uGfZ9
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ محسن غفاری مدیر پیامرسان ایتا در دانشگاه قم:
🔸 ایتا یک پیامرسان دانشگاهی است.
🔸 ایدههای جدیدی مانند ترندینگ و هشتگ را اجرا کرده ایم؛ هچنین جستجوی پیشرفته در تمام کانالهای عمومی از قابلیتهای نوینی است که در ایتا اجرا شده است. ایتا از پیام رسانهای پر رونق کشور است و از لحاظ گردش اطلاعات و حجم کاربر، دومین پیام رسان برتر کشور است و تنها در کانالهای عمومی، روزانه ۳۴میلیون پیج ویو صورت میگیرد.
🔸 نسبت به ایتا بیمهری شد. مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد که از پیامرسانهای بالای یک میلیون کاربر فعال حمایت میکند و سازمانهای دولتی از این پیامرسانها استفاده کنند ولی با وجود اینکه ایتا مدت زیادی است که از حجم ۱میلیون کاربر گذشته است، مورد کم لطفی قرار گرفت.
🔸 حمایت لازم از پیامرسانهای داخلی صورت نگرفته است. وزارت ارتباطات بنا شد پهنای باند و وام در اختیار پیامرسانهای ایرانی قرار دهد که ایتا از وام استفاده نکرد و پهنای باند نیز به طور درستی اختصاص نیافت و تنها ۱۰دیتاسنتر و تعدادی رک برای دیتاسنترها از وزارت به پیام رسانها اختصاص پیدا کرد.
🔸 پیامرسانهای ایرانی قطعا امنیت بالاتری نسبت به پیامرسانهای خارجی دارند. قطعا در پیام رسانهای ایرانی پیگیری موارد قضایی و مجرمانه بسیار راحت تر است و این سبب میشود که امنیت مردم بیشتر تامین شود؛ البته طبق دستور دادستانی اطلاعات اشخاص تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ نهاد و ارگانی قرار نمیگیرد و تنها در خصوص پیگیریهای خاص قضایی از اطلاعات استفاده میشود. سلطه و سیطره کشورها اغلب از حالت نظامی خارج شده است و به فضای مجازی کشیده شده است و هرکسی بتواند در این فضا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، موفق تر خواهد بود.در اتفاقات اخیر دیدیم که اینستاگرام به دلیل قوانین خود، صفحه افراد مربوط به سپاه پاسداران و صفحههای انقلابی را مسدود کرد؛ آنها طبق سیاستها و قوانین خود رفتار میکنند.
🔸 در حوزه نرم افزار، جوانان و نخبگان کشور توانستند موفق عمل کنند ولی هنوز در بخش سخت افزاری که همان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات کشور است، ضعف داریم و گاهی در این خصوص کوتاهی هایی نیز صورت میگیرد.
🔸 میتوانیم به مرور با اضافه کردن خدماتی از قبیل پرداخت و خدمات دولت الکترونیک، مخاطبان داخلی را جذب کنیم، در کشور چین این اتفاق رخ داده است و ما نیز میتوانیم این اقدامات را انجام دهیم، البته انجام آنخ نیاز به یک همت اساسی و حمایت مسئولین دارد.
🌐 @university_of_qom کانال رسمی دانشگاه قم
🆔 @Dr_javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خانه تروریست های جهان کجاست؟
🔻چیزی که غرب به آن اعتراف کرد ...
#سید_علیرضا_آل_داوود
#فضای_مجازی
#جنبش_ردم
✅ با ما مربی سواد رسانه شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
*تا وقتی که حاکمیت به وظیفه خودش عمل نکرده باشد؛ سواد رسانهای ابتر است*
من به عنوان معلم باید بتوانم به شاگردانم «سواد دیجیتالی» و «سواد اطلاعاتی» بیاموزم. اما در حال حاضر من در کلاسم نمیتوانم بگویم موبایل، لب تاپ و اینترنت را باز کنید و سرچ کنید؛ نمیتوانم بگویم، چون برای فضای مدرسه و رابطه معلم و شاگردی حرمتی قائل هستم. همینطور که دانشآموز شروع میکند به سرچ کردن، فضای مجازی چه پیشنهادهایی به او میدهد؟
من برای حل این مشکل در مدرسهی خودم مجبورم فیلترینگ داخلی و سیستم پایش محتوا بگذارم. وظیفه حاکمیت پس چه شد؟
اینها چالشهایی است که «سواد رسانهای» نمیتواند حل کند. برای حل کردن آن باید برویم زیرساختهای استفاده امن و سالم و مفید را راهاندازی کنیم...
🔹 🔸 🔹
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@Dr_Javidnia
برخی افراد میگویند که بگیر و ببند و فیلترینگ مشکلات را بیشتر میکند. نظر شما در این باره چیست؟
مثالی میزنم؛ همه قبول داریم که بوستانهای شهری باید امنیت کامل داشته باشند. چون خانواده و کودک در آنجا حضور پیدا میکنند و نباید این بوستان ها، محل حضور بزهکاران باشد. اما فرزند من که فقط در پارکها بازی نمیکند، در فضای مجازی هم بازی میکند و اوقات فراغتش را در رسانههای اجتماعی میگذارند. سوال این است که چه کسی باید این فضا را امن کند؟ این موضوع ربطی به سواد رسانهای ندارد. اگر به فرزندمان امداد و نجات و ورزشهای رزمی را یاد بدهیم، آیا این دلیل میشود که او را به پارکی بفرستیم که آلوده است و بزه کارها در آنجا رفت و آمد دارند؟!
برقراری امنیت وظیفه حاکمیت است. در پارکی که محیط امن وجود داشته باشد، اگر فرزند ما خیلی هم دفاع شخصی بلد نباشد، احتمال خطر کمتر است و کار ما هم راحت میشود. به همین طریق در محیط امن و پاک رسانهای نیاز به سواد رسانهای رقیقتر و کمرنگتر است. پس تا وقتی که حاکمیت وظیفه خودش را عمل نکرده باشد، سواد رسانهای چندان به درد نمیخورد. در فضای بی مرز سایبر، که تمام بدیهای دنیا با یک کلیک در اختیار بچه من قرار میگیرد، فرزند من تا چه حد باید سواد داشته باشد تا از این آسیبها مصون بماند؟ در حالی که اگر فضا پاک باشد، من معلم میتوانم روی سواد اطلاعاتی و سواد دیجیتالی بچهها بیشتر کار کنم تا استفادهی مفیدشان بیشتر شود.
🔹 🔸 🔹
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@Dr_Javidnia
چرا جلوی پیامکهای انبوه را نمیگیرند؟ دهها دلیل عجیب و غریب میآورند. اما عقل مهندسی من میگوید اینها بهانه است. چرا عزمی برای جلوگیری از اسپم وجود ندارد؟ چون تعارض منافع وجود دارد. چه کسی دارد منتفع میشود از ارسال انبوه پیامک؟ اپراتوری که دارد ارسال میکند! چه کسی باید جلوی پیامک انبوه را بگیرد؟ همان اپراتور! این میشود تعارض منافع. یعنی متهم و دادستان یک نفر است. این موضوع هیچ وقت به نتیجه نمیرسد. در حوزههای دیگر هم همین است. آدمی که از مصرف ویدئو و فروش پهنای باند به مردم منتفع میشود خودش را نشانده روی صندلی توسعه محتوایی! مسابقه تولید ویدیو برگزار میکند به اسم تولید محتوا برای کودک و نوجوان! محتوا یعنی فقط ویدیو؟ اتفاقاً مضرترین نوع محتوا از نظر روش اثرگذاری بر مخاطب ویدیو است! مگر با گسترش ویدئو، مشکل تربیتی کودک و نوجوان حل میشود؟ کودک را به عنوان «مصرف کننده» و «مشتری» دیدن، ناشی از تعارض منافع است. از این بدتر کودک را محرک مصرف خانواده میبینند.
🔹 🔸 🔹
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@Dr_Javidnia
🌐حرفما:
⚠️🚨⚠️#حمله_فرهنگی_به_مدارس
تکرار پیام تاریخی امیر مومنان علی (ع) به دولتمردان امروز ایران پس از هجمه ی فرهنگی هماهنگ شده ی دشمن به مدارس دخترانه و پسرانه شیعیان و غارت حیا و عفت زنان و دختران و نابودی غیرت و جوانمردی پسران و #غفلت و #سکوت مرگبار مسئولین فرهنگی و فضای مجازی و ق...!!!
به خدا سوگند، مردمي كه در خانه هاشان نشينند تا دشمن به سراغشان آيد، قطعاً ذليل و خوار شوند. شما آن قدر امروز و فردا كرديد تا سيل غارتگران، شما را درنورديد
یا اشباه الرّجال...!
خدا مرگتان دهد كه دلم را خون كرديد، و جرعه هاي غم را يكي پس از ديگری به كامم ریختید...
به من خبر رسيده كه دشمنان بر زنان مسلمان و ديگر زنانی كه در پناه دولت اسلامند، هجوم برده و خلخال و دستبند و گردن بند و گوشواره آنان را به يغما برده اند، و هيچ مردي ياور و مدافع آنها نبوده...
آنگاه غارتگران باد به غبغب افكنده و بی آنكه كشته و مجروحی بر جای گذارند، باز گشته اند.
فرياد از اين سستی ...براستی مردن به از اين ماندن.
ای شگفتا و شگفتا ...
به خدا سوگند، همدستی و همداستانی لشكر دشمن بر باطلشان، و جدايی و ناهماهنگي شمايان از حقّتان، دل را ميميرانَد و لشكر اندوه را بر آدمي چيره ميسازد. رويتان سياه باد و اندوهتان پايدار كه آماج تيرهاي بلاييد.
از هر سو مورد تاخت و تازيد، امّا به پا نميخيزيد.
بر شما حمله و هجوم آرند و اموالتان را به غارت برند، و شما دست بسته نشسته ايد و دفاعی نميكنيد.
آنها با ظلم بر شما، خدای را نافرمانی كنند، و شمايان با تن آسايی و ذلّت پذيری، بدان رضايت دهيد...
" بخشی از خطبه ی ۲۷ نهج البلاغه"
#سند_2030
#ساسی_مانکن
#رقص_دانش_آموزان
#فحشاخانه_اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چرا_حجاب_اجباری؟
حرفهای جنجالی رحیم پور ازغدی در موضوع حجاب اجباری
❌دختران سرزمینم، یکبار برای همیشه جواب این سوال را ببینند
@Dr_Javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئولین فضای مجازی دارید بامردم و کشور امام زمان چه می کنید؟!
مسئولان فضای مجازی دستگاههای مختلف چه پاسخی برای کوتاهیهای خود دارید؟
در مقابل شهدا می توانید به واقع بگویید که وظیفه تان را انجام دادید؟
می توانید بگویید مصلحت نظام در این سکوت و بی عملی است یا مصلحت و عافیت طلبی اشخاص؟
والله قسم مسئولیم...
۱۴۰۰ سال پیش خانمی به لطافت برگ گل جلوی شوهرش لگد خورد و شیعیان ایستادند و نگاه کردند و دشمنان دین امام جامعه را دست بسته و بردند...
چند روز پیش خانمی دیگر لگد خورد...
فاین تذهبون!
اي سيد و مولاي من! من جان ناقابلي دارم و اندک آبرويي که اين را هم خود شما داديد که همه اين ها را فداي انقلاب و نثار شما مي کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | درخواست ناوهواپیمابر آمریکایی به زبان فارسی از هواپیمای ایرانی
🔺️ سردار حاجی زاده: غربزده هایی که با حرکت ناو آبراهام لینکلن هول برشان داشته ببینند.
🔺️ آمریکایی ها در خلیج فارس از ترسشان گاهی توهم می زنند که هواپیمای ایرانی بالای سرشان است!
لینک عضویت کانال:
🇮🇷 @hizbolah
🔴اخیرا جمعی از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه، بیانیهای در جهت مدیریت فضای مجازی ارائه داده و مطالبات خودرا طی این بیانیه از مسئولین خواستار شدند.
🔻متن کامل بیانیه و اسامی امضا کنندگان: fna.ir/d9m57u
📁برای دریافت و مشاهده تصاویر و استیکرهایی که از بخشهایی از این بیانیه تهیه شده به ما بپیوندید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1936064512C636eb45667
40.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجله خبری: خلاصه ای از گفتگوی با جواد جاویدنیا دربرنامه 10:10باشگاه خبرنگاران جوان
میتوانید فایل کامل گفتگو را از آدرس زیر دریافت نمائید:
https://www.yjc.ir/fa/news/6930728
🆔 @Dr_javidnia