هدایت شده از روزنامه ولایت قزوین
✅محمدبیگی، رئیس فراکسیون زنان مجلس در نشست با جمعی از حقوقدانان شورای نگهبان؛
🔹باید از ظرفیت زنان در سیاستگذاری و قانونگذاری استفاده کرد
🔹رئیس فراکسیون زنان مجلس در نشست اعضای این فراکسیون با جمعی از حقوقدانان شورای نگهبان بر ضرورت فراهم کردن ارتقاء جایگاه بانوان در مراکز تصمیمگیری و افزایش استفاده از ظرفیت آنان در سیاستگذاری و قانونگذاری تاکید کرد.
🔹رئیس و جمعی از اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس با حضور در شورای نگهبان با تعدادی از اعضای حقوقدان این شورا دیدار و گفتوگو و دغدغهها و موضوعات مختلف در حوزه زنان و خانواده را مطرح و پیگیری کردند.
🔹رئیس فراکسیون زنان مجلس در این نشست ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای شورای نگهبان گفت: براساس بیانات رهبر معظم انقلاب، شورای نگهبان حافظ جمهوریت و اسلامیت نظام، یکی از مهمترین نهادهای حکومتی، مطمئنترین دستگاه برای حراست از نظام اسلامی و مانع انحراف نظام از خط دین و اسلام و قانون اساسی است.
🔍eitaa.com/velayatnewss
🔍Velaiatnews.com
🔍t.me/velaiat1362
🔍@velayatnews1
📷 #گزارش_تصویری | حضور دکتر فاطمه محمدبیگی در دفتر نمایندگی حزب الله لبنان در تهران
🔹 رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی به همراه دکتر لاجوردی دیگر عضو این فراکسیون در جریان حضور خود در دفتر نمایندگی مقاومت حزب الله در تهران، ضمن تبریک و تسلیت شهادت سید حسن نصر الله، بر ضرورت همصدایی ملتهای آزاده جهان در پاسخ محکم به رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی تاکید کرد.
📆 ۱۰ مهر ۱۴۰۳
✅ @dr_mbeygi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تازهترین پیام دکتر محمدبیگی عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و کشورهای محور مقاومت در پی پاسخ محکم ایران به رژیم منحوس صهیونیستی:
الله اکبر
الله اکبر
الله اکبر
نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ
🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 نَصرٌ مِنَ الله و فَتحٌ قرِيب...
▫️ توییت دقایقی پیش حساب دفتر رهبر انقلاب اسلامی (KHAMENEI.IR) همزمان با حملات موشکی سنگین جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونی
💻 Farsi.Khamenei.ir
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طنین شعار «تشکر از سپاه» و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا در صحن در مجلس
🔹 در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان صحبتهای رئیس مجلس درباره حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی، نمایندگان مجلس، شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و همچنین سپاه انقلابی تشکر تشکر را در صحن علنی مجلس سر دادند.
📆 ۱۱ مهر ۱۴۰۳
🌐 @dr_mbeygi
#گزارش_تصویری || صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی
✅ جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه ۱۱ مهرماه مجلس شورای اسلامی به ریاست دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی آغاز و نمایندگان مجلس بدنبال حمله موشکی مقتدرانه ایران به رژیم صهیونیستی، شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و همچنین سپاه انقلابی تشکر تشکر را در صحن علنی مجلس سر دادند.
📆 ۱۱ مهر ۱۴۰۳
🌐 @dr_mbeygi