eitaa logo
فجازیست با ماهان صفایی
191 دنبال‌کننده
145 عکس
66 ویدیو
4 فایل
رسانه ها عامل: ⬇️ تغییر نگرش فردی ↪️ تغییر سبک زندگی 🔃 تغییر رفتار جمعی اینجا مرور می کنیم: 🎥 مدل نفوذ رسانه ها 📵 ترفندهای فریب فجازی ها ⚠️ راه های مصونیت 🎯قطعا برای طعمه نشدن باید آموخت ⭕ کپی و انتشار آزاد😉 📱اینجا بپرسید ◀️ @dr_mahansafai
مشاهده در ایتا
دانلود
حتما شماره های اطرافیان را در دفترچه ای یادداشت کنید اگر خاطرتان باشد، نرم افزار googleplay در گوشی‌های اندروید، بدون اجازه، برخی نرم‌افزارهای فارسی رو پاک کرد. این روزها همه از انفجار گوشی‌ها و خطرات آن صحبت می کنند ولی اتفاقی خطرناک‌تر هم می تواند رخ بدهد. فرض کنید به یکباره گوشی‌ها از کار بیفتند، یا دفترچه مخاطبان پاک بشود یا گوشی‌ها ریست‌فکتوری بشوند، یا سیم‌کارت‌ها بسوزند، می توانید تصور کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ تمام ارتباطات و واقعا تمام ارتباطات برای مدت قابل توجهی قطع می‌شود، همفکری‌ها، دستورات سازمانی، هماهنگی‌های مردمی و ... همگی قطع می‌شود. یا ارسال پیام ها مختل شده و پیام ها جابجا ارسال شود😱 در این فاصله تا مردم و نیروها، یکدیگر را پیدا کنند، فرصتِ چه سوء استفاده‌هایی که در اختیار دشمن نمی‌گذارد. حال بر این اساس باید آموزش ببینیم که چه کنیم؟ مثلا ذخیره گرفتن از لیست مخاطبین و حتی یادداشت‌برداری از تلفن برخی اطرافیان؛ در حالیکه گاهی حتی پدر و مادر، شماره تماس فرزندشان را حفظ نیستند؛ و روشنگری در باره اقدامات و توصیه‌هایی از این قبیل ... 🗣️ معرفی فرصت ها و تهدید های فجازی 📝 آموزش مصونیت فجازی 👥 با هم همراه باشیم @dr_medium .
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک رسانه ای دروغ بزرگ دروغگوی بزرگ ۳۰ سال دنیا را فریب داده است در فريب با استراتژي دروغ بزرگ، كوشش مي‌شود تا مخاطب مورد نظر، به سمت يك فضاي رواني متفاوت با واقعيت سوق داده شود. اين فضاي دروني بايد به گونه‌اي ساخته و پرداخته شود كه گروه هدف بدون ابزار مقاومت، در آن فضا قرار گيرد و مفاهيم و علائم انتقالي، مورد قبول و پذيرش او باشد. اين تاكتيك یکی از قديمي ترین و سنتي ترین تکنیک های جنگ روانیست، اما هنوز هم مورد استفاده فراواني در رسانه‌ها دارد و عمدتا براي مرعوب كردن حريف و يا حتي براي مرعوب كردن افكار عمومي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در ویدئوی بالا که توسط شبکه سی ان ان تهیه و منتشر شده، 30 سال ادعاهای دروغین نتانیاهو مبنی بر نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم کنار هم قرار گرفته است. 🗣️ معرفی فرصت ها و تهدید های فجازی 📝 آموزش مصونیت فجازی 👥 با هم همراه باشیم @dr_medium .
🔴 هشدار؛ خطر انفجار گوشی 🔹️عدم کلیک بر روی لینک‌های پیامک کوتاه ، حتی پیامک واریز حقوق کارکنان 🔹️حتماً قبل از باز کردن پیامک، از صحت شماره ارسالی اطمینان لازم حاصل نمایند 🗣️ معرفی فرصت ها و تهدید های فجازی 📝 آموزش مصونیت فجازی 👥 با هم همراه باشیم @dr_medium .
🔴 هشدار؛ چگونه گوشی ها منفجر می شوند با توجه به اینکه اطلاعات سیستم مدیریت باتری موبایلها BMS در اختیار سازندگان معدود CPU است, امکان ارسال انبوه پیامک حاوی بدافزار و یا هک با توجه به اطلاع از کدهای مربوطه و موقعیت موبایل وجود دارد، مشابه کاری که استاکس نت با PLC های زیمنس نطنز در چند سال قبل کرد. البته انفجار حاصل در حد موارد پیجرهای لبنان نخواهد بود اما به هر صورت آسیب رسان است. 1. اولین گام عدم کلیک بر روی لینک های ناآشنا است. 2. در مواردی که در حال مکالمه نیستیم خصوصا در شب موبایل را از خود دور نگه داریم. 3. اگر متوجه شدیم موبایل گرم شده است آنرا حتما از خود دور کنیم. 4. عدم کلیک بر روی لینک‌های پیامک کوتاه ، حتی پیامک واریز حقوق، حتماً قبل از باز کردن پیامک، از صحت شماره ارسالی اطمینان لازم حاصل نمایند. این امکان وجود دارد که با استفاده از ارسال بدافزار از طریق یک پیامک، پیام در شبکه های اجتماعی و ... سیستم خنک کننده گوشی را هک کنند و مانع خنک شدن آن شوند. یا با ارسال بد افزار ضمن مشغول نگه داشتن CPU دما آنقدر بالا رود که باتری منفجر شود. موارد متعدد از انفجار موبایلها بدلیل عدم اقدام سیستم قطع در سالهای گذشته گزارش شده است‌. 🗣️ معرفی فرصت ها و تهدید های فجازی 📝 آموزش مصونیت فجازی 👥 با هم همراه باشیم @dr_medium .
انتشار صوت افسر موساد در جلسه با رسانه های صهیونیستی: باید مردم ایران را به خیابان بکشانیم مردخای کیدار افسر موساد ( فعال در میز ایران ) : سوال میکنن که چرا من اصرار دارم که مردم ایران را به خیابان بکشانیم؟ و انتقاد می کنند که چرا تمرکز خود را بر جنگ نظامی نمی گذارم؟ 🔹 پاسخ به این ها روشن است، از خودتان سوال کنید آیا ما میتوانیم به تنهایی در مقابل ایران پیروز بشویم؟ نمی خواهم نگرانتان کنم اما این کار غیر ممکن است 🔹 خیلی خب ، منتظرم باشیم آمریکا به کمک ما بیاید؟ آمریکا نتوانست جنک را با یمن بیشتر از یک ماه ادامه بدهد و این انتظار بیجا است. 🔹 پس اگر اینطور پیش برود ایران هر روز با حملات تروریستی زیرساخت های ما را میزند و ما به یک شکست بزرگ نزدیک می شویم. 🔹 تنها موضوعی که میتواند ما را از شکست نجات دهد و جلوی فاجعه های بزرگ را بگیرد این است که مردم ایران را علیه تروریست های حکومت ایران ساماندهی کنیم و آنها علیه این حکومت اقدام کنند. 🔹 باید واقع بین باشیم، ایران، غزه نیست، حزب الله هم نیست، ایران یک حکومت است با 50 سال قدمت ، وسعت دارد و زیر ساخت های قوی دارد. من این اصرارم برای این است که فاجعه در سرزمینمان رخ ندهد، این تاکید نخست وزیر بی بی هم می باشد.. 🗣️ معرفی فرصت ها و تهدید های فجازی 📝 آموزش مصونیت فجازی 👥 با هم همراه باشیم @dr_medium .