eitaa logo
محمد رضا
137 دنبال‌کننده
30هزار عکس
23.4هزار ویدیو
566 فایل
ذوالفقار فدائیان آقا سید علی خامنه ایی حفظه الله در صورت نیاز به ارتباط با مدیر کانال به اکانت محمد رضا پیام ارسال بفرمائید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
1.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸این کودک تنها بازماندۀ بمبارانی است که منجر به کشته‌شدن مادرش و ۶ نفر دیگر شد 🔹همزمان با تداوم جنایت‌های رژیم کودک‌کش، جنبش حماس خواستار این شده که فردا مردم جهان با کودکان فلسطینی همبستگی کنند.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
2.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پدر فلسطینی دخترش را در آغوش گرفت و زیر بمباران رژیم اشغالگر به شهادت رسید
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
1.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفتگوی فوق ستاره فوتبال با مردم فلسطین 🔻ما می‌دانیم که شما چه دردهایی کشیده‌اید. من یک بازیکن بسیار مشهور هستم؛ ولی قهرمان واقعی شما هستید. امید خود را از دست ندهید. دنیا با شماست. ما نگران شما هستیم و من با شما هستم.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ مجرم را با اثر جنایت‌هایش می‌شناسند 🔹این ویدیو گذری است بر بیمارستان‌ها، مدارس و اردوگاه پناهندگانی که رژیم صهیونیستی در ۱۰ سال گذشته بمباران کرده.... ⬅️ حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی غزه/ بیش از ۵۰ نفر شهید شدند 🔹جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق مختلف نوار غزه را بمباران کردند. 🔹همچنین مسجد «التوبه» در اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه  نیز مورد هدف قرار گرفت. 🔹وزارت امور داخلی غزه اعلام کرد که در پی بمباران قهوه‌خانه‌ای در خانیونس واقع در جنوب نوار غزه ۱۲ فلسطینی شهید و بیش از ۱۷ نفر دیگر مجروح شدند. 🔹شبکه المیادین اعلام کرد که تنها در حملات دیشب جنگنده رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ فلسطینی به شهادت رسیدند.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
✅ این تصویر باید به عنوان بهترین تصویر سال معرفی بشه. 🔸این تصویر نمادی ازعشق، شجاعت، مظلومیت، معصومیت، لبخند، خشم ، ستم ،امید ،آوارگی ، زندگی و وطن پرستی رو به صورت همزمان به تصویر کشیده است.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خبرنگار ازشون میپرسه دارین چی بازی میکنید میگن : شهید بازی 🔹️ اگر از تو درباره‌ی غزه پرسیدند بگو: آن‌جا شهیدی است که شهیدی او را حمل می‌کند و شهیدی از او عکس می‌گیرد و شهیدی بدرقه‌اش می‌کند و شهیدی بر او نماز می‌گذارد 📌
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
یامهدی: اجتماع دانشجویان عاشق مبارزه با صهیونیسم با نوای: حاج سعید حدادیان،حاج محمدرضا طاهری،حاج عبدالرضا هلالی،کربلایی محمدحسین حدادیان،کربلایی حسین طاهری {{ یکشنبه ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۲ از نماز مغرب و عشا | تهران میدان انقلاب اسلامی دانشگاه تهران ، مسجد دانشگاه تهران }} {{ ورود برای عموم مردم از درب خیابان شانزده آذر و قدس آزاد می باشد }}
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
🔴در تجمع روی پلاکارد نوشته : تو نمی‌تونی اسم اون چهل بچه‌ای که میگی حماس سر بریده رو ببری اما من اسم اون هفت هزار تا بچه‌‌ای که شماها کشتید رو بلدم 🇮🇷ناصر کاوه 🇮🇷
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌 ❌مارژیم صهیونیستی را یک رژیم نامشروع و حرامزاده میدانیم.❌
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
🔴 ایران‌مال، بزرگ‌ترین مرکز خرید جهان از لحاظ مساحت 🔹قیمت ریالی ایران مال ازسال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ یعنی درفاصله ۳سال ۳ برابر شده و ارزش دلاری آن نیز با رشد ۱۵۰ درصدی مواجه بوده است. 🔹بانک آینده، مالک و سرمایه گذار اصلی این مجموعه، همزمان رکورددار زیان انباشته در نظام بانکی ایران هم است.