eitaa logo
محمد رضا
137 دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
23.5هزار ویدیو
566 فایل
ذوالفقار فدائیان آقا سید علی خامنه ایی حفظه الله در صورت نیاز به ارتباط با مدیر کانال به اکانت محمد رضا پیام ارسال بفرمائید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
. ♻️ گاف بزرگ داعش صهیونیست‌ها را لو داد/ بیانیه داعش تحت هدایت صهیونیست‌ها صادر شد 🔹دم خروس صهیونیست‌ها از بیانیه داعش بیرون زد! 🔹هیچ‌گاه سابقه نداشته است داعش در بیانیه‌هایش از عبارت «ایران» استفاده کند، بلکه این گروه تکفیری همواره ایران را «بلاد فارس» یا «ولایت خراسان» می خواند. 🔹سابقه نداشته تصویر عامل تروریست عملیات که اتفاقاً در حین عملیات کشته شده به صورت محو شده منتشر شود! 🔹هیچ‌گاه بیانیه پذیرش مسئولیت عملیات‌های داعش با تأخیر ۳۰ ساعته منتشر نمی‌شود، بلکه داعش قبل از هر عملیات حتی تصاویر بیعت و بیانیه پذیرش مسئولیت را آماده و بلافاصله بعد از اجرای عملیات منتشر می‌کند. 🔹اساساً روش داعش برای اجرای عملیات ابتدا تهدید، سپس فتوا و بعد اجرای عملیات و بلافاصله انتشار بیانیه پذیرش مسئولیت عملیات است. 🔹در حالی که در این عملیات ابتدا اقدام تروریستی انجام شد و بعد از آن فتوا و تهدید و بیانیه با تأخیر منتشر گردید! 🔹ادبیات سیاسی این بیانیه است که با ادبیات همیشگی داعش تفاوت اساسی دارد و مشخص می‌کند نویسنده بیانیه به هیچ‌وجه داعش نبوده است. 🔸در واقع بیانیه‌ای که داعش با تأخیر در پذیرش مسئولیت حادثه تروریستی کرمان منتشر کرد را سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی تنظیم کرده بود و خلافت داعش صرفاً انتشار آن را از رسانه‌های رسمی خود بر عهده داشته است.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
امیران نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران 🌷هواپیمای جت استار نیروی هوایی در روز 15 دی 1373 در فاصله 64 کیلومتری فرودگاه در جاده نائین- یزد دچار سانحه شد و شهید ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش و همراهانش را به عروج برد. 🌷همراهان شهید ستاری در این پرواز شهید خلبان مصطفی اردستانی(معاونت عملیات نیروی هوایی)، شهید خلبان سید علیرضا یاسینی (معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی هوایی)- شهید احمد شجاعی- شهید حسن رزاقی- شهید شریفی(مسئول دفتر شهید ستاری)- شهید خلبان جمشیدی (خلبان پرواز)، شهید خلبان جم منش( کمک خلبان)، شهید سنایی ( مهندس پرواز)، شهید پورزاری(افسر و محافظ همراه)، شهید محتشمی (افسر و محافظ همراه) و شهید محسنی (افسر و محافظ همراه) بودند که یادشان برای همیشه در تاریخ حماسه و ایثار گرامی، روح شان شاد و راهشان پر رهرو باد.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
🌹 ...🌷 *معاون امنیتی وزیر کشور: ۸۹ نفر در حملۀ تروریستی کرمان شهید شدند* 🔹۱۲ نفر از این شهدا اتباع افغانستانی هستند. ۳۰ تن از شهدا زیر ۱۸ سال و ۹ تن هم، کودک زیر ۱۰ سال هستند. 🔹بقایای اجساد دو نفر از تروریست‌ها که مربوط به قسمت کمر به پایین آن‌هاست به‌دست آمده و محرز و قطعی شده که هر دو عملیات انتحاری بوده است. 🔹سرنخ‌های بسیار خوبی درخصوص جنایت تروریستی کرمان پیدا شده و بخشی از افرادی که در این ماجرا نقش داشتند دستگیر شده‌اند که اطلاعات کامل آن توسط دستگاه‌های اطلاعاتی به استحضار مردم خواهد رسید.
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
+دوستانی که در مورد پاسخ های ایران شک دارن یه نگاه بندازن 🇮🇷
هدایت شده از جهاد تبیین ۸
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ریحانه مهمان حضرت رقیه سلام الله شد پیکر ریحانه سلطانی‌نژاد یکی از کوچک‌ترین شهدای انفجار تروریستی کرمان در فضای جانسوز و در میان حزن و اندوه مردم عزادار به خاک سپرده شد. آتیشی زد دختر به کاپشن صورتی با گوشواره قلبی😰 (ع)
هدایت شده از صبحانه ای با شهدا
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 دختری شهیده با کاپشن صورتی و گوشواره قلبی 🔷️ دانش آموزان شهر ری، با گل آرایی پیکر دختر شهیده ریحانه سلطانی نژاد ، که به دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی حادثه تروریستی کرمان معروف شد با برترین سرود چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی مزین کردند. 🔻 نماهنگ من سربازم 🔹️ صبحانه ای با شهدا @sobhaneh_ba_shohada 🔺️ کانال ما را از طریق لینک زیر دنبال و به دوستان خود معرفی کنید: https://eitaa.com/joinchat/3191341256C69ef75b671
هدایت شده از محمدرضا توکلی
وقتی پرونده وکالتت باطل شد میفهمی نکبت کی بود نیلوفر سادات هاشمیان، محل دفتر سمنان، شماره پروانه ٣٢٢٧٨ نشر گسترده تا شناسایی این خبیثه