هدایت شده از آیات الهی
🖤 تسلیت شهادت آقا امام جواد 🖤
🌺 حرکات امامان علیهم السلام برای تشکیل حکومت اسلامی. برگرفته از کتاب ارزشمند انسان ۲۵۰ ساله 🌺
مروری بر دوران امام جواد:
امام محمد تقی، در نوجوانی به امامت و رهبری امت اسلام منصوب شدند و همین موضوع شرایط را برای ایشان به مراتب سخت تر کرد.
سالهای کوتاه امامت ایشان، تماما در جهادی فشرده با دشمن گذشت. بطوریکه در سن ۲۵ سالگی، وجودشان برای دشمن غیر قابل تحمل شد و ایشان را با زهر کین، به شهادت رساند.
بخشی از دورهء امام جواد همزمان بود با مامون، قاتل پدرشان، حضرت رضا.
مامون امام جواد را مجبور کرد تا با دختر وی ازدواج کند. هدف او از این ازدواج این بود که نوه اش فرزند رسول خدا باشد اما هیچ فرزندی حاصل این ازدواج نشد.
به دستور امام جواد، کنیزی بنام سمانه مغربیه را خریداری کردند و حاصل ازدواج امام با او، ۴ یا ۵ فرزند است از جمله امام هادی.
درسی که این امام بزرگوار در طول زندگی کوتاهشان داده اند، اینست که باید در مقابل قدرتهای منافق و ریاکار همت کنیم و دیگران را هم برای این مقابله برانگیزیم.
نفاق و دوروئی آنست که در پوشش اسلام، بر خلاف اسلام عمل می کنند و البته شناختن آنها برای عموم آسان نیست.
این امام بزرگوار، تمام عمر کوتاهشان به مبارزه با قدرت مزّور و ریاکار عباسی گذشت.
/ 👈 در آستانهء امتحانی بزرگ قرار داریم و قرار است فردی با انتخاب ما بر مسند تصمیم گیری برای مردم بنشیند.
اول که از خدا یاری می طلبیم که او می داند و ما نمی دانیم.
و بعد با مطالعهء کافی و اعتماد به افراد مطلع، إن شاءالله بهترین فرد، انتخاب شود /
امام جواد اولین کسی هستند که بحث آزاد را بنیان گذاری کرده اند. البته اینگونه مباحثه ها در دوران دیگر ائمه هم مرسوم بود ولی در زمان امام جواد به شکلی نظیف انجام گرفته است.
یعنی مباحثه ایشان به سوال و پاسخ ختم نمیشد. ایشان با علمای بزرگ به مباحثه بصورت بحث آزاد و علنی می نشستند.
امام جواد، در این جلسات بخوبی مجلس را در دست می گرفته اند و با استدلال و سخنان دقیق، حقانیت خود را به اثبات می رسانده اند. یک ناطق قدرتمند.
خلفای عباسی، امام جواد را چند نوبت به بغداد احضار کردند و آخرین بار که طولانی تر از بقیه بود، ایشان را به شهادت رساندند و در کاظمین کنار پدر بزرگشان، امام موسی بن جعفر به خاک سپردند.
پس از شهادت امام جواد، امام هادی در سن ۸ سالگی به امامت رسیدند. یک دوران سخت و پرخطر.
هدایت شده از محمد رضا
🖍 #بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🥀#السلام_علیک_یا_ثارالله
💐#السلام_علیک_یا_صاحب_الزمان_عج
#لبیک_یا_خامنه_ای_لبیک_یا_حسین_است
*"فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ"*
*پس هر آنچه برای شما امکان دارد از آن (قرآن) بخوانید
سوره مزمل آیه۲۰
الحمدالله در رمضان سال گذشته قرار گذاشتیم
از ماه مبارک رمضان ماضی تا ماه مبارک رمضان آینده
ارتباط مون با خدا قطع نشه
روزی ۳ صفحه قرآن
یکی صبح
یکی ظهر
یکی شب 😊❤️
روزی سه بار مخاطب خدا باشیم
و با ما حرف بزنه
امسال هم بامید خودش ؛ روزی ۳ صفحه رو ادامه میدیم
ترجمه آیات بصورت #نمایش_رادیویی تهیه شده با صدا چند #هنرمند ؛ خیلی ابتکار جالبی هستش ، دستشون درد نکنه ، من که لذت بردم
و در انتهای هر صفحه ، استاد عزیز قرائتی حفظه الله به تفسیر متناسبت با شرایط روز می پردازند
اگر وقنت نداریم از روی قرآن کریم بخوانید
یک #هندزفری در گوش مبارک بزاریم
در خونه ، مسیر کار و.... گوش بدیم
با قرآن محشور بشیم صلوه
کانال محمد رضا 👇
https://eitaa.com/dr_mohammadraza_yazdani
گروه امام باقر علیه السلام 👇
https://eitaa.com/joinchat/3906797594C4eb8f1b955