هدایت شده از Master ahmadpour
Ali Faniزیارت+عاشورا+با+صدای+علی+فانی.mp3
زمان:
حجم:
28.44M
#زیارت_عاشورا
#علی_فانی
⏰کمتر از دوازده دقیقه
السّلامُعلیک یااباعبدالله✋
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
19.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الذین جعلوا القرآن عضین
حجر/۹۱
تازه بعد از اینها بود ....
که اسب ها را نعل تازه زدند
◼️آجرک الله یا صاحب الزمان ....
#سه_شنبه_های_مهدوی
#نذر_سلامتی_و_فرج_امام_زمان_عج
@seshanbemahdavi
هدایت شده از حاج احمد پناهیان
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥✊ تصاویری دیدنی از فریاد کوبنده و حماسی و خشم انقلابی مردم قم از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها در روز تاسوعا در محکومیت جنایات امریکا و اسرائیل
@mohebbin_net
هدایت شده از M
💢وداع جانسوز امام سجاد (ع)با امام حسین (ع)/ امام حسین(ع) لحظات آخر چه پیام مهمی برای شیعیان فرستاد؟
✍لطفا بدون وضو و اشک این متن را نخوانید.
در روايتى آمده است:هنگامى كه امام حسين(ع) تنها شد به خيمه هاى برادرانش سر كشيد، آنجا را خالى ديد. آنگاه به خيمه هاى فرزندان عقيل نگاهى انداخت، كسى را در آنجا نيز نديد؛ سپس به خيمه هاى يارانش نگريست كسى را نديد، امام در آن حال ذكر «لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ» را فراوان بر زبان جارى مى ساخت.
آنگاه به خيمه هاى زنان روانه شد و به خيمه فرزندش امام زين العابدين(عليه السلام) رفت. او را ديد كه بر روى پوست خشنى خوابيده و عمّه اش زينب(س) از او پرستارى مى كند. چون حضرت على بن الحسين(عليه السلام) نگاهش به پدر افتاد خواست از جا برخيزد، ولى از شدّت بيمارى نتوانست، پس به عمّه اش زينب گفت: «كمكم كن تا بنشينم چرا كه پسر پيامبر(صلى الله عليه وآله) آمده است» زينب(عليها السلام) وى را به سينه اش تكيه داد و امام حسين(عليه السلام) از حال فرزندش پرسيد: او حمد الهى را بجا آورد و گفت:
«يا أبَتاهُ ما صَنَعْتَ الْيَوْمَ مَعَ هؤُلاءِ الْمُنافِقِينَ»؛ (پدر جان! امروز با اين گروه منافق چه كرده اى؟).
امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود:
«يا وَلَدِي قَدِ اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطانُ فَاَنْساهُمْ ذِكْرَ اللّهِ، وَ قَدْ شُبَّ الْقِتالُ بَيْنَنا وَ بَيْنَهُمْ، لَعَنَهُمُ اللّهُ حَتّى فاضَتِ الاَْرْضُ بِالدَّمِ مِنّا وَ مِنْهُمْ»؛ (فرزندم! شيطان بر آنان چيره شده و خدا را از يادشان برده است و جنگ بين ما و آنان چنان شعله ور شد كه زمين از خون ما و آنان رنگين شده است!).
حضرت سجّاد(عليه السلام) عرض كرد: «يا أبَتاهُ أَيْنَ عَمِّىَ الْعَبّاسُ»؛ (پدر جان! عمويم عبّاس كجاست؟). در اين هنگام اشك بر چشمان زينب حلقه زد و به برادرش نگريست كه چگونه پاسخ مى دهد ـ چرا كه امام(ع) خبر شهادت عبّاس را به وى نداده بود زيرا كه مى ترسيد بيمارى وى شدّت پيدا كند! ـ
امام(عليه السلام) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِنَّ عَمَّكَ قَدْ قُتِلَ، وَ قَطَعُوا يَدَيْهِ عَلى شاطِىءِ الْفُراتِ»؛ (پسر جان! عمويت كشته شد و دستانش كنار فرات از پيكر جدا شد!).
على بن الحسين(ع) آن چنان گريست كه بى هوش شد. چون به هوش آمد از ديگر عموهايش پرسيد و امام پاسخ مى داد: «همه شهيد شدند».
آنگاه پرسيد: «وَ أَيْنَ أَخي عَلِيٌّ، وَ حَبيبُ بْنُ مَظاهِرَ، وَ مُسْلِمُ بْنُ عَوْسَجَةَ، وَ زُهَيْرُ بْنُ الْقَيْنِ»؛ (برادرم على اكبر، حبيب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و زهير بن قين كجايند؟).
امام(ع) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِعْلَمْ أَنَّهُ لَيْسَ في الْخِيامِ رَجُلٌ إِلاّ أَنَا وَ أَنْتَ، وَ أَمّا هؤُلاءِ الَّذِينَ تَسْأَلُ عَنْهُمْ فَكُلُّهُمْ صَرْعى عَلى وَجْهِ الثَّرى»؛ (فرزندم! همين قدر بدان كه در اين خيمه ها مردى جز من و تو نمانده است، همه آنان به خاك افتاده و شهيد شده اند).
پس على بن الحسين(ع) سخت گريست. آنگاه به عمّه اش زينب(س) گفت:
«يا عَمَّتاهُ عَلَىَّ بِالسَّيْفِ وَ الْعَصا»؛ (عمّه جان! شمشير و عصايم را حاضر كن).
پدرش فرمود: «وَ ما تَصْنَعُ بِهِما»؛ (مى خواهى چه كنى؟).
عرض كرد: «أمَّا الْعَصا فَأَتَوَكَّأُ عَلَيْها، وَ أَمَّا السَّيْفُ فَأَذُبُّ بِهِ بَيْنَ يَدَىْ إِبْنِ رَسُولِ اللهِ(ص) فَإِنَّهُ لاَ خَيْرَ فِي الْحَياةِ بَعْدَهُ»؛ (بر عصا تكيه كنم و با شمشيرم از فرزند رسول خدا(ص) دفاع نمايم، چرا كه زندگانى پس از او ارزش ندارد).
امام حسين(ع) او را باز داشت و به سينه چسباند و فرمود:(فرزندم! تو پاك ترين ذريّه و برترين عترت منى و تو جانشين من بر اين بانوان و كودكانى. آنان غريب و بى كس اند كه تنهايى و يتيمى و سرزنش دشمنان و سختى هاى دوران آنان را فرا گرفته است. هر گاه كه ناله سر دادند آنان را آرام كن، و چون هراسان شدند مونسشان باش و با سخنان نرم و نيكو، خاطرشان را تسلّى بخش.
چرا كه كسى از مردانشان جز تو نمانده است تا مونسشان باشد و غم هايشان را به وى باز گويند. بگذار آنان تو را ببويند و تو آنان را ببويى و آنان بر تو گريه كنند و تو بر آنان
آنگاه امام(ع) دست فرزندش را گرفت و با صداى رسا فرمود:
اى زينب! اى امّ كلثوم! اى سكينه! اى رقيّه! و اى فاطمه! سخنم را بشنويد و بدانيد كه اين فرزندم جانشين من بر شماست و او امامى است كه پيروى از او واجب است
سپس به فرزندش فرمود: «يا وَلَدي بَلِّغْ شيعَتي عَنِّيَ السَّلامَ فَقُلْ لَهُمْ: إِنَّ أَبي ماتَ غَريباً فَانْدُبُوهُ وَ مَضى شَهيداً فَابْكُوهُ»؛ فرزندم! سلامم را به شيعيانم برسان و به آنان بگو: پدرم غريبانه به شهادت رسید پس بر او اشك بريزيد.
👌ارسال به دیگران واجب.
منبع: معالى السبطين، ج 2، ص 20 - 21.
هدایت شده از M
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشگویی 30 سال قبل مرد نورانی، عارف باللّٰه و انقلابی، مرحوم حضرت آیت الله، حائری شیرازی، رضوان الله.
حتما ببینید و برای دیگران ارسال کنید.
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما ببینید👇
پیشگویی 30 سال قبل مرد نورانی، عارف باللّٰه و انقلابی، مرحوم حضرت آیت الله، حائری شیرازی، رضوان الله.
حتما ببینید و برای دیگران ارسال کنید.
هدایت شده از 🇮🇷 دختــران چــادری 🇮🇷
🏴 لوح | هَیهاتَ مِنَّا الذِّلِّةُ
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: مؤمن به هیچ کیفیتی نباید ذلّت را قبول کند. شما میبینید امام حسین صلواتاللهعلیه فرمود: ما ذلت را نمیپذیریم؛ «هَیهاتَ مِنَّا الذِّلِّةُ اَبَی اللهُ ذلِک»؛ خدا اِبا دارد که ما ذلّت را بپذیریم. مؤمن حق ندارد ذلتِ تسلیم در مقابل کفار را بپذیرد و فشار و تحمیل کفّار را قبول کند. ۱۳۶۲/۶/۱۰
🆔 @Clad_girls | دختران چادری
هدایت شده از آیات الهی
✨ وصف مومن ✨
🌹🌹إِنَّ لِلْمُتَّقِينَ مَفَازًا.
به یقین براى پرهیزگاران نجات و رستگارى بزرگى است. ۳۱ نبا.
تفسیر: مَفازاً، اشاره به پیروزى عظیم و رسیدن به خیر و سعادت بزرگى دارد.
👈 سپس به شرح اوصاف بهشت پرداخته، می فرماید:
🌹حَدَائِقَ وَأَعْنَابًا...
باغهایى سرسبز، و انواع انگورها، و حوریانى بسیار جوان و هم سن و سال. ۳۲ و ۳۳ نبا.
👈 حدیقه، به زمینى مى گویند که داراى آب است همچون حدقهء چشم که همیشه آب در آن وجود دارد.
و اینکه از بین تمام میوه ها به انگور اشاره شده، بخاطر مزایاى فوق العاده اى است که این میوه در میان میوه ها دارد. انگور، علاوه بر اینکه از نظر خواص، یک غذاى کامل محسوب مى شود و مواد غذائى آن بسیار نزدیک به شیر مادر است، دو برابر گوشت در بدن ایجاد حرارت مى کند. انگور داراى خاصیت ضد سم، مفید براى تصفیه خون، دفع رماتیسم، نقرس، و عامل مبارزه با افزایش اورهء خون است. اضافه بر اینها، انگور اعصاب را تقویت کرده، تولید نشاط مى کند، و بخاطر داشتن انواع ویتامینها به انسان نیرو و توان مى بخشد.
👈 پس از اشاره به همسران بهشتی، در آیهء بعد، چهارمین نعمت بهشتى را که در انتظار پرهیزگاران است بیان می فرماید:
🌹وَكَأْسًا دِهَاقًا.
و جامهایى لبریز و پیاپى (از شراب طهور). ۳۴ نبأ
👈از آنجا که سخن از جام و شراب، معنى نامطلوبی را که در دنیا دارد به ذهن می رساند، بلافاصله مى افزاید:
🌹لَّا يَسْمَعُونَ فِيهَا لَغْوًا وَلَا كِذَّابًا.
در آن جا نه سخن لغو و بیهوده اى مى شنوند و نه دروغى. ۳۵ نبأ
شراب دنیا عقل را مى زداید، هوش را از سر مى برد، و انسان را به بیهوده گوئى و سخنان ناموزون وا مى دارد، اما شراب طهور بهشتى، به انسان، روح، عقل و نور و صفا مى بخشد.
👈 و در پایان ذکر این نعمتها به نعمت معنوى دیگرى اشاره مى کند که از همه بالاتر است. مى فرماید:
🌹جَزَاءً مِّن رَّبِّكَ عَطَاءً حِسَابًا.
این پاداشى است از سوى پروردگارت و عطیه اى است مطابق (اعمالشان).
✅ چه بشارت و نعمتى از این برتر و بالاتر که بندهء ضعیف، مورد نوازش، الطاف و محبتهاى مولاى کریم خود قرار گیرد، او را اکرام کند، بزرگ دارد، و خلعت بخشد.
واژهء حِساباً به عقیدهء بسیارى از مفسران در اینجا به معنى کافِیاً، مى باشد، چنانکه گاه گفته مى شود: أَحْسَبْتُ یعنى آنقدر به او بخشیدم که گفت، حسبى (کافى است).
✅ عطایاى الهى با آنکه جنبهء تفضل دارد، در عین حال روى حساب اعمال است، یعنى تفضلات و عطایاى خداوند، تناسب با اعمال صالحهء انسانها دارد، لذا در آیاتی پاداش بعضی مومنین را فرموده ده برابر، و برای بعضی هفتصد برابر و برای بعضی، از آنهم بیشتر است.
اما وصف پروردگار بزرگ:
🌹رَّبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا الرَّحْمَٰنِ ۖ لَا يَمْلِكُونَ مِنْهُ خِطَابًا.
همان پروردگار آسمانها و زمین و آنچه در میان آن دو است. همان پروردگار رحمان. و (در آنروز) هیچکس حق ندارد بى اجازهء او سخنى بگوید (یا شفاعتى کند). ۳۷ نبا.
💚 صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ 💚
هدایت شده از اخبار فوری ایران و جهان
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یه خواننده ترکیهای از آقای پزشکیان درخواست کرده وضعیت خشونت علیه زنان در ایران رو بهبود بده !
توجه شما رو جلب میکنم به وضعیت خشونت علیه زنان #طبق_آمارهای_جهانی
کانال روبیکای ما👇
http://rubika.ir/@sargazimajid5
✅کانال جهاد تبیین عمار/عضوشوید👇
@jahadtabeenammar
@jahadtabeenammar
هدایت شده از اخبار فوری ایران و جهان
قیمت هتل های کیش برای هر شب 9 تا 25 میلیون تومان 😳
✍️ حالا همینا میگن:
هزینه نذری محرم رو بدین به فقرا !!!
همینا میگن بجای اینکه برای عزاداری ها پرچم سیاه بزنید،پولشو بدین فقرا !!!
کانال روبیکای ما👇
http://rubika.ir/@sargazimajid5
✅کانال جهاد تبیین عمار/عضوشوید👇
@jahadtabeenammar
@jahadtabeenammar