هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی از حضور شهیدان سلیمانی، هنیه، امیرعبداللهیان، در حیاط بیت رهبری، پیش از دیدار با رهبر انقلاب
@IRNA_1313
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
عدم واکنش شورای امنیت به جنایات صهیونیستها مهمترین عامل بی ثباتی در منطقه است
🔹علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درپیامی نوشت: در گفتگوی تلفنی با وزرای امور خارجه اسلونی و مجارستان تاکید کردم عدم واکنش شورای امنیت ملل متحد و اتحادیه اروپایی به جنایات رژیم صهیونیستی از جمله در کشتار گسترده کودکان و زنان، نسلکشی در غزه و ترور شخصیتهای فلسطینی در کشورهای دیگر یکی از مهمترین عوامل بیثباتی در منطقه است.
🔹جمهوری اسلامی ایران حق مشروع و ذاتی خود برای مقابله بازدارنده با اقدام تروریستی ارتکابی رژیم را با هدف صیانت از امنیت ملی خود اعمال خواهد کرد.
لینک خبر
@IRNA_1313
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
دبیر شورای امنیت روسیه وارد تهران شد
🔹سرگئی شویگو دبیر شورای امنیت روسیه روز دوشنبه در یک سفر کاری برنامه ریزی شده با دستورکار مناسبات دو جانبه و تحولات منطقهای و بینالمللی وارد تهران شد.
🔹شویگو در تهران با علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی و سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفتوگو خواهد کرد.
🔹شویگو در این سفر با مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز دیدار خواهد داشت.
لینک خبر
@IRNA_1313
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نگرانی صهیونیستها از پاسخ ایران
@IRNA_1313
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الگوی مخلص
🔹رهبر انقلاب: شهید بابایی الگو است؛ یک الگوی اخلاقی و نه صرفاً یک الگوی نظامی، یک انسان مقدّس است.
@IRNA_1313
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
شرکت «اینتل» فعالیت یک کارخانه خود در فلسطین اشغالی را متوقف کرد
🔹شرکت اینتل به عنوان بزرگترین شرکت فناوری فعال در سرزمین اشغالی فلسطین اعلام کرد که کارخانه جدید خود در شهرک صهیونیست نشین «کریات گات» در جنوب فلسطین اشغالی را به حالت تعلیق در می آورد.
🔹این شرکت افزود که از دوشنبه آینده ۱۵ درصد از نیروی کار خود یعنی ۱۷ هزار نفر را در سراسر جهان از جمله در سرزمین اشغالی فسلطین اخراج خواهند شد.
لینک خبر
@IRNA_1313
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ یکی از علمای سنّی: یک میلیارد و نیم مسلمان اهل سنّت، منتظر خونخواهی (رهبر) شیعیان، از رهبر سنّی هستند.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee