پرخو، داستان زنی است که در میانه پژوهشها و آزمایشهای عملی، به نتیجهای تکاندهنده و باورنکردنی دست پیدا میکند.
داستان «پرخو» نوشته شبنم غفاری حسینی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
داستان درباره خانم دکتری به نام "سمیرا آذین" است که با شروع داستان، متوجه میشود تعدادی آمپول تاریخ گذشته وارداتی باعث کوری چند تن از بیمارانی شده که از این آمپول استفاده کردهاند.
آذین در میانه پژوهشهای علمی و آزمایشهای عملی، به نتیجهای تکاندهنده و باور نکردنی دست پیدا میکند؛ نتیجهای که تمام مسیر زندگیاش را تغییر میدهد و او را به سمت دوراهیهای زندگی و انتخابهایی سخت و تردیدآمیز میبرد.
زنی که در طول داستان هر روز قویتر و مصممتر از روز قبل است. پرخو به روایت ناشر آن داستان مبارزه است؛ مبارزهای برای رسیدن به راستی و نابودی نفاق.
داستان «پرخو» درباره منفعت طلبی برخی از افراد و نفوذ بیگانگان در میان مردم جامعه است که سلامتیشان را تهدید میکند. شخصیت داستان نیز، زنی مقاوم است که طی حوادث و اتفاقات آن، متوجه میشود نباید تسلیم شود...
در این اثر تنها قهرمان داستان نیست که باید انتخاب کند، بلکه همه آدمهای پیرامون وی در مسیری قدم میگذارند که شکبرانگیز و حساس است؛ دوراهی عافیتطلبی و حقجویی.
در پرخو همه آدمهای داستان با هم یکی میشوند تا نتیجه باورنکردنی آزمایشها و تحقیقات را بهسمت پاسخگویی و شفافیت، بهسمت نابودی دروغ و ریا، بهسمت پرخوکردن (هرسکردن) ریشهها و شاخ و برگهای نفاق سوق دهند.
بخشهایی از مصاحبه نویسنده کتاب :
در مقطعی احساس کردیم به یکسری از سوژهها به نحو شایسته پرداخته نشده است. در موضـوعات اجتماعی و مسائل زنان کارهـای زیادی انجام شده بود. اما مسائل سیاسی خیر.
بحث بیوترورسیم و امنیت غذایی یکی از مباحث مهمی بود که هم در آن مقطع خیلی به آن پرداخته میشد؛ هم الان مبحث مهمی است.
"پرخو" یعنی هرسکردن و کلمهای فارسی است. آخر کتاب به این نتیجه میرسیم که حکومت و دولت مشکلاتی دارد که با هرسکردن بعضی از آدمها آن مشکلات حل میشود.
با هرسکردن شاخههای اضافی درختانی که در نظام ریشه دواندهاند و خواسته یا ناخواسته دارند مشکل ایجاد میکنند.
بعد از انتشار کتاب، از درون خود کادر درمان و مسئولانی هم که زمانی در وزارت بهداشت مسئولیت داشتهاند، این کتاب را خوانده و پسندیده بودند.
آن زمانی که قرار بود این رمان نوشته شود، اوج بحث و گفتوگو درباره بیوتروریسم بود؛ یعنی زمانی بود این امر بین ما برجسته شده بود. شنیدیم که برای دکتر #نادر_طالبزاده این اتفاق افتاد و او را ترور بیوتروریسم کردند و همهجا در موردش صحبت میشد. همان زمان بود که ایده نوشتن این کتاب به ذهنم رسید.
اولینبار که قرار بود این کار نوشته شود، بحث بیوتروریسم مطرح بود. منتها وارد کار که شدیم و تحقیقاتی که انجام شد، به بحث نفوذ رسیدیم و قرار شد موضوع صرفا بحث بیوتروریسم و موارد قضایی آن نباشد و بیشتر بحث نفوذ را پوشش دهد و آن زمانی بود که رهبری بحث نفوذ را مطرح کردند و یکسری سخنرانی درباره این مساله داشتند. همین باعث شد بیشتر بحث نفوذ در این رمان مطرح شد تا بحث بیوتروریسم باشد.
#معرفی_کتاب
#پرخو
#بیوتروریسم
#نفوذ
https://eitaa.com/drezamontazer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نگاه سعید جلیلی به موضوع سلامت و راهکارهایش برای حل مسئله | قسمت اول
حکیم کیست ؟
امروزه شاهدیم افراد متعددی عنوان مقدس "حکیم" را در جلوی اسم خود نهاده اند.
بعد که دقت می کنیم متوجه می شویم که نه از نظر علم و تجربه و نه از نظر اهداف و شیوه طبابت هیچ سنخیتی با عنوان حکیم ندارند.
در واقع واژه "حکیم" تبلیغ نام آنها برای رسیدن به نان بیشتر است.
مطلب ذیل را که در مورد ویژگیهای حکیم است بخوانید تا بتوانید به خوبی قضاوت کنید که مدعیان حکمت، تا چه حد راست می گویند؟
#حکیم
https://eitaa.com/drezamontazer
May 11