#معرفی_بیمار
تاثیر #حجامت بر رشد عقلی و یادگیری و تمرکز:
والدین پسری ۱۱ ساله او را به دلیل اختلال در گفتار و تمرکز پایین و یادگیری ضعیف درسها به مطب آوردند. گفتند از بدو تولد اختلال تکلم داشت و دیر به حرف آمد. کنترل ادرار و مدفوعش نیز از ۷ سالگی بوده است.
روانپزشکان گفته بودند از بچه های دیرآموز است. حافظه او نیز ضعیف بود.
والدین او اظهار داشتند بچه مضطربی است و ترس و عصبانیت در او زیاد است.
یک نوبت حجامت بین دو کتف برای او انجام شد و داروهای ضد سودا به همراه شربت کندر برایش تجویز شد.
دو ماه بعد والدین به همراه پسرشان به مطب آمدند و اذعان کردند که آرامش و تمرکز و یادگیری اش بهتر شده و این قضیه به قدری محسوس است که معلمان مدرسه نیز متوجه تغییر وضعیت او شده و از پیشرفت او در یادگیری اظهار رضایت میکنند.
بارها گفته ایم تاثیر حجامت در اطفال از بزرگسالان هم بیشتر است و در #افرایش_هوش، بلند شدن قامت و #تقویت
_سیستم_ایمنی آنها (رفع سرماخوردگی های مکرر و شدید) تاثیری آشکار دارد.
آثار عمیق حجامت بر اطفال همان نکته مهمی است که مولوی شاعر بلند آوازه ایرانی به آن اشاره کرده است: 👇
🆔 @drezamontazer
#تمرکز
و اما چند نکته مهم در مورد حجامت اطفال
1- در منابع طب سنتی ذکر شده که اطفال از دو سالگی حجامت شوند لیکن به دلیل شرایط امروز (مشکلات تغذیه ای، انواع ویروس ها و استرس که منجر به ضعف سیستم ایمنی می شوند)، برداشت ما این است که حجامت اطفال باید از یک سالگی شروع شود.
2- حجامت اطفال با بزرگسالان متفاوت است و روی پوست خراشهایی کاملا سطحی و کوتاه ایجاد می شود که درد آن از تزریق آمپول کمتر است و معمولا بیشتر از ده سی سی خون نمی آید.
3- بهترین زمان برای حجامت اطفال ابتدای بهار طبیعت است یعنی همان زمان که درختان جوانه می زنند که در تهران می شود نیمه اسفند ماه.
حجامت در انتهای بهار که به #حزیران معروف است جای حجامت اول بهار را نمی گیرد.
#یادگیری
#تمرکز
#حجامت_اطفال
@drezamontazer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهانه جدید دشمنان قسم خورده سلامتی مردم برای استهزاء و تحقیر و به حاشیه راندن اصول فلسفی و علمی میراث کهن طب ایرانی-اسلامی فراهم شد.
🔴 و کیست که نداند، علم هماورد میطلبد و آتش نمیگیرد.
کسی که چراغ علم برای روشنایی به دست گرفته علم دیگری را آتش نمیزند، نور میتاباند؛ ظلمت و سیاهی خود به خود از بین خواهد رفت.
🔴 حساب دانش طب کلاسیک از مافیای دارو جداست. تفکر صهیونیستی وقتی سوارِ کار باشد، مرکب چه مدرن و چه سنتی، ظلم پابرجاست.
🔴 حواسمان به کاسب مآبان در پوشش طب اسلامی هم باشد
@matabmontazer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ویدئویی که اخیرا در فضای مجازی منتشر شده، عباس تبریزیان که به پدر طب اسلامی مشهور است، کتاب پزشکی داخلی هاریسون که یک کتاب مشهور پزشکی است را آتش زد
@AkhbareFori
از امام صادق علیه السلام درباره معنای "حی علی خیرالعمل" سوال شد، حضرت فرمودند: بهترین عمل نیکی به فاطمه علیها السلام و فرزندان او است.
📚بحارالانوار- جلد۴۳- صفحه ۴۴
شهادت بانوی دو عالم را محضر امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و شیعیان و محبین آن حضرت تسلیت عرض می نماییم.
@matabmontazer
🔻سیاستمدار روس: شیوع ویروس «کرونا» در چین توطئه آمریکاست
🔸«ولادیمیر ژرینوفسکی» رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه میگوید آمریکا برای ضربه زدن به اقتصاد چین در پشت پرده شیوع ویروس مهلک کرونا در این کشور قرار دارد.
@KhabarAzMa
بهترین ظرف برای پختوپز چه ظروفی است و آیا ظروف استیل ظروف خوبی هستند یا نه؟
استیل نوعی آلیاژ است که از ترکیب آهن و دیگر فلزات ساخته میشود. این فلزات میتوانند نیکِل، کِروم و حتی سرب باشد که برای سلامتی مضر است. بسته به این که این آلیاژ از ترکیب چه فلزاتی ساخته شده باشد، میتواند اثرات متفاوتی را از خود نشان دهد. ظروف استیل را جزء ظروف خیلی بد مانند تفلون نمیدانیم ولی جزء ظروف خوب هم نیستند. یکسری فوایدی دارد و یکسری معایبی. از جمله فوایدش این است که سبک هستند، سطحشان نسبت به آسیبدیگی و خوردگی و خراشدیدگی مقاوم است و شستوشویشان هم آسان است. از معایبش هم این است که انتقال حرارت در آن ضعیف است لذا ممکن است در حین حرارتدادن قسمتی از ظرف حرارتش بیشتر و قسمت دیگر حرارتش کمتر باشد و حرارت به طور یکنواخت به غذا منتقل نشود. چسبیدن غذا به ظرف هم از معایب دیگرشان است. خصوصاً اگر در ساخت ظرف بیشتر از کروم استفاده شده باشد، جداشدن کروم از ظرف و آمیختهشدنش با غذا، بهویژه غذاهای اسیدی، میتواند روی سلامت غذا اثر بگذارد و سرطانزا باشد.
#ظروف #استیل
🆔 @drezamontazer
بنابراین توصیه میکنیم اگر از ظروف استیل استفاده میکنید، مواد غذایی اسیدی مثل ترشی، گوجه، و آلو را بهمدت طولاتی در آن قرار ندهید و خودِ ظرف را هم با سیم ظرفشویی و مواد سفیدکننده نشویید. پس همانطور که دیدید این ظروف میتوانند معایبی جدی هم داشته باشد. حال اگر کارخانه سازنده در ترکیب ظرف از سرب هم استفاده کرده باشد، دیگر اصلاً نباید از این ظروف استفاده کرد.
از نظر شخص من بهترینِ ظروف، ظرفهای سنگی هستند که حرارت در آنها بهخوبی توزیع شده و غذا خوب طبخ میشود و طعم غذا هم مطلوبتر میشود. غذا در این ظروف زودتر پخته میشود و از این نظر شبیه زودپز بهحساب میآیند. تنها اِشکالشان این است که در بهکارگرفتن این ظروف نباید از حرارت زیاد استفاده کرد. غذا را در این ظروف باید با شعله کم پخت تا ترک نخورند.
#ظروف #سنگی
🆔 @drezamontazer
در روایات مرتبط با طب اسلامی نیز بر استفاده از ظروف سنگی تاکید شده. است. نقل شده که امامرضا(علیهالسلام) وقتی وارد مشهد شدند، در کنار کوهِ مشهور به "کوهسنگی" دعا کردند که خدایا در این کوه برکت قرار بده و گفتند غذای من را در ظرفی که از سنگ این کوه درست شده طبخ کنید و بیاورید. به همه این دلایل و شواهد ظروف سنگی را بهترین میدانیم.
در درجه بعد ظروف مسی خیلی خوب هستند. البته به شرطی که احتیاط های لازم در مورد آن رعایت شود.. استفاده از این ظروف قدری مشکل است؛ چرا که سطح داخلش حتماً باید قلعاندود باشد. مسِ خالص برای بدن خوب نیست و اگر لایه سفید قلعیِ ظرف از بین رفته باشد و به مس رسیده باشد، همان میتواند باعث بیماری و مشکلات عدیدهای بشود. اگر به این موضوع دقت بشود، ظروف مسی ظروف خوبی برای پختوپز هستند.
#ظروف #مسی
🆔 @drezamontazer
واکسن خوب واکسن بد
در برخی سایتها شایعه کردهاند که دکتر منتظر مخالف واکسن است.
بنده بارها گفتهام مخالف واکسن سالم و مطمئن نیستم. واکسیناسیون مکانیسم علمی دارد. پدیده جدیدی هم نیست و از قضا بر اساس اسناد تاریخی منشاء آن به طب سنتی بر می گردد. از قدیم الایام در بلاد اسلامی با واردکردن مقدار کمی از ویروس آبله گاوی به بدن، فرد را در برابر ابتلاء به آبله واکسینه می کردند. بنابراین ما با اصل واکسن هیچ مخالفتی نداریم.
همه حرف ما این است که از واکسنهای وارداتی، واکسنهایی که مشکوک به دستکاریشدن هستند نباید استفاده کرد. یعنی به همان دلایلی که در برابر غذاهای تراریخته احتیاط کرده آنها را مصرف نمیکنیم، واکسنهای ناشناخته را نیز تایید نمیکنیم.
بله، اگر واکسنی باشد که در داخل تولید شده باشد یا وارداتی است ولی جایگزینی برایش نداریم، قطعاً آن را توصیه می کنیم اما در مواردی که نسبت به سلامت واکسن مربوطه تردید وجود دارد و می دانیم متعلق به فلان شرکت صهیونیستی بدسابقه است که بارها واکسنها را در جهت اهداف غیر انسانی دستکاری کرده است، از آن پرهیز میکنیم. خصوصا که ما برای آن جایگزین داریم.
#واکسن
🆔 @drezamontazer
بر اساس آنچه در منابع طب سنتی آمده و ما آن را تجربه کرده ایم، حجامت سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. مقالات علمی نیز این موضوع را تایید کرده است. لذا حجامت میتواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از واکسنها باشد.
معمولا بچهها و بزرگسالان که سالی دو بار زیر نظر پزشک حجامت میکنند مبتلا به سرماخوردگی نمیشوند! البته سرماخوردگیهای خفیف (Common Cold) رخ می دهد ولی دچار آنفولانزا، لارنژیت، فارنژیت و تب و عفونت حاد نمی شوند.
شما از اطرافیان خودتان که هر سال حجامت میشوند سوال کنید تا متوجه شوید که بهندرت دچار سرماخوردگیهای شدید شدهاند.
بنابراین ما نمیتوانیم بپذیریم عده ای سودجو، همهساله با تبلیغات وسیع، واکسن آنفلوانزایی را که سابقه بدی در دنیا دارد و سازندگان آن شرکت نوارتیس و سایر شرکتهای دارویی وابسته به صهیونیستها هستند، وارد داروخانهها کنند و با ترساندن مردم موجب هجوم آنها به مراکز درمانی و تزریق گسترده آن شوند.
#سرماخوردگی #حجامت #واکسن_آنفولانزا
🆔 @drezamontazer
بنده صددرصد با تزریق همگانی واکسن آنفولانزا مخالف هستم؛ پدیده زشتی که هرساله در فصل پاییز با جوسازی که ویروس جدید و خطرناکی آمده است، موجب فروش کامل واکسن های وارداتی می شود.
مسلما هیچ عالمی حق ندارد دانسته های خود را زیر پا بگذارد و وقتی برای تقویت سیستم ایمنی راهکار دارد تسلیم شرایطی مبهم و تهدیدآمیز گردد.
بنابراین ما مخالفتی با اصل واکسن نداریم. حرفمان این است که اولا واکسن خوب در اختیار مردم بگذارید تا هرکس خواست استفاده کند ثانیا تزریق واکسن را مثل کشورهای اروپایی اختیاری کنید تا مردم خودشان منافع و تهدیدهای آن را سنجیده و تصمیم بگیرند. و توضیح دهید که چرا در کشورهایی مثل فنلاند تزریق واکسن اختیاری ولی برای ما اجباری است و مرتب بر تعداد آنها هم اضافه می شود؟
گزارشاتی وجود دارد که در ترکیب برخی از واکسنها مثل واکسن هپاتیت و کزاز، جیوه و آلومینیوم وجود دارد که هر دو عناصری سمی برای بدن هستند در حالی که ما حتی ظروفی را که از جنس آلومینیوم باشد تأیید نمیکنیم.
#واکسن #آنفولانزا
🆔 @drezamontazer