💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌿🍂
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
با عرض سلام
صبح بسيار زيباي روز شنبه، ششم ارديبهشت ماه 1404 شما به خير و خوشي و سعادت و سلامت
آيه اي از كتاب الله، بدرقه راه امروزمان:
* بعضي از ويژگي هاي مومنين و سبك زندگي معنوي در قرآن كريم: (تكليف شرعي كساني كه به هنگام وصيت كردن فردي حضور دارند و يا جزو شهود هستند و يا بطور كاملي در جريان اصل وصيت ميباشند چيزي جز شهادت شفاف، صحيح و دقيق نميباشد)
سوره بقره، آيه 181
فَمَن بَدَّلَهُ بَعْدَ مَا سَمِعَهُ فَإِنَّمَا إِثْمُهُ عَلَى الَّذِينَ يُبَدِّلُونَهُ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿١٨١﴾
💐💐 همانگونه كه در توضيحات روز قبل يادآور شديم؛ خداوند منّان در آيه 180 سوره بقره بر لزوم وصيت در زمان حيات، تاكيد كرده و همچون يك فرمان كتبي، جهت اجرا به انسانها ابلاغ فرموده است و در ادامه همان فرمان، در آيه 181 تكليف فرد يا افرادي را تعيين و اعلام ميكند كه در جريان چنين وصيتي قرار ميگيرند و راي و نظر و شهادت و تصميم گيري آنها ميتواند مسير اجراي وصيتنامه را تغيير دهد! و لذا ميفرمايد:
🌷اگر فرد يا افرادي در جريان وصيتي قرار گيرند ولي محتواي آن را تغيير داده و به ورثه، تحميل كنند و طبق وصيتنامه عمل نشود، هيچ گناهي شامل حال فرد متوفي نميشود بلكه گناه اين نافرماني و عدول از مندرجات وصيتنامه شرعي، كه طبق حكم الهي و موازين شرعي، تنظيم شده است بر عهده كساني است كه آن را تغيير داده اند تا به گونه ديگري اجرا شود و يا اصلا اجرا نشود و همچون بقيه ماتَرَك بين وارثها تقسيم گردد!. غافل از اين كه چنين گناه آشكاري را در پيشگاه خداوند شنوا و آگاهي مرتكب خواهند شد كه نقشه راه را با شفافيت هرچه تمامتر، ترسيم و جهت اجرا، ابلاغ فرموده است.
با عنايت به درس هاي آموزنده اين آيه شريفه، از پيشگاه الهي مسئلت مي نماييم:
🌴 پروردگارا! كمكمان كن تا اگر با وصيت مشروع و عادلانه اي مواجه شديم به احترام اين آيات شريفه و شادي روح متوفي، آن را محترم و مقدس تلقي كنيم و به حكم خودت هرگونه تغيير، تبديل، عدول يا عدم اجراي آن را ممنوع و حرام در نظر بگيريم.
🌴خداوندا! اگر درجايگاه شاهدان عيني وصيتي يا وصيتنامه اي قرار گرفتيم به ما كمك كن تا از جاده عدالت، خارج نشويم و حتي اگر از نظر مادّي به زيانمان بود آنچه را كه شاهد آن بوده ايم به درستي و در پيشگاه خودت شهادت دهيم.
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂