✅« ششمین #کنفرانس بین المللی علمی #مسجد، زکات و وقف»
🔹برای اطلاعات بیشتر به وبسایت http://yon.ir/bi1HH مراجعه نمایید.
🔸مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی ترنم صلح» 👇🏻👇🏻
🆔 @ThrillofPeace
بایدها و نبایدهای استفن کینگ برای داستان نوشت.pdf
254.7K
استیون (استفن) ادوین کینگ (Stephen Edwin King) که به اختصار با نام استیون کینگ میان مردم شناخته میشود، نویسنده رمان و داستانهای کوتاه میباشد که در ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۷ در ایالات پورتلند در امریکا به دنیا آمد.
استیون کینگ در سال ۱۹۷۰ از دانشگاه شهر مین (مکان تولدش) فارغ التحصیل شد و از آن زمان به بعد شروع به نوشتن داستان نمود. ۴ سال بعد کینگ موفق به انتشار اولین رمان خود با نام کری شد. او در این مدت علاوه بر نویسندگی به شغلهایی مانند تدریس و نجاری و … هم مشغول بود و از این راه امرار معاش میکرد. با انتشار کتاب کری و استقبال خوانندگان از سبک نوشتاری کتاب، این نویسنده به سرعت به شهرت رسید و محبوبیت داستان باعث شد تا دو سال بعد از انتشار فیلمی بر اساس داستان آن توسط برین دی پالما ساخته و روانه بازار شود.
#جزوهاش مانند #رسالهی_دکتری است
هفده فروردين هزار و سيصد و هفتاد و شش به دانشکده الهيات و معارف اسلامی رفتم. حدود بيست دقيقه به ساعت هشت مانده بود که به آنجا رسيدم. تا ساعت 8:25 در کلاس بوديم، سر و کلّهی #استاد پيدا نشد، به سوی آموزش حرکت کرديم. ابتدا در پی نمرههای درس تفسير و تاريخ تفسير رفتيم. نمره تفسيرم بيست و تاريخ تفسير نوزده و نيم بود. الحمدُ لله. پس از آن در حياط مانديدم تا متصدّی زيراکس آمد و جزوههای تفسير را به قيمت 410 تومان به ما داد. در حياط ايستاده بودم که دوست صمیمیام آقای علیاصغر #يساقی گفت: «دکتر علی #حجّتی_کرمانی در کلاس بچههای عرفان گفته بود يک نفر جزوهاش را بياورد تا از روی آن سؤال طرح کنم. کسی اعلام آمادگی نمیکند. در نهايت خانمی جزوهاش را به استاد میدهد، ايشان چند صفحهای را نگاه کرده میگويد: «اين که افتضاح است، يکی از بچههای علوم قرآن جزوهاش را مثل رسالههای دکتری مینويسد.» دانشجويان منظور او را فهميده، میگويند ايشان- #صفره - خطشان خوب است.» استاد میگويد: «نخير، علاوه بر خطّ، سليقه هم لازم است. ايشان فهرستبندی و عنوانبندی دارد و به قدری زيبا تنظيم میکند که انسان حظّ میکند.» الحمد لله فی الأولی و الآخرة و الصلاة علی نبينا محمد و عترته الطاهرة #خاطرات #روزنوشت
☕ 📚
#کتابها بهترین سرگرمی هستند،
مابین آنها تبلیغات پخش نمیشود،
نیاز به باطری ندارند،
و در قبال هر دلار پرداخت شده ساعتها سرگرمی برای مخاطبان ایجاد میکنند.
چیزی که من رو متعجب میکنه اینه که چرا آدمها یه کتاب برای پر کردن وقتهای مردهای که در زندگی روزمره غیر قابل اجتناب هستن بر نمیدارن ...
🖊 #استفن_کینگ
هدایت شده از معارف اسلامی
هدایت شده از معارف اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سیدحسن #نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی شب عاشورا:
امروز #آمریکا و اسرائیل میخواهند خیمه ما را محاصره کنند، عمود این خیمه #امام_خامنهای و مرکز آن جمهوری اسلامی ایران است!! که مانند خیمه امام حسین تحت محاصره قرار گرفته است!! این خیمه ما، امام ما و حسین ماست!! در این نزاع بیطرفی معنا ندارد یا باید با حسین باشی!! یا با یزید!! ما تصمیم گرفتهایم که حسینی!! باشیم. امشب و فردا به ترامپ و نتانیاهو اثبات میکنیم که تحت هر شرایط در کنار حسین میمانیم و اگر حسین زمان ما بگوید بیعت را از شما برداشتم، ما در میدان میمانیم و میگوییم: ای فرزند #امام_حسین!! تو را تنها نمیگذاریم.
📕برای #نویسنده_شدن
✍ #داروتیا_برند
مترجم :گیتی #خوشدل
ناشر: پیکان
کتاب، دروتیا برند به مشکلات بنیادین «نویسنده شدن» میپردازد. مشکلات بر خلاف آن چه در کلاسهای نویسندگی خلاق گفته میشود، مربوط به تکنیکهای داستاننویسی نیستند. بلکه طبق آنچه دروتیا میگوید، مشکلات نویسنده، مشکلات شخصیتی هستند؛ میتواند شروع به کار کند، داستانی را خوب شروع میکند ولی بعد سردرگم یا دلسرد میشود، بعضی وقتها خیلی خوب مینویسد و در باقی اوقات بد، کار درخشانی مینویسد ولی بعد از یک داستان یا رمان عالی نمیتواند دوباره بنویسد، یا تا وقتی که دورهٔ نویسندگی خلاق ادامه دارد کارهای درخشانی مینویسد و بعد از پایان آن دیگر نمیتواند بنویسد. به عبارت دیگر، مشکلهای بنیادی نویسنده به اعتمادبهنفس، احترام به خود و آزادی مربوط میشود: روح قهار نویسنده، زندانی اشباح گوناگون ناخودآگاه است.
خانم #برند، میگوید، برای نویسندهای که از تردید و فقدان اعتماد به نفس رنج میبرد، مدرسان #نویسندگی و کتابهای آموزشی ــ تازه اگر حرفی از مقالات نویسندگان مشهور به میان نیاوریم ــ تقریبا بدترین کار ممکن را با #نویسندهٔ جوان (یا بالغی) که برای حل مشکلش تقلا میکند، انجام میدهند. هدف خانم برند در نویسنده شدن این است که همان چیزی را در دسترس نویسنده قرار دهد که معمولا از او دریغ میشود. او در این اثر میخواهد بگوید که بر خلاف آنچه گفته میشود، نبوغ نویسندگی اکتسابی است و نه ذاتی.
آنچه نویسندهای از کارافتاده یا شروع بهکار نکرده، نیاز دارد، جادویی است که تماس او را با خودش برقرار کند. او به یک کلید نیاز دارد. نویسنده نیاز دارد بداند کدام عادتهای فکری و عملی سد راه پیشرفتش میشوند، چه نیروهای دور از نظری اطمینانش را متزلزل میکنند و اموری از این دست.
هدف دوروتیا برند در کتابش این است که از طریق توصیه و تمرینهای خاص، نویسنده را به سوی ارتباطی تنگاتنگ با ناخودآگاهش رهنمون کند، به نویسنده کمک کند عادتهای سالمی را در خود بپرورد و او را به سمتی هدایت کند که از هرگونه انسداد در نوشتن رهایی یابد.
#نویسندگی
می خواهید #نویسنده موفقی شوید؟ بخوانید! با بقیه نویسندگان و همین طور با #کتابخوان های حرفه ای دوستی برقرار کنید و از آن ها بپرسید چه کتابهایی می خوانند، بگذارید تحت تأثیر کتابهایی که می خوانند قرار بگیرید و با هر تأثیر پیشرفت کنید.
یک راه خوب برای پیش رفت کردن دریافتن سبک و صدای خاص خودتان، نوشتن #یادداشتهای_روزانه است من بیست و پنج سال است که این کار را انجام می دهم و حال بانگاه کردن به سبک آن یادداشتها می فهمم در هر مقطع چه کتابی خوانده ام اما آهسته آهسته شروع کردم به نوشتن شیوه ای که کاملاً مال خودم بود و این کار بدون شک قصه هایم را دقیق تر و هشیارانه تر کرده باشم .
این هم آخرین نکته؛ #نویسنده کسی نیست که #کتاب چاپ می کند، کسی است که همیشه #می_نویسد.
#سایمون_زلیچ
نویسنده رمان اعترافات جک استراو