eitaa logo
دکترمسعودبازودار(استاد دانشگاه،نویسنده،پژوهشگر)
893 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
23 فایل
کاردانی:دینی و عربی،کارشناسی الهیات و معارف اسلامی،کارشناسی ارشد فقه وحقوق اسلامی،دکتری:الهیات گرایش فقه ومبانی حقوق
مشاهده در ایتا
دانلود
داستان فراموشی یک برساخت ❗️دومین سالگرد فوت خانم مهسا امینی با بی سر و صدا ترین شکل ممکن گذشت! ▫️سال گذشته این ایام در نخستین سالگرد فوت او مردم ایران در مسافرتِ تعطیلات چند روز متوالی آخر تابستان بودند. ▫️امسال تعطیلات هم نبود. هم کف خیابان هم کف شبکه های اجتماعی به نسبت وسعت هیاهوی آن روزها خبری نبود! ▪️وقتی ۱۸ تیر سال ۷۸ در کوی دانشگاه تهران رخ داد تا چند سال بعد در سالگرد ۱۸ تیر لااقل تجمع مختصری برگزار می‌شد. ✓ آن هم در دوره ای که شبکه های اجتماعی و اینترنت به معنای امروزی آن وجود نداشت. ⁉️ آیا فراموش شده است یا اساسا مردم به چیزی به نام "جنبش مهسا" اعتماد نداشتند و ندارند؟ 1⃣ در درجه اول باید گفت آنچه در سال ۱۴۰۱ رخ بیش از آنکه واقعیت برآمده از بطن نیازهای اساسی جامعه ایران باشد، یک "برساخته رسانه ای" بود‌. ▪️القا بود. ▪️بیش از این که حقیقت داشته باشد، سر و صدا داشت! ▪️سیطره رسانه بود. 👈 اذهان همه تحت سیطره شبکه های اجتماعی به وقایع پس از فوت مهسا آنقدر ضریب و وزن داد که گویی واقعا انقلابی در راه است! ▪️ نه انقلاب و نه جنبشی در کار نبود. ▪️ یک توهم سازی بود. 👈برای نسلی که برداشت تاریخی از جامعه ایرانی نداشت و ندارد. ❗️اما آیا وقایع پاییز ۱۴۰۱ بی اثر هم بود؟ خیر. اثر داشت. 👈چون با سطحی از مطالبات فرهنگی جامعه به ویژه جامعه هدف یعنی زنان گره زده شده بود. ⛔️ نفی مطلق اثرگذاری غلط است، اما بزرگنمایی نیز خطاست. ✓ یعنی با آن وقایع خشن، با آن شدت عمل یک عده در کف خیابان و دانشگاه "انقلاب" شکل نمیگرفت. 2⃣ دلیل دیگر اینکه؛ کارفرماها و عوامل خارجی دخیل در آشوب های ایران نسبت به چند سال قبل در موضع ضعف قرار دارند. ▪️رژیم صهیونیستی تمرکز ایجاد جنگ روانی ندارد. ▪️سازمان مجاهدین بخوبی کنترل و محدود شد. ▪️کومله، حزب دمکرات و سایر گروهگ ها که میخواستند از اعتراض مردم بهره برداری کنند خودشان مشغول و یا محدود شده بودند. 🇮🇷 اینجا «قدرت نظامی» و «دیپلماتیک» جمهوری اسلامی به کمک‌اش آمد. ❗️اما نکته مهمتری وجود دارد. 3⃣بخشی از جامعه به این نتیجه رسیده است که از : دست مخالفان "جمهوری اسلامی" کاری بر نمی‌آید! ▫️اُپوزیسیون جمهوری اسلامی در ذهن جامعه ایرانی فرو‌ریخت. ▫️بی هویت، بی مبنا، بی برنامه، بی رهبر و بی آینده تر از حد تصور رفتار کردند. ▪️بزرگترین خطای آنان «بالا بردن حد خشم و خشونت ورزی» در اعتراضات بود. 👈بخشی از جامعه نه از حُب نظام سیاسی بلکه در اثر نوع رفتار آنان به این نتیجه رسید که بهتر است به آنان اعتماد نکنند. ✅ در واقع جمهوری اسلامی الان اُپوزیسیونی خارجی و داخلی ندارد. در حکم هیچ هستند. 👈 بزرگترین اپوزیسیون جمهوری اسلامی «عملکرد مسئولان» است.
👆هر دم از این باغ بری می‌رسد.. ♦️هادی حیدری مجری کنفرانس مطبوعاتی پزشکیان که قبلاً کاریکاتورهای توهین‌آمیزی از جلیلی کشیده بود؛ نه تنها حامی شورش زن زندگی آزادی بوده بلکه ۶ سال پیش بعد از حمله تروریستی گروهک الاحوازیه به مراسم رژه هفته دفاع مقدس که منجر به شهادت مردم عادی هم شد ، این کاریکاتور کثیف رو کشید و با ماله‌کشی اسم این حمله گروهک تجزیه‌طلب رو گذاشت: «سرانجام خشونت»
⭕️ هادی حیدری مجری اولین کنفرانس خبری دولت!!!
کنفرانس مطبوعاتی رییس جمهور حاوی چند نکته بود: ۱ رییس جمهور صداقت خاصی در بیان نظرات خودش دارد. ۲رییس جمهور دارای درک سیاسی ضعیفی است این نکته بویژه در مباحث سیاست داخلی و تحولات اجتماعی خود را بیشتر نشان می دهد. ۳هوش هیجانی رییس جمهور بشدت قابل دست کاری است به نحوی که با کمترین بازی سازی شیطنت آمیز توسط بازیگر عرصه سیاست و رسانه، واکنش لحظه ای او، در اختیار فضای ذهنی طراحی شده برایش قرار می گیرد... ( نظیر عمل رندانه خبرنگار مجله اندیشه پویا و به موضع واداشتن رییس جمهور در نسبت با گشت ارشاد و عزیزان مظلوم فراجا) ۴ نقطه قوت رییس جمهور، مواضع نسبتا اصولی وی در مناسبات سیاست خارجی از جمله مباحث مربوط به آمریکا_ روسیه_ کشورهای همسایه می باشد هرچند که در مفاهیم مرتبط با سیاست خارجی نظیر برجام و fatf، بدلیل فقر مفرط آگاهی و شناخت نسبت به مساله، گرفتار همان معضل بازی مدیریت ذهن توسط بازی سازان حرفه ای اطرافش می باشد...( به پوزخندهای رضایت بخش الیاس حضرتی کهنه کار پس از هر پاسخ او دقت کنید نه به قهقه زدن های مسئول دفترش چرا که او نیز مانند رییس جمهور یک پزشک است با هوش هیجانی غیر کنترلی) ۵ نقطه ضعف فاحش رییس جمهور، در جمله بندی های خود خصوصا انتخاب واژه مناسب برای توضیح مفاهیم مهم مد نظر خودش می باشد.( ما دنبال صدور انقلاب نیستیم!!! ***حتی ما با آمریکا برادریم...) ۶ همچنان که قبلا عرض کردیم رییس جمهور با این تیپولوژی شخصیتی اگر تنها گذاشته شود و عناصر انقلابی با او ارتباط برقرار نکنند، مستعد برای گرفتار شدن در حاشیه توسط عناصر تندرو اصلاح طلبی است که طبیعتا وی را احاطه کرده اند، می باشد
📷دروغ تو ذات هواداران ز.ز.آ هست ▪️این خانم قبل از جلسه با مجری کنفرانس خبری رئیس جمهور تنهایی تو آسانسور عکس گرفته بود و استوری کرده بود اما موقع طرح سئوال گفت که از ترس گشت ارشاد مجبور شده از کوچه پس‌کوچه بیاد و دیر رسیده!
در قامت ریاست جمهور : با دقت به سخنان آقای پزشکیان در نشست با خبرنگاران توجه کردم اما هیچ برنامه ای از : سیاست های خارجی برنامه اقتصادی برنامه دولت در کنترل قیمت ها برنامه دولت در حمایت از تولیدکنندگان. برنامه دولت برای انتصابات و ملاکها. برنامه دولت برای همسایگان خارجی . برنامه دولت برای بانک ها . برنامه دولت برای حمایت از نخبگان . برنامه دولت برای سلامت جامعه . برنامه دولت برای خانواده . برنامه دولت برای حمایت از قشر ضعیف جامعه. برنامه دولت برای استانها . و... نبود که نبود چیزی از طرح و برنامه نگفت و چه می خواهد بکند . بیشتر کلیشه ای و به گفتگوی روز مره و خسته و بی انگیزه گی مشهود بود . فقط به همین سخن ایشان اشاره می شود و باید گفت وا اسفا ... پزشکیان در جواب خبرنگار گفت : «چیزی که شما می‌گویید فتنه، معلوم نیست که واقعا فتنه باشد. شما فکر می‌کنید حق با شماست و طرف مقابل هم فکر می‌کند حق با خودش است.
۱-کنفرانس خبری امروز رییس جمهور علاوه بر نشان دادن سطح تنزل گفتمانی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران ، بیانگر آن بود که شخص رییس جمهور فاقد هر گونه ایده مرکزی برای سامان دادن دولت و اوضاع کشور است. ۲ـ فی البداهه گویی و ساده اندیشی راه حل مشکلات پیچیده امروز کشور نیست و رئیس جمهور و اطرافیان او صرفا تا چند ماه آینده خواهند توانست با این ادبیات کوچه و بازاری و داش مشتی کشور را اداره کنند. ۳- ادبیات رئیس جمهور در پاسخگویی به پرسش های خبرنگاران نشان داد که ضعف گفتمانی و بیانی آقای پزشکیان بنیادی و ریشه ای است و گویا قرار نیست با قرار گرفتن ایشان در جایگاه ریاست جمهوری تغییری در ادبیات سیاسی ایشان حاصل شود و به پختگی برسد. ۴- وقتی اطرافیان ایشان در دولت از عدم توانایی گفتاری ایشان اطلاع کامل دارند چه اصراری وجود دارد که کنفرانس خبری برای ایشان با اصحاب رسانه برگزار کنند. اگر اغراق نکرده باشیم و به حضرات طرفدار دولت و ... برنخورد کنفرانس خبری امروز آقای رییس جمهور دولت چهاردهم موجب وهن نظام جمهوری اسلامی بود. علی برکت الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دو پاسخ متفاوت برای یک سوال واحد: آیا با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار می‌کنید؟ 🔹شهید رئیسی: «خیر! یکبار دیگر تکرار می‌کنم؛ هیچ فایده‌ای برای ملت بزرگ ایران در ملاقات ما و ایشان وجود ندارد» 🔹پزشکیان: «آمریکا باید برادری‌اش را ثابت کند! آمریکا بگذارد ما زندگی کنیم! همه راه‌ها را بر ما بستند! ما با آنها دشمنی نداریم! آنها ما را تحریم و تهدید می‌کنند! نکنند از این کارها؛ اصلا با آنها هم برادریم!»
🔻🔻🔻 به اطلاع مردم شهیدپرور ایران میرساند... طبق فرمایشات جناب پزشکیان و انتصابات ایشان... هیچ فتنه ای رخ نداده و هیچ فتنه گری نداریم،خونِ به ناحق ریخته شده روح الله ها به حق بوده،شکنجه شدن آرمانها فقط بخاطر اختلاف سلیقه بوده، هر کسی از فتنه حمایت کرده کار بدی نکرده، گشت ارشاد هم نباید اذیت کنه و باید دستور رئیس جمهورروفوری اطاعت کنه ولایحه حجاب کشکه ،FATF هم بسته شده کم کم میگن، وفاق هم همینه که انجام دادند از مجری هتاک گرفته تا برادری با آمریکا، هرکسی هم تو حصر بوده آزاد میشه، اغتشاشات و خسارتی هم نبوده... 🔻یعنی دوسال که هیچ از ۸۸ تا الان کاملا سر کار بودیم...خبرنداشتیم... حیرانیم این مملکت چرا قوه قضاییه داره؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملتی که جمله های کاملا جدی و عادی مثل : " شما نهار خوردید " و " پشتی هارو بردارید " رو تمسخر میکنن طولی نمیکشه که چنین چیزی عایدشون میشه